MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen
Important

De Coronaplandemie

12-1-2021

UITGEVERIJ ASPEKT
BOEKEN DIE ER TOE DOEN


In zes maanden tijd zijn België en Nederland onherkenbaar veranderd. Politici, bestuurders en deskundigen hebben het bijna enkel nog over
het virus en dicteren ons hoe we daarmee moeten omgaan. De media spelen daarbij een bepalende rol. Voor nieuwe inzichten is nagenoeg geen plaats. De kloof tussen de aanhoudende draconische maatregelen en de feitelijke situatie wordt met de dag groter. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Erwin Pasmans en medeburger onderzoekers vonden elkaar in een sterk gevoelde noodzaak om hierover meer helderheid te krijgen. Dit spontane burgerinitiatief bleek één van de vele wereldwijd. Het rijke materiaal toont een ontnuchterend beeld dat geheel anders is dan ons in
de media en de politiek wordt voorgeschoteld. In de publieke nieuwsvoorziening was vrijwel meteen zichtbaar hoezeer vele waardevolle wetenschappelijke informatie systematisch buiten beeld bleef of slechts gefragmenteerd aan bod kwam. Onvolledig getoonde
cijfers en ontoereikende interpretaties werden voor waar aangenomen. Het smoren en framen van andere geluiden over de lockdown hielden
aan en effectieve behandelmethoden werden zelfs verboden.
  
Een dodelijk gemiste kans, immers met álle beschikbare kennis had een tunnelvisie voorkomen kunnen worden. In dit non-stop onderzoek werden steeds diepere lagen aangeboord en kwamen cruciale feiten boven tafel. Duidelijk is dat achter de schermen van de uitvergrote virusdreiging uiterst ingrijpende ontwikkelingen gaande zijn.

De auteur weet dit wereldomvattende krachtenveld in beeld te brengen. Indringend beschrijft hij hoe dit ons leven diepgaand beïnvloedt en ons fundamentele recht op zelfbeschikking vergaand aantast. Naarmate de grotere agenda verder wordt uitgerold, kijken meer mensen erdoorheen. Precies daarom klinkt uit diverse lagen van de samenleving een steeds luidere roep om de regie over eigen welzijn en gezondheid – en eigenlijk over ons gehele leven – per direct weer terug te nemen. Als krachtig en menswaardig antwoord op de ontstane situatie.

Wij mensen staan voor een onherroepelijk kantelpunt in onze geschiedenis.
Waarvoor kiezen wij? Voor een voorgeschreven manier van leven in een technocratisch
en totalitair aangestuurde werkelijkheid? Of voor een betrokken levenswijze –
in private en publieke sfeer – met directe beslissingsbevoegdheid en echte samenwerking?

Auteur: Erwin PasmansOntmaskerd: Fauci en CDC botsen; kunnen hun verhaal niet recht houden
door Jon Rappoport - 12 Januari 2021

Nogmaals, beste lezer, ik waag me aan de krankzinnige wereld waar experts ten onrechte beweren dat ze het bestaan van SARS-CoV-2 hebben bewezen. Binnen die wereld spreken ze zichzelf tegen. Ze kunnen hun verhaal niet recht houden.

Dus laten we beginnen met Tony Fauci. We hebben hem op video om de volgende verklaring af te leggen: "...In de hele geschiedenis van de door de luchtwegen gedragen virussen van welk type dan ook, is asymptomatische overdracht nooit de oorzaak geweest van uitbraken..."

Fauci is nadrukkelijk. Mensen zonder symptomen die een virus bij zich dragen? Geen probleem. Ze verspreiden het virus niet naar andere mensen. Ze veroorzaken of houden geen epidemie.

Laten we nu naar de CDC gaan. Jay Butler, CDC adjunct-directeur voor besmettelijke ziekten zei net tegen de Washington Post: "Het komt erop neer dat de COVID-19 pandemie echt onder controle moet worden gehouden."

Precies het tegenovergestelde van wat Fauci zei.

Dus nu hebben we dit:

EEN: Mensen die het virus bij zich dragen, maar geen symptomen hebben, veroorzaken of houden geen epidemie.

TWEE: Die mensen zijn een groot probleem, en de epidemie kan niet onder controle worden gehouden zonder ze te controleren... met maskers, afstand nemen en lockdowns.

Volg je de wetenschap? Welke wetenschap?

Achter dit wartaal gebruik zien landen over de hele wereld hun economie vernietigd worden, en honderden miljoenen levens geruïneerd.

Het is een griezelshow, en de griezels runnen het.

Natuurlijk, de experts kunnen liegend een weg hieruit proberen te vinden. Ze kunnen zeggen: "Nou, dit is de eerste keer in de
geschiedenis van de mensheid dat mensen zonder symptomen een epidemie veroorzaken. We hebben het nog nooit eerder gezien..."

Juist. Dit is een speciaal geval. Verbazingwekkend.

Als je dat gelooft, heb ik condooms te koop aan de andere kant van de maan.

De waarheid is, dat de experts achterwaarts beginnen vanuit een onuitgesproken uitgangspunt: WE WILLEN DE PLANEET AFSLUITEN EN DE ECONOMIE VERNIELEN, ALS EERSTE STAP NAAR EEN GLOEDNIEUWE WERELD VAN TECHNOCRATISCHE CONTROLE. WAT MOETEN WE ZEGGEN OM DAT TE LATEN GEBEUREN?

Zo werkt de officiële wetenschap. Het is politiek en totalitair, en het doet alsof het objectief is.    

Dus Jay Butler, de CDC adjunct-directeur, rondt zijn verklaring aan de Washington Post af met dit: "De middelen die we hebben om de verspreiding van SARS-CoV-2 van alle geïnfecteerden te vertragen, moeten breed worden ingezet, tenminste totdat we die vaccins op grote schaal beschikbaar hebben."

Vertaling: We moeten blijven liegen, om de wereldbevolking achter slot en grendel te houden. Het opzetten van het Chinese controlemodel, in de westerse landen, kost tijd. Koop de oplichterij voor nog een paar jaar en we hebben een ijzeren greep op de bevolking.

Jon Rappoport

(De link naar dit artikel dat op mijn blog is gepost is hier -- met bronnen.)

Vertaling: Martien
DEZE IDIOTE PSYCHOPAAT MOET NU ECHT GESTOPT WORDEN!

Gates Is geestesziek en rijp voor gedwongen opname!

3-1-2021


Miljardair Bill Gates TERRORISEERT NIET ALLEEN DE HELE MENSHEID met zijn EXPERIMENTELE GENETISCHE-MANIPULATIE-VACCINS,
maar wil nu ook GOD spelen door DE ZON voor ons te blokkeren!

De meesten weten onderhand op welke manieren Gates betrokken is bij het coronavaccin en de lockdowns. Maar wat slechts weinigen weten,
is dat één van zijn meest controversiële projecten zojuist groen licht heeft gekregen: het blokkeren van de zon. De Harvard-universiteit werkt
aan een project waarbij wordt gekeken of global warming bestreden kan worden door deeltjes in de atmosfeer te verspreiden die zonnestralen reflecteren. Dit wordt ook wel geo-engineering genoemd, het opzettelijk grootschalig ingrijpen in de natuurlijke systemen van de aarde.
Het project, SCoPEx geheten, wordt grotendeels gefinancierd door de KRANKZINNIGE miljardair. De Daily Mail schreef in augustus:
“Bill Gates wil miljoenen tonnen stof in de stratosfeer pompen om global warming te stoppen, maar critici vrezen dat dit een catastrofe kan uitlokken.”

Het is niet bekend wat de gevolgen van zulke projecten zijn. Het is evenmin bekend wat uiteindelijk de gevolgen van de verwoestende lockdowns zijn. Toch zei Gates onlangs nog dat bedrijven en restaurants nog maanden gesloten moeten blijven en dat we pas in 2022 terug kunnen keren naar normaal.

Gates is geen arts of epidemioloog, maar een softwareontwikkelaar. Toch bepaalt hij grotendeels hoe de coronacrisis wordt aangepakt.
En nu wil hij de zon blokkeren om de wereld koeler te maken. What could possibly go wrong?

EÉN DING WEET IK NU AL TE VOORSPELLEN!
STRAKS WETEN WE NIET MEER, HOE WIJ ONGEDAAN KUNNEN MAKEN WAT DEZE IDIOOT HEEFT GEDAAN!

Attentie van J.B.Nesara / Gesara is aangekondigt Deep state wordt Geschiedenis!

1-1-2021Luister naar het onderstaande het zeer positieve audiogesprek van Alexander over GESARA.

Tip: Kijk op de blogs hieronder om beter te begrijpen wat er nu speelt.

Blog over de ZIM ► https://www.freedom-for-all.com/l/inwisselen-van-dong-zim-dinar-etc/

Blog GESARA ► https://www.freedom-for-all.com/l/goed-nieuws-uit-duitsland/

Blog over MED BEDS ►https://www.freedom-for-all.com/l/med-beds/

Audiogsprek van Alexander.

DOWNLOAD AUDIO-DGK-4.OGG

Update GESARA ►https://inteldinarchronicles.blogspot.com/

Speciale herstelde republiek via een GCR-rapport vanaf donderdag. 31 december 2020

Samengesteld door Judy Byington, MSW, LCSW, Therapist ret, Journalist, Auteur, "Twenty Two Faces: inside the buitengewone leven van Jenny Hill en haar tweeëntwintig meervoudige persoonlijkheden."

Judy Opmerking: om 13.00 uur EST op woensdag. 30 december POTUS en het Ministerie van Defensie bevolen de UST om de obligatiebetalingen vrij te geven in de komende 48 uur (tot zaterdag 2 januari 2021) volgens onze militaire Intel Contact.

Op eerste kerstdag vr. 25 december - dezelfde dag als de aanslag op de RV van de Cabal in Nashville - was het proces voor het vrijgeven van de
RV officieel aan de gang. De St Germaine en Rodriguez Trusts begonnen wereldwijd op vrijdag uit te betalen op onderpand en bankrekeningen. om middernacht PST 25 dec.

Dat kerstvakantieweekend was het oude wereldwijde financiële systeem van de Cabal SWIFT uitgeschakeld en alle banken over de hele wereld begonnen te functioneren onder het nieuwe transparante Quantum Financial System.

[D] eep State Interference in de Global Currency Reset:

[D] eep Staatspolitici en bureaucraten, samenzweerders van de FBI, de CIA en de Chinese Communistische Partij waren bezorgd dat het bewijs
van kiezersfraude en de C19 Scamdemic (die het plan voor stemfraude per post mogelijk maakte) steeds meer aan het publiek werden blootgesteld. Alles maakte deel uit van het tienjarenplan van de [D] eep-staat en de Chinese communistische mede-samenzweerders om de RV / GCR te kapen voor hun duistere, draconische globalistische World Economic Forum "Great Reset" New World Order.

De verkiezing van 3 november was een daad van cyberoorlogvoering die werd geïnitieerd door de CIA en de Democratische Partij in samenwerking met buitenlandse agressors tegen de Verenigde Staten. Het Dominion Voting-systeem dat in belangrijke staten werd gebruikt en dat was geprogrammeerd om de stemmen van Trump om te zetten naar [B] iden, was eigendom van en werd gecontroleerd door democratische politieke elites, de CIA en buitenlandse entiteiten.

De elektronische informatie van de stemmen ging naar Frankfurt, Duitsland, Barcelona, Servië, Canada, Iran en Pakistan. Op 26 november had het Amerikaanse leger het CIA-kantoor van Frankfurt binnengevallen en stemmachines in beslag genomen.

Als reactie op het aan het licht brengen van hun frauduleuze verkiezingen in 2020, probeerde de bomaanslag in Nashville van de [D] eep State tevergeefs om het bewijs van de server van de stemfraude van het Dominion Voting System te vernietigen en het Emergency Broadcast System (EBS) uit te schakelen via de AT&T Nashville NSA-hub.

Onmiddellijk na die aanval op kerstochtend begonnen POTUS en het Amerikaanse Ministerie van Defensie, Russische, Israëlische, Duitse, Franse, Zwitserse en andere Bondgenootschappelijke eenheden Spec Op (SOF) -eenheden te jagen op de [D] eep State Globalists. In de daaropvolgende 72-96 uur zouden ze de moeraswezens achter de bombardementen opzoeken, aanhouden en uitschakelen.

Vanwege deze speciale missies die de veiligheid in het inwissel- / omruilproces zouden verzekeren, werd de start van Tier 4B verplaatst naar
Mon.-Wed. 4-6 januari 2021.

Tier 4B zou ten minste 7-8 dagen krijgen om Zim-aflossing uit te voeren en vreemde valuta tegen speciale tarieven om te wisselen, waarna het grote publiek zou worden geïnformeerd dat ze vreemde valuta konden omwisselen tegen de nieuwe internationale tarieven.

Zodra we een Safe Link-website hadden die werd gebruikt om een afspraak te maken om te ruilen / inwisselen, zou deze hier en op verschillende Dinar-websites worden geplaatst.

Herstelde Republiek:

Vraag je je af waarom president Trump vroeg na zijn kerstvakantie naar het Witte Huis terugkeerde? Hij had een belangrijke aankondiging te
doen op nieuwjaarsdag? Op 1 januari 2021 zouden 209 landen, waaronder de VS, beginnen met de implementatie van NESARA / GESARA en kwijtschelding van schulden, die allemaal hun goud / door activa gedekte valuta's op een 1: 1-pari ten opzichte van elkaar hadden geplaatst.

https://nypost.com/2020/12/31/trump-returning-to-white-house-early-from-mar-a-lago/

De onderstaande Intel van John F. Kennedy Jr. (Juan O'Savin) gaf aan dat de Alliantie van plan was om in maart 2021 de nieuwe president van de Herstelde Republiek en de Amerikaanse regeringsfunctionarissen te kiezen. De verkiezing zou transparant zijn, onmiddellijk en plaatsvinden onder de Quantum Voting System waarbij Amerikaanse burgers konden stemmen met hun eigen computers of telefoons.

Bron ► https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/12/restored-republic-via-gcr-special_31.html

Attentie van MarceliusDe Misdadige WHO Blaast zijn Eigen Dekmantel op:
de Fake PCR-test!


Door Jon Rappoport

31-12-2020Begin 2020 accepteerde de WHO een PCR-test voor "SARS-CoV-2" die was ontworpen zonder in het bezit te zijn van het virus. Toch is de test bedoeld om...het vermiste virus op te sporen. Dit is bewijs van diepgaande criminele bedoelingen. Maar vanaf 14 december 2020 heeft de WHO een correctie aangebracht. Daarmee blaast ze haar eigen dekmantel op. Waarom?

Twee redenen. Enorme aantallen mensen hebben de PCR-test zwendel ontdekt. En door hun correctie maakt de WHO de weg vrij voor "dalende COVID-gevallencijfers"- waardoor het lijkt alsof het nieuwe vaccin een daverend succes is. Ik heb deze ontwikkeling voorspeld. Een kort overzicht.

De PCR-test (een complete fraude om verschillende redenen) wordt uitgevoerd in "cycli". Elke cyclus is een gigantische vergroting van een klein deel van het uitstrijkje van de patiënt. Zoals ik heb gemeld, beweert zelfs Tony Fauci dat als de PCR met 35 cycli of hoger wordt uitgevoerd, het zinloos is.
Elk positief resultaat, dat wijst op een "infectie met het virus", die bij 35 cycli of meer optreedt, is waardeloos. Maar, zoals ik ook heb aangegeven, raden de volksgezondheidsinstanties aan om de PCR-test bij maximaal 40 cycli uit te voeren. Daarom voldoen de laboratoria aan de eisen.
Daarom zijn miljoenen op miljoenen PCR-testresultaten, in de loop van de laatste negen maanden, die wijzen op een "infectie", een enorme leugen.
Daarom zijn de COVID-zaaknummers een grote leugen, en de lockdowns, die gebaseerd zijn op die nummers, zijn absurd, krankzinnig, crimineel
en roofzuchtig.

Nu komt de WHO terug op hun standpunt over hoe de PCR moet worden uitgevoerd, om de redenen die ik hierboven heb genoemd.
Het WHO-document is getiteld "WHO Information Notice for IVD Users/Nucleic acid testing (NAT) technologies that use real-time polymerase chain reaction (RT-PCR) for detection of SARS-CoV-2". Hier zijn de geld citaten. De taal is melig, opzettelijk verwarrend, voorzichtig en steriel. Toch zien we de intentie om het aantal testcycli te verlagen. "Gebruikers van RT-PCR-reagentia moeten de IFU [Informatie voor gebruik] zorgvuldig lezen om te bepalen of handmatige aanpassing van de PCR-positiviteitsdrempel nodig is om rekening te houden met eventuele achtergrondgeluiden die ertoe kunnen leiden dat een proefstuk met een resultaat van een hoge cyclusdrempel (Ct) als een positief resultaat
wordt geïnterpreteerd".

Vertaling: Het gebruik van te veel testcycli -aka "high cycle threshold (Ct)-waarde" - heeft ertoe geleid dat patiënten te horen krijgen dat ze geïnfecteerd zijn, wat een leugen is. "In sommige gevallen zal de IFU aangeven dat de cut-off handmatig moet worden aangepast om ervoor
te zorgen dat monsters met hoge Ct-waarden niet ten onrechte SARS-CoV-2 worden toegewezen als gevolg van achtergrondgeluiden".

