MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen

Blikvanger voor het Nieuws dat je raakt!

10-10-2020
Wereldwijde EVENT kalender voor het resetten van valuta vanaf 8 oktober 2020.Bron: Dinar Chronicles | Door Judy Byington, donderdag 8 oktober 2020
(vertaling Ben Boux www.lanuovaumanita.net)

Opmerking van de vertaler. In dit artikel wordt zeer sterke informatie weergegeven die voor sommigen onwelkom kan lijken. We wijzen erop dat soortgelijk nieuws al lang op internet aanwezig is en slechts een klein deel ervan hier wordt gepresenteerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de geciteerde tekst, waarvan de auteur ook enkele namen heeft gewijzigd voor de veiligheid. Maar het is onze plicht om deze informatie te rapporteren, aangezien het nuttig is om de lawine van onthullingen te introduceren die ons binnenkort zal overweldigen.

Kalender met evenementen voor wereldwijde valuta-reset

Dertien Illuminati Bloedlijn-families gevestigd in Venetië, Italië, regeerden de wereld op basis van eigendom van het wereldwijde monetaire systeem dat ze beheersten door Satan-aanbidding. Hun negende cirkel van kinderoffer-cultus wordt regelmatig gehouden over de hele wereld, orgieën, seks, mensen offerrituelen en Mind Control voor de marteling van kleine slachtoffers, die ze hebben ontvoerd of zelf geproduceerd.

Nu bekend als Cabal of Deep State, beweren de dertien Illuminati Bloedlijn Families afstammelingen te zijn van Kaïn (Kanaänieten) en hebben de namen als Poseur, Kennedy, Rockefeller (Hillary Rockefeller Clinton), Onassis, Carnage, Bush en Rothschild.

In 1832 richtten ze de Vaticaanse bank en centrale banken over de hele wereld op en waren ze eigenaar, waaronder alle twaalf grote banken zoals JP Morgan, Goldman Sacs, Barkleys, HSBC en Chase.

De dertien Illuminati Bloedlijn Families zaten achter de wet van 1871 die de Corporation of the US of America, of District of Columbia instrueerde, die onze echte grondwet weggooide.

In 1914 ondertekenden de Illuminati Bloedlijn Families een huurovereenkomst van 99 jaar voor het goud van Chinese oudsten en het geld van de Amerikaanse belastingbetaler dat illegaal werd witgewassen via hun Federal Reserve, IRS, belastingkantoren, centrale banken en bedrijven - Washington DC, City of London en de Heilige Stoel in Vaticaanstad.

De Vaticaanse Bank heeft te maken gehad met het witwassen van geld waarbij bankiers, politici en andere elites hun zakken vulden.
Deze rekeningen van de Vaticaanse Bank, samen met de door het Vaticaan geleide kringen voor kinderhandel, drugs- en wapenhandel,
zijn gebruikt om politieke elites te chanteren om Cabal-bevelen uit te voeren om de wereldbevolking onder controle te houden.

Het plan om dat te veranderen, dat was 117 jaar nadat Howard Hughes, Nikola Tesla en Van de Graaf elkaar voor het eerst
ontmoetten om te begrijpen hoe deze Deep State werkte in 1903.

In 1993, tijdens de regering van HW Bush, kwam er een einde aan de 99-jarige huurovereenkomst van de
familie Bloodlines voor het goud van Chinese Elders.

Rond het jaar 2000 werd de Alliantie gevormd om de Cabal ten val te brengen. Vanaf 2020 bestond die alliantie uit president Trump, de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping, de Iraakse premier Mustafa Al-Kadhimi, de Indiase premier Narendra Modi, Q (bestaande uit ongeveer 100 invloedrijke figuren) , QAnon (geleid door JF Kennedy Jr?), Generaals van het Pentagon, de National Security Agency en verschillende strijdkrachten over de hele wereld, waaronder de internationale troepenmacht die in elk land mag arresteren, Interpol.

In 2008 draaiden de cabal en het wereldwijde monetaire systeem op een fiat-dollar van de VS. De cabal kon niet eens de rente betalen die verschuldigd was over de lease van het goud van de Chinese Elders, dus creëerde het een "hypotheekcrisis" die nog meer geld van de Amerikaanse belastingbetalers kostte. Het was toen dat de BRICS-alliantie (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika) werd gevormd met als doel het wereldwijde financiële systeem weg te nemen van de Deep State Cabal en het terug te geven aan het volk door de gesteunde wereld valuta's te veranderen in goud / activa.

Op 21 maart 2013 werd het Goud Verdrag (eindelijk) ondertekend door 209 landen.

In 2018 ondertekende president Trump de National Quantum Initiative Act in wet, waarmee het National Quantum Coordination Office (NQCO) en de kwantumcomputer die het kwantum financiële systeem bestuurde, werden opgericht, samen met een veilig en transparant stemsysteem voor verkiezingen.

Op 16 oktober 2019 hebben Amerikaanse mariniers en speciale troepen meer dan 2.100 baby's en kinderen gered uit kooien onder de China Lake Navy-faciliteit in Californië. Tienduizenden gekwelde en ondervoede kinderen en tienduizenden lijken werden gevonden in een geavanceerd netwerk van Deep Underground Military Bases (DUMBS) dat liep onder de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Australië, Azië en door heel Europa - allemaal gefinancierd en beheerd door de cabal, via een kantoor in het Vaticaan. Sinds oktober 2020 zijn miljoenen kinderen gered door de Verenigde Staten, Interpol en andere strijdkrachten over de hele wereld.

In oktober 2019 werd het Vaticaan overvallen, waarna de wereldwijde politieke witwas elite bij de Vaticaanse Bank werd ontmaskerd. Volgens Charlie Ward, Ph. D, wiens team het goud en kostbaarheden verzekerde, heeft een internationale militaire macht 650 vliegtuigen gerepatrieerd met goud en contant geld van het Vaticaan naar de Amerikaanse schatkist. "Het leger arresteerde ook 13 families van demonenbloed, maffia-leiders, de paus en 350 personeelsleden in het Vaticaan. Vervolgens zuiverden ze het Vaticaan van contant geld, goud en kostbaarheden in 650 luchtlandingen en brachten ze naar Fort Knox en in andere plaatsen van de Amerikaanse schatkist "

Als gevolg hiervan werden meer dan 6.000 Vaticaanse bankrekeningen die werden gebruikt om wereldleiders te chanteren, gesloten omdat de Vaticaanse Bank haar status als witwas centrum voor de wereldwijde netwerken voor mensenhandel, pedofielen, wapens en drugshandel van de Negende Satanische Cult van Kinder Offering verloor.

In maart 2020 had de Alliantie de hoofden van de dertien Illuminati Bloodline-families in Venetië neergeschoten. Nu zijn de militaire arrestaties en tribunalen van politieke elites in de Verenigde Staten aan de beurt.

20 september 2020 AMG-nieuwskoppen: "GITMO bereidt zich voor op Amerikaanse gevangenen van een hoog niveau ".
Orders voor liquiditeits uitrol werden geplaatst op woensdag 30 september 2020 om 13.00 uur EDT RV.

Op donderdag 1 oktober werd er gezegd dat het leek of er een dam was doorgebroken bij de onthulling van Obamagate, Bidengate, Fisagate, Russiagate en Fake Newsgate, omdat men dacht dat de arrestaties van politieke elites begonnen waren. Die donderdag 1 oktober om
00:15 EDT Q plaatste "Red october, de jagers worden de opgejaagden, patriotten hebben de controle, de jacht is begonnen":

https://qalerts.app/

En diezelfde donderdag. 1 oktober was Trump op Fox News en zei:
"We hebben Comey, Hillary en Obama gevangen genomen."

Op donderdag 1 oktober om 12:01 uur begon de EDT-liquiditeit te stromen via het Quantum Financial System (QFS dat nu alleen in het mondiale systeem functioneert) in Hong Kong, Zürich, Dubai, enz. en het was ook de eerste dag van het boekjaar van de herstelde republiek en een nieuw Amerikaans digitaal goud- / activa biljet was actief online in de QFS.

Op vrijdag 2 oktober om 00:54 verklaarde president Trump: "En nu zijn Flotus (first Lady) en ik vanavond positief getest op C19. We zullen onmiddellijk beginnen met ons quarantaine- en herstelproces. We zullen haar kunnen vangen". Zou het kunnen verwijzen naar het
arresteren van Hillary Clinton?

