MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen


Informatieve tips over Gezondheid


Selderijsap gewoon super!Al tientallen jaren bouwt er een wereldwijde genezing beweging aan de basis van elke ochtend 16 gram selderijsap te drinken op een lege maag. Vandaag de dag nemen miljoenen mensen over de hele wereld deel en ervaren ze de voordelen voor zichzelf.

Waarom? Omdat selderij sap, wanneer gebruikt op de juiste manier, een krachtige en wonderbaarlijke genezing remedie is en mensen merken de voordelen die het biedt, zoals duidelijkere huid, verbeterde spijsvertering, minder opgeblazen gevoel, aanhoudende energie, betere mentale helderheid, gewichtsverlies, en stabiele stemmingen, om er maar een paar te noemen.

Mensen genezen van allerlei acute en chronische ziekten, waaronder Hashimoto's thyroiditis, eczeem, psoriasis, acne, SIBO, constipatie, chronisch vermoeidheidssyndroom, bloedsuikerspiegel problemen, migraine, zure reflux, hoge bloeddruk, verslavingen, bijnierproblemen, jicht, allergieën, auto-immuunziekten, en talloze anderen, van het drinken van gewoon selderij sap dagelijks.

Vakliteratuur

MarceliusDe ware oorzaak van neurologische symptomen.

5 december 2020In de meeste gevallen zijn neurologische symptomen een mysterie voor medisch onderzoek en wetenschap.

Als lichamelijk letsel niet is opgetreden, dan worden neurologische symptomen meestal veroorzaakt door een of meer van de meer dan 60 variëteiten van het Epstein-Barr virus, een of meer van de meer dan 30 variëteiten van het gordelroos virus, of een van de vele stammen van herpes simplex 1 of herpes simplex 2.

Deze virussen voeden zich met kwik en andere toxines die zich in het lichaam bevinden, en ze geven neurotoxinen vrij waar het zenuwstelsel zeer gevoelig voor is en wat leidt tot een ontsteking aan de hersenen die mysterieus lijken te zijn voor medisch onderzoek en wetenschap. Deze neurotoxinen die virussen (zoals EBV) verdrijven na het voeden van giftige zware metalen creëren zo veel van de symptomen dat patiënten van auto-immuunziekte ervaren.

De neurologische symptomen van fibromyalgie, MS, ziekte van Lyme, RA, Hashimoto's, en ME / CVS, evenals stand-alone symptomen zoals vermoeidheid, pijn, tintelingen, gevoelloosheid, duizeligheid, tinnitus, oogzweer vierders, zenuwpijn, neuropathie, hartkloppingen, brandende huid, en migraine, spasmen, rusteloosheid, rusteloze benen, spierzwakte, benauwdheid in de borst om er maar een paar te noemen zijn een gevolg van deze neurotoxinen.

Vaak maken de virussen gebruik van eerdere verwondingen, waarbij de zenuwen verzwakt waren en waardoor de virussen en de neurotoxinen die ze produceren lichamelijke ontsteking en ongemak kunnen creëren. Onruststokers Voedsel zoals eieren, melk, kaas, boter en gluten verergeren deze symptomen, net als colognes, parfums, luchtverfrissers en geurkaarsen, die allemaal de virussen kunnen voeden die neurologische problemen versnellen. Een vetrijk/eiwitrijk dieet interfereert met glucose die zenuwcellen kritisch nodig hebben voor verjonging.

B12

In onze tijd is B12 hard nodig. B12 reserves nemen af met elke generatie die voorbijgaat en de tekortkomingen nemen in een alarmerend tempo toe. In werkelijkheid, bijna iedereen heeft een groot tekort in B12 vitamines. Zelfs als je een bloedtest die laat zien dat je hoog in B12, het betekent niet noodzakelijkerwijs dat het het soort B12 je lichaam kan gebruiken. Het lichaam vertrouwt op B12 voor duizenden dagelijkse functies.

B12: Is cruciaal voor het zenuwstelsel, ondersteunt en repareert het endocriene systeem.

Verhoogt de mentale en emotionele gezondheid Bouwt het immuunsysteem. Beschermt tegen neurotoxinen en tegen virussen zoals EBV. Versterkt neurotransmitter chemicaliën, houdt homocysteïne niveaus laag, die helpt ontstekingen te verminderen en Is essentieel voor methylatie. Helpt bij levercel communicatie en helpt de lever uit stagnatie te houden.Versterkt hepatocyten en alle andere levercellen, evenals leverlob bulles. Helpt voorkomen dat de bloedvaten van de levereutrofiëring . Nuttig voor elk symptoom en aandoening.

Het de beste soort supplement te nemen is B12 met methylcobalamine en adenosylcobalamine. Samen vormen ze de perfecte combinatie om uw B12-behoeften te ondersteunen. Om te beginnen is methylcobalamine goed voor je ogen, gehoor, hart, zenuwstelsel, en bijnieren. En adenosylcobalamin is goed voor je centrale zenuwstelsel, milt, alvleesklier, lever, en endocriene systeem. Het is van cruciaal belang om beide soorten B12 te hebben. Ze werken als een team om te helpen met de triggers waar we mee te maken hebben op deze planeet, de emotionele ontberingen en de fysieke strijd die we kunnen doormaken. Ze werken in combinatie om obstakels samen te overwinnen. Het is een gecombineerde co-enzym kracht.

Vakliteratuur

MarceliusDe aardappel en zijn helende voordelen.

5 december 2020

Aardappelen zijn een ongelooflijke helend voedsel voor chronische ziekten, symptomen, of aandoeningen. Maar helaas, aardappelen krijgen een slechte en oneerlijke waardering. De waarheid is dat giftige olie waar aardappelen in worden gebakken, de kaas saus op de top en de boter, melk en room puree dat mensen overtuigd dat aardappelen slecht zijn voor ons. Aardappelen veroorzaken geen gezondheidsproblemen.