Vertaling: Het uitvoeren van de test met een hoog aantal cycli levert "achtergrondruis" op - een vals positief resultaat. De patiënt krijgt te
horen dat hij geïnfecteerd is, maar dat is niet het geval. "Het ontwerpprincipe van RT-PCR betekent dat voor patiënten met een hoog niveau
van circulerend virus (virusbelasting) relatief weinig cycli nodig zullen zijn om het virus op te sporen en dat de Ct-waarde dus laag zal zijn. Omgekeerd betekent het dat wanneer specimens een hoge Ct-waarde teruggeven, er vele cycli nodig zijn om het virus op te sporen.
In sommige omstandigheden is het onderscheid tussen achtergrondruis en de werkelijke aanwezigheid van het doelvirus moeilijk vast te stellen.

Vertaling: Wanneer de test met een hoog aantal cycli wordt uitgevoerd, kunnen we het verschil tussen "irrelevant" en "betekenisvol" niet zien.
Een openhartige en eerlijke vertaling van de WHO-boodschap: "We veranderen de manier waarop we de PCR-tests doen. We voerden ze uit met een hoog aantal cycli en kregen miljoenen valse positieven, en die getallen werden ingezet om de lockdowns te rechtvaardigen-- maar nu gaan
we over op een lager aantal cycli. Deze verandering, op zich, zal resulteren in minder positieve resultaten, minder case nummers, waardoor het vaccin er ZEER GOED uitziet."

De WHO is nog steeds gek, nog steeds crimineel, maar niet helemaal dom. Ze weten wat ze doen en waarom.

(De link naar dit artikel op mijn blog is hier -- met bronnen.)
(Om te lezen over Jon's megacollectie, The Matrix Revealed, klik hier .)
Vertaling: MartienUniversitaire laboratoria vervolgen CDC voor Covid-fraude: Virus bestaat niet en is fictief.

30 december 2020 door Steve Beckow

Stanford, Cornell en vijf andere Californische universiteit laboratoria "vonden C19 denkbeeldig, fictief, geen virus en klaagden
de CDC aan voor Covid Fraud," Rob Oswald, PhD in virologie en immunologie, Cornell University:

"Dus waar we mee te maken hebben is gewoon een andere griepstam zoals elk jaar, C19 bestaat niet en is fictief. Ik geloof dat China en de globalisten deze COVID-hoax (de griep vermomd als een nieuw virus) hebben georkestreerd om wereldwijde tirannie en een wereldwijde politie-totalitaire toezicht staat binnen te halen, en dit complot omvatte massale verkiezingsfraude.

"Ik heb een doctoraat in virologie en immunologie. Ik ben een klinisch laborant en heb 1500 "veronderstelde" positieve C19 monsters getest die hier in S. Californië zijn verzameld. Toen mijn laboratorium team en ik de testen deden via Koch's postulates en observatie onder een SEM (scanning electron microscoop), vonden we GEEN Covid in een van de 1500 monsters. Wat we vonden was dat alle 1500 monsters meestal Influenza A waren en sommige waren influenza B, maar geen enkel geval van Covid, en we hebben de B.S. PCR-test niet gebruikt.

"We stuurden de rest van de monsters naar Stanford, Cornell, en een paar van de Universitaire Laboratoria van California en zij vonden dezelfde resultaten als wij, GEEN COVID. Zij vonden griep A en B. Wij allen spraken toen met CDC en vroegen om uitvoerbare monsters van COVID, die
CDC zei dat zij niet konden verstrekken aangezien zij geen monsters hadden.

"We zijn nu door al ons onderzoek en laboratoriumwerk tot de stellige conclusie gekomen, dat de C19 denkbeeldig en fictief was. De griep werd Covid genoemd en de meeste van de 225.000 doden waren dood door co-morbiditeiten zoals hartziekten, kanker, diabetes, emfyseem etc. en ze kregen toen de griep die hun immuunsysteem verder verzwakte waardoor ze stierven. Ik heb nog geen enkel levensvatbaar monster van C19 gevonden om mee te werken.

"Wij van de zeven universiteiten die de laboratoriumtests op deze 1500 monsters hebben gedaan, klagen nu het CDC aan voor C19-fraude. Het CDC moet ons nog één levensvatbaar, geïsoleerd en gezuiverd monster van C19 sturen. Als ze ons geen levensvatbaar monster kunnen of willen sturen, zeg ik dat er geen C19 is, het is fictief. De vier onderzoekspapers die wel de genomische extracten van het C19-virus beschrijven, zijn nooit succesvol geweest in het isoleren en zuiveren van de monsters. Alle vier de papers die op C19 geschreven zijn beschrijven slechts kleine stukjes RNA die slechts 37 tot 40 basisparen lang waren en die NIET A VIRUS zijn. Een virale genoom is typisch 30.000 tot 40.000 basenparen.

"Met zo slecht als Covid wordt verondersteld overal te zijn, hoe komt het dat niemand in een labo wereldwijd nooit dit virus in zijn geheel heeft geïsoleerd en gezuiverd? Dat komt omdat ze het virus nooit echt hebben gevonden, alles wat ze ooit hebben gevonden waren kleine stukjes RNA die toch nooit als het virus zijn geïdentificeerd."

Artikel bron:

Zie ook de volgende video op BITCHUTE over hetzelfde onderwerp uit Engeland:

VANDAAG WERDEN ZE GEDWONGEN OM TOE TE GEVEN DAT 'COVID-19' NIET BESTAAT...

Vertaling: Martien

Soeverein of corporatie? Wat is de mens?
december 2020 / Door event.nl

Het verhaal hieronder is een verzameling uit verschillende teksten, video’s, etc. Het gaat over de manier waarop overheden de
levende mens beschouwen en behandelen. Een systeem waarbij je al jouw rechten kwijt bent als jij je niet soeverein verklaart.

Zie de eenvoudige uitleg hieronder. Dit is slechts een uitgangspunt. Bedenk dat iedereen beter zijn eigen onderzoek kan doen;
iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn leven, voor de informatie die hij tot zich neemt, en wat hij ermee doet. Ga bij alles wat
je doet uit van jouw innerlijke leiding. Veronica

Het leven op Aarde

Het principe is dat de Aarde in gemeenschappelijk beheer is, en ieder heeft recht op een stukje grond en een woning.
En er zijn Mensenrechten die gerespecteerd moeten worden.

“Aan alle mensen zijn universele rechten gegeven en niemand staat tussen hen en de Schepper. Niets staat boven deze wet.”

Overheden die hier niet aan voldoen zijn onrechtmatig bezig en kunnen worden afgezet. De mens heeft de macht, de vrije wil, en de
eigen verantwoordelijkheid voor zijn leven. De mens moet altijd de mogelijkheid hebben om vrijwillig in te stemmen op geïnformeerde
basis, of om te stellen dat hij niet instemt, “I do not consent”. In het hiernavolgende wordt duidelijk waarom deze uitdrukking zo belangrijk is.

Vroeger zorgden mensen voor elkaar, totdat het werd “de overheid zorgt voor ons”. De mensen waren zelfvoorzienend maar werden
gedwongen zich in het systeem te voegen (watervoorziening, e.d.)

Wanneer je meegaat in het idee “de overheid zorgt voor mij” heb je jouw macht uit handen gegeven.

Larken Rose schreef een boek over het meest gevaarlijke (bij)geloof wat de mensheid momenteel in haar greep houdt en waar
de afgelopen 100 jaar meer dan 262 miljoen doden aan zijn toe te schrijven. Het geloof in externe autoriteit – het idee dat het
individu ooit een verplichting heeft om zijn eigen oordeel en besluitvormingsproces te negeren ten gunste van het gehoorzamen
van een ander. Het boek is als pdf gratis te downloaden en te lezen:
Het meest gevaarlijke bijgeloof door Larken Rose. (Nederlands)
The Most Dangerous Superstition by Larken Rose. (Engels) - Van de Website mensenrechten.org

Wereldwijde opzet overheden en wetten

De Staat der Nederlanden is een bedrijf, ingeschreven bij Dun & Bradstreet in de staat Columbia, Washington DC. En uiteindelijk valt het
onder het Vaticaan. (In feite is het in 2 delen ingeschreven: 1 onder Mark Rutte en 1 onder Willem Alexander.) Het zijn ingeschreven als
een bedrijf geldt voor het overgrote deel van de landen in de wereld.

Waarom het Vaticaan? Bulla Unam Sanctam door Paus Bonifatius VIII van 18 november 1302 (en alle opeenvolgende CQV-TRUSTS ervan):
"Porro subesse Romano Pontifici omni humanae creaturae declaramus, dicimus, definimus et pronunciamus omnio esse de necessitate
salutis". “We verklaren, zeggen, definiëren en kondigen aan dat het absoluut noodzakelijk is dat elk menselijk wezen voor zijn eigen heil
en redding onderworpen is aan de Romeinse bisschop.” Zelf-legitimatie door de paus van een absolute claim om de aarde en alle levende
wezens te controleren, te beheersen en te onderdrukken.  (*) zie bij bronnen

Bulla Romanus Pontifex van paus Nicolaas V van 8 januari 1455 en alle opeenvolgende CQV-TRUSTS ervan: De Romeinse kerk vordert
in zelflegitimatie alle aanspraken op de aarde en verklaart alles wat erop staat als haar eigendom. Deze Bulla ... "geldt voor altijd en met
volledige rechtskracht. Verzet hiertegen, bewust of onbewust, is nietig en nutteloos.” "..." geen mens is toegestaan deze pauselijke bul
tegen te werpen en/of te bestrijden. (*) zie bij bronnen

Met de Bulla Aeterni Regis van paus Sixtus IV van 21 juni 1481 en ook de ‘oproepingsbul’ van paus Paul III (evenals alle daaropvolgende
CQV-TRUSTS vanaf 1537), hebben de pausen onze ziel van ons gestolen. (*) zie bij bronnen

Alles valt onder de slavernij van de ‘CROWN CORPORATION’ (VATICAAN, CITY OF LONDON, WASHINGTON DC)

Wanneer je bent geboren zijn jouw ouders verplicht om jouw geboorte aan te geven op het gemeentehuis. Op dat moment wordt
een geboortebewijs vervaardigd waarvan jouw ouders een kopie krijgen, maar tegelijkertijd wordt ergens anders jouw naam opgeslagen
in HOOFDLETTERS. In correspondentie van de overheid aan jou gericht wordt jouw naam ook altijd in hoofdletters geschreven.

Black's Law Dictionary stelt in volume 6, pagina 264, herziene 4e editie (revised 4th Edition) uit 1968: ‘Het hoofdlettergebruik van
de letters van iemands natuurlijke naam eindigt met een vermindering of verlies van wettelijke status of burgerschap, waardoor men
zelfs tot slaaf of een deel van de inventaris wordt. De methode waarmee de staat een natuurlijk persoon ertoe aanzet zich ‘vrijwillig’
aan de slavernij toe te vertrouwen, bestaat uit de vorming van een juridische fictie (met andere woorden: alle letters als HOOFDLETTERS).’

Hoofdletters hebben een functie om iemands status aan te duiden. Hier een overzichtje:

·        john doe - mens met alle rechten van de Schepper

·        john Doe - natuurlijke persoon met alle rechten van de Magna Charta

·        John DOE - kunstmatige persoon: heeft nog steeds verschillende rechten

·        JOHN DOE - bedrijfspersoon met de rechten zoals bepaald door de admiraal van de corporatie (Maritiem recht)

·        DOE, JOHN - oorlogsnaam: geen rechten en volledig slaaf van de admiraal

·        (*) zie bij bronnen

Wat zegt dit? Je bent geregistreerd als een corporatie, als handelswaar, niet als een levend mens. En er wordt een trust voor je
gevormd met daarin jouw ‘waarde’, jouw handelswaarde, “Cestui Que Vie Geboorte Trust”, onder de Cestui Que Vie Act 1666,
in Londen (City of London) opgesteld in 1666. Cestui Que Vie staat voor “Hij die leeft”.

(N.B. lees voor een gedetailleerde beschrijving Hoofdstuk 4 uit het boek ‘Hintergrundwissen’; zie onder ‘bronnen’ de link naar de
Nederlandstalige PDF)

Deze corporatie valt onder maritiem recht, zeerecht. En je wordt gezien als op zee verloren cargo: “de maritieme ‘dood en verloren op
zee’ – presumptie”). Kinderen tot 7 jaar worden nog als levend gezien, vanaf 7 jaar zijn ze ‘dood en verloren op zee’. En dan vervalt hun
waarde aan de staat.

Wanneer je bijvoorbeeld een hypotheek aanvraagt komt het ‘geld’ (het zijn alleen een paar cijfers in een computer) uit jouw eigen trust
en uiteindelijk betaal je dus rente over jouw eigen ‘geld’.

Wat betekent het Juridisch gezien? Alles valt in de eerste plaats onder Natuurlijk recht. Dat zijn de basisprincipes van het leven; je zult
niet doden, stelen, liegen, etc.

Natuurrecht kan worden gedefinieerd als een lichaam van universele, niet door de mens gemaakte, bindende en onveranderlijke wetten
die de consequenties van gedrag beheersen. … In tegenstelling tot door mensen gemaakte of religieuze wetten, zijn natuurlijke, dat wil
zeggen: universele wetten ALTIJD van toepassing, of je erin gelooft of niet. - Link naar de website

Daaronder komt ‘Common Law’, Gewoonterecht, In Amerika wordt dit Constitutional Law genoemd. Simpel gezien is dit gebaseerd op
Natuurlijk Recht met door de mens gemaakte aanpassingen; de in de Grondwet vastgelegde gedragsregels. Als levend mens val je onder
dit Gewoonterecht. Door jou te registreren als een corporatie wordt dit in feite van je afgenomen. Een corporatie valt onder een ‘lager’ recht.

N.B. In Amerika is de ramp van 11 september 2001 misbruikt om de mensen te laten instemmen met de Patriot Act (“War on Terror”), waarmee
ze een deel van hun in de Constitutie (Grondwet) vastgelegde rechten, in 1776 vastgesteld door de ‘Founding Fathers’, hebben weggegeven.

In de Grondwet staan de basisrechten/grondrechten van alle Nederlanders. De eerste grondwet dateert uit 1798 en is gemaakt voor alle
leden van de toenmalige Bataafse republiek. De laatste grote hervorming van de Nederlandse grondwet vond plaats in 1983, de grondwet
is het boek waar de rechten van alle Nederlanders in staan. Het is een versie en verzameling van regels waarbij wordt gedacht dat mensen
die zich aan die regels houden de mooiste maatschappij met elkaar kunnen maken. Iedere Nederlander heeft dan ook het recht zich te
beroepen op deze afgesproken gezamenlijke regels. Link naar de website

De overheid bevindt zich lager dan Gewoonterecht, valt onder de Grondwet. De overheid is niet soeverein en heeft niet het recht om de
Grondwet te veranderen. Op overheidsniveau gaat het om ‘Statutory law’, Statutair Recht. Alleen vanaf dit niveau kan de overheid regels
opstellen, veranderen en intrekken. Het Maritiem Recht, Zeerecht, valt hieronder.

Resumerend:

1.     Natuurrecht – Universele Wetten

2.     Common Law – Grondwet/ Constitutie; voor alle levende mensen

3.     Statutory Law – Statutair Recht; vanaf dit niveau kan overheid regels opstellen

Dus: omdat jij bent geregistreerd als een corporatie, val jij onder maritiem recht en zo heeft de overheid zeggenschap over jou genomen. Als jij
als levend mens wordt gezien heeft de overheid geen zeggenschap over jou want je valt onder Common Law, hetgeen boven de overheid staat.

Met andere woorden: alles wat door de overheid is gecreëerd in de vorm van rechtbanken, politiediensten, en andere instanties, valt onder
de overheid, dus statutair recht. Deze diensten moeten jou aanspreken/ aanschrijven met jouw ‘corporatie’ naam want anders hebben zij
geen zeggenschap over jou. Ze zien je niet als een levend wezen.

Voor het begrip maritiem recht, zeerecht, hebben ze wat andere woorden bedacht om het minder opvallend te maken. Zoals Civil Law,
Commercial Law. Of het UCC handelsrecht (Universal Commercial Code, valt onder het Vaticaan) = zeerecht.

Tegenwoordig is een advocaat een beëdigd officier van de rechtbank en vanwege zijn eigen erkenning als deze officier is het zijn plicht
om de wil van de staat aan de burger op te leggen.

Het systeem weigert mensen en dieren te erkennen; we zijn alleen pakketjes.Er is wat veranderd

Ontbinding van Romeinse recht: de Romanus Pontifex werd officieel ontbonden op 21 juni 2011, op de Mandamus-ritus en de Probatum-ritus; openbaar toegangsnummer 983210-331235-01004.

Hiermee is alle jurisprudentie van het Romeinse rijk op Aarde ongeldig geworden. Alle Cestui Que Vie trusts zijn sinds 15 augustus 2011 opgelost via de riten van Probatum Regnum en Mandamus. (Openbare vermelding van geregistreerd documentnummer 983210-341748-240014)

Dit omvat de ontbinding van de trusts en kerkelijke instellingen bekend als Aeterni Regis - Eeuwige Kroon of ‘de Kroon’ samen met al zijn afgeleiden. De beëindiging van alle geboortecertificaten, overlijdenscertificaten, schikkingscertificaten, obligaties en claims. Dit inclusief de autoriteiten van de ‘Bank for International Settlements’ (BIS = Centrale Bank van de Centrale Banken).