Zaterdag 3 oktober. De stafchef van het Witte Huis, Mark Meadows: "De komende 48 uur zijn cruciaal", terwijl op diezelfde datum de VS Irak verliet om de RV Iraqi Dinar te lanceren. Vanaf die zaterdagavond 3 oktober tot zondagmorgen 4 oktober heeft het kwantum financiële systeem de wereldwijde valuta's opnieuw ingesteld.

Op zondag 4 oktober om middernacht zou de Trump-campagne de controle over YouTube hebben overgenomen,
omdat gecensureerde video's op een nieuw kanaal verschenen

Brandnewtube.com: https://brandnewtube.com

Op maandag 5 oktober werd Trump vrijgelaten uit de C19-quarantaine en keerde terug naar het Witte Huis, terwijl zijn persbureau tien dagen in quarantaine bleef (van duisternis?). Diezelfde dag zei de stafchef van de president, Mark Meadows, dat president Trump de Declass of Spy Gate Documents had aangevraagd - die daden van verraad zouden kunnen bewijzen die zijn gepleegd door Obama-regeringsfunctionarissen -
om een Amerikaanse president ten val te brengen die naar behoren werd gekozen.

Op die maandag 5 oktober om 22.00 uur EDT was er een wereldwijde toestemming voor alle RV-teams om het "Shotgun" proces voort te zetten.

Op dinsdag 6 oktober tweette Trump: "Ik heb de volledige vrijgave van alle documenten met betrekking tot de grootste politieke MISDAAD in de Amerikaanse geschiedenis, de Russische hoax. Evenzo het email schandaal van Hillary Clinton. Geen redactie!"

Op woensdag 7 oktober om 11.00 uur EDT begon een persconferentie van het ministerie van Justitie met de openbaarmaking van Deep State Spygate, Obamagate en de geweld gerelateerde criminele activiteiten van Antifa, die naar verluidt optrad als dekmantel voor losgeld.

Level 4B (wij, Internet Groep) kunnen op elk moment tussen nu en vrijdag worden opgestart. 9 oktober
Woensdag 14 oktober is de laatste dag waarop u Zim kan verzilveren en vreemde valuta kan wisselen tegen contractuele tarieven.
Op donderdag 15 oktober kan het grote publiek in het algemeen beginnen met het wisselen van valuta tegen de nieuwe internationale koersen.
Op zaterdag 17 oktober (indiscretie) zou JFK Jr. onthuld kunnen worden tijdens een Trump Rally in Texas.

Vrijdag 30 oktober om 12:01 uur. Verwacht dat er massale rellen van verzet zullen plaatsvinden die worden georganiseerd en dat anderen de Verenigde Staten zullen ontvluchten. De US Marines zullen de operatie leiden terwijl de National Guard is geactiveerd. Probeer het eens: zoek een lid van de Nationale Garde en vraag of hij op 30 oktober in de meeste grote steden is geactiveerd voor dienst.

De verkiezingen op 3 november 2020 omvatten massa-arrestaties en een vorm van staat van beleg.
Maart 2021: bekendmaking van de namen van gearresteerde, berechte en geëxecuteerde elites, inclusief video's van hun bekentenissen.

vertaling: Ben Boux www.lanuovaumanita.net
Mondkapjes zijn levensgevaarlijk!

donderdag, 08 oktober 2020  By Niburu

In een land waar de meerderheid brult om mondkapjes omdat ze denken dat ze dan veiliger zijn, blijkt het tegendeel het geval.


Nieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mondkapjes funest kunnen zijn en in Oostenrijk zijn inmiddels
tien kinderen in het ziekenhuis beland.

Hoewel een groot deel van de bevolking klaarblijkelijk brult om een mondkapjesplicht in te voeren, is daar op dit moment nog geen sprake van.
Pas als de nieuwe coronawet eenmaal een feit is heeft de overheid de juridische basis om dit wel landelijk te verplichten.

Dit zijn de dagen dat er wordt “gediscussieerd” over de komende coronawet in de Tweede Kamer. We schrijven komende omdat nu al bekend is dat die wet zal worden aangenomen. Het is aloude recept, de oppositie "sputtert" wat tegen, het kabinet doet wat "water bij de wijn"
en iedereen is gelukkig en zo wordt de wet aangenomen.

Met deze wet heeft de overheid eindelijk de mogelijkheden om een mondkapjesplicht op te leggen zoals duidelijk wordt uit de commentaren van politiek verslaggevers zoals deze. De reden dat het hele land nog niet met slavenmaskers loopt is simpelweg gelegen in het feit dat een mondkapjesplicht een schending is van de grondwet zoals we in eerdere artikelen al duidelijk hebben gemaakt.

Met de nieuwe coronawet wordt als het ware de grondwet in dat opzicht buitenspel gezet en kan je daar geen verdere rechten aan ontlenen.
Terwijl iedereen over elkaar heen buitelt om elkaar te verzekeren dat hoewel men beseft dat mondkapjes niet werken,
men dit middel toch in de strijd moet gooien, want al helpt het maar een paar procent, dan is dat mooi meegenomen.

Echter, waar geen hond (de politici in de Tweede Kamer voorop) bij stilstaat zijn de negatieve gezondheidsaspecten van de slavenmaskers.
We hebben natuurlijk onlangs de video gepubliceerd van de Duitse neuroloog in Londen die waarschuwt dat het dragen van maskers voor kinderen tot permanente hersenschade en zelfs de dood kan leiden door zuurstofgebrek.

Echter, dit geldt niet alleen voor kinderen, want uit een onlangs gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ook
volwassen veel te weinig zuurstof binnenkrijgen met een mondkapje op, zodanig zelfs dat dit beneden vastgestelde veiligheidsgrenzen valt.
Zo worden bijvoorbeeld in Amerika veiligheidsnormen voor mensen die ergens aan het werk zijn vastgesteld via de
US Occupational Safety and Health Administration (OSHA).

Deze hebben bepaald dat de werkbare en veilige hoeveelheid zuurstof voor mensen die aan het werk zijn ligt tussen de 19,5 en 23,5 procent zuurstof in de lucht. Wanneer mensen ergens zouden werken waar het zuurstofgehalte lager is dan 19,5 procent, dan wordt dit als onveilig beschouwd en mogen mensen op die locatie geen werkzaamheden uitvoeren.Wetenschappelijk feit is dat de hoeveelheid zuurstof die mensen binnenkrijgen als ze een mondkapje dragen over het algemeen rond de 17,4 procent ligt. Dit percentage wordt al binnen een minuut van het dragen van het mondkapje bereikt.Omdat het menselijk lichaam heel erg gevoelig is voor zaken zoals zuurstoftekort, zal iemand die een mondkapje draagt toch onwillekeurig pogingen doen om voldoende lucht binnen te krijgen. Dit door zwaarder en heftiger te gaan ademhalen.

Echter, daarmee komen we op een ander gevaarlijk gebied terecht en dat is dat je door het zwaarder ademen een
nog grotere grote kans loopt dat je kleine stukjes vezel van het mondkapje inademt waardoor dit in je longen terechtkomt.
Tijdens het onderzoek bleek dat bij ieder type masker sprake is van losse vezeldeeltjes.
Deze studie betreft nieuwe maskers die uit de verpakking van de fabrikant zijn gehaald, evenals een
gewassen stoffen masker, microscopisch onderzocht. Bij elk type masker waren losse deeltjes te zien.

In het onderzoek staat over de gevolgen daarvan letterlijk het volgende:

Van geïnhaleerde katoenvezels is aangetoond dat ze subpleurale opaciteit van gemalen glas veroorzaken aan het oppervlak van de viscerale pleura, evenals centrilobulaire en peribronchovasculaire interstitiële verdikking, evenals vezelachtige verdikking van peribronchiolaire interstitium. Door spectraalanalyse met infraroodspectrofotometrie werd vastgesteld dat de vreemde lichamen in de longen een identiek patroon hadden als cellulose, dat afkomstig moet zijn van de ingeademde katoenvezels. Katoen en zelfs zijde kunnen bijdragen aan COPD bij textielarbeiders. Byssinosis is een pulmonaal syndroom dat verband houdt met textielwerk. Toen textielarbeiders op de werkplek werden blootgesteld aan organische stoffen van textiel, ontwikkelden zich zowel omkeerbare als onomkeerbare longaandoeningen, zoals astma en COPD. Men mag niet vergeten dat niet-gemaskerde textielarbeiders niet zo'n hoge inademingsstroom zouden hebben als gemaskerde individuen.