De hele aardappel, van binnen en buiten, is waardevol en gunstig voor uw gezondheid: aardappelplanten trekken een aantal van de hoogste concentratie van macro-en sporenmineralen uit de aarde. Aardappelen zijn ook rijk aan kalium en rijk aan vitamine B6, evenals een fantastische bron van aminozuren, vooral lysine in zijn bioactieve vorm. Lysine is een krachtig wapen tegen virussen zoals Epstein-Barr en gordelroos die achter reumatoïde artritis, gewrichtspijn, auto-immuunziekte zitten en nog veel meer. Aardappelen bevatten ook tyrosine, een chemische stof die nodig is om schildklierhormonen te produceren. Aardappelen zijn antivirale, schimmeldodende en antibacteriël met voedings-cofactoren en co-enzymen plus bioactieve verbindingen om u gezond te houden en u te helpen met stress.

Aardappelen kunnen helpen bij het genezen van de spijsvertering.

De aardappel is rustgevend voor de darmwanden omdat ze zacht zijn voor de zenuwen in de voering - ze zijn niet-ararasief - aardappelen assimileren en verteren gemakkelijk, zelfs met enkele van de ergste problemen met de spijsvertering. Aardappelen binden zich aan kolonies van bacteriën die diverticulitis of prostatitis veroorzaken en voeren ze uit langs de dikke darm, ze verdrijven streptokokken, E. coli, stapylokokken en onproductieve schimmels uit het lichaam. De chemische verbindingen in aardappelen hebben een kleverige, bindende aard aan hen. Het is niet alleen het zetmeel dat dit veroorzaakt. Als de aardappel beweegt door het darmkanaal gaan ziekteverwekkers zich vastklampen en binden aan de verbindingen en kunnen hier niet meer aan ontsnappen. Aardappelen helpen zelfs bij het afdrijven van wormen vanuit het rectum.

Aardappelen zijn goed voor de hersenen en de lever, tevens helpt het ons om geaard en gecentreerd te blijven. Aardappelen zijn hoog in glucose die stof levert aan de lever, dat is het precies waarop de lever vertrouwt om het sterk te houden. Het helpt ook bij de opbouw van glycogeen opslag, de bron die ons beschermt tegen problemen met de bloedsuikerspiegel, gewichtstoename, vette lever, en vuile bloed syndroom.
Geniet van aardappels gestoomd (zonder olie, boter of room) voor maximale genezings voordelen.

Vakliteratuur.

Marcelius© Special Mandala


©  Amrita Mandala Ellen van der Molen

Amrita Heilige Nectar

A new white jade skull that came to be with me shared that her name was Amrita and invited me to draw.
The brown is actually more a gold color. Her energy is in white and gold. Just feel the Energy.
25-09-2020

OVERBELAST ZIJN MET VAN DAARUIT ONTSTANE
FYSIEKE OF MENTALE KLACHTEN.

© Door Marcelius

Iedereen heeft een energetische opslagruimte en deze is bestemd voor; ik noem het maar de onprettige of zware ervaringen. Als deze overvol raakt dan heeft het altijd een uitwerking op het fysieke en psychologische vlak waardoor er lichamelijke en/of geestelijke klachten uit ontstaan. Deze hebben hier vaak een enorme impact op voor uiting op het lichamelijke functioneren.


Hierdoor raakt men uit balans en geeft dan een uiting als pijnklachten in diversiteit. De ruimte van de opslagcapaciteit is best groot. Het probleem hiervan is vaak dat men hier te weinig aandacht aan besteed omdat men met van alles en nog wat bezig wordt gehouden. De misvatting is dan door te zeggen hier heb ik geen tijd voor want ik moet nog dit en dat. Met andere woorden, jouw opslagcapaciteit is vol waardoor de bulkopslag zodanig uitpuilt dat het moet gaan spreiden over rest van het lichaam waardoor de onbalans omgezet gaat worden naar fysieke klachten op jouw zwakke plekken dit is dan de optelsom.

Wat ga jij doen om dit alles op te lossen?


Neem even de tijd voor jezelf om erachter te komen wat er werkelijk allemaal heeft gespeelt in jouw leven. Dit is dan vaak niet gemakkelijk om jezelf te confronteren met bepaalde situaties vanuit het verleden. Hierin spelen meerdere factoren een rol; bijvoorbeeld ontkenning of het ego en natuurlijk realisatie. Als het een opeenstapeling is vanuit een verder verleden is er ook vaak een vorm van acceptatie.

Zo van, ja maar dat is al zolang geleden en heb dat ergens weggestopt en heb er niet meer zo bij stilgestaan. Maar het geeft nu wel aan om eens stil te staan bij wat jij werkelijk hebt meegemaakt in het leven. Dit zou je kunnen ventileren door een review van beleefde ongemakken eens onder
ogen te zien om van hieruit oplossingen te creëren. Zodra je hierin een begin maakt dan sta je gelijk open voor een andere zienswijze die jou de mogelijkheid geeft om gefaseerd veranderingen te realiseren zodat jouw energetische opslagruimte weer kan ventileren en de ballast zal dan ook afnemen.

Lichamelijke en geestelijke opruiming zal de weg kunnen vrijmaken voor de werkelijke jij in een goede gezondheid. Ik hoor de vragen al komen,
hoe doe ik het dan en kan ik dit wel, jawel als je maar vertrouwen hebt in jezelf. Mocht je in het traject vast komen te zitten dan kan je altijd de hulp inroepen van een goede Energetisch therapeut.

© Marcelius

Voel je Vrij!


Naar boven

free web counter