(... de ontbinding van de trusts en kerkelijke instellingen bekend als Aeterni Regis - Eeuwige Kroon of ‘de Kroon’ en alle afgeleide derivaten daarvan en beëindiging van alle overeenkomstcertificaten, geboorteakten, overlijdensakten, obligaties en vorderingen inclusief beëindiging van het gezag van de Bank voor Internationale Betalingen. Aldoende een einde makend aan het systeem van schuldslavernij op deze wereld. En volledige boekhouding, erkenning en overgave van alle claims worden binnen 42 dagen door de trustees en bestuurders ...) (*) zie bij bronnen

Motu Proprio van 11 juli 2013: Op 11 juli 2013 publiceerde paus Franciscus een Motu Proprio, het hoogste juridische rechtsinstrument ter wereld vanuit zijn eigen beweegreden ingaande op 1 september 2013 en daaruit voortvloeiend is de immuniteit van alle rechters, officieren van justitie, advocaten en ‘regeringsfunctionarissen’ opgeheven. Door deze Motu Proprio kunnen rechters, advocaten, bankiers, wetgevers, wetshandhavers en alle ambtenaren en personeelsleden nu persoonlijk aansprakelijk gesteld worden (met mogelijk de inbeslagname van hun huizen, auto's, geld en onroerend goed) voor vrijheidsberoving, bedrog, belediging/pesterijen, etc. en de omzetting/transformatie van de trustfondsen van de echte begunstigden. (*) zie bij bronnen

“All employees of corporations, all of which are established under the Roman Curia, are no longer immune. Therefore, ALL employees of BAR courts, governments, law enforcement, banks, collection agents, SARS, SARB, etc., as of September 1st, 2013, are and will be held accountable for crimes against humanity when the will and wish of we, the people is vexatiously dismissed, which includes failure to uphold the law of the land when requested to do so;” Link naar pdf bestand

En “The following, in it's entirety, is a copyrighted transcript of the Vatican Information Service.” Vatican News (July 11, 2013)

Overheidsinstanties zijn hierdoor geprivatiseerd. Daardoor kunnen B&W van gemeentes aansprakelijk worden gesteld. Geprivatiseerde overheid valt nu onder privaatrecht.

Daarom werd het GBA (gemeentelijke basisadministratie) vanaf 2013 BRP (bureau registratie personen).

Alle gemeenten noemden zich daarna in het bedrijvenregister BV’s (de Registratie in Colombia, Washington DC).

We hebben tot voor kort niet geweten wat er aan de hand was en daardoor konden ze met ons doen wat ze wilden. Zuiver juridisch gezien is alles dus … van de baan! Hadden we ons dan al die moeite kunnen besparen? Nee, ik denk van niet. Ook al is het systeem helemaal omvergereden, we blijven zitten met onze medemensen die daar niets van afweten. Omdat de ‘upper ten’ er goed van leefde, zal die de status quo niet zonder slag of stoot opgeven, maar uiteindelijk zullen ze de realiteit onder ogen moeten zien. Wij zijn degenen die het geldende recht met enige nadruk moeten promoten, tot de laatste douanier in zijn vervallen tolhuisje als een modern Repelsteeltje wakker wordt uit zijn Doornroosjes-coma. Pag. 195   (*) zie bij bronnen

Er gaat nog meer veranderen

N.E.S.A.R.A., staat voor National Economic Security and Reformation Act. Deze handelt over de Verenigde Staten van Amerika. Er is ook een G.E.S.A.R.A. wat precies hetzelfde inhoudt, alleen is ‘National’ ‘Global’ geworden, dus wereldwijd.

Over de oorsprong van NESARA bestaan verschillende verhalen. Een daarvan gaat terug naar JFK en dat dit een reden zou zijn dat hij is vermoord. Wel staat vast dat uiteindelijk president Clinton is gedwongen om dit document te ondertekenen. Het verhaal gaat verder dat het zou worden geïntroduceerd op 11 september 2001, en we weten allemaal wat er toen gebeurde…..

En sinds die tijd wordt hals rijkend uitgekeken naar het juiste moment om dit te introduceren. Het moge duidelijk zijn dat dit pas mogelijk is als de ‘deep state’ die achter de schermen aan de touwtjes trekt is uitgeschakeld, want anders zouden zij dit systeem kunnen kapen en ons weer verder in hun klauwen houden. Wereldwijd zouden al heel veel landen zich achter de invoering van GESARA hebben verklaard.

Kort samengevat, de veranderingen na introductie van GESARA:

·        het financiële stelsel zal zijn geherstructureerd, de banken zijn hun macht kwijt, geen mogelijkheid voor manipulaties

·        alle overheden worden vervangen,

·        beëindiging van het misbruik van geboortecertificaten,

·        (hypothecaire) schulden worden kwijtgescholden,

·        basisinkomen geïntroduceerd,

·        eenmalige uitkering aan ieder mens,

·        beëindiging van armoede en ieder mens heeft recht op een woning,

·        verandering van belastingstelsel,

·        vrijgave van vrije energie en onderdrukte technologieën,

·        een volledig nieuwe opzet van rechtbanken en advocatuur omdat deze
mensen moeten worden omgeschoold naar common law ipv maritime law.

Met andere woorden: na invoering van GESARA zijn we vrije mensen, de welvaart zal gelijkelijk over alle mensen in de wereld zijn verdeeld, de wereld zal handelen naar constitutioneel recht, en we krijgen de beschikking over vrije energie en nieuwe technologie.

Onder dit laatste vallen bijvoorbeeld ‘medbeds’ = medische bedden. Deze zouden zo ver gaan dat het alle ziektes kan verwijderen en zelfs ‘verloren gegane’ ledematen of organen opnieuw kan opbouwen.

Op het internet vind je heel veel websites en informatie over dit alles.

Tips

Korpschef politie toen hij werd aangesproken over onrechtmatig gedrag door overheidsdienaren: “ik weet het maar we kunnen niets doen, we mogen niets doen. De mensen moeten zelf opstaan”.

In de taal zijn trucjes opgenomen. In de huidige taal gebruiken ze woorden om je erin te luizen waardoor je consent (instemt) zonder dat je je dat bewust bent. Of aan positieve woorden wordt een negatieve lading gegeven, betekenissen worden omgedraaid, enz. Er wordt vaak gebruik gemaakt van termen uit Latijns en Grieks om de betekenis te verhullen. De opsomming hieronder is niet uitputtend en dient slechts als voorbeeld; het is goed als wij allemaal goed nadenken over de woorden die wij gebruiken, of die tegen ons worden gebruikt.

·        Person (Engels) – per son – in het Latijns betekent dit maskerdrager. In regelgeving wordt gesproken over een ‘person’, persoon, niet over mens, man of vrouw. Personen zijn per definitie juridische ficties, stromannen, legale namen, etc. Niets reëels.

·        Burger = borger van handelswaar. Je moet dan ook claimen dat je een soeverein levend mens bent en geen burger.

·        Understand (Engels) – stand under – je staat onder. Als bijv. de rechter je vraagt “do you understand?”, dit altijd ontkennen,
want als je ja zegt vertel je hem dat je onder hem staat.

·        Cursief is ‘cursed’ – vervloekt. Cursieve handtekening staat dan voor vervloekt; zet geen handtekening maar kleine bloklettertjes,
dus geen hoofdletters, en zet er een dubbele punt voor want dit geeft aan dat het een feit is.

·        Aboriginal – tegengestelde van dat het de originals zijn.

·        Well (Engels) = bron, is positief. Negatief gemaakt door woorden als geweld en geweldig.

·        Spell (Engels) = behekst, toverspreuken. Wij hebben een woord als voorspelling….

·        Registratie – onder regie van de koning (regis is Latijns voor koning).

·        Belasting – belasten, lage energie.

·        Schuld is lage energie (in de katholieke kerk: “door mijn schuld, door mijn schuld, door mijn grote schuld”). Met al jouw handelingen
word je in schuld getrokken.

·        Euro is schuldenbriefje.

·        Executie staat voor uitvoering maar ook voor executeren.

·        Live (Engels) – omgedraaid is het ‘evil’ (Engels) = slecht.

·        NWO – omgedraaid is het ‘own’ (Engels) = bezitten.

·        90% van de Engelse taal betekent niets, of geen contract. Elk woord dat begint met een klinker gevolgd door twee medeklinkers,
zoals office, attention, application, betekent letterlijk niets. Het zijn ontkenningen, net zoals woorden die beginnen met in, un, en, an.
Elk woord dat eindigt met ing, ion, al, ty bijvoorbeeld, betekent ‘geen contract’.

·        We kunnen zelf aan woorden een positieve lading geven; bijvoorbeeld door bij elk woord dat eindigt op ‘lijk’ daarvoor in de plaats ‘luck’
(geluk) te gebruiken.

·        We zouden een Court of ‘just ness’ moeten oprichten ipv van justice.

·        Het is belangrijk om terug te gaan naar Essentietaal – [David Wynn Miller]: nu – tijd – feit = lidwoord, bijvoeglijk naamwoord,
zelfstandig naamwoord.

Ouders kunnen voor kinderen die nog geen 7 jaar zijn laten vastleggen dat ze levend mens zijn en dus niet ‘dood en verloren op zee’.

Nu alle door de voormalige r-overheden beheerde publieke domeinen weer terug zijn gegeven aan de Mensheid mogen de Mensen
bezitnemen van die openbare gronden waar hun hart hen naar toe wijst. Ze hoeven slechts hun caravan hier neer te zetten en het
terrein te omheinen en het is van hen. Als mensen zich op publieke gronden willen gaan vestigen, kunnen ze bij de cursussen via wellstandingmen.com leren hoe dit aan te pakken (website i.o.).

Wanneer je jezelf soeverein wilt verklaren is het belangrijk dat je eerst jouw eigen situatie analyseert (soms is het ‘voordeliger’ om in het
systeem te blijven, dus je moet een bewuste afweging maken). Als je het wilt gaan doen moet je uit jouw eigen kracht beginnen en niet
afhankelijk zijn van anderen. Alleen jij kunt over jouw situatie oordelen.

Het oude opgeheven systeem (energetisch: onze weerstand tegen verandering) probeert al die jaren de niet ingelichte mensen onwetend te houden door hen met geweld en ‘mindcontrol’ in de oude matrix van fictieve personen te dwingen. Nu wij echter als Levende Mensen wakker
zijn geworden, kunnen we met de live-life-claim en een contract bij de hand onze eigen gratis Leefruimte terugvorderen. Het vraagt echter
wel om de juiste afstemming met de Natuur en respectvolle verzorging om zo een stuk grond te gaan bewonen. Zoiets zou je ook samen met gelijkgestemden kunnen ondernemen.

Maak een statement, een live life claim, dat je een levend wezen bent. Een Status correctie. Met pasfoto, duimafdruk, haar. In syntax
grammar taal. Draag een ‘:Live life claim’ bij je. Zie hier een uitleg op youtube (Engels). Op de Nederlandse website i.o.
wellstandingmen.com zal een voorbeeld in het Nederlands worden gezet.

Wanneer je jezelf soeverein verklaart gebruik je een naam die je voor jezelf hebt gekozen, dus vooral niet de naam zoals op het geboortecertificaat. Je stelt vast dat jij de levende mens ……. [de door jou gekozen naam] bent. Je kunt voor jouw naam : zetten want de dubbele punt geeft aan dat het een feit is. Je kunt tussen voornaam en achternaam vdf zetten wat staat voor ‘van de familie’.

Post waarop jouw naam in hoofdletters is geschreven kun je ongeopend retour sturen met de aantekening: “RETOUR, NIET BEDOELD VOOR DE LEVENDE MENS”. De post niet openen want daarmee geef je aan dat jij die persoon bent en door het te openen stem je in met het valse contract. Wel altijd terugsturen met genoemde tekst, want “wie zwijgt stemt toe”.

Als jou wordt gevraagd om een identificatie zeg je dat jij de levende mens ……. [de door jou gekozen naam] bent. Nooit jouw persoonsbewijs of paspoort laten zien, want daarmee geef je aan dat jij die persoon bent die daarop staat. (Als de rechter ons de identiteitskaart voor ‘identificatie’ vraagt, wil hij weten of we in dienst zijn van de staat en als handelspartner gezien kunnen worden. We tonen de ID-kaart en worden als handelspartner gezien.)

Wanneer een ‘handhaver’ jou zegt dat het de wet is, vertel ze dan dat zij moeten bewijzen dat het de wet is. Je kunt ze zeggen dat je geen vragen hoeft te beantwoorden, herhaal dat 3x, en vertel ze dat je geen contract met ze hebt.

Geen geld op rekening houden, alleen wat je daarop nodig hebt voor de rekeningen. Je kunt ervoor kiezen om je geld in Bitcoin te stoppen,
of in fysiek zilver en goud. Bij een instorting van de euro heb je dan altijd zilver en goud om dingen te kunnen kopen. Betrouwbaar persoon
om te kopen is Milo; gesprek van enkele maanden geleden met Sven Hulleman, nog een gesprek met Sven, nu van medio december 2020,
en het youtubekanaal van Milo.

Nummer paspoort = bankrekeningnummer.

Persoonskaart bij gemeente met nummer erop, daarmee krijgt men geld van de Sociale Verzekeringsbank. Ze willen niet dat je dit nummer ziet. Maar het is in feite jouw eigen geld.

Leden koningshuis gebruiken alleen maar hun voornamen, maar niet de volledige naam. Vrije Energie: Frank Bonte is hier al z’n hele leven mee bezig en heeft een landelijk netwerk opgebouwd, hier de website

De groep Green Love Community is aan het uitwisselen hoe Zelfvoorzienend te Leven. Telegram groep: tg://join?invite=AN2oRlA079EmmAJuMvwwAQ

Zoek op Facebook naar: Sakshin vdf de Groot Hij vangt mishandelde en weggelopen paarden op en is daarna op het idee gekomen om met mensen retraites te doen met paardencoaching. Hij woont in de bergen in de Algarve Portugal.

Voorbeeld van een rechtbankzitting en de levende mens: Charlie Ward & Peter Wilson over common law

Charlie Ward heeft 7 jaar geleden iets met geld gedaan voor iemand in Nederland. De Spaanse rechtbank, i.s.m. de Nederlandse rechtbank, riep hem op. Toen Charlie opmerkte dat zijn naam in hoofdletters was geschreven, reageerde de rechter met “opdat wij het goed kunnen lezen”.

Charlie antwoordde: “De Spaanse rechtbank is een corporatie, de Nederlandse rechtbank is een corporatie, en door mijn naam in hoofdletters weer te geven behandelt u mij als een corporatie, niet als een levende ziel. Dit is de naam die u heeft geregistreerd op een stuk papier, maar ik ben dat niet langer. Ik ben nu dr. Charlie en ik val onder common law. Ik ben niet langer een corporatie.”

Hij werd door de Nederlandse rechtbank verzocht om als getuige op te treden, en op een vraag van de Nederlanders was zijn antwoord: “Ik heb mijn situatie zeer duidelijk uitgelegd. Uw rechtbank is een corporatie, de Spaanse rechtbank is een corporatie, en door mijn naam in hoofdletters te schrijven behandelt u mij als een corporatie en niet als een levende ziel. Ik ben geen corporatie, ik ben een levende ziel. Ik stem niet in. Dit is belangrijk omdat dit wordt opgenomen in de verslaglegging. Ik stem niet in (I do not consent), dus daarom maak ik dit statement.”

Hij werd vriendelijk bedankt voor zijn komst en toen hij wegging zei iemand van de Spaanse rechtbank tegen hem: “Je weet iets te veel, jongeman”. (M.a.w. je bent iets te goed op de hoogte!)

N.B. Op pag. 116 e.v. van het boek Hintergrundwissen (zie de link bij de ‘bronnen’ naar de Nederlandstalige pdf) staan enkele voorbeelden van soortgelijke conversaties in rechtbanken. Het onderstaande m.b.t. soevereiniteit komt ook uit dit boek (pag.160)

Soevereiniteit

Individuele soevereiniteit kan worden herleid tot een paar fundamentele principes, die we als volgt kunnen benoemen:

• Soevereine of vrije vrouwen en mannen zijn diegenen die niet door een eed gebonden zijn om iemand anders te dienen.

• Onderdanen (subjecten) zijn diegenen die een eed hebben afgelegd om iemand anders of een groep te dienen.

• Elke soeverein die de wetten van de Schepper volgt, heeft het recht om zijn eigen geschillen voor zijn eigen rechtbank op te lossen.

• Vrije mensen kunnen andere vrije mensen aanklagen, omdat ze dezelfde standing hebben, tenzij ze door een eed of contract gebonden
zijn aan een buitenlandse rechtbank.

• Een vrij mens kan al zijn zaken zonder inmenging van buitenaf zelf regelen en zo een zelfbepaald leven leiden.

BRONNEN

(*) bron Downloadbaar PDF-bestand Nederlandse vertaling van het boek Hintergrundwissen uit 2016, waarin het systeem wordt beschreven.

Videoreeks Hridaya Gertrude, op Dileila Theunisz Nederlands Official: 1e deel (sept.2020), 2e deel (okt.2020), 3e deel (dec.2020). Website wellstandingmen.com in oprichting.

One People Public Trust

Over publiekrecht en privaatrecht – Bond tegen overheidszaken

David Wynn Miller

Romley Stewart

Bronnen m.b.t. de naam: video 1, video 2, video 3

Cestui Que Vie Act 1666 – Hij die leeft. Opgericht in 1666 n.a.v. de grote brand in Londen in 1666. Deze brand was aangestoken, vele huizen verdwenen, en op het vrijgekomen stuk grond is de Bank of England, City of London opgericht. Doordat mensen hun woningen kwijt waren door deze gestichte brand moest er iets tegenover worden gesteld en zo kregen mensen onder deze act, onder voorwaarde dat als ze instemden/ tekenden, ze ermee instemden dat de overheid voor ze zou zorgen. Er stond echter in de kleine lettertjes dat ze dan ook moesten betalen, te denken aan belastingen. Link naar Cestui Que Vie Act 1666 pdf-bestand

Activeer de afwikkeling van de geboorte trust nalatenschap: hoge raad van de kinderen en geboortetrust: Erfgenamen van de individuele geboorte trust nalatenschap Cestui Que Vie en de geboortegeregistreerde Kinderen, afgekort: de Hoge Raad van de Kinderen (HRK). Volg deze link om de tekst van een document te bekijken “CQV LLC” (LLC betekent: Live Life Competence.)De route naar vrijheid

Je hart luchten, elkaar door dik en dun steunen en zelfbestuur instellen

DOOR: FRED TEUNISSEN · 18 DECEMBER 2020


Als Heer Bommel zich in de nesten heeft gewerkt, in de beroemde verhalen van Maarten Toonder, dan roept hij uit:
”Tom Poes, verzin een list!” Waarna de aangesprokene steevast met een prima oplossing komt. Op dit moment is de
samenleving in Nederland Heer Bommel. En jij, degene die dit leest, bent Tom Poes. En de inzet: vrijheid.