Als je de doorsnee mondkapjes die mensen dragen een beetje vergroot dan zien ze er zo uit.
Als je ditzelfde mondkapje ongeveer 40 keer vergroot, dan ziet het er zo uit.


Eén van de auteurs van bovengenoemd onderzoek is Colleen Huber die zegt dat eenieder die een kind een mondkapje laat dragen een misdaad tegen de mensheid begaat. En dat is niet zo vreemd als je ziet dat er in Oostenrijk al tien kinderen zijn opgenomen in een ziekenhuis vanwege een longinfectie, veroorzaakt door een mondkapje.

Mocht je nog steeds twijfelen over het nut van mondkapjes, neem dan even tijd om de volgende video van journalist Del Bigtree die ook de controversiele docu Vaxxed maakte, te bekijken. Er is een oorlog gaande om onze zuurstof weg te nemen!! Naast het gebrek aan zuurstof is er natuurlijk ook nog de hoeveelheid koolstofdioxide (afvalstof) dat je weer inademt als gevolg van het dragen van een masker.
Binnen een aantal seconden nadat jij je masker hebt opgezet zijn de hoeveelheden koolstofdioxide binnen dat masker dermate hoog gestegen,
dat het letterlijk levensgevaarlijk is om zo'n ding langer dan enkele minuten te dragen als je geen gezondheidsschade wilt oplopen.

Mocht jouw werkgever je toch verplichten om een mondkapje te dragen en hij/zij wil niet luisteren naar argumenten, meld je dan ziek, voordat je het echt wordt. Dit is crimineel, voor volwassenen en ook zéker voor kinderen. Bij verplichting van een mondkap is burgelijke ongehoorzaamheid terecht en zelfs gewenst. In dit artikel lees je hoe je de directeur van de school van je kind verantwoordelijk kan stellen voor gevolgschade.


05-10-2020

04-10-2020
Het Mister Smith Effect of Mister Smith Syndroom


In de film The Matrix heeft Mr. Smith het vermogen om elk willekeurig lichaam op elk moment binnen te treden en dit gebeurt
wanneer de matrix wordt bedreigd, door Neo of anderen. Dit scenario is een weerspiegeling van de wereld waarin we leven.

Bijvoorbeeld: je bent in gesprek met een vriend(in), een kennis, een collega, een familielid enz. en alles is okee totdat je iets zegt over zaken als 911, een corrupte regering, vaccinaties die niet veilig of effectief zijn, MH17, vrijheden die meer en meer verdwijnen enz., dan gebeurt er regelmatig iets opmerkelijks ... Mr. Smith duikt op en vervangt de persoon waarmee je in gesprek bent, om je aan te vallen, omdat waarheden de matrix bedreigen.

De matrix is bij de meeste mensen in hun jeugd reeds ingeprogrammeerd en vervolgens door de politiek en de media in stand gehouden. Door deze Mr. Smith programmering zijn mensen verworden tot bewakers van de matrix, beschermers van de code, politie van de mind-controle, handhavers van de hersenspoeling die ons valse concept van de realiteit in stand houden en als superlijm bij elkaar houdt.

Onze 'opvoeders' programmeren de meesten van ons om zo te zijn, om iedereen aan te vallen, op elk moment, wanneer iemand in de matrix een waarheid durft uit te spreken en daarmee de code van de slavencontrole verstoort. Deze Mr. Smith-achtige burgers lijken te 'wachten' op die mensen die tégen de controlematrix spreken; die mensen die de punten met elkaar verbinden; die mensen die de patronen in de slavencode doorzien en kenbaar maken ... en dan vallen de lege en zelfzuchtige zielen aan, zoals ze zijn getraind te doen, als Pavlovische honden.

Wanneer Mr. en Mrs. Smith -'agents'- om jou heen verschijnen wanneer je waarheid spreekt en jou aanvallen -zodat je anderen niet wakker maakt- wees niet bevreesd, elke waarheid gedacht, elke waarheid geschreven, elke waarheid gesproken, is een signaal naar en in de matrix en maakt dat de matrix meer en meer afbrokkelt.

Dat wat de matrix het meeste vreest is waarheid, vandaar Mr. en Mrs. Smith om het te onderdrukken. Waarheid is namelijk één van de krachtigste wapens denkbaar in het universum; waarheid, gezien de aard ervan, behoeft namelijk geen ondersteuning van één of ander systeem.
Waarheid is sterk en krachtig genoeg om op zichzelf te kunnen staan.

Waarheid is wat het is; onveranderbaar. Waarheid is derhalve onoverwinnelijk en zal uiteindelijk zegevieren, altijd.

Tekst: Janis Say04-10-2020

Neuroloog waarschuwt voor hersenbeschadiging door mondkapje
(DLM-Foto 123rf)

Margareta Griesz-Brisson werkt als neuroloog in Mulheim en Londen. Ze vertelt waarom de corona maatregelen, en dan
met name het mondkapje een regelrechte ramp zijn niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich de adem laat afsnijden.

Immuunsysteem

Om te beginnen zegt ze ter geruststelling dat we onze gezondheid grotendeels in eigen handen hebben. Door goede voeding,
goed water, veel beweging, gezelligheid, vreugde, liefde en veel frisse lucht kunnen we zelf ons immuunsysteem versterken.

De neuroloog vindt het opvallend dat de regering dat nu net verbiedt. De overheid beveelt juist aan om de handen te desinfecteren,
afstand te houden tot elkaar en mond- en neusbedekking. Handdesinfectie zorgt voor allergieën, huidziekten en allerlei eczeem.

Misdaad

Afstand houden of social distancing is een brutaliteit, een verachting van de mens en pure wreedheid.
Het gebruik van mondkapjes beschouwt ze als een misdaad, want de mens kan zonder voeding, dagen lang zonder water,
maar slechts minuten lang zonder zuurstof. Het mondmasker veroorzaakt zuurstofgebrek en een overschot aan kooldioxide.

Zuurstofgebrek

Ze waarschuwt dat de hersenen zeer gevoelig op zuurstofgebrek reageren. Er zijn zelfs hersencellen die niet langer dan
drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven. De acute symptomen van het optredende tekort aan zuurstof zijn hoofdpijn, benauwdheid,
concentratiestoornissen en een tragere reactiesnelheid.

Maar het is allemaal nog erger voor de muilkorfdrager. Hersencellen delen zich niet of nauwelijks. Dus als de regering straks de bevolking weer toelaat gewoon te gaan ademen, zullen de verloren cellen door deling niet meer teruggewonnen kunnen worden. Wat weg is blijft weg!

En dan nog iets belangrijks voor angstige mensen. Zij geloven dat zij zich kunnen beschermen tegen virussen.
Echter heeft een virus een grootte van 0,8 micrometer, terwijl de poriën van het mondkapje in grootte variëren
tussen 80 en 500 micrometer.

Een masker beschermt dus helemaal niet tegen een virus!

Burgerfront21-09-2020

The war against Humanity gets the face of a Monster!
door Marcelius

Het was al voelbaar en het wordt steeds meer zichtbaar gemaakt en men schaamd zich nergens meer voor.
Het monster is onderverdeeld in groepen. De WHO lijkt één van de aansturende te zijn vanuit het slechte
met een Duivels Kwaad. En natuurlijk zijn er meer poppetjes bij betrokken, regeringen die de mensheid hun
absurde maatregelen willen opleggen waarbij men geen enkele inspraak lijkt te hebben om mens te zijn.


Het grote plan bestond onder andere uit verdeel en heers. Het monster ging nog veel meer regels bekendmaken
die inhoudelijk in betekenis de grondrechten van het mens zijn hebben weggevaagd en dat zij de absolute macht
hebben zonder enige vorm van inspraak. Met andere woorden; jullie zijn niet meer nodig en wij ruimen jullie wel
op. Nu is het wel zo dat er ook een andere Macht bestaat en die heet LIEFDE met een groot empatisch vermogen.
Dit zijn slechts enkele van onze gereedschappen en wapenen. Ik en vele anderen hebben de gave om bepaalde
energieën om te buigen naar positiviteit voor de benodigde verandering en die kan niemand tegenhouden. Wees
je ook verzekerd dat wij dit niet alleen gaan doen. Er staat een geduchte medestander klaar om mede in te grijpen.
Op 19-09-2020 heeft een groep van 4 een spontane channeling annex verbinding met een oproep gedaan en naar
vrienden vanuit het universum gestuurd.


