MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen

Dier en Natuur


29 mei 2021

Voorliefde voor Dieren en de Natuur
Door Marcelius


Simpel gezegd, Ik hou van alle dieren en de natuur. Dit geeft voldoening, het zorgen voor dieren of dat nou een muis een spinnetje of een hond is.
Vogels spelen hier ook een rol in, deze voer ik altijd. Een zwerm van kauwtjes soms wel 20 of meer en ze kennen mij al precies en ze zijn niet bang.

Een gezegde hierover: Het gekras van de kauw, het kleine broertje van de kraai, brengt je de boodschap dat je opmerkzaam mag zijn. Dat je keuzes mag maken die alleen goed voor jou zijn. Dat de mening van anderen totaal onbelangrijk is. Jij moet immers dagelijks met jouw ZELF door 1 deur kunnen.Daarnaast komen er veel mussen groot in getale meestal zo rond de vijftig en kunnen flink eten. En soms komen er duiven en lijsters nou ja noem ze maar op. Ze krijgen vogelvoer, brood, kaas en pindakaas voor vogels en die is in 1 middag al leeggegeten.

Door de jaren heen zijn er inmiddels 4 katten bij ons aangekomen 3 waar de afkomst bekent is en 1 onbekend. Deze was zo sterk vermagerd en angstig met een trauma, nu nog steeds eet hij alle voerbakken leeg dat betekend dat deze kat echt honger heeft geleden en dat vinden we heel erg. Ze heten; Japie, Loeki, Pipi en Timmy.

Hieronder 2 video's over dierenliefde:
Over de prachtige omgevingen van de Natuur, zo mooi zo Natuurlijk...Over de Natuur

Wandelen in de natuur geeft rust in lichaam en geest, gewoon even lekker tot jezelf komen en genieten want er is genoeg te zien. Je lichaam te laten herstellen van de stress of ongenoegens. Er zijn zo veel mooie bosrijke plekken om te bewandelen in het bos of langs de heidevelden. Je kan lekker tegen de heuvels opklimmen en dat is een mooie activatie voor je spiermassa. Net wat je wilt. Op de Posbank vindt je uitgestrekte bosgedeeltes en een waterval. Je kan dieren tegenkomen waaronder paarden, wilde zwijnen of soms herten. Ook het kleine wild zoals eekhoorns en konijnen en een grote diversiteit van vogelsoorten. Je word gewoon verwelkomt en soms kom je een ringslangetje tegen of zie je de paddentrek van nieuw geborenen (seizoen) juli/ augustus. Nou genoeg om te beleven in dit zeer uitgestrekte gebied.

Kijk ook eens bij: Natuurwandelingen.

Hieronder nog een aantal aandoenlijke filmpjes over het redden van Dieren
Even praten met dit mooie paard en gevoerd op de Posbank