We staan allemaal voor de vraag: ‘Wat nu? De regering gooit de samenleving in het slot en geeft de sleutel niet meer uit handen.
We mogen straks weer meedoen, maar onder strikte voorwaarden. Dat klinkt tamelijk neutraal, maar is het niet, want het is ten
diepste een fascistische samenleving waarin we ons straks weer mogen voegen. Wie dat niet wil, staat buiten de poort. En wat dan?

Voorzien in basisbehoeften

Je staat dan voor de vraag hoe je zonder overheidssteun en mogelijk zelfs zonder inkomen je leven toch goed kunt inrichten.
Je staat dan meteen ook voor de vraag wat essentieel is en wat niet.

Wat zijn basisbehoeften en hoe voorzien we daarin?

Basisbehoeften zijn voedsel, onderdak, elektriciteit, verwarming, schoon drinkwater, medische zorg en mogelijkheden van vervoer.
De regering wil het beheer van al deze basisbenodigdheden centraliseren en zo alle macht naar zich toetrekken. Daarvoor moet het
platteland ontvolkt worden, de boeren verdreven en de bevolking samengeperst in goed controleerbare hoogbouwsteden.
Wat er gebeuren moet is dan ook precies het tegenovergestelde: decentralisatie van alles wat met onze basisbehoeften te maken heeft.
Je eigen voedsel verbouwen is inmiddels een politieke verzetsdaad geworden. Uitwijken naar het platteland ook.

Cirkels van zelfbestuur

Mijn overtuiging is dat alles oplosbaar is als groepen van ongeveer acht mensen de koppen bij elkaar steken en bespreken wat er
gedaan moet worden om in ieders fundamentele behoeften te voorzien. Dat vraagt een vergaand commitment, te vergelijken met
dat van een huwelijk: “We gaan dit samen aan, in lief en leed en door dik en dun.”

Zo vormen zich cirkels van zelfbestuur. Zij zijn de basis van een nieuwe, decentrale staatsstructuur. Je kunt cirkels hebben op het
niveau van een straat, wijk of regio. Als in Nederland een vlechtwerk van dergelijke, met elkaar verbonden cirkels ontstaat, dan is
dat een macht waar de autoritaire elite niet tegenop kan.

Met hun Great Reset breken ze de samenleving af om op de puinhopen hun totalitaire staat te bouwen.
Op deze puinhopen kan ook iets heel nieuws ontstaan. Iets dat niet uit hún koker komt, maar uit de onze: The Great We-set.

The Great We-set routekaart

Fase 1
De Cirkels starten als huiskamerbijeenkomsten om je hart te luchten en ervaringen uit te wisselen. Dat helpt om alle stress
te laten varen en over te gaan tot constructieve actie. Momenteel zijn er in een aantal steden Lucht-Je-Hart Cirkels actief,
maar er vinden ook in tal van plaatsen huiskamerbijeenkomsten plaats, die anders heten.

Fase 2
Al uitwisselend wordt duidelijk welke onderliggende behoeften er bij iedereen zijn. Aan de meest klemmende noden kan nu worden gewerkt.
Hier gaan we over van praten naar doen. Bijvoorbeeld: als iemand de hypotheek niet meer kan betalen, is er altijd wel een ander die
woonruimte over heeft. Voor elk probleem is er een oplossing als we de intelligentie van de groep ruimte geven.

Fase 3
De Cirkels in straat, wijk of stad gaan met elkaar samenwerken. Wat de ene cirkel mist heeft de andere wel in huis.
Er kan met gesloten beurzen worden uitgewisseld of met behulp van een eigen, alternatieve munt.

Fase 4
Samenwerkende cirkels nemen delen van het bestuur van een stad, regio of provincie over.
Ze doen dit op basis van een nieuwe Grondwet die door de gehele cirkelsamenleving is omarmd.

Documentatie aanvragen

Je kunt een Cirkel starten met behulp van een eenvoudige instructie.

Die kun je opvragen  bij: lucht-je-hart-cirkel@protonmail.com.12-12-2020

Invloed van de sterren
Door Peter Sattva


Het einde van de heersende elite staat in de sterren geschreven!

In het volgende, nogal controversiële verhaal, is gebruik gemaakt van historische details, die gewoonlijk worden gezien als nogal flauw en nietszeggend maar, tegenover het ‘conventionele nieuws’ gezet, kan het wel degelijk een instrument zijn om mensen, die de ‘main stream media’ nog serieus nemen, wakker te maken.

De links verwijzen naar online staande officiële documenten en verklaringen.
Als allereerste: De basis van de Covid-19 hype; de Corman Drosten-papers, waar deze hele test-waanzin mee begon, zijn FAKE! 22 wetenschappers hebben, in een peer review, de PCR-test gefileerd en daarmee is de basis van deze pandemie weg!
“Professor Dr.” Christian Drosten blijkt een nep wetenschapper. Universiteit Frankfurt heeft toe gegeven dat er een valse verklaring is afgelegd over zijn doctoraat…
Dik een eeuw nadat Pasteur zijn ( later bewezen vervalste) ‘virusverhaal’ lanceerde, komt de ‘virustheorie’ (want een virus is een theorie) op losse schroeven te staan.
Er is nog nooit een virus aangetoond, alleen maar theoretisch bewezen en via computermodellen ontworpen. Dat roept gelijk een vraag op; wat is virus dan wel en waarom lijkt het mensen te ziek te maken?

Het woord "griep" is afkomstig uit Italië. Deze onverklaarbare ziekte werd rond het jaar 1580 voor het eerst vermeld in de analen van de geschiedenis. Toen het fenomeen zich steeds weer voordeed, konden de toenmalige waarnemers concluderen, dat het zich op meerdere plekken tegelijk 'manifesteerde', soms zelfs op meerdere continenten. In een poging om dit onverklaarbare feit te begrijpen, onderzochten de Italiaanse wetenschappers de zonnevlekhistorie en vonden dat uitbraken altijd samen vielen met pieken in de activiteit van de zon, zogenaamde zonnevlammen.

Invloed van de zon op ons proces

Ze ontdekten dat wanneer het oppervlak van de zon (CORONA) het meest actief was, zich massale uitbarstingen voordeden, die zich als spectaculaire vertoningen van de Aurora Borealis manifesteerden. Die vielen samen met sterke magnetische effecten van de zon, die de aarde op die momenten met een ongewone intensiteit raakten en op het noordelijk halfrond is dat te zien als Noorderlicht. Het effect dat dit elektromagnetisme op mensen had, werd "Influenza delle stelle" genoemd. (invloed van de sterren) Later verbastert naar INFLUENZA. In het begin van 1600 ontdekten men in Europa dat de oorzaak van de ziekte, die nu bekend staat als 'de griep', het gevolg was van ongewoon sterke magnetische golven die het menselijk lichaam, op nog steeds onbekende manier beïnvloedden. Deze natuurlijke verklaring van Influenza/'griep' was in 1700 en 1800 algemeen bekend en werd als een natuurlijk fenomeen alom geaccepteerd. Een minder bekend feit is, dat Hertz in 1888 een zogeheten resonator bouwde, een apparaat dat kunstmatige elektromagnetische golven produceerde en uitzond.

Hertz kreeg daarna een mysterieuze infectieziekte en overleed op 1 januari 1894 op 36-jarige leeftijd. Op 12 december 1901 bewees Marconi dat het mogelijk was om radiosignalen over lange afstand te verzenden. Het lukte hem om draadloos morsesignalen over de Atlantische Oceaan te sturen, over een afstand van 3200 kilometer tussen Cornwall en Newfoundland. Begin 1900 werd radiotelegrafie, zoals men het draadloos versturen van berichten noemden, een ingeburgerd verschijnsel en kon het over zeer grote afstand worden gebruikt. Dat was toen vooral een zege voor de scheepvaart, die tot dan toe verstoken was van walcommunicatiemiddelen. Radiosignalen werden steeds meer gebruikt en ook de Friese ingenieur Hanso Henricus Schotanus à Steringa Idzerda begon op de avond van 6 november 1919 zijn eerste radiouitzending in Nederland en elektriciteit begon de wereld te veroveren.
De ‘uitleg’ van griep symptomen, door natuurlijke elektromagnetische oorzaken, bleef in stand, tot de wereldwijde catastrofe 'De Spaanse Griep', toesloeg

Daarna kwamen er steeds meer aanwijzingen dat griep ook optrad en gerelateerd kon worden aan de kunstmatige elektromagnetische straling, die door de explosieve groei van telegraafcommunicatie, radio en het gelijktijdig aanleggen van wisselstroomnetwerken over de hele wereld, toenam. Er ontstonden op influenza lijkende ziekten en de gerapporteerde klachten waren vaak zeer ernstig voor de betrokken personen; lusteloosheid, verlies van energie, depressie, koorts, hoofdpijn en nog veel meer. De Spaanse griep verspreidde zich zo snel, dat het tempo van ‘besmettingen’, door de overdracht van mens op mens, niet te verklaren was. Het was de tweede golf van de Spaanse Griep, die tientallen miljoenen mensen over de hele wereld doodde en een Amerikaanse Geneesheer-Directeur de opdracht deed geven tot een reeks onderzoeken naar de aard van deze rampzalige besmetting.

Een reeks experimenten werd uitgevoerd met behulp van 100 gezonde vrijwilligers van de Amerikaanse marine. Onder meer door hen in, nauw gecontroleerd, contact te brengen met patiënten die aan de ziekte leden. Een aantal tests werd herhaaldelijk uitgevoerd. Er werd zelfs bloed van zieke mensen afgenomen en in vrijwilligers geïnjecteerd. Patiënten spuwden in kommen en de niet-geïnfecteerde moesten daar uit drinken. Patiënten niesten en hoesten in elkaars gezicht maar, tot grote verbazing van iedereen, werd GEEN ENKELE VAN DE VRIJWILLIGERS ZIEK! INFLUENZA WAS DUS NIET BESMETTELIJK !

Conclusie: 'Influenza' wordt niet van één persoon naar een ander overgebracht.
Veel wetenschappers en denkers van toen, zoals Rudolf Steiner, verklaarden de gelijktijdige 'besmetting' wereldwijd, het gevolg van de grootschalige, gelijktijdige blootstelling aan nieuwe radiogolven en de elektromagnetische frequenties van het stroomnet dat toen, voor het eerst, gelijktijdig, over de hele wereld, werd uitgerold! Maar aangezien een verhaal, dat elektromagnetisme als doodsoorzaak van 50 miljoen mensen aanwees, geen goed verhaal was voor de financiële leiders, moest dat besef worden weggehouden van het publiek en niet worden doorverteld. De industrie had een ander verhaal nodig en dat verhaal kwam via Louis Pasteur op een presenteerblaadje! Met zijn valse 'virus'-verhaal en de virustheorie, had men de ideale ‘bliksemafleider’ voor elektrosmog gevonden. Dat was Wetenschapsfraude.

Als het publiek had geweten dat elektrische installaties en de elektromagnetische straling daarvan, mensen ziek kon maken en zelfs zou kunnen doden, had de industrialisatie van de 20e eeuw nooit kunnen plaatsvinden.
Dat risico zouden mensen niet nemen. Alle toekomstplannen voor ontwikkeling, industrialisatie en bedrijfswinsten waren gekoppeld aan elektriciteit. Sinds Louis Pasteur, gelooft de meerderheid van de mensen nog steeds, dat ziekte van buiten het lichaam komt, via virussen, ofwel via de vergeten boosdoeners; bacteriën.

Het feit dat sommigen minder kwetsbaar waren voor de griep, maakte het in 1920 mogelijk dat de invloedrijke Sigmund Freud als spreekbuis werd gebruikt, om te verklaren dat alle beweringen van "elektrische kwalen" puur psychologisch waren. Het waren ziekten van de verbeelding, hypnotisch zelf-geïnduceerd ... ze hadden geen basis in de fysieke werkelijkheid. Virussen werden de verwerkelijking van de natte droom van de moderne farmaceutische maffia, want als je een ‘vijand’ kan aanwijzen, ergens daarbuiten, kan je hem tot in het oneindige ‘bestrijden’!

Maar ondanks alle theorieën over virussen volgen nieuwe (virus) epidemieën nog steeds de oude influenza patronen van vroeger. Als een nieuwe elektromagnetische bron verschijnt, past ons lichaam zich aan en produceert daardoor schadelijke/giftige afvalstoffen, die ons lichaam ziek maken: Influenza.

Via exosomen worden die weer afgevoerd en precies die exosomen ziet de farmacie als de ‘besmetting’. Elektromagnetische straling blijkt veelvuldig de oorzaak van ‘virusziekten’ en exosomen heten nu virussen. De ‘vorm’ van exosomen is afhankelijk van de frequentie van de elektromagnetische straling, dus als de frequentie muteert, muteert het ‘virus’ mee. Griepgolven muteren mee met nieuwe frequenties.
Wie is zich ervan bewust dat ‘de brandhaarden’ van het ‘corona-virus’ gelijktijdig optraden met het inschakelen van 5G en op dezelfde plekken? Toeval?
Aangezien 5G een nieuwe frequentie is, zijn de exosomen ‘gemuteerd’ tot Covid!

De door elektromagnetisme geactiveerde bloedplaatjes, stoten zowel exosomen als vesikels uit, die ontstaan aan het plasmamembraan. Deze laatsten hebben dezelfde proteïne-samenstelling als het plasmamembraan van geactiveerde bloedplaatjes en zijn in staat om coagulatie te bevorderen. Bloedstolling is een bekend fenomeen bij ioniserende straling, maar exosomen hebben hoogstwaarschijnlijk geen directe functie in de coagulatie (Denzer et al., 2000). Ze bezitten wel, zoals vele exosomen, tetraspaninen zoals CD63 (De Gassart et al., 2008). Deze zouden (adhesieve, costimulatorische), oftewel een signaalfunctie hebben. Men denkt dat de exosomen een signaalfunctie uitvoeren in de directe omgeving van de bloedplaatjes. Verder zouden ze een rol hebben in signaaltransductie tussen bloedplaatjes en neutrofielen (Denzer et al., 2000). Als die signaaltransductie buiten ons lichaam in stand zou blijven, zou dat bij ‘overdracht’ tot ‘besmetting’ kunnen leiden.

De Nieuwe Duitse Geneeskunde beweert al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw: dat er nog nooit een virus uit menselijk weefsel is geïsoleerd of gezuiverd, terwijl dat gelijktijdig makkelijk gaat met virussen die op algen worden aangetroffen. NDG zegt dat het 'virusmodel' voor ziekte bij mensen, fictieve onzin is. Dé reden waarop de Corman Drosten-papers ‘gesneuveld’ zijn. Ze zijn gebaseerd op een computermodel van een zogenaamd corona-virus, omdat er geen echt virus was!

Na het lezen van twee publicaties van NDG over dit onderwerp is het onmogelijk om het daar niet mee eens te zijn.
'Stralingsziekten’ (zoals griep) lijken sommige individuen zwaar te treffen en andere nauwelijks. Ook tijdens de Spaanse griep was opmerkelijk dat de ergste symptomen zich eerst voordeden bij jonge, gezonde mensen, tussen ongeveer 20 en 35 jaar.

Zij stierven vaak niet, maar leden wel het meest. Ditzelfde fenomeen werd ook opgemerkt tijdens de recente periode van de COVID-griep. Jongvolwassenen werden ernstig ziek. Zij waren het bijvoorbeeld die hun smaak- en reukzin verloren en met koorts in bed lagen.
Uit het begin van de jaren 1920 is er een verslag van een arts bekend, die zich publiekelijk, in een krantencolumn afvroeg, of zijn advies aan patiënten om "zichzelf gezond te houden", misschien wel een slecht advies is, gezien het feit dat gezond zijn je het meest kwetsbaar lijkt te maken voor extreem lijden tijdens deze ziekte.

Heeft iemand trouwens opgemerkt dat ook tijdens deze ‘corona-pandemie’, één persoon in een gezin zwaar ziek kon zijn, terwijl een broer, zus, of een ouder in hetzelfde huis, de ziekte helemaal niet kreeg? Daartegenover handelen we nu collectief alsof de nabijheid van onze buurman ons in levensgevaar zou kunnen brengen, met de instandhouding van mondkapjes en1,5 mtr. Er is geen discussie over de goede intenties van de mensen zelf, maar zelfs als ‘virus’ besmetting realiteit was, dan is deze strategie voor de aanpak van de ziekte dom. Waarom is er geen debat mogelijk en toegestaan over de mogelijkheid dat deze recente pandemie ontstaan is door de nieuwe elektromagnetische velden van 5G?
We weten allemaal dat de frequenties en intensiteit, die vanaf de nieuwe masten worden uitgezonden, computergestuurd zijn en dat we kunnen worden afgeluisterd en gevolgd op frequenties, die onze machthebbers ons ‘dwingen’ te gebruiken.

De telefoonmaatschappijen hebben hun onderzoek naar de effecten van gebruikte en uitgezonden signalen afgerond, maar ze weigeren de gegevens die ze uit die experimenten hebben gehaald, te delen.