Al geruime tijd staan zij klaar voor ondersteuning. Zij hebben bewust gewacht op het teken dat velen van jullie
eindelijk zijn ontwaakt. Op dit moment gebeurd er al heel veel in de ruimte om de aarde en er worden strategieën
ontwikkeld om ons te helpen naar de nieuwe wereld van de vijfde dimensie. De tijd van aanvang bepalen zij en
daar hebben wij geen invloed op. Mijn gevoel zegt dat het in getij met één van de volle maan cyclussen te maken
heeft deze zijn dit jaar op:

1 oktober - 23.05 uur, 31 oktober - 15.49 uur, 30 november - 10.29 uur, 30 december - 04.28 uur

Let in de avond maar eens op om in de lucht te kijken naar; ik noem ze sterrenclusters die bijna continu in beweging
zijn en diverse vormen aannemen en ze zijn constant in beweging.
Heel interessant.Marcelius

In Liefde Licht en Kracht.


16-08-2020

Zij, die Titulair denken dat de leugen in propaganda als waarheid moet worden geaccepteerd
ten behoeve van hun eigen gewin, die zijn het niet waard
om de titel te dragen van het Mens zijn.

De Ontmaskering van het Leugen kabinet.

De uitspraak op 11-06-2020 van het Europees
Gerechtshof voor de Rechten van de Mens!
Gezeteld in Genève.Bij het Europees Gerechtshof is met succes geprocedeerd
tegen de maatregelen die Regeringen de Burgers hebben opgedrongen
en NOG steeds opdringen.De uitslag hiervan is bindend voor alle landen die de
conventie in Genève getekend hebben. DUS OOK NEDERLAND EN BELGIË.

Waarom is dit door de media zolang stilgezwegen?

Deze uitspraak is hier te vinden:

https://zentralmeldeamt.ch/Files/Beitr%C3%A4ge/92_2020_06_11%20GdM%20-%20CORONA%20Virus%20Verf%C3%BCgung,%20Korrekt%20MS%20HH%20AK.pdf

Volgens de uitslag/ uitspraak zijn er geen gegronde redenen meer om de regels door te zetten.

En wordt er gesproken dat de Pandemie een Psychologische Oorlogsvoering betreft!

Dus kunnen we redelijkerwijs aannemen dat Regeringen die in deze Plandemie hebben meegespeeld
alle regels van de door hen zelf ondertekende verklaring van de Rechten van de Mens overtreden hebben.
Ook de Nederlandse Regering. Daarbij als bijkomstigheid de economieën gesloopt hebben,
en elk moment van de dag de mensheid gebombardeerd hebben met enorme angst campagnes via de Media.

Er zijn heel veel en wereldwijd doktoren, specialisten, virologen en andere zeer kundige mensen naar voren
gekomen die veel hebben weerlegd en of ontkracht. U heeft deze mensen, met veelal tientallen jaren ervaring
in zorg weggewimpeld als leugenaars, echter nu weten wij wie de werkelijke leugenaars zijn.
En u heeft de Alternatieve media die voor waarheid staat in diskrediet gebracht.

Enkele woorden tot onze (volks)vertegenwoordigers.

U, onze huidige Regering, begrijpt natuurlijk dat de straffen, in deze uitspraak beschreven,
op u allen van toepassing zullen zijn. Echter het is nooit te laat, u allen heeft altijd een keuze.
Wij willen u graag de mogelijkheid geven om uw gemaakte fouten
goed te maken. De beste manier heeft de minste consequenties voor u.

Erken allen publiekelijk, via de media, dat u het volk van Nederland verraden heeft, draai alle beperkende en
mensonterende/leugen maatregelen terug en geef toe dat u allen, die hier bij betrokken zijn,
niet capabel zijn ons land te besturen op een menswaardige en liefdevolle manier.

Neem vervolgens op staande voet ontslag, zonder recht op financiële middelen of z.g.n. gouden handdrukken.
Dit bent u allen het volk van Nederland verschuldigd.
Namens het volk van Nederland

BRON
Kijk onder HinweiseFortis et Liber
Sterk en Vrij

Deel dit bericht op uw website, Blog, FB, Twitter, Instagram enz, enz.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


13-08-2020

FREE THE WORLD!!!

Q-Anon and Trump!

Door Marcelius


Break the Chain


Ik ga een bekend verhaal vertellen, wellicht staat het u niet aan maar ik moedt.
Hoe heeft het zo lang kunnen duren tot men erachter kwam dat alles een leugen is
geweest. Bepaalde (Prominente) figuren hebben voor lange tijd de dienst uitgemaakt.
Men heeft altijd Cloak en Dagger (Dekmantel en dolk) gespeeld onder allerlei valse voorwendselen
met de bedoeling ons klein te houden. Maar het is de tijd om alles te belichten in werkelijkheid
en waarheid. De zogenaamde Elite wordt Exposed. Ze komen in hun nakie te staan en
laten zien wie zij werkelijk zijn en weetje kijk naar ze en zie de klungels staan in hun
aape pakjes met hun grote bek. Willen zij ons nog wat vertellen of verplichten?


Mogen zij ongrondwettelijke beslissingen nemen tegen de wil van de mensen in?
ONS antwoord is een volmondig NEEN!

Deze video moet je kijken dan wordt het duidelijk. https://youtu.be/yEuP92-bnpg

De hele elite is doordrenkt van viezigheid, corruptie, pedofolie, machtsmisbruik
GRRRR kan nog wel honderd woorden vinden.
Eerder hadden wij de gulden (Florijn) de bekende harde munt daarmee kreeg je
waar voor je geld. De Euro die hiervoor in de plaats is gekomen heeft een enorme
devaluatie gecreëerd je betaald dubbel zoveel, terwijl de lonen hetzelfde bleven,
en alles maar duurder wordt.

Hoe houd men dit vol, DIT MOET ECHT GAAN VERANDEREN! We zijn er klaar mee.Mensen weet dat dit niet meer langer kan duren, ze verzinnen van alles om jou
maar op te kunnen sluiten te vernederen je kinderen af te pakken, jouw bejaarde
ouders op te sluiten een verplichte vaccinatie zodat je een zombie wordt.
Dat jullie ziek worden van het moordplan 5G. Dat Fluoride aan het
drinkwater wordt toegevoegd en dat je elke dag wordt besproeid
door Chemtrails waarin aluminium, barium kwik en andere rotzooi in zit.

HET IS ECHT TIJD VOOR DE VERANDERING.
Wij WAKKERE MENSEN vinden dit absoluut onacceptabel.

Trump en Q-Anon zijn bezig om het stelsel te hervormen. Op een manier
wat tijd kost maar individueel en in samenwerking kunnen wij veel bereiken.
Als je kijkt naar het aantal websites wat ook de weerstand aan het bieden is,
dan zijn er best wel veel van en dus nogmaals mijn oproep hierin is:

Verdorie mensen werk niet individueel MAAR werk allen samen.
Laat eens het ego los ik zie zoveel websites die eigenlijk allemaal
hetzelfde beogen dus nogmaals sla de handen ineen.
Bundel jullie krachten. En geloof me dat jullie dan heel
veel meer kunnen bereiken.

WORD ALLEN EENS WAKKER!

SAMEN EEN is de kracht die wonderen verricht.

WWG1GAWORLDWIDE


Your heart is an Electromagnetic field Generator
Your body is A Spaceship
Your Pineal Gland is the Steering Wheel
Your Unconditional Love the Key
to Entering the Higher Dimensions

Aan het gepeupel:

Dit hebben jullie veroorzaakt, jullie hebben de macht die wij
aan jullie hebben toevertrouwd misbruikt tegen ons.
Wij hebben besloten om ons recht terug in eigen hand te nemen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

09-08-2020

Over de Massale Meditatie en healing van 08-08-2020.
Door MarceliusDe opkomst was enorm, ik kan dit niet in getallen uitdrukken
maar gevoelsmatig heb ik ervaren dat de energieën enorm krachtig waren
en de lichtfrequentie hoog.
Wat nog belangrijker was dat er eenheid ontstond tussen allen die samenwerkten.
Als Healer weet ik wat energieën zijn en hoe ermee om te gaan,
maar deze keer was het echt overweldigend
en hoop dat u deze ervaring ook heeft beleeft
en deze met een trots gevoel mag dragen.
Resultaten zullen volgen.

