MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingenEnergetisch Master Healer
Wat is nou eigenlijk een Healing of Healer

Een energetisch Healer werkt met energieën, frequenties, lichtkracht en tuned in op personen in de fysieke
vorm waar de verstoringen liggen en kan dan veranderingen aanbrengen op het geestelijke of fysieke vlak.

Dat is simpel gezegd natuurlijk, maar er gaat veel aan vooraf. Kennis opdoen en door de jaren heen heel veel ervaring opdoen.
Wanneer ik lees (read) en aanvoel in de energievorm voor een mens of dier dan stel ik mijzelf open. Wat is nou energie, meestal
is dat een niet tastbare vorm, maar de geoefende healer draagt veel kennis door ervaring en natuurlijk de vele leerprocessen.

Het is geweldig om deze vorm van hulp en inzichten te mogen inzetten voor wie ervoor open staat.
Wat voelt en ervaart de Multi-dimensionale Healer, ik ga proberen dit uit te leggen vanuit mijn gevoelsbeleving.
Voor mij is alles een energievorm die in deze kwestie energetisch tastbaar en zichtbaar word gemaakt als ik mij hiervoor openstel.
Om verandering en verbetering aan te brengen in een genezingsvorm verander ik verstoorde elementen ten behoeve van genezing of in ieder geval een verbetering te creëren. Ik werk dan meestal met mijn handen voor de energie overdracht. Wanneer nodig maak ik ook gebruik van edelstenen en kristallen en andere elementen of symbolieken.

Een healer is meestal niet alleen een healer maar ook een sterk Medium en of paragnost. Dit zijn mooie combinaties. Een healer werkt meestal ook graag met mooie helende muziek - frequenties en/ of klankschalen. Een mooi voorbeeld is om muziek frequenties te beluisteren is op 432 Hertz of 528 Hertz dit zijn de zuivere frequenties. Tegenwoordig resoneert in de muziek alles op 440 Hertz dit is niet zuiver en is verstorend.

Sommige mensen vinden het maar eng om een healing te ervaren maar eigenlijk is het helemaal niet nodig om bang voor te zijn. De combinatie van een Medium/ Healer is vaak een voordeel omdat het mediumschap ook kijkt in het verleden/ heden wat een persoon heeft meegemaakt om van daaruit te kijken waar de knelpunten zitten.

Als een mens indrukwekkende situaties of angst heeft ervaren in het verleden dan kan ook hier het knelpunt worden gesignaleerd en worden meegenomen in het gesprek of de behandeling.

Voor een plaatje compleet en wanneer nodig kan ik extra ondersteuning bieden door middel van kruiden of suppleties
(vitaminen & mineralen)

Marcelius Multi-dimensionaal Master Healer.