Vele deskundigen, waaronder Barry Trower, hebben de gevaren van het nieuwe 5G systeem dat, terwijl je dit leest, nu om ons heen wordt opgebouwd, duidelijk gemaakt. Onze heersers streven een agenda na en ze zullen nu niet stoppen.

Er komt iets vreselijks aan, tenzij we allemaal wakker worden! De recente golf gaf veel slachtoffers door 'Hypoxia', mensen kwamen massaal aan de beademing te liggen, omdat de hemoglobine van hun lichaam de zuurstof die ze inademden niet meer kon absorberen.

Waarom niet, HIEROM

Peter Sattva10 december 2020

Robert Kennedy jr: “NEEM HET COVID-VACCIN NIET!”
Robert Kennedy jr:

“NEEM HET COVID-VACCIN NIET!”


Robert F. Kennedy jr. is advocaat en de zoon van Robert Kennedy sr., een Amerikaans politicus van de Democratische Partij in de jaren 1955-1970. Hij was de broer van de Amerikaanse president John F. Kennedy. Beide mannen werden vermoord doordat zij de weg bleken te versperren van het militair-industrieel complex, dat in de jaren 1960 -met name via de oorlog in Vietnam- haar macht en invloed in de Amerikaanse regeringstop uitbreidde. HIER op de site kun je lezen over de invloed van de CIA in de dood van beide mannen.

Robert F. Kennedy jr. staat bekend als een voorvechter voor de veiligheid van vaccins. Met zijn stichting ‘Children’s Health Defense’ (HIER) is hij al enkele decennia bezig, op uiterst professionele wijze, de FUNDAMENTELE GEVAREN in kaart te brengen van vaccins en vaccinaties in het algemeen, en kindervaccins in het bijzonder. Hij is de man die uitvond en de wereld liet weten. dat de Amerikaanse GGD-organisatie, de CDC (Centres for Disease Controle), in het bezig zijn, van méér dan 20 verschillende patenten op vaccins.. En dat jaarlijks deze organisatie voor een slordige US$ 4 miljard aan vaccins verkoopt!

Vanzelfsprekend creëren deze patenten voor de CDC’s een aanzienlijke verborgen belangenverstrengeling. Want dit overheidsorgaan/agentschap heeft als rol opgedragen gekregen, het waarborgen van de veiligheid van vaccins! Het is een voorbeeld van de vos die het kippenhok bewaakt.. Steeds meer berichten komen tevoorschijn, waaruit blijkt dat de tentakels van de Big Pharma-maffia (een uitdrukking van prof. dr. Peter Götsche HIER) ook in deze organisatie zich binnen hebben weten te wringen..

Lees hier verder.....


3 December 2020

Lockdowns zijn gebaseerd op fraude: open brief aan mensen die vrijheid willen.Door Jon Rappoport

Dit artikel is zo gerangschikt dat u de fraude meer in detail ziet naarmate u verder leest. SNEL OVERZICHT:

De lockdowns zijn gebaseerd op hoge niveaus van COVID-gevallen."We hebben zoveel nieuwe gevallen, dat we een Lockdown moeten instellen."Deze claim is gebaseerd op de diagnostische PCR-test. Hoe meer tests u doet, hoe positiever de resultaten zijn. Een positief resultaat betekent: de persoon is geïnfecteerd met het virus.

Maar het overgrote deel van deze zogenaamde "geïnfecteerde" mensen heeft geen symptomen. Ze zijn gezond. Toch wordt elk van hen een "COVID-geval" genoemd. Dat is absurd. Een geval zou moeten betekenen dat de persoon klinische symptomen heeft; hij is ziek. Deze mensen zijn niet ziek, en er is geen indicatie dat ze ziek worden. Dus...breid het testen uit, test miljoenen mensen, verkrijg resultaten die "infectie" claimen, noem al deze gezonde mensen "gevallen", en beveel lockdown's.

Dit is een regelrechte oplichting. Het echte doel is lockdowns en economische verwoesting.

IS DE PCR-TEST BEDRIEGLIJK? Je hebt hier een stukje achtergrond nodig.

De PCR-test wordt uitgevoerd in "cycli". Elke cyclus is een kwantumsprong in het versterken of vergroten van het originele kleine stukje materiaal dat uit het uitstrijkje van de patiënt is gehaald. Het is alsof je een kleine foto opblaast tot een verbazingwekkende grootte. De vraag is: bij hoeveel cycli moet de PCR-test worden uitgevoerd? Dit is een belangrijk punt, want het aantal cycli verandert het resultaat.

16 juli 2020, podcast, "Deze week in de virologie": Tony Fauci zegt dat de PCR COVID test nutteloos en misleidend is als de test wordt uitgevoerd bij "35 cycli of hoger." Een positief resultaat, dat wijst op een infectie, kan niet worden geaccepteerd of geloofd.

Hier, in techno-taal, is een uittreksel van Fauci's hoofdcitaat (beginnend bij ongeveer de 4-minuten markering [1]): "...als je de test uitvoert bij een drempel van 35 of meer cycli...is de kans op replicatie-competentie miniem...je kunt bijna nooit het kweekvirus [een echt positief resultaat opsporen] van een drempelcyclus van 37...zelfs niet 36..."

Te veel cycli, en de test zal allerlei irrelevant materiaal opduiken dat ten onrechte als relevant zal worden geïnterpreteerd. Dat heet een vals-positief. Wat Fauci niet heeft gezegd op de video is: de FDA, die de test toestaat voor publiek gebruik, beveelt aan om de test tot 40 cycli uit te voeren. Niet 35. Daarom zijn alle laboratoria in de VS die de richtlijn van de FDA volgen, bewust of onbewust betrokken bij fraude. Fraude op een monsterlijk niveau, omdat...

Miljoenen Amerikanen te horen krijgen dat ze besmet zijn met het virus op basis van een vals positief resultaat, en...

Het totale aantal COVID-gevallen in Amerika-- dat gebaseerd is op de test-- een grove vervalsing is.

De lockdowns en andere beperkende maatregelen zijn gebaseerd op deze frauduleuze zaaknummers.

Laat me dat nog eens herhalen. Fauci zegt dat de test nutteloos is als hij met 35 cycli of hoger wordt uitgevoerd. De FDA zegt dat de test tot 40 cycli kan worden uitgevoerd om te bepalen of het virus aanwezig is. Dit is de misdaad in een notendop. Als iemand in het Witte Huis een paar hersencellen heeft om samen te wrijven, neem dan een gigantische megafoon op en begin de waarheid te onthullen aan het Amerikaanse volk.

"Hallo, Amerika, jullie zijn bedrogen, voorgelogen, bedrogen, en meegenomen op een verwoestende rit. Op basis van valse wetenschap werd het land onder Lockdown geplaatst." Als iemand in het Congres een paar hersencellen in werking heeft, trek Fauci dan in een televisie hoorzitting en maak in tien minuten gehakt van de nep -wetenschap die deze hele vuile, stinkende aanval op de Amerikaanse economie en haar burgers heeft gedreven.

Oké, hier zijn twee stukken bewijs voor wat ik hierboven heb geschreven. Ten eerste hebben we een CDC-citaat op de website van de FDA, in een document met de titel: "CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only". Zie pdf-pagina 38 (doc. pagina 37). Dit document is gemarkeerd met "Effectief: 12/01/2020". Dat betekent dat, hoewel het virus met zijn oudere naam wordt aangeduid, het document nog steeds relevant is vanaf december 2020. "Alleen Voor Gebruik In Noodsituaties" verwijst naar het feit dat de FDA de PCR-test heeft gecertificeerd onder een traditionele categorie genaamd "Emergency Use Authorization".

FDA: "...een specimen wordt als positief beschouwd voor 2019-nCoV [virus] als alle 2019-nCoV-marker (N1, N2) cyclus groeicurven binnen 40,00 cycli ([minder dan] 40,00 Ct) de drempelwaarde overschrijden." Natuurlijk zouden de testlaboratoria die deze richtlijn lezen, concluderen: "Nou, om te zien of het virus bij een patiënt aanwezig is, moeten we de test helemaal tot 40 cycli uitvoeren. Dat is het officiële advies."

Een rampzalige gevolgtrekking.

Dan hebben we een artikel in de New York Times (29 augustus/geactualiseerd op 17 september): "Uw coronavirus test is positief. Misschien moet dat niet zo zijn." Hier zijn geld quotes: "De meeste tests stellen de limiet op 40 [cycli]. Een paar op 37." "Stel de limiet in" betekent meestal, "We gaan helemaal naar 40 cycli kijken, om te zien of het virus er is."

The Times: "Dit aantal versterkingscycli dat nodig is om het virus te vinden, de zogenaamde cyclusdrempel, is nooit opgenomen in de resultaten die naar artsen en coronaviruspatiënten worden gestuurd... Boem. Dat is de kers op de taart, de grote finale. Labs zullen of willen hun samenzwering in deze misdaad nooit onthullen.

Begrijp je het plaatje?

IS DE PCR-TEST BRUIKBAAR EN ZINVOL?

Laten we nu naar de gepubliceerde officiële literatuur gaan, en kijken wat het onthult. Spoiler alert: de toegegeven gaten en tekortkomingen van de test zijn verwoestend. Van "CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Alleen Voor Gebruik Bij Noodgevallen." "Detectie van viraal RNA wijst mogelijk niet op de aanwezigheid van een besmettelijk virus of op de aanwezigheid van 2019-nCoV als oorzaak van klinische symptomen". (doc. pagina 40)

Vertaling: Een positieve test garandeert niet dat het COVID-virus überhaupt een infectie veroorzaakt. En, ahem, als je tussen de regels door leest, zit het COVID-virus misschien ook helemaal niet in het lichaam van de patiënt. Van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): "Coronavirus ziekte (COVID-19) technische begeleiding. Laboratoriumonderzoek voor 2019-nCoV bij de mens":

"Verschillende tests die de 2019-nCoV detecteren zijn en worden momenteel ontwikkeld, zowel intern als commercieel. Sommige tests kunnen alleen het nieuwe virus [COVID] detecteren en sommige kunnen ook andere stammen (bv. SARS-CoV) detecteren die genetisch gelijkaardig zijn". Vertaling: Sommige PCR-tests zijn positief voor coronavirus soorten die niets met COVID te maken hebben-- inclusief gewone oude corona's die niets meer dan een verkoudheid veroorzaken.

Het WHO-document voegt dit kleine stukje toe: "Protocol gebruiksbeperkingen. Optionele klinische monsters voor testen zijn nog niet gevalideerd". Vertaling: We weten niet zeker welke weefselmonsters we van de patiënt moeten nemen om de test geldig te maken.

Van de FDA:"LabCorp COVID-19RT-PCR-test EUA Overzicht: VERSNELD NOODSITUATIE GEBRUIK AUTORISATIE (EUA) SAMENVATTEND COVID-19 RT-PCR TEST (LABORATORY CORPORATION OF AMERICA)":

"...Het SARS-CoV-2RNA [COVID-virus] is over het algemeen aantoonbaar in ademhaling specimens tijdens de acute fase van de infectie. Positieve resultaten zijn indicatief voor de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de voorgeschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de status van de patiënt te bepalen...HET GEDETECTEERDE BESTANDSDEEL IS MOGELIJK NIET DE BEPALENDE OORZAAK VAN DE ZIEKTE (HOOFDLETTERS zijn van mij). Laboratoria in de Verenigde Staten en hun grondgebieden zijn verplicht om alle positieve resultaten aan de bevoegde volksgezondheidsinstanties te melden".

Vertaling: Enerzijds beweren we dat de test "in het algemeen" de aanwezigheid van het COVID-virus bij een patiënt kan opsporen. Maar we geven toe dat "het gedetecteerde bestanddeel" van de test, waarmee we het COVID-virus bedoelen, "misschien niet de definitieve oorzaak van de ziekte is". We geven ook toe dat, tenzij de patiënt een acute infectie heeft, we geen COVID kunnen vinden. Daarom is het idee van "asymptomatische patiënten" dat door de test wordt bevestigd, onzin. En hoewel een positieve test op COVID misschien niet de werkelijke oorzaak van de ziekte aangeeft, moeten alle positieve testen worden gerapporteerd--- en zullen ze worden geteld als "COVID-gevallen". Hoe dan ook.

Van een fabrikant van PCR-testkit elementen, Creative Diagnostics, "SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit": "Dit product is alleen voor onderzoeksgebruik en is niet bedoeld voor diagnostisch gebruik." Vertaling: Gebruik het testresultaat niet alleen voor de diagnose van een infectie of ziekte. Oeps. "niet-specifieke interferentie van Influenza A virus (H1N1), Influenza B virus (Yamagata), Respiratory Syncytial Virus (type B), Respiratory Adenovirus (type 3, type 7), Parainfluenza Virus (type 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae, etc.".

Vertaling: Hoewel dit bedrijf stelt dat de test COVID kan detecteren, stelt het ook dat de test VALS positief kan lezen als de patiënt een van een aantal andere irrelevante virussen in zijn lichaam heeft. Wat bewijst de test dan? Wie weet? Gooi een muntje op.

"Toepassing. Kwalitatief"

Vertaling: Dit betekent duidelijk dat de test niet geschikt is om te detecteren hoeveel virus er in het lichaam van de patiënt zit. Dat is een andere indicatie dat de test nutteloos is om vast te stellen of de patiënt ziek is - want er moeten miljoenen en miljoenen virussen aanwezig zijn om ziekte te produceren.

"Het detectieresultaat van dit product is alleen voor klinische referentie, en het mag niet worden gebruikt als het enige bewijs voor klinische diagnose en behandeling. De klinische behandeling van patiënten moet worden overwogen in combinatie met hun symptomen/tekenen, geschiedenis, andere laboratoriumtests en behandelingsreacties. De detectieresultaten mogen niet rechtstreeks worden gebruikt als bewijs voor de klinische diagnose en zijn uitsluitend bedoeld als referentie voor artsen."

Vertaling: Gebruik de test niet als exclusieve basis voor de diagnose van een persoon met COVID. En toch is dit precies wat gezondheidsautoriteiten over de hele wereld doen. Alle positieve testen moeten worden gerapporteerd aan overheidsinstanties, en ze worden geteld als COVID-gevallen. Die citaten, uit officiële overheids- en testbronnen, torpederen de hele "wetenschappelijke" basis van de test.

CONCLUSIE: De PCR-test is nutteloos en misleidend. Het biedt de facto dictators de mogelijkheid om "nieuwe casusniveaus" aan te halen en bevolkingen in een Lockdown te zetten, waardoor economische en menselijke verwoestingen worden aangericht.

VERZET JE, REBELLEER, PROTESTEER, OPEN DE ECONOMIE OP WELKE MANIER DAN OOK.

Vertaling: Martien29-11-2020


Rebellie tegen de Lockdowns neemt toe; het volk heeft er genoeg van.


Door Jon Rappoport – 27 november 2020Tekenen der tijd.... Het begin van de afbrokkeling van de ''(Macht)''


Er zijn grote anti lockdown protesten in heel Europa. Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen. De media proberen de verslaggeving over deze gedenkwaardige gebeurtenissen te onderdrukken. In Zuid-Californië weigeren vijf sheriffs van dichtbevolkte provincies (17 miljoen mensen) het nieuwe uitgaansverbod van gouverneur Newsom te handhaven. Een petitie om de gouverneur af te zetten is in volle gang.

In New York hielden leden van de Joods-Chassidische sekte een bruiloft die werd bijgewoond door enkele duizenden mensen, die dicht op elkaar zaten zonder mondkapjes. In een meer intieme setting, van dichtbij en persoonlijk, schreeuwen de leden en eigenaars van de sportschool in Buffalo, New York, agenten en een officier van volksgezondheid de tent uit. Ze waren die de sportschool binnengekomen omdat de bijeenkomst het voorgeschreven aantal mensen had overschreden. Het personeel van de sportschool leidde de politie weg en volgde hen, om er zeker van te zijn dat ze het terrein verlieten.

In Buffelo kwamen demonstranten naar het huis van Erie County Executive, Mark Poloncarz, om hun woede te uiten over nieuwe lockdown beperkingen. Het protest was ook gericht tegen de gouverneur van New York, Andrew Cuomo. Sheriffs in Fulton en Erie Counties (New York) weigeren om Thanksgiving lockdowns af te dwingen die het aantal mensen in particuliere woningen aan banden moet leggen.

In diverse gebieden van Engeland, heeft de politie overheidsambtenaren gewaarschuwd zij ,,op een tijdbom zitten, omdat de lockdown regels het voor twee of meer families om voor Kerstmis illegaal maken samen te komen. Het wet-handhavende personeel wordt toegestaan om huizen binnen te vallen waar de schendingen voorkomen. De tijdbom is natuurlijk een groot aantal verontwaardigde burgers, die weerstand zullen bieden.

In Australië kondigde Qantas-luchtvaartmaatschappij CEO Alan Joyce aan dat reizigers pas kunnen vliegen na ontvangst van het COVID-vaccin, zodra dit is goedgekeurd. Kort daarna stond Joyce op een podium bij een evenement om een toespraak te houden, en een razende reiziger liep naar hem toe en duwde een taart in zijn gezicht.

Twee vrouwen zagen gouverneur Phil Murphy uit New Jersey met zijn gezin in een restaurant eten. Hij had geen mondkapje op. “Wat ben jij een lul!” zei een vrouw tegen hem. Murphy had net daarvoor voor de negende keer sinds maart de lockdown van zijn staat verlengd. Aan zijn eettafel probeerde Murphy rustig te blijven en zette zijn mondkapje op.

Andrew Kudrick, de politiechef van Howell Township in New Jersey, zegt dat hij de “draconische” limiet van de gouverneur van 10 mensen voor Thanksgiving diners niet zal afdwingen. Het CDC heeft de Amerikanen verteld om thuis te blijven voor Thanksgiving. Vorig weekend, stapten twee miljoen Amerikanen aan boord van een vliegtuig.