Wij waren niet alleen, er waren medestanders die niet van hier zijn
en zoals belooft, AANWEZIG.
Ik ga proberen om een uitleg te geven in wat ik hierin heb mogen ervaren.
Er werden diverse energielagen gecreëerd die
met pulsen naar de aarde werden verzonden.
Ook werden een soort van discs met een snelheid naar de wereld gestuurd
met welke doelstelling dat is voor mij onduidelijk is, maar ik geloof.
Er was nog iets wat mij werd getoond
en het leek op een Tetraodon dat is wat het dichtste bij mij opkomt
maar wat hiervan de bedoeling is moet ik u schuldig blijven.Wij willen iedereen bedanken voor de grote opkomst en ook de mensen uit
alle andere landen het was geweldig om dit met u samen te mogen doen.
Wellicht voor herhaling vatbaar.

Speciale dank voor het team van wakkeremensen
die dit mede mogelijk hebben gemaakt.
Martien en Ine
Marcelius

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

11-08-2020

The Madman tells You a story about the Meditation - Healing

van 08-08-2020.
Door Marcelius


Welke rol had ik (Marcelius) hierin, wat jullie niet verwacht hadden en dit ga ik jullie vertellen.  
Ik mediteer nooit. Mijn rol factor hierin was meer de coördinatie en sturing puur
op energetisch niveau. Meer de dirigent om het orkest te orkestreren waarin diverse
levels te combineren zijn met liefde licht en kracht. De bijbehorende frequenties te
verhogen en een zodanige setting te verkrijgen zodat de doelstelling wordt bereikt.
Deze taak was mij toebedeeld door iets wat men zou kunnen benoemen als de
Hogere Macht.

Er zijn 13 Meesters van dit niveau op de Aarde waarvan ik een onderdeel van ben.
Mijn kennis aangewend vanuit de Alchemie, de Akasha en iets wat ik niet
kan of mag benoemen. Als Multidimensionaal Master Healer heb ik hier taken te verrichten.
De Geometrie is hier een belangrijk onderdeel van omdat hier heel veel aan gekoppeld is.
Het Universum zoals jullie het kennen is groots maar net even anders als je denkt.


Het is een Matrix bubbel op een ongekend niveau waarin zoveel meer mogelijk is dan
jullie denken. Alles is vergankelijk maar tegelijk ook weer vernieuwend, iedere keer
de mogelijkheid om te vernieuwen maakt jullie allen alleen maar wijzer en sterker.
Het programma dat wordt weergegeven geeft jullie de mogelijkheid tot progressie
en verbetering. Iedere keer komen jullie terug in een nieuw leven om te laten zien
of jullie geleerd hebben. Dat kan op Aarde zijn maar ook elders er zijn veel planeten
die geselecteerd en gecreëerd zijn waarop leven mogelijk is.

Het is namelijk de bedoeling dat jullie groeien naar de nieuwe vorm van een evolutionair
Wezen in ware liefde, compassie en alles wat hieraan is gerelateerd. Zodra jullie durven
te kiezen dan volgt de sneltrein die jullie daar brengt in een totaal andere setting
dan wat je ooit hebt meegemaakt. Meer kan ik niet verklappen maar wees voorbereid en wordt
bewust van de geboden mogelijkheden en die zijn heel anders dan je nu kunt voorstellen.


Misschien is deze informatie moeilijk te bevatten omdat men zou kunnen denken;
die gast is echt lekker LOCO, maar als jullie bereid zijn om jullie eigenwaarde te
verhogen zonder enige vorm van angst dan hebben jullie al heel veel overwonnen.
I' am only Human just like you please do not fear, there are other plans to make.


Deze reactie is voortgekomen uit de vele vraagstellingen over de Meditatie - Healing.
Dit is mijn antwoord op de vele vragen door u gesteld.
Wilt u nog iets kwijt of iets weergeven dan kan dit via de mail.

In Liefde Licht & Kracht


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16-07-2020

Het is niet meer Klaverjassen maar het Doorjassen van
ongefundeerde covid-19 virus maatregelen.Het spel kan beginnen!


Even persoonlijk, Alles wat gaande is noemt men een hoax, met andere woorden
situaties gebaseerd op het covid-19 virus is een grote leugen en de (R)overheid maakt
nog steeds misbruik van en misleiding, de regel van de onzin en feitelijk gebaseerd
op de reeds ontkrachtigde leugens en dit is ook door velen belicht. Hoe lang houd
men dit nog vol. De MAAT IS VOL en als zodanig erkennen wij deze overheid niet
meer. Wij laten ons niet meer muilkorven, ik/ wij zijn mens en gaan vanaf nu leven
volgens de menselijke maatstaf als zijnde het MENS ZIJN en wij zijn geen bezit van
NIEMAND!


Wie zijn zij meer als dat wij zijn, hun autoritaire gedrag wordt niet meer getolereerd.
Zij zijn slechts met een paar met een ongefundeerde grote bek. Wij als mens gaan de
zaken weer oppakken zoals wij het willen. NIEMAND KAN ONS STOPPEN!
Wij zijn één en deze verbinding wordt alleen maar sterker. Zij zijn stiekem, achterbaks
en ongeloofwaardig. Dus vinden wij dat zij per direct moeten verdwijnen zonder het
recht op een door ons gefinancierde uitkering. Vervolgens dagen wij hun in ons
burger tribunaal van onze mensheid met GOD'S recht om hun te veroordelen wegens
WANBELEID EN LEUGENS en alle catastrofale voor en nawerkingen.


Gods Rules


WIJ ZIJN ER KLAAR MEE EN GEHOORZAMEN ALLEEN NOG AAN GOD'S WENS!
Wij baseren ons op de grondwet van en voor de Mens.
Wij zullen ons wapenen tegen elke vorm van Hiërarchie.
De mensheid staat nu op tegen het geweld wat HEN wordt aangedaan.

Wilt U aansluiten en/of verenigen dan bent U welkom.

Marcelius


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


13-07-2020

Krachtmeting in Persona.Frequenties in verhoging


In deze turbulente tijden worden wij enorm op de proef gesteld.
Continu aanpassen in een nogal onwerkelijke vorm van distantie
en bijkomende regelgevingen die vaak erg buitensporig zijn.

Eerst geschrokken dan boosheid en verbijstering. Dan naar opstand
en belichting van alle aspecten mede door heel veel mensen verwoord.
Eigenlijk moet de zin zijn; Wij allen hebben ons licht met factor 100 of
meer vergroot (Kracht in meting pro persona) U allen heeft de stoute
schoenen aangetrokken en U heeft laten zien dat wij dit niet willen.Energie komt vrij als je deze laat bewegen!


Spiritueel gezien bent U met sprongen voorwaarts gegaan en heeft
Uw ontwikkeling enorm gestimuleerd. De verkregen inzichten zijn
meer toepasbaar geworden en resulteert in de grote kracht van liefde.
Alles is in verandering, dit is ook Uw bijdrage geweest en wees daar trots op.

Voor nu en de toekomst hebben jullie een marker geplaatst en deze is heel belangrijk.
Bewust en onderbewust gaat er veel plaats vinden en deze ontwikkeling uit zich
mede in een verschuiving die ongekend zal zijn. Wees bewust van Uw geestkracht
dit groeit enorm en al het oude zal van u afvallen en de nieuwe modus wordt
opgestart. Vrijheid van geest exponentieel in liefde en kracht.

Samenwerking en saamhorigheid is de motor van liefde en licht waardoor men
veel meer kan bereiken dan individueel. Nieuwe ideeën zullen ontstaan omdat
je hiervoor de ruimte creëert. Holistisch in zijn biedt jou nieuwe ideeën en een
andere aanpak. Geloof dat alles mogelijk is en vertrouw op jezelf.From another solar system


Nog even iets anders, in een recentelijke channeling heb ik opengestaan voor
onze ''ruimtebroeders'' en kreeg een boodschap wat een beetje lastig was om te
ontcijferen. Wanneer zij arriveren dan lijkt het of alles even zal stilstaan en wat
ik begreep is dat er iets wordt ingezet of losgelaten voor verandering.
Vrede wordt herboren in een niet nader te omschrijven vorm.

Dit is even vrij vertaald, en zoals altijd een emotionele beleving omdat dit met
veel een aparte sensaties gepaard gaat. Maand 8 werd aangegeven voor manifestatie.