En dat terwijl de WHO regeringen met klem adviseert om geen lockdowns meer te gebruiken, Geen mondkapje en geen 1,5 meter meer op te leggen, maar wel adviseert om met de mensen te zoeken naar andere mogelijkheden en van elkaar te leren. red. wm) In een vorm van stil protest hebben 300.000 inwoners van New York de stad verlaten sinds het begin van de pandemische beperkingen.

Opgemerkt moet worden dat onder de enkele honderdduizenden (of meer) aanhangers van Trump die zich in Washington DC verzamelden, bij een Stop The Steal rally, weinig mensen mondkapjes droegen, en dat niemand aandacht besteed aan sociale afstand verordeningen. In heel Amerika, zonder veel bombarie, is de economie weer gaan draaien -geen mondkapjes, geen afstand, niemand trekt zich iets van de regelgeving van de overheid aan.

De muren van het lockdown-fascisme kraken, op grote en kleine schaal.
Eigenlijk bestaat een kleinigheidje niet.
Elke daad geïnspireerd door het vuur van de vrijheid telt.

Vertaling: Martien25-11-2020


Erasmus MC en RIVM aan de basis van het PCR complot
BRON (onder meer)


De zogenaamde pandemie en al haar tirannieke uitwassen zijn uitsluitend gebaseerd op de RT-PCR-test. (Reverse Transcription - PCR test)”.

Gebleken is, dat deze test van alles en nog wat detecteert, doch geen diagnose kan stellen. Het Erasmus MC en het RIVM hebben zwaar de hand gehad in deze frauduleuze test en er dreigt nu een afstraffing van jewelste door echte wetenschappers.

Het RIVM heeft een buitengewoon belangrijke rol vervuld in de totstandkoming van dit onderzoek. Ondanks het feit dat de Duitse Christian Drosten de eer naar zich toe heeft getrokken, blijkt duidelijk de invloed van het Erasmus MC en het RIVM. De tools voor het instrument PCR-test zijn door Nederland aangereikt, zo lijkt het wel. Erasmus MC – Richard Molenkamp, Bart Haagmans, Marion P.G. Koopmans.

RIVM Bilthoven – Adam Meijer, Bas van der Veer, Chantal Reusken, Sharon van den Brink, Lisa Wijsman, Gabriel Goderski.

Normaal gesproken moet een dergelijk gewichtig rapport door andere wetenschappers worden bestudeerd en geverifieerd (peer-reviewed) en duurt het maanden voordat er reactie op komt. In dit specifieke geval heeft Dr. Christian Drosten dit zelf maar gedaan, binnen 24 uur was de PCR-test procedure gevalideerd, en dat terwijl het virus nog niet eens in Europa was gearriveerd. De snelheid waarmee vervolgens de WHO de test accepteerde is verdacht te noemen.

Mede gezien het feit dat na de faliekant mislukte Mexicaanse griep pandemie in 2009 de spelregels werden veranderd. Een pandemie werd vroeger afgemeten aan het aantal slachtoffers, na 2010 is dat geherdefinieerd in “aantal infecties”. HIER

In een eerder artikel HIER heeft Borger al gewaarschuwd, dat deze gevalideerde procedure moet worden ingetrokken:

Moleculair Bioloog Peter Borger identificeert de ontwerpfouten in de Corona test en gaat met een aantal collega’s de intrekking eisen van validiteit van de niet gecontroleerde PCR test en procedure.

Moleculair bioloog Dr. Peter Borger heeft op 21 november j.l. een uitgebreide verklaring gegeven, waarvan HIER het volledige proces-verbaal.
Bovendien zal er een peer-reviewed paper verschijnen, waarin hij en enkele zeer grote namen van deskundigen geen spaan heel zullen laten van
het A-wetenschappelijke broddelwerk. Lees hier het PDF-verslag van deze verklaring in duidelijk Nederlands:

Dit stuurt op een “medisch gericht” aan. Ben benieuwd waar precies die procedure aanhangig wordt gemaakt. In Nederland – toch de bakermat van deze fabuleuze fraude – zijn de rechters onderdeel van het Grote Plan(lees: complot).

Iedereen die heeft meegewerkt aan de validatie van de PCR test moet strafrechtelijk worden vervolgd. De PCR test is misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen. Het intrekken van de validatie heeft verstrekkende gevolgen. HIER een arsenaal aan rapporten, die van de “gevalideerde” PCR test weinig heel laten. Helaas wordt de test in rapporten vaak onterecht aangeduid als “Real Time”, terwijl de afkorting RT betekent: “Reverse Transcription”. Begin dwaling, . . . . .

De PCR-test uitslagen zijn (wetenschappelijk bewezen) voor 97% vals positief. De registratie onder COVID-19 van diagnoses en overlijdensgevallen is 100% gefingeerd. Het laatste decreet van het regime Rutte kan dan worden uitgevaardigd, voordat ze worden opgeborgen.

 1. Met directe ingang wordt het testen met PCR gestaakt en moeten alle teststraten worden ontmanteld.
 2. Vaccinaties tegen onbewezen ziektekiemen als SARS-CoV-2 (etc.) worden met directe ingang verboden.
 3. Met directe ingang worden ALLE beperkende maatregelen in de ruimste zin des woords opgeheven.
 4. Met directe ingang is het dragen van ziekteverwekkende gezichtsmaskers strafbaar.
 5. Met directe ingang wordt de capaciteit van de zorg, ziekenhuisbedden en Intensive Care faciliteiten minimaal verdubbeld.

Dit laatste punt is van belang, omdat de “medische wetenschap” niet direct zal meewerken aan normalisering en een gebroken hart doodleuk blijft rubriceren als “COVID-19”. De griep is verdwenen, longontstekingen komen niet meer voor. De echte cijfers wijzen uit dat er geen oversterfte is, maar ondercapaciteit in de zorg.

Peter Sattva
De World Freedom Alliance 2020

24 november 2020 door Suzanne Maresca
Met dank aan Aurora voor de informatie.

Dit is de eerste bijeenkomst van de nieuw opgerichte World Freedom Alliance (WFA). De alliantie wil graag haar nieuw gekozen vertegenwoordigers voorstellen. De WFA is een wereldwijde organisatie die groepen in alle continenten en landen verbindt om op te komen voor onze vrijheid van meningsuiting, vergadering en lichamelijke integriteit op het gebied van gezondheid, recht en onderwijs om het Human Collective te versterken.

Aankondigings Video

https://youtu.be/mF1FSyqNRiA

Voorzitter van de WFA - Prof. Dolores Cahill, hoogleraar Moleculaire Biologie en Immunologie.

Vice-voorzitter van de WFA - Heiko Schöning, M.D., een stichtend lid van ACU2020.org.

Voorzitter van de WFA - Maneka Helleberg, voorzitter van People's Court en lid van New Earth.

Juridisch adviseur van de WFA - Martin Byrne, Barrister at Law, werkzaam bij de Superior Courts, Dublin.

Penningmeester van de WFA - Mads Palsvig, voorzitter van de politieke partij JFK21, een voormalig investeringsbankier.

Secretaris-generaal van de WFA - Fiona Hine, politiek activist en evenementenmanager, oprichter van CoviLeaks.

Vertaling: MartienPlandemie?


Hier een bewijs dat de testkits door alle regeringen al in 2017 zijn gekocht.

Het zijn echte visionairs, niet dan?Rudolf Steiner (1861-1925)

Blijf op uw hoede voor het overheids-vaccinatie-programma. Ca. 100 jaren geleden schreef Rudolf Steiner: “In de toekomst zullen ze de ziel uitschakelen met medicijnen. Onder het voorwendsel van ‘gezondheidsoverweging’ zullen er vaccins gegeven worden waarmee het lichaam behandeld wordt vanaf geboorte, zodat de mens niet de gedachte over het bestaan van ziel en geest kan ontwikkelen.

Materieel ingestelde doctoren zullen de taak hebben de ziel uit het lichaam te halen. Kinderen zullen geïnjecteerd worden om immuun te worden voor de ‘gekte’ van spiritualiteit. Ze kunnen erg slim worden maar geheel verstoken blijven van een geweten (gevoel), wat juist het doel is van deze materialistische aanpak. Met dergelijke vaccins kun je het etherische lichaam losmaken van het fysieke lichaam.

Als het etherische deel is losgemaakt, wordt de relatie met het universum zeer instabiel en de mens wordt een soort automaat/robot. Terwijl de mens op aarde juist voorzien moet worden van spirituele c.q. etherische wil. De vaccinaties werken dwangmatig; men kan niet meer afkomen van een materialistisch constructie. De mens wordt materialistisch samengesteld en kan niet meer naar het spirituele groeien.....

Rudolf Joseph Lorenz Steiner was een Oostenrijkse esotericus, schrijver, architect, filosoof en had een geheel eigen zienswijze op pedagogie. Hij is bekend geworden als grondlegger van de antroposofie en zijn praktische toepassingen, zoals de Vrije scholen in Nederland, in Duitsland bekend onder de naam Waldorfschule, de antroposofische geneeswijze, de heilpedagogie, de sociale driegeleding en de biologisch-dynamische landbouw.De dominostenen van de Corona-crisis

NOTE: Dit paper, opgesteld eind oktober 2020, is uitsluitend gebaseerd op publiekelijk verifieerbare feitelijke informatie en data, plus gevolgtrekkingen en vragen vanuit een beetje gezond-verstand. De belangrijkste dominostenen in de corona-crisis zijn:

1- ONTDEKKING: coronavirus (Sars-Cov2), nieuw en besmettelijk: welke leidt tot:

2- ZIEKTE: Covid19 (acuut toegevoegd aan WHO lijst A ziektes): exponentieel oplopend aantal zkh-opnamen en sterfgevallen, epidemisch karakter, dreigende overbelasting zkh-enen IC’s, leidt tot:

3- CRISIS: De WHO (onderdeel VN) roept pandemie uit, wegens wereldwijde epidemieterwijl volgens WHO en RIVM een EFFECTIEF GENEESMIDDEL ONTBREEKT. Om diereden URGENTIE uitgeroepen voor een SPOED-VACCIN met MASSA-VACCINATIE welke wordt
benoemd als enig mogelijke definitieve oplossing van de crisis, hetgeen leidt tot:

4- NOOD-MAATREGELEN: in afwachting van massa-vaccinatie de infectieverspreidingvertragen, implosie voorkomen van de (door bezuiniging afgeslankte) zorgcapaciteit ->flatten-the-curve, verplichte distancing, hygiëne-geboden, verbod grote samenkomsten enevenementen, horecasluitingen, schoolsluitingen, cultuursectorbeperkingen, thuiswerken,lichte tot zware lockdowns, quarantaines, isolatie in verzorgingshuizen, mondkapjes adviesof verplicht, track & trace apps, e.a. De WHO en overheden hebben onderkend en kennelijk geaccepteerd dat dergelijke maatregelen wereldwijd gaan leiden tot:

5- COLLATERALE SCHADE: Inperking burgervrijheden, ontwrichting economie, vergrotingkloof arm-rijk, ernstige nevenschade aan overige volksgezondheid wegens afgeschaalde niet-corona-zorg (niet-tijdige diagnose en behandeling van andere ernstige ziektes), druk op de geestelijke gezondheidszorg, extra kindersterfte en honger in m.n. ontwikkelingslanden.De Noodmaatregelen leiden in veel landen tot:

6- NOODWETTEN / DECRETEN: die democratische besluitvorming en burger-grondrechten inperken dan wel buiten werking stellen in naam van een slagvaardige crisis-aanpak.

Over elk van deze dominostenen is oeverloze discussie mogelijk. Echter, als we wat preciezer kijken is er één dominosteen die in de discussie niet meer overeind kan worden gehouden. Het is de dominosteen waarvan alle andere stenen direct of indirect afhankelijk zijn. Als deze steen valt, vallen alle andere ook. De cruciale steen:‘Ontbrekend Effectief Geneesmiddel ter behandeling en/of preventie van covid19’ Al vroeg in de pandemie meldde een aantal artsen – m.n. buiten Ned – dat zij zeer goede resultaten behalen met het behandel protocol van Dr. Zelenko (Hydroxychloroquine + Zink +Azithromycine, hierna kortweg HCQ+) ingezet bij covid19-patiënten. HCQ is een door de FDA goedgekeurd al 65 jaar bestaand veilig en goedkoop middel, wereldwijd in gebruik o.a. tegen en ter preventie van malaria. In Nederland meldt huisarts Dr. Rob Elens eveneens opvallend sterke resultaten met het Zelenko-protocol in zijn praktijk. Dr. Elens wordt door de Nederlandse Inspectie Volksgezondheid op de vingers getikt. Men vindt het voorschrijven van HCQ in de eerste lijn niet verantwoord want in strijd met richtlijnen van de WHO.

Toch, na de aanvankelijke poging om HCQ te blokkeren, is de Nederlandse Inspectie eind sept. overstag gegaan en heeft HCQ tegen covid bij voorschrijving door de huisarts vrijgegeven.

[1] Dit moment valt vrijwel samen met een publicatie eind september van een Ned onderzoekmet significant positieve HCQ-resultaten bij covid-patiënten.

[2] De WHO oordeelt echter nog steeds negatief over inzet van HCQ tegen covid. En veel gezondheids ministeries waaronder die van Nederland volgen deze lijn. Met als gevolg dat in Nederland HCQ tegen covid niet werd voorgeschreven. Sinds eind september is gebruik via de huisarts dus wel mogelijk. Het WHO-bezwaar luidt dat HCQ onacceptabele bijwerkingen zou hebben en dat positievegevallen slechts ‘anekdotisch’ maw onvoldoende effectbewijs leveren en dat geen grootschalig RCT-onderzoek (Randomized Clinical Trial) heeft plaatsgevonden dat het genezend effect wetenschappelijk aantoont. 2 Geneesmiddelen zonder bijwerkingen zijn zeldzaam. Maar uit de 65-jarige historie van HCQ in de praktijk blijkt het echter een naar medische maatstaven uitermate veilig middel te zijn (veiliger dan bijv. aspirine volgens het archief dodelijke meldingen van de FDA!) mits uiteraard met medische kennis en ervaring ingezet.Het argument dat het louter om ‘anekdotische’ (dwz incidentele) covid-succesverhalen gaat is thans niet meer serieus te nemen, gelet op het aantal artsen dat proef ondervindelijk wereldwijd significant positief HCQ-effect rapporteert m.n. gebruikt in een vroeg stadium incombinatie met Zink.
  
Daarbij komt dat ondertussen vele observationele en retrospectieve studies hebben plaatsgevonden die de HCQ-succes rapportages van de praktijk artsen bevestigen. In alle studies met negatief, geen of gering effect werd HCQ in een ‘Late’ (TE laat) stadium toegepast
(pas na verergering en ziekenhuisopname of zelfs op IC, allemaal zonder het belangrijke Zink!). Bij de effect-studies waar HCQ ‘Early’ werd gegeven was er in alle gevallen een significant positief effect.

[3] [4] [5].
Voor het sterkste genezend resultaat blijkt het essentieel dat HCQ resp. HCQ+Zink (Zelenko-protocol) wordt ingezet als preventie of in een zo vroeg mogelijk stadium na covid-verdenking of eerste symptomen. Naast artsen als Dr Zelenko en Dr Raoult is oa: Yale professor Harvey Risch een actief voorvechter van HCQ+. Hij verzet zich tegen wat hij noemt de politiek gemotiveerde krachten rond de inzet van HCQ als cruciaal geneesmiddel voor covd19. In mei dit jaar heeft hij over een aantal HCQ-studies gepubliceerd met significant positieve resultaten.

[6]. Voorts valt op dat in 9 maanden covid-tijd er geen enkel initiatief is geweest om een RCT studie conform Zelenko-protocol te starten. Wel zijn er aantal buitenlandse niet-RCT HCQ studies gedaan die ‘onlogisch’ waren qua opzet – dwz zonder de combinatie met het belangrijke Zink e/o in een te laat ziektestadium e/o met onwaarschijnlijk hoge schadelijke dosis e/o zelfs obv gefingeerde data (een inmiddels erkende wetenschappelijke blamage). Wat vraagtekens oproept is dat het Ned RIVM voor haar negatief HCQ-oordeel zich wèl beroept op de ‘onlogisch’ opgezette buitenlandse niet-RCT-studies, maar de buitenlandse studies met significant positief resultaat negeert omdat het geen Nederlandse studies warenen geen RCT-studies. Illustratief hierbij is de pijnlijke vermaning van een groepwetenschappers – waaronder de fameuze Dr Robbert Dijkgraaf – dat door ‘vermenging vanwetenschappelijk advies met beleidsadvies het Nederlandse coronabeleid niet gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten’.

[7] Het lijkt alsof WHO en overheden hun best doen om HCQ in een kwaad daglicht tezetten om hun race naar massa-vaccinatie in het zadel te houden. Dr Elens geeft aan dat ipv HCQ ook Quercetine (zelfde maar zwakkere werking) kan worden gebruikt. Zie zijn site en modelbrief.

[8] die cliënten aan hun huisarts kunnen overleggen waarin alle thans beschikbare effectieve behandelingen zijn beschreven incl de doseringen. Naast HCQ+Zink noemt Elens ook Ivermectine +Zink als effectieve veilige en goedkopebehandeling. In een video van dr Chris Martenson (patholoog en journalist) wordt de combinatie ‘HCQ+’ met ‘Ivermectine+’ geanalyseerd op effectiviteit en veiligheid. Het krijgt zijn sterke aanbeveling.

[9] Ook in studies met ‘late toediening’ blijkt ivermectine effectief.