We gaan het zien!
In licht & Liefde.
Marcelius
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04-07-2020

Mars de God van Oorlog


War zone in conselation


Mars, de God van de Oorlog, is nu feistige, vurige en onbevreesde Aries binnengekomen, de planeet die het regeert,
waardoor een explosie van zeer positieve en supercharge energie ontstaat. Deze kosmische inferno zal de komende
6 maanden elk aspect van ons leven branden, totdat het Aries verlaat op 6 januari 2021.

De energie van Mars en Aries trilt op dezelfde frequentie, wat betekent dat hun krijger-achtige kwaliteiten in deze tijd
zullen worden vergroot, waardoor ze die eigenschappen in ieder van ons versterken.

Mars draait slechts een keer per twee jaar retrograde en brengt meestal slechts ongeveer 6 weken in elk teken door.
Aangezien Mars echter van 9 september tot en met 13 november 2020 retrogradeert, blijft het voor een langere
periode in Aries. De laatste keer dat Mars lange tijd in Aries was - vanwege zijn retrograde - was 32 jaar geleden,
en de volgende verlengde periode in dit teken zal niet over 47 jaar zijn.

Als we ons aanpassen aan deze energie, door onszelf open te stellen voor deze krachtige en zeldzame
energieke golf, krijgen we de ultieme kans om ons leven de komende 6 maanden volledig te transformeren, op
welke manier we ook kiezen.

Deze hemelse energie zal drastisch veranderen hoe we ons emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel voelen,
en we kunnen merken dat we al een beetje anders reageren, reageren en communiceren dan we normaal
zouden doen, vooral veel directer en onbevreesd zijn terwijl we het uiten hoe we denken en voelen.

New Energie

Het laatste halfjaar zal in vele opzichten de rust voor de storm lijken, maar niet op een negatieve manier,
aangezien de Mars en Aries mixen een grote energieboost brengen. Dit zal ons op een diep cellulair niveau
activeren, waardoor we gemotiveerder, alert, ambitieus, machtig en intern en extern sterker zijn dan ooit tevoren.

Dit brengt een ontwaken op massale schaal, hoofdzakelijk in relatie tot onze overlevingsinstinct, waardoor ze
veel minder angstig zijn, zichzelf bevredigend en georiënteerd, en in plaats daarvan meer gericht op collectieve
groei, evolutie, behoud, onbaatzuchtigheid en balans.

Over het algemeen zullen we hoopvol en optimistisch zijn dat er een veel eerlijkere en gezondere manier van
leven is, en we nemen geen genoegen meer met minder dan we weten dat we verdienen, zowel persoonlijk
als collectief. We zullen ook het gevoel hebben dat onze geest volledig licht is, en dit kan ervoor zorgen dat we
moediger, zelfverzekerder, daadkrachtiger, energieker, assertief, onafhankelijk, impulsief, ongeduldig, concurrerend,
krachtig, spontaan en mogelijk soms licht heftig of agressief zijn ....

We zijn veel minder geneigd om onderdrukt, gelopen of gepraat te worden, als vanzelfsprekend beschouwd,
beperkt, monddood of onderdanig in deze periode. Maar vooral, we zullen niet vriendelijk zijn om persoonlijkheden
te domineren die ons proberen te overwinnen, en we accepteren niet dat we beheerst, gemanipuleerd of gedwongen
worden tot iets dat niet natuurlijk of juist voelt.

In deze intense maanden zullen we waarschijnlijk veel vuriger zijn dan normaal, en we kunnen merken dat onze
emoties vaker losbarsten, met mogelijke stemmingswisselingen en driftbui die zich voordoen - vooral als we
eindigen met bijnier burn-out door het hardlopen op adrenaline zonder voldoende rust krijgen. Dit kan gevoelens
van rusteloosheid, frustraties opduiken en spontane uitbarstingen van woede veroorzaken, vooral als we niet regelmatig
zelfzorg oefenen.

Gelukkig is Aries energie niet iemand om wrok te koesteren, en is het snel om conflicten uit te roeien, verder te
gaan en te vergeven, dus wanneer Mars energie de vrede verstoort, zal Aries energie helpen spanningen te verspreiden
en eventuele onderliggende problemen op te lossen. Energie is waarschijnlijk zeer onvoorspelbaar omdat Aries het
teken van verandering is, dus verwacht dat dingen dik en snel veranderen, en op elk moment kan het leven
onherkenbaar zijn tegen de tijd dat we het einde van dit hoofdstuk van 6 maanden bereiken , van hoe het nu is.

Aries in Mars chance

In deze periode zullen we gedreven worden door passie, dus we kunnen eindelijk stoppen met uitstellen en werken
aan nieuwe creaties, moedige bewegingen maken met betrekking tot liefdesrelaties of chemie aangewakkerde
verbindingen. Niets zal een te groot obstakel zijn om te overwinnen en we zullen niemand toestaan om in de weg
te staan, als het gaat om het leven waar we van dromen te manifesteren. Mars is ongelooflijke energie om te manifesteren,
en samen met actie en doelgerichte Aries, zullen we vinden dat alles waar we onze gedachten op zetten moeiteloos bereiken.

Dit nieuwe begin dat Mars en Aries bieden, valt samen met de maansverduistering op 4 juli, wat ook het einde van de laatste
6 maanden eclips cyclus en het begin van een nieuwe markeert, dus nooit is er een betere geweest tijd om aan het universum
te verklaren precies wat het is, we doen of niet, willen in ons leven, vooral in de volgende helft van 2020.

Mars zal iets later dit jaar ook afstemming maken met Jupiter, Saturnus en Pluto, wat allemaal toegevoegde, zeer positieve
en zeer gunstige, wendingen zal brengen, waardoor we nog meer mogelijkheden hebben om onze angsten te overstijgen en
te gedijen, terwijl we stromen in afstemming met deze krachtige inkomende energieën.

Stel nu intenties in en laat het momentum van deze krachtige en gepassioneerde energieën toe om grote levens verschuivingen
te brengen en het leven volledig te transformeren zoals we het kennen tegen het einde van het jaar.

Alex Myles

Geredigeerd en geïllustreerd door Marcelius.
Een mooi artikel en deze wilden wij graag met u delen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


28-06-2020

De acteurs van Den Poppenkast.

Is het u ook opgevallen dat bepaalde figuren uit het niets naar voren komen?
Met veel bombarie en tromgeroffel is men ineens een voorvechter (leider) van
het volk. Er wordt geroepen kom naar Amsterdam voor de Demonstratie 28-6
door Freedom Above All. Vervolgens wordt deze afgeblazen omdat men ineens
wil aansluiten bij de oproep van Willempie Engel om naar het Malieveld te komen?

Demonstratie lees hierin het woord > Demon strategie

Vervolgens roept Engel, nou jongens we kunnen het maar beter niet doen met deze
demonstratie en een hoop bla bla bla. Tactiek gebruikt: Verdeel en Heers! (Psy-ops)
Demotivatie is hierin verweven om u hoop en verlies te laten voelen zodat u denkt laat maar.


Zullen wij het eens anders doen?   
U/ wij zijn in getale de meerderheid en dacht aan het volgende, wat als wij eens kleine
groepjes van 10 tot 30 personen (familie, vrienden kennissen) in het wit/ of zwart/wit
gekleed ergens in uw dorp of stad afspreken om alleen maar daar te zijn zonder
de roeptoeter. Een stil protest en alleen het daar zijn is al voldoende. Maak dan
eventueel foto's van jullie evenement en noem de plaats van jullie aanwezigheid.
Zet deze op jullie social media en deel deze informatie.
Dit gaat dan als een golfbeweging door het land en dat is de Kracht van de Mens.

Uiteraard kunt u individueel deelnemen door u te kleden in zwart/ wit en in eerste
instantie laten wij zien wat de toonaard is van ons gevoel en dat is een dikke NEE
tegen het gevoerde beleid.

Vele kleinen maken de grootsheid zichtbaar!

Een mooie start zou zijn op zaterdag 4 juli waar u dan ook bent rond 13.00 uur
tot plus-minus 14.00 uur

Uiteraard houden wij u op de hoogte.
Mocht u willen aansluiten, aanmelden of met ons verenigen dan kan dit.
Zo krijgen wij een beter overzicht en aantallen van deelnemers in de plaatsen.
Wij hopen op velen en alvast bedankt!

Marcelius

MMH - VVA

Voor wakkeremensen!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-06-2020

Herbeleving van aller oude tijden!
The way for freedom has started!