[10] Een groep bevlogen Amerikaanse artsen past HCQ al maanden met succes toe bij hun covid19-patiënten. Zij deden recent een beroep op collega-artsen om zich vooral aan hunartsen-eed te houden: “Blijf in dienst van uw patiënt – DO NO HARM!”

[11] KERN-INFO OVER STERFTE EN STERFTEKANSEN (zie in bijlage 1 de hoofdconclusie van het WHO-bulletin)
Begin oktober verscheen een WHO-bulletin met de meest actueel berekende covid19-sterftekans (Infection Fatality Rateof IFR)

[12] Die uitkomt op door een 0,23% (Stanford prof John Ioannidis). Dit cijfer ligt bijna 15x! lager dan die uit eerdere berekeningen in februari. De conclusie dringt zich op dat zodra middelen als ‘HCQ+’ standaard worden voor behandeling enpreventie, de IFR van 0,23 fors verder omlaag gaat. Waarmee A: de covid-druk op het zorgsysteem wegvalt en B: de covid IFR (excl. vaccinatie-effect!) vergelijkbaar wordt met die van een gemiddeld griepseizoen (incl. griepvaccinatie-effect)!

[13] Ook nogal belangrijk: in de categorie tot 70 jaar is de door prof Ioannidis berekende IFR van covid19 aanzienlijk lager t.w.0,05%!! Hetgeen impliceert dat de covid19-sterftekans in de hoge leeftijden sterk toeneemt. Net zoals dat bij griep het geval is. Kwetsbare groepen hebben net als bij de griep een hogere complicatie- èn sterftekans. In Nederland overlijden aan de griep jaarlijks, afhankelijk van het seizoen zo’n 4000 tot 10.000 mensen, vnl ouderen resp. mensen met verzwakt afweer-/immuunsysteem. Maar nog nooit hebben overheden wegens een zware griepepidemie hun samenleving en economieën ontwricht met noodmaatregelen. Er is geen paniek over. 3 ZIEKTEBEELD EN BEHANDELING Het RIVM informeerde op 25 juni 2020 de 2e Kamer dat 98% van alle covid-gevallen verloopt met milde of zelfs geheel zonder symptomen. {afbeelding bijlage 2}

De ziektebeelden van een deel van de overige 2% (hoofdzakelijk ouderen en mensen met onder- en bovenliggende kwalen ouderen en jonger) kunnen niettemin vaak zeer ernstig en langdurig zijn, zo is uit de piek van maart-april gebleken. Daarom lijkt de urgentie om de infectie direct bij eerste symptomen te bestrijden heel hoog. Juist voor kwetsbare groepen lijkt het in vroeg stadium inzetten van de veilige effectievemiddelen als HCQ+ extreem belangrijk. Een ‘zware covid’ lijkt ernstiger dan een ‘zware griep’, die wil je echt niet hebben. Ter geruststelling: artsen blijken thans beter toegerust om zware covid-gevallen te behandelen, met als positiefresultaat m.n. op IC’s: kortere ligtijden, sneller herstel en lagere sterftekans.

De claim van WHO en overheden dat geen 'cure' bestaat resp. dat immuniteit dmv een 'vaccin en massavaccinatie’ de enige remedie zou zijn voor beëindiging van de crisis, houdt geen stand. De grote media volgen helaas eenzijdig de WHO-lijn en maken informatie over de ‘HCQ+-cure’ schaars dan wel negatief, waardoor het publiek onvolledig dan wel onjuist is geïnformeerd. Wanneer covid19 aantoonbaar succesvol behandelbaar is met genoemde bestaande veilige goedkope middelen is de enig mogelijke gevolgtrekking dat er GEEN SPRAKE IS VAN EEN CORONA-CRISIS; en wanneer er geen sprake is van een crisis vallen alle andere dominostenen ook. Doordat WHO en overheden de toediening van HCQ+ in de eerste lijn hebben tegengewerkt en al hun kaartenuitsluitend op een spoedvaccin met massavaccinatie hebben gezet, zijn de afgelopen maanden waarschijnlijke duizenden onnodige coronadoden gevallen. Aldus ook prof. Risch in zijn voornoemde artikel [6] Anders gezegd, nu aantoonbaar effectieve veilige middelen tegen covid19 voorhanden zijn A: komt het proportionaliteits argument van de noodmaatregelen direct onder spervuur (van wetenschap,politiek en bevolking!).

De stelling dat de noodmaatregelen nogal proportioneel zouden zijn terwijl COVID19 BEHANDELBAAR en in grote mate TE GENEZEN EN VOORKOMEN is met bestaande effectieve goedkopemiddelen, is niet meer houdbaar gelet op de enorme collaterale schade.
Tom Woods resumeert in een paar minuten de omvang van collaterale schade die nota bene mede door de VN zelf is becijferd.

[14] .Een openbaar wetenschappelijk debat of toetsbare regerings-onderbouwing m.b.t. de proportionaliteitvan m.n. lockdowns en ‘nieuwe-normaal-verplichtingen’ heeft vreemd genoeg in Nederland – maar ook elders – in de afgelopen negen maanden op geen enkel moment plaatsgevonden. B: is de urgentie verdwenen van de risicovolle race naar een vaccin en massavaccinatie. Haastige spoed is zelden goed. Even zo valt weg een noodzaak om in enig land – of EU-breed – tot een wettelijke of door particuliere instellingen en dienstverleners ingestelde vaccinatieplicht over te gaan. (denk aan airlines, OV, universiteiten en scholen, kinderopvangcentra, culturele evenementen, sportorganisaties, winkels en supermarkten etc) C: Kan covid19 per direct afgevoerd worden van WHO-lijst A ziekten, ze hoort er evident niet in thuis; en kan van urgentie voor een corona-noodwet eveneens geen sprake zijn. D: wordt de discussie over mondkapjes niet meer dan een achterhoede dispuut: of het nu een beetje of helemaal niet helpt tegen verspreiding van het virus, is dan geen hot issue meer. Degene die zich door het dragen van een mondkapje veilig(er) voelt – kwetsbare personen! – of socia(a)l(er) is daar geheel vrij in.

D: kan wat maatregelen betreft worden volstaan met 1) standaard inzet van de middelen (zie brief dr Elens) als preventie resp. behandeling direct bij eerste symptomen. De arts beoordeelt of voor de betreffende persoon contra-indicaties aanwezig zijn. 2) voorlichting en adviezen (ipv algemene dwang en boetes) aan kwetsbare groepen, m.n. ouderen enmensen met bestaande kwalen, om zich tijdens een actieve covid-golf – tijdelijk – extra te beschermen onder eigen verantwoordelijkheid en die van hun artsen, en waar opportuun die van hun werk- en leefomgeving, net zoals zij dat al gewend zijn tijdens griepgolven. De samenleving hoeft hiervoor niet te worden ontwricht.

TENSLOTTE: wat u al zonder dokter kunt doen ter effectieve bescherming tegen covid19 Een ieder die zich enigszins heeft ingelezen in de kracht van het natuurlijk menselijk afweer- resp.immuunsysteem weet hoe dat op peil te brengen en houden. Er zijn bio-medisch alom erkende manieren omdat systeem preventief te versterken (zon-exposure resp. vitD+magnesium
{https://c19study.com/d vitD blijkt zeer belangrijk }, vit C, Zink, Selenium, ontspanning, plezier maken, huggen, dagelijks verse groenten, een wandelingen minstens zeven uur nachtrust…).

UW IMMUUNSYSTEEM IN GOEDE CONDITIE VORMT UW ALLERBESTE BESCHERMING TEGEN COVID.

Grote kans dat het u beter helpt tegen covid (èn griep etc etc!) dan een paar kapotgewassen handen.
4 Bijlage1: Headline WHO bulletin begin oktober 2020

Bijlage 2: RIVM op 25-6-2020 in toelichting aan de 2e Kamer.
Referenties en noten

1. https://zelfzorgcovid19.nl/schriftelijke-bevestiging-nhg-hcq-is-helemaal-niet-verboden-nieuwe-huisartsbrief-vs5/2
2. https://zelfzorgcovid19.nl/nederlands-onderzoek-toont-belangrijk-positief-effect-hcq-aan-53-minder-ic-opnames/
3. https://hcqmeta.com/ en https://zelfzorgcovid19.nl/hcq-is-effectief-voor-covid-19-bij-vroeg-gebruik-analyse-van118-onderzoeken/
4.https://techstartups.com/2020/04/07/hydroxychloroquine-works-used-combination-zinc-dr-anthony-cardillo-saysabc-news/
5.https://c19study.com/
6. https://www.newsweek.com/key-defeating-covid-19-already-exists-we-need-start-using-it-opinion-15195357.


‘Het Nederlandse coronabeleid is niet gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten’, constateert een groep wetenschappers.
  
7. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/12/rivm-laat-wetenschapsadvies-zien-en-maak-dan-pas-beleid-a4015635

Uit het manifest: “het wetenschappelijk advies moet een veel breder gebied bestrijken dan tot nu toe het geval is.
Het advies moet openbaar zijn en getoetst kunnen worden.

8. https://zelfzorgcovid19.nl/wp-content/uploads/2020/09/Brief-huisarts-en-bijlage-vs5-2.pdf
Effect met ivermectine (v.a. 19:10)
9. https://www.youtube.com/watch?v=YMr_X63tUN0&feature=emb_logo
Overzicht studies met Ivermectine
10. https://c19study.com/i
11
.  https://www.youtube.com/watch?v=Z3y-v3euGxM&feature=emb_logo

Mocht de link blokkeren registreer u dan op https://www.americasfrontlinedoctors.com/summit2/ om de video te zien.
12. IFR: sterftepercentage van het berekende aantal van ALLE (geregistreerde en niet-geregistreerde) geïnfecteerde personen in een populatie;
te onderscheiden van de Case Fatality Rate of CFR:

Het sterftepercentage van het aantal officieel geregistreerde geïnfecteerde personen. De CFR zal altijd een aantal slagen hoger zijn dan de IFR. In de media worden CFR en IFR vaak met elkaar verward.
13. De IFR van een gemiddeld griepseizoen wordt doorgaans ingeschat op 0,10 - 0,15%. IFR-schattingen voor een zwaarder griepseizoen gaan uit van waarden van 0,15 tot >0,2%. (deze cijfers zijn incl. het mogelijk gunstige effect van griepvaccinatie in een deel van de bevolking).
14. Woods citeert aantal experts inzake omvang Collateral Damage:   https://www.youtube.com/watch?v=mYs2WgHX8Sk
Carlo Maria Viganó: Open brief aan president Donald Trump


Deze Grote Reset is gedoemd te mislukken!

Aartsbisschop Viganò verzekert President Trump van zijn gebeden - " voor u,
voor de First Lady en voor uw medewerkers.

Stel uw vertrouwen in de Heer, gesterkt door de woorden van de apostel Paulus:
" Ik kan alle dingen doen in Hem die mij versterkt " (Fil 4,13).

OPEN BRIEF

Aan de president van de Verenigde Staten van Amerika
Donald J. Trump


Zondag 25 oktober 2020
Plechtigheid van Christus de Koning

Mr. President,

Staat u mij toe dat ik u toe spreek op dit uur waarin het lot van de hele wereld wordt bedreigd door een wereldwijde samenzwering tegen God
en de mensheid. Ik schrijf u als Aartsbisschop, als opvolger van de Apostelen, als de voormalige Apostolische Nuntius van de Verenigde Staten
van Amerika. Ik schrijf u te midden van het stilzwijgen van zowel de burgerlijke als de religieuze autoriteiten. Moge u deze woorden van mij
aanvaarden als "de stem van een roepende in de woestijn & quot; (Joh. 1, 23). Zoals ik al zei toen ik in juni mijn brief aan u schreef, ziet dit historische moment de krachten van het Kwaad op één lijn in een strijd zonder kwartier tegen de krachten van het Goede; krachten van het
Kwaad die machtig en georganiseerd lijken als ze zich verzetten tegen de kinderen van het Licht, die gedesoriënteerd en ongeorganiseerd zijn,
in de steek gelaten door hun stoffelijke en geestelijke leiders.

Dagelijks voelen we de aanvallen zich vermenigvuldigen van degenen die de basis van de samenleving willen vernietigen: het natuurlijke gezin, respect voor het menselijk leven, liefde voor het land, vrijheid van onderwijs en zakendoen. We zien hoofden van naties en religieuze leiders toegeven aan deze zelfmoord van de westerse cultuur en haar christelijke ziel, terwijl de fundamentele rechten van burgers en gelovigen worden
ontkend in de naam van een noodsituatie op gezondheidsgebied die zich meer en meer openbaart als instrument voor de vestiging van een onmenselijke gezichtsloze tirannie.

Er wordt gewerkt aan een globaal plan dat de Grote Reset wordt genoemd. De architect ervan is een wereldwijde elite die de hele mensheid wil onderwerpen en dwangmaatregelen wil opleggen om de individuele vrijheden en die van hele bevolkingsgroepen drastisch in te perken. In verschillende landen is dit plan al goedgekeurd en gefinancierd; in andere landen bevindt het zich nog in een vroeg stadium. Achter de wereldleiders die de medeplichtigen en uitvoerders van dit helse project zijn, zitten gewetenloze figuren die het World Economic Forum en
Event 201 financieren en hun agenda promoten.

Het doel van de Grote Reset is het opleggen van een gezondheids dictatuur die gericht is op het opleggen van liberticidale maatregelen,
verborgen achter verleidelijke beloften om een universeel inkomen te garanderen en de individuele schuld kwijt te schelden. De prijs van
deze concessies van het Internationaal Monetair Fonds zal bestaan uit het afzien van privé-eigendom en het zich houden aan een vaccinatieprogramma tegen Covid-19 en Covid-21 dat door Bill Gates wordt gepromoot met de medewerking van de belangrijkste
farmaceutische groepen. Naast de enorme economische belangen die de initiatiefnemers van de Great Reset motiveren, zal het opleggen
van de vaccinatie gepaard gaan met de eis van een gezondheidspaspoort en een digitale ID, met als gevolg het opsporen van contacten
van de bevolking van de hele wereld. Degenen die deze maatregelen niet aanvaarden, zullen worden opgesloten in detentiekampen of
onder huisarrest worden geplaatst, en al hun bezittingen zullen in beslag worden genomen.

Mijnheer de President, ik neem aan dat u al weet dat in sommige landen de Great Reset tussen het einde van dit jaar en het eerste trimester
van 2021 zal worden geactiveerd. Voor dit doel zijn verdere lockdowns gepland, die officieel zullen worden gerechtvaardigd door een
vermeende tweede en derde golf van de pandemie. U bent zich terdege bewust van de middelen die zijn ingezet om paniek te zaaien en
draconische beperkingen van de individuele vrijheden te legitimeren, waardoor op kundige wijze een wereldwijde economische crisis wordt uitgelokt. In de bedoelingen van haar architecten zal deze crisis dienen om de toevlucht van naties tot de Grote Reset onomkeerbaar te
maken en zo de genadeslag te geven aan een wereld waarvan ze het bestaan en de herinnering volledig willen opheffen.

Maar deze wereld, mijnheer de Voorzitter, omvat mensen, affecties, instellingen, geloof, cultuur, tradities en idealen: mensen en waarden
die zich niet gedragen als automaten, die niet gehoorzamen als machines, omdat ze begiftigd zijn met een ziel en een hart, omdat ze
verbonden zijn door een geestelijke band die zijn kracht van bovenaf haalt, van die God die onze tegenstanders willen uitdagen, net zoals
Lucifer dat in het begin van de tijd deed met zijn "non serviam & quot;.

Veel mensen ergeren zich - zoals we weten - aan deze verwijzing naar de botsing tussen Goed en Kwaad en het gebruik van "
apocalyptische & quot; boventonen, die volgens hen de geesten ergeren en de verdeeldheid scherper maken. Het is niet verwonderlijk
dat de vijand boos is om ontdekt te worden net wanneer hij denkt dat hij de citadel heeft bereikt die hij ongestoord wil veroveren. Het
is echter verrassend, dat er niemand is om alarm te slaan. De reactie van de diepe staat op degenen die zijn plan aan de kaak stellen is
gebroken en onsamenhangend, maar begrijpelijk. Juist nu de medeplichtigheid van de mainstream media er bijna pijnloos en ongemerkt
in geslaagd is de overgang naar de Nieuwe Wereldorde te maken, komen allerlei misleidingen, schandalen en misdaden aan het licht.

Tot een paar maanden geleden was het gemakkelijk om als " samenzwering theoretici & quot; degenen die deze vreselijke plannen
aan de kaak stelden, die we nu tot in het kleinste detail zien worden uitgevoerd, te besmeuren. Tot afgelopen februari had niemand ooit
gedacht dat in al onze steden burgers zouden worden gearresteerd omdat ze alleen maar op straat wilden lopen, ademen, hun zaak open
wilden houden, zondag naar de kerk wilden gaan.

Maar nu gebeurt het overal ter wereld, zelfs op ansichtkaart Italië, dat door veel Amerikanen als een klein betoverd landje wordt beschouwd,
met zijn oude monumenten, zijn kerken, zijn charmante steden, zijn karakteristieke dorpen. En terwijl de politici in hun paleizen gebarricadeerd
zijn en decreten uitvaardigen zoals Perzische satrapen, gaan bedrijven failliet, gaan winkels dicht en worden mensen verhinderd om te leven,
te reizen, te werken en te bidden. De rampzalige psychologische gevolgen van deze operatie worden al gezien, te beginnen met de zelfmoorden van wanhopige ondernemers en van onze kinderen, afgezonderd van vrienden en klasgenoten, die verteld worden hun lessen te volgen
terwijl ze alleen thuis voor een computer zitten.