Prepair for Chance


Op dit moment een herbeleving van aller oude tijden en transformaties. De mensheid staat voor een groot dilemma, en wat gaan we doen.
De wereld is in rep en roer, er gebeurd van alles zowel goed als slecht. Dit is de tijd voor nieuwe kansen en alles wat men heeft geleerd in het
heden maar zeker ook vanuit het verleden bestaat nu de kans voor de omslag. U allen heeft mogelijkheden en vooral nieuwe vaardigheden
ter beschikking gekregen om uw inzichten te verwezenlijken en de NIEUWE AARDE in harmonie te plaatsen. Het vraagt nog even wat
geduld maar hulp is onderweg. U allen bent sterker geworden qua waarneming over alles wat gaande is (uitzonderingen daargelaten) en
hebben inzichten gekregen in alles wat gaande is en dat is een ferm pakket.

U voelt zich sterker maar vooral gesterkt door vele medestanders die allen hebben belicht in wat er werkelijk gaande is en was. Dit noem ik
motivatie om zaken op een liefdevolle manier weer te geven, in moed kracht en inzicht. En op dit moment gebeuren er vreemde dingen die ik
wil benoemen als Multidimensionale ingrepen met als doelstelling hulp te verkrijgen van onze tijdreizigers uit een andere dimensie die men
als "menselijk" kan betitelen maar toch in een geëvolueerde vorm van het mens zijn. Het is vooral noodzaak om eenheid en vereniging te
realiseren om de toekomst te zekeren. En geloof mij, U kunt meer als U denkt, dus wonderen bestaan echt als je maar gelooft in jezelf.
De kracht van de geest moet men namelijk niet onderschatten.

Automatisch rijst dan de vraag, hoe wat waar en wanneer zal dit dan plaatsvinden en wat moet ik hiervoor doen? Antwoord:
Rond 08-08-2020 of iets eerder of iets later wordt alles duidelijk. Een andere uitleg kan ik hier niet aan verbinden en mij wordt ook niet alles
verteld. Maar geloof één ding en dat alles zoals het is een enorm leerproces is geweest ten behoeve van een evolutie.
5 D, 7 D of hoger komt in zicht en daar gaan wij allen naar toe conform the Prophecy.

The Future?

Wordt dit dan idealistisch, Antwoord: het is maar net wat jij ervan wil maken.
Maar mogelijkheden ten over. Just Believe in Yourself without Ego!
Nog één laatste mededeling let op de nachtelijk hemel er is veel te zien en
te ontdekken. Als ik een voorbeeld mag geven in wat ik heb mogen waarnemen
is dat er in het nachtelijk firmament bijzondere geometrische vormen worden
gecreëerd die zelfs beweeglijk te noemen zijn en gecodeerde info bevat.

Kortom het wordt nog spannend!
Wees liefde, geef liefde en leef liefde.

Marcelius-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21-06-2020

Now, one fist against government corruption NL.
Jullie zijn niet meer nodig!Deze wereld zullen wij NOOIT accepteren!


De hoeveelheid van weerstand onder de bevolking neemt nu enorme vormen aan, maar men voelt zich
nog steeds niet gehoord. Feitelijk zijn wij klaar met dit achterlijk kabinet, zij volgen een andere agenda
en wat u vind boeit ze niet. Als ik deze arrogante figuren hoor en zie dan is er geen enkel spoortje van
empathie of gehoor voor de Nederlanders te bespeuren. Ik/ Wij, hoeven ons op geen enkele wijze meer
te schikken naar hun programma. HIER ZIJN WIJ KLAAR MEE zoals eerder gezegd:

U bent al eerder op staande voet ontslagen wegens wanbeleid en schending van de
mensenrechten conform de GRONDWET!
Vanaf NU bepalen wij de wetten gebaseerd op het werkelijke MENS zijn vanuit het Hart en liefde.

Wij voelen ons dan ook niet meer gehouden aan de door dit kabinet gestelde regels die nergens op gefundeerd zijn.
ZIJN WIJ DUIDELIJK, Jullie staan niet boven de WET. In het bedrijfsleven waren jullie allang de deur gewezen wegens onkunde.
Nogmaals en dat herhalen wij niet meer, wij gaan leven zoals wij gewend zijn en de 1.5 mtr. onzin die bestaat vanaf nu niet meer.
Wij kunnen nog veel meer weergeven van jullie onkundigheid als psychopathie maar dat gaan wij even op een andere manier weergeven.
Nederland is al in opstand er zijn al vele demonstraties geweest en er komen er nog meer, de afloop kennen we allemaal.
Weggeveegd geen media aandacht of arrestaties. Onderschat de grote van de demonstrerende groepen niet u bent
zwaar in de minderheid en wij zullen er alles aan doen om te verenigen en belichten.
Jullie zijn de zwakke schakel. en wij erkennen deze dominante opstelling niet meer.
Realiseer dat jullie in onze dienst staan en niet het eigen geldverkwistende
regime uit te voeren waarom WIJ niet om hebben gevraagd.

Jullie verpatsen onze grote financiële middelen aan een door jullie opgezette vreemde mogendheid die Europa heet.
Al ons (pensioen) geld wordt weggesluisd naar vreemde mogendheden zonder ons vooraf te informeren.
(Brussel bepaalt, Bilderberggroep enz.) Jullie zijn de gekochte loopjongens geworden die het egostrelend vermogen
bij jullie heeft aangewakkerd en gedienstig zoals jullie zijn worden bepaalde maatregelen uitgevoerd
zonder enig overleg met zoals jullie zeggen het nietszeggende volk. Wij denken hier boven te kunnen staan
want van jullie zijn er teveel en daar doen wij wel wat aan. Het middel; de spuit voor alles en opgeruimd staat netjes.

Maar later niet zeggen; Ich habe es nicht gewusst.

Een echte Rechter zou jullie hebben veroordeeld voor nalatigheid, onder valse
voorwendselen in een lockdown geplaatst waarvan de vrijheidsberoving ongefundeerd meedogenloos was.
De strekking was buitensporig zonder een echt goede onderbouwde verklaring.
Jullie zijn door onderzoek van mensen, specialisten en websites enorm belicht en ontkracht waarbij specialisten hun
gefundeerde verklaringen hebben meegegeven dat feitelijk elk door jullie gesteld probleem en gevaar is
gebaseerd op niet bewezen feiten of factoren zoals het door jullie was geprojecteerd.
Als er onwetendheid is over het gevaar van vaccinaties wat Rutte weergeeft dan geeft hij aan dat
het hem geen moer scheelt.

Er zijn al veel demonstraties geweest en er zullen er nog wel een aantal volgen.
Laat U niet knechten en wees vooral niet Bang!
Hieronder vindt u een aantal gerelateerde artikelen op diverse websites.

wakkeremensen: https://wakkeremensen.blogspot.com/

Niburu: https://niburu.co/binnenland/15235-waarom-komt-er-een-coronawet-als-heel-nederland-er-tegen-is

Vrije Wereld: https://www.vrijewereld.org/

Vaccine Gate: https://frankruesink.nl/hugo-en-mark/

Voor vrijheid nu: https://voorvrijheid.nu/de-andere-krant/

Nederlands belasting geld naar Italie: https://www.ongehoordnederland.nl/

Stop 5 G: https://www.weesdeweerstand.nl/

Burgerfront: https://www.burgerfront.nl/


Het echte verhaal word hier beschreven voor altijd!


Der Stasi Jetzt auch in ''Holland''

https://duitslandinstituut.nl/artikel/229/de-stasi-liet-geen-middel-onbenut


Goh, is dit een herhaling van toen, rond de jaren 1940 tot + - 1979 het lijkt er wel heel veel op!
Tegenwoordig bent u per definitie verdacht en alles word aan straf of boete gekoppeld.

Der dritte Weltkrieg hat begonnen. siehst du das oder sind die Scheuklappen noch an?

Deze sinistere robots hebben zich gezeteld op het pluche van Den Haag.
Menselijkheid in hun context bestaat niet meer, U kunt van hen denken
deze zielloze infantiele leugenaars, ten koste van het MENS ZIJN.

De (R)overheid is vanaf nu per decreed ontbonden!

En heeft geen enkele zeggenschap meer.
Zoals wij, als volk hebben besloten.
Vanaf nu is Nederland weer van ons.
De nieuwe tijd is aangebroken.

Wees Liefde.Liefde in eenheid zal altijd bestaan!


New Times, New Sunrice, New Dimensions------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


11-06-2020

BOODSCHAP EN SOMMATIE AAN DE REGERING DER NEDERLANDEN,
Eerste en Tweede kamerleden inclusief Premier Rutte.


Grondwettelijk Recht van de Mens


Wegens wangedrag, leugens, beperkingen, het ondermijnen van de Grondwet.
Het zich niet houden aan de Rechten van de Mens, Vrijheidsberoving,
creatie van distantie en menselijke interactie, op straffe van
een boeteregeling bij overtreding, het bewust afdwingen
van afstandelijkheid op anderhalve meter met een mondkap.

Het Systematisch Kapot maken van de economie, bedrijven en het afnemen
van de door God aan de Mensheid geschonken vrijheden.

Kunt u zich voorstellen dat wij dit niet langer kunnen tolereren?.
Wij, en dat zijn heel veel Nederlanders die uw werkwijze belichten
en ontkrachten en dit o.a. door middel van petities aan u kenbaar maken.
Echter schuift u deze telkenmale van tafel, alsof onze mening er niet toe doet.
De mainstream media bombardeert 24/7 een onophoudelijke leugen propaganda
en creëert alleen maar angst. U blijkt het helemaal met hen eens te zijn.

Bent u zo naïef, dat u denkt dat Nederlanders achterlijk zijn? En waarom misbruikt u
uw macht door te denken het lang geleden kalergi plan te mogen uitvoeren met als doelstelling
reductie van de mensheid. Het uitrollen van het 5G wapen zonder toestemming van de
Nederlandse bevolking en zonder te onderzoeken welke gevaren hieraan voor de mens zijn verbonden.
En misschien ook nog een verplichte vaccinatie (van Patenthouder Bill Gates) om het zogenaamde virus te bestrijden.

Laat u eens informeren wat deze man een dood en onvruchtbaarheid
heeft gebracht onder kinderen en vrouwen met zijn giftige vaccins
in b.v. Nigeria, Filipijnen, India en andere 3e wereldlanden.
Als u een hart heeft, zou u hier de juiste conclusies uit trekken
en Nederland niet verkopen aan iemand als hij.

Het meest draconische besluit wat u heeft genomen was de Lockdown.

De niet van corrupte vrij te pleiten WHO, Wereldgezondheidsorganisatie
heeft maandag een volledige 180 graden draai gemaakt.
De WHO geeft nu toe dat asymptomatische verspreiding
van het coronavirus ‘zeer zeldzaam’ is.
Maandenlang werd de wereld verteld om thuis te blijven en als je
in het openbaar durft uit te gaan, heb dan respect voor elkaar
en draag een masker en blijf 6 voet (1.50 mtr.) van elkaar verwijderd.
Wij vragen u, waar is uw respect voor het volk waar u nu nog over regeert?


Het RIVM heeft aangegeven dat zij enkel adviezen geeft
en geen enkele beschermingsplicht oplegt aan
overheid en/of bedrijfsleven om mensen beperkingen op te leggen.
Het zijn dus uw eigen regeltjes.

Nu zeggen WHO-functionarissen dat asymptomatische verspreiding
van COVID-19 ‘zeer zeldzaam’ is.
Is het toeval dat de WHO nu toegeeft dat asymptomatische verspreiding
van het coronavirus zeldzaam is,
nadat linkse relschoppers de straat op gingen en steden plat brandden?
WHO-ambtenaar Dr. Maria Van Kerkhove zei. ‘Het komt zelden voor dat een
asymptomatisch individu daadwerkelijk doorgaat met het verspreiden van het virus.’
Zie onderstaande video:

https://twitter.com/camhasthoughts/status/1270069778959474690

Mensen zullen u nog beter in de gaten houden of u zelf wel
een mondkapje draagt en voldoende afstand houdt
als voorbeeld voor Nederland, net zolang tot u inziet
wat voor een krankzinnige toestand u gecreëerd hebt.


U staat niet boven de wet of boven God. Of weet u het niet meer,
u bent een dienaar van de wet ten dienste van het volk van Nederland.
Hoe langer u het lot tart, eens komt er een Goliath
en geloof ons dat het dan geen pek met veren zal zijn.
Er komt een moment dat u geconfronteerd zult worden met uw eigen manier
van handelen en verantwoording zal moeten afleggen voor uw daden
ten overstaan van God, er is geen manier om daar onderuit te komen.


U heeft gefaald op alle fronten en niet geluisterd naar de mensen.
Nu wordt het zakelijk! WIJ beroepen ons op de GRONDWET en op
DE RECHTEN VAN DE MENS die onze regering en alle regeringen van de
wereld destijds hebben ondertekend.
Momenteel wordt er geen enkel artikel nageleefd uit onze Rechten
die u hebt ondertekend.


Wanbeleid en het niet naleven van de Grondwet heeft volgens
diezelfde Grondwet ook voor u consequenties namelijk uw ontslag als
volksvertegenwoordiger en dat geldt voor iedereen die in dienst is van deze regering.

Wij willen aanspraak maken op het volgende:

Aan alle leden van de Eerste en Tweede kamer inclusief de Premier.

Het terugdraaien van alle vrijheidsberovende krankzinnige wetten die u in het
leven hebt geroepen om bepaalde zaken te kunnen uitvoeren die direct tegen de
rechten van de mens ingaan en met de intentie om op termijn alle vrijheden van de
Nederlanders te elimineren. Een publiekelijk excuus via de mainstream media en social media.
En genoegdoening voor elke Nederlander.

WIJ VRAGEN U UW HART TE LATEN SPREKEN EN SERIEUS
NA TE DENKEN OVER DE HACHELIJKE SITUATIE DIE U GECREËERD
HEEFT, BEWUST OF ONBEWUST, EN WAARVOOR HET NOG STEEDS
NIET TE LAAT IS OM DEZE TE KEREN.

Gaat u de geschiedenis in als een regering die naar haar volk luisterde
en alleen regeerde met als uitgangspunt, het hoogste goed voor iedereen.
Op dit moment zou u de geschiedenisboeken ingaan als een regering die
haar eigen volk alle rechten ontneemt om er een slavenvolk van te maken door
middel van 5G en giftige experimentele vaccinaties die ervoor moeten
zorgen dat mensen nog beter te controleren zijn en nog beter gehoorzamen.


Er zullen velen van uw volk sterven als gevolg hiervan.


Wij vragen ons af of u wel een Hart heeft.
Een Dictatoriaal onderdrukkend Regime, is niet iets om trots op te zijn
en zal nooit lang bestaan.


Het is niet aan ons om een oordeel over u te vellen, wij zouden dan immers
hetzelfde doen als u momenteel doet en dat is niet onze manier van handelen.
Wij handelen door te luisteren naar ons hart en niet naar ons verstand.
Ook deze Boodschap en Sommatie aan u, is vanuit Liefde ontstaan,
niet vanuit haat of oordeel.

Denk niet dat u mensen kunt manipuleren met leugens of door beperkingen
op te leggen die krankzinnig zijn, er komt een moment dat de mensen
zullen opstaan tegen alle beperkingen die u hen oplegt,
dat is een natuurlijk gebeuren wat u nu al kunt verwachten.
Het lachen zal u dan vergaan, nog sterker, dat zal het einde zijn
van deze manier van regeren.


"Het volk is namelijk veel krachtiger/Machtiger dan de
enkelen die denken hen te kunnen overheersen.
Mensen worden massaal wakker nemen hun macht terug van
degene waaraan zij hun macht gaven".


Door onze eis niet serieus te nemen of er naar te handelen, geeft u aan
de consequenties ervan te accepteren en te ondergaan.
Juist dit is de beslissing die u met uw verstand neemt, en niet vanuit uw hart.
Dit hoeft u niet te zien als een bedreiging, maar als een beslissing die u zelf genomen hebt,
de enige die dit teniet kan doen bent u zelf, als de regering van dit land.

Het oplossen van alle problemen is alleen met en door Liefde mogelijk
en is de enige efficiënte mogelijkheid die bestaat.

Namens heel veel mensen!

MMH - VVA
wakkeremensen
Marcelius
m.m.v. Martien

Deel en verspreid deze boodschap!

Op dit moment geven meerdere mensen aan of zij zich kunnen aansluiten of verenigen.
Ja, dat is mogelijk u hoeft alleen een mail te sturen.
Samen Sterk!Naar boven


free web counter