In de Heilige Schrift spreekt de heilige Paulus tot ons over "degene die zich verzet " tegen de manifestatie van het mysterie van de ongerechtigheid, de kathèkon (2 Thess 2,6-7). In de religieuze sfeer is dit obstakel voor het kwaad de Kerk, en in het bijzonder het pausdom;
in de politieke sfeer zijn het degenen die de vestiging van de Nieuwe Wereldorde in de weg staan. Zoals nu duidelijk is, heeft degene die de voorzitter van Petrus bekleedt, zijn rol vanaf het begin verraden om de globalistische ideologie te verdedigen en te bevorderen, door de
agenda van de deep church te ondersteunen, die hem uit de gelederen van de kerk heeft gekozen.

Mijnheer de Voorzitter, u hebt duidelijk verklaard dat u de natie wilt verdedigen - een natie onder God, fundamentele vrijheden en niet-onderhandelbare waarden die vandaag de dag worden ontkend en bestreden. Het bent u, beste President, die "degene die zich
verzet " tegen de diepe staat, de laatste aanval van de kinderen van de duisternis. Daarom is het noodzakelijk dat alle goede mensen overtuigd worden van het belang van de komende verkiezingen: niet zozeer omwille van dit of dat politieke programma, maar vanwege
de algemene inspiratie van uw actie die - in deze specifieke historische context - het best die wereld, onze wereld, belichaamt, die ze door
middel van de lockdown willen opheffen. Uw tegenstander is ook onze tegenstander: het is de Vijand van het menselijk ras, hij die "
een moordenaar van het begin af aan " is (Joh 8:44).

Om u heen zijn met geloof en moed degenen verzameld die u als het laatste garnizoen tegen de werelddictatuur beschouwen. Het alternatief
is om te stemmen voor een persoon die gemanipuleerd wordt door de diepe staat, ernstig gecompromitteerd door schandalen en corruptie,
die de Verenigde Staten zal aandoen wat Jorge Mario Bergoglio doet met de Kerk, Premier Conte met Italië, President Macron met Frankrijk, Premier Sanchez met Spanje, enzovoorts. Het chantabel karakter van Joe Biden - net als dat van de prelaten van de " magische cirkel
" van het Vaticaan - zal hem blootstellen aan  een gewetenloos gebruik, waardoor onwettige machten zich kunnen mengen in zowel de binnenlandse politiek als het internationale evenwicht. Het is duidelijk dat degenen die hem manipuleren al iemand hebben die erger is dan
hij, met wie ze hem zullen vervangen zodra de gelegenheid zich voordoet.

En toch, te midden van dit sombere beeld, komt deze schijnbaar onstuitbare opmars van de "Onzichtbare Vijand ", een element
van hoop naar voren. De tegenstander weet niet hoe hij moet liefhebben en begrijpt niet dat het niet genoeg is om een universeel inkomen
te verzekeren of hypotheken te annuleren om de massa 's te onderwerpen en ze te overtuigen om als vee te worden gebrandmerkt.

Dit volk, dat te lang de misstanden van een haatdragende en tirannieke macht heeft doorstaan, herontdekt dat het een ziel heeft; het
begrijpt dat het niet bereid is zijn vrijheid in te ruilen voor de homogenisering en de opheffing van zijn identiteit; het begint de waarde
te begrijpen van familiale en sociale banden, van de banden van het geloof en de cultuur die eerlijke mensen verenigen. Deze Grote
Reset is gedoemd te mislukken omdat degenen die het gepland hebben niet begrijpen dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn de
straat op te gaan om hun rechten te verdedigen, om hun geliefden te beschermen, om een toekomst te geven aan hun kinderen
en kleinkinderen.

De nivellerende onmenselijkheid van het globalistische project zal de harde en moedige tegenstand van de kinderen van het Licht
jammerlijk teniet doen. De vijand heeft Satan aan zijn kant, Hij die alleen weet hoe hij moet haten. Maar aan onze kant staat de
Almachtige Heer, de God van de legers die ten strijde trekt, en de Heilige Maagd, die het hoofd van de oude Slang zal verpletteren.

" Als God voor ons is, wie kan er dan tegen ons zijn? " (Rom 8:31). Meneer de president, u weet heel goed dat de
Verenigde Staten van Amerika in dit cruciale uur beschouwd worden als de verdedigingsmuur waartegen de door de voorstanders
van het globalisme verklaarde oorlog is ontketend. Stel uw vertrouwen in de Heer, gesterkt door de woorden van de Apostel Paulus:
" Ik kan alle dingen doen in Hem die mij sterkt " (Fil 4,13). Een instrument van de Goddelijke Voorzienigheid zijn is
een grote verantwoordelijkheid, waarvoor je zeker alle genaden van de staat zult ontvangen die je nodig hebt, omdat ze vurig voor
je worden gesmeekt door de vele mensen die je steunen met hun gebeden.

Met deze hemelse hoop en de zekerheid van mijn gebed voor u, voor de First Lady en
voor uw medewerkers, zend ik u met heel mijn hart mijn zegen.

God zegene de Verenigde Staten van Amerika!

Aartsbisschop Viganò
Waarschuwing voor handhaver(s) !
De horeca blijft open met de juridische toolkit van burgerfront.nlOp de persconferentie van Mark Rutte 13 oktober 2020 zegt hij opnieuw de horeca te zullen sluiten als onderdeel van zijn Corona maatregelen. Maar mag hij dat zomaar? Welke autoriteit heeft ‘de overheid’ achter de voordeur of op jouw erf? En geldt dat ook voor bedrijven?

Volgens Jurist Jeroen Sloendregt is die autoriteit er pas als jij haar geeft door een contract aan te gaan en andersom werkt dat ook.
De BOA of politieagent is welkom in jouw café voor een kopje koffie, als klant. Of je open bent of niet, dat bepaal je -volgens Jeroen- zelf.

Om dat uit te leggen heeft hij met ‘burgerfront’ en ‘Bond Overheidszaken’ een juridische toolkit samengesteld.
Dat begint met een bordje bij de deur, waarop staat: bij betreden van dit terrein en/of binnentreden van deze ruimte gaat u
ONHERROEPELIJK akkoord met
ONZE VOORWAARDEN.
News by RP DUTCH


Artsen starten rechtszaak om covid-19 van A-lijst te krijgen

Afgelopen week was er een belangrijke bijeenkomst in Berlijn waar de ‘World Doctors Alliance’ is opgericht. Een initiatief van onder andere de Duitse arts Heiko Schöning, oprichter van de Duitse groep Ärzte für Aufklärung die zich al langer kritisch uit over de coronamaatregelen. Onder dit Europese gezelschap bevindt zich ook de Nederlandse arts Elke de Klerk.

Op de bijeenkomst kondigde De Klerk een rechtszaak aan die zij samen met artsen en verpleegkundigen tegen de Nederlandse staat wil voeren om covid-19 van de A-lijst af te krijgen om op deze manier van de coronamaatregelen af te komen. De maatregelen zijn volgens haar een bedreiging voor de volksgezondheid. Reguliere zorg wordt afgeschaald waardoor mensen niet meer tijdig worden geholpen. Volgens de Klerk is er inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs om covid-19 als een griep te classificeren. De Klerk licht toe dat zij op dit moment al zo’n 45 artsen heeft gevonden die zich willen verbinden aan de rechtszaak en dat ze hoopt dat er nog meer zullen volgen. De Klerk zegt niet het beeld te herkennen dat ziekenhuizen op dit moment weer vollopen met coronapatiënten. Zij staat in contact met een groep van meer dan 75 medisch specialisten en huisartsen door heel Nederland, die een ander geluid laten horen.

De jacht op ‘complotdenkers’ is geopend

De mainstream media komt vandaag met het bericht dat De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt voor complottheorieën en desinformatie over het coronavirus. Complotdenkers worden vergeleken met terroristen.
Dat staat in het nieuwe dreigingsbeeld. "Eenlingen zouden vanuit een combinatie van extremistisch gedachtegoed, mogelijk psychosociale of psychische problemen en maatregelen in het kader van Covid-19 juist eerder tot een geweldsdaad kunnen overgaan. Een deel van de verschillende groepen en individuen vindt elkaar in het afwijzen van de overheid of overheidsbeleid", zegt NCTV.
Volgens de NCTV gaat het om een 'relatief brede, activistische bovenlaag', maar is er ook een 'een radicale onderstroom met soms extremistische gedragingen, zoals het belagen van journalisten en politici of, het intimideren van politiemensen'. Dat betekent volgens NCTV dat een terroristische aanslag in Nederland voorstelbaar is. De overheid heeft alvast een wetvoorstel op de plank liggen.

Censuur op volle toeren

Twitter en Facebook hebben gisteren besloten om een artikel in  over Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden, te censureren. Volgens het artikel misbruikte Hunter enkele jaren terug zijn positie als zoon van de toenmalige vicepresident van de Verenigde Staten.
In het artikel wordt op basis van opgedoken e-mails verteld dat Joe Biden in 2015, toen hij vicepresident was, een ontmoeting had met een partner van het Oekraïense aardgasbedrijf Burisma. Dat was in de periode dat zijn zoon werkzaam was voor dat bedrijf. Biden had op dat moment verregaande invloed op het Amerikaanse regeringsbeleid ten opzichte van Oekraïne. Een jaar na de ontmoeting oefende Biden druk uit op de Oekraïense regering om de hoogste aanklager van het land te ontslaan, nadat deze de corruptie bij Burisma wilde onderzoeken.
Facebook besloot de verspreiding van het artikel te censureren en te factchecken. Twitter liet weten dat het onder meer had ingegrepen omdat het artikel van The New York Post op gehackt materiaal gebaseerd zou zijn en dat is in strijd met de huisregels van Twitter. Trump reageerde boos op zijn eigen Twitter-account. Volgens Trump zijn Joe en Hunter Biden op heterdaad betrapt. De president eist dat zij tegenstander voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen alle documenten omtrent zijn betrokkenheid bij de zaken van zijn familieleden vrijgeeft. Het campagneteam van Biden ontkent alle beweringen in het verhaal van The New York Post. Volgens Biden heeft het gesprek waarover de krant schrijft nooit plaatsgevonden.
Wie net als wij op de zijlijn Q en de alternatieve media volgt weten dat de Bidens schuldig zijn aan omkoping en belangenverstrengeling en dat ‘Sleepy Joe’ dit zelf destijds op camera heeft bevestigd.

Coronavaccin stilgelegd na ernstige bijwerking

Het bedrijf Janssen Vaccins is op een tegenslag gestuit bij de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19. De farmaceut heeft net als concurrent AstraZeneca de ontwikkeling ervan tijdelijk stil moeten leggen.
Het bedrijf, onderdeel van het Amerikaanse moederbedrijf Johnson & Johnson, bevestigt dat een proefpersoon onverwacht ziek is geworden. Het bedrijf spreekt van een ’onverwachte ernstige bijwerking’. In totaal doen 60.000 proefpersonen mee aan de testen. Jansen Vaccins stelt dat dit de normale gang van zaken is. ,,Bijwerkingen zoals ziekten, ongevallen en dergelijke, zelfs ernstige, zijn een verwacht onderdeel van elke klinische studie, vooral grote studies.’’
Eerder werd ook het onderzoek van de universiteit van Oxford en AstraZeneca stilgelegd. Dat wordt gezien als grootste kanshebber om als eerste een ‘veilig en werkend vaccin’ op de markt te brengen. Een van de proefpersonen bleek een aandoening aan het ruggenmerg te hebben gekregen. Oxford en AstraZeneca hielden de tegenvallers aanvankelijk stil. Ook Johnson & Johnson brachten de pauzering niet zelf naar buiten. Dat is normaal, stelt het bedrijf in een reactie, onderzoekspauzes zijn doorgaans niet openbaar. Het is nog onduidelijk wat er aan de hand is met de proefpersoon.Al bijna 3000 kritische artsen tekende brandbrief coronabeleid!Het begon in juli met ruim tachtig artsen, maar inmiddels zijn er bijna drieduizend artsen die de brandbrief over de
coronamaatregelen hebben ondertekend. De kritische artsen willen een open debat over de vraag of het huidige
beleid niet erger is dan de kwaal. De artsen maken in de brief bezwaar tegen onder meer de verplichte sociale distantie,
verplichte isolatie, hygiënemaatregelen en verplichte persoonlijke beschermingsmaatregelen.

‘Ten tijde van de piek en onzekerheid van de pandemie was dit wellicht nog verdedigbaar, maar voor het voortzetten van
noodmaatregelen is onvoldoende wetenschappelijke basis, sterker nog, er is wellicht meer bewijs tégen het gezondheid
bevorderende effect van de huidige maatregelen dan ervoor.’ De artsen wijzen op de schade op het gebied van het
psychosociale domein, economische schade en schade aan de non-covidzorg en totale zorgkosten.
Die is ongeëvenaard en vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.

Onderwerpen voor debat :

1) Het virus moet worden geschrapt van de lijst A van meldingsplichtige ziekten. Covid-19 blijkt niet dodelijker of
gevaarlijker dan andere griepvirussen.

2) Afschalen van de maatregelen en zo snel mogelijk terug naar 'normaal'. De huidige maatregelen veroorzaken meer
schade dan zij proberen te voorkomen.

3) Opheffing van de inperking van vrijheden en grondrechten. Maatregelen mogen alleen in goed overleg worden
toegepast en op basis van vrije keuze.

4) Duidelijkheid scheppen over het doel van de maatregelen. Flattening the curve, het oorspronkelijke doel van
de maatregelen, is al lang bereikt.

5) Positieve coronatesten worden ten onrechte gebracht als 'besmetting' en als 'uitbraak'

6) Het coronabeleid moet vooral gericht zijn op gezondheidsbevordering. De huidige 'angst voor het virus',
de 1,5 metermaatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig, waardoor het risico op infecties
en andere aandoeningen verder toeneemt.

Brandbrief: https://opendebat.info/verkorte-brandbrief/
Website: https://opendebat.info/

Bijdrage: Käthie Schene

DOKTERSVERKLARING INZAKE MONDKAPJES

Her en der geldt een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Ondanks dat er bijna geen besmettingen zijn, zoals we op het dashboard van het RIVM kunnen zien, hangt het wel in de lucht dat er een uitgebreide mondkapjesplicht komt in de openbare ruimte.
Dit zelfs ondanks dat vele artsen en wetenschappers stellen dat het dragen van mondkapjes niet helpen tegen corona besmettingen en zelfs gezondheidsnadelen kennen.

Mondkapjes benemen je de adem, en daarmee dus zuurstof. Je kunt er dus zuurstoftekort van krijgen, en verder hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Als de overheid een maatregel instelt die dit tot gevolg heeft, dan mag je stellen dat de verplichting tot het dragen van een mondkapje een vorm is van staatsgeweld tegen haar burgers.

DIT IS ONACCEPTABEL!

Vele artsen en wetenschappers hebben verklaard dat mondkapjes ongezond zijn, en daarmee kunnen we de autoriteiten om de oren slaan. Daarom is er een doktersverklaring die u kunt downloaden en uitprinten. Mocht u al dan niet per ongeluk geen mondkapje op hebben waar dat wel moest, kunt u deze doktersverklaring tonen. Een handhaver die uw gezondheid en respecteert zal en de integriteit van de verklarende artsen niet ter discussie stelt, zal u met rust moeten laten.

DOWNLOAD DE DOKTERSVERKLARING

Inzake het dragen van mondkapjes: Ongeacht de regelgeving is het voor de toonder van deze verklaring niet verantwoord
om een mondkapje te dragen. Onderstaande onafhankelijke artsen verklaren het volgende over het dragen van mondkapjes:

Dr. Russell Blaylock, neurochirurg: Mogelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes: hoofdpijn, luchtwegklachten,
CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties.

Prof. Dr. Dolores Cahill : Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk.
De latent aanwezigevirussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen.

Dr. Kelly Victory : Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijnbedoeld voor zieke mensen.
Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.

Dr. Marije Berkelaar: We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen,
de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.

Dr. Carla Peeters : Immunoloog (voormalig RIVM medewerker). Door het dragen van een mondkapje is het moeilijker om genoeg zuurstof
binnen te krijgen. Het zuurstofgehalte in het bloed kan bij langdurig gebruik dalen. Tegelijkertijd neemt het CO2-gehalte toe.
Hierdoor kunnen ontstekingen toenemen en verzwakt de immuniteit. Daarnaast kunnen (toxische) stoffen die gebruikt worden
voor mondkapjes in de longen terechtkomen. Die kunnen daar schadeveroorzaken en het risico op bacteriële en virale infecties vergroten.

Mondmaskers kunnen zelfs bijdragen aan de verspreiding van virussen. De maskers helpen in ieder geval niet om de verspreiding
van het coronavirus tegen te gaan. Een virusdeeltjeis ongeveer 80 tot 150 nanometer in diameter. Dit is te klein om door de stoffen van mondkapjes geblokkeerd te worden. De officiële instantie waar de Nederlandse overheid haar beleid op baseert, het RIVM, verklaart over mondkapjes bovendien dat het nut van mondkapjes in openbare ruimte NIET bewezen is. De toonder van deze verklaring mag er op
vertrouwen dat de handhaving deze verklaring door onafhankelijke artsen respecteert en de integriteit van deze artsen niet ter discussie stelt. Artsen hebben de eed van Hippocrates afgelegd, waarmee zij altijd het belang en de gezondheid van de cliënt of patiënt voorop stellen.
De toonder van deze verklaring claimt dat u zijn of haar gezondheid laat prevaleren boven regeltjes of protocollen.


Het is vakantietijd. Veel mensen zijn daarom in het buitenland en daar is het vaak nog veel gekker met de mondkapjes plicht.
Daarom hebben we voor u ook dokters verklaringen in verschillende talen.

DOKTERSVERKLARING – DUITSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ENGELSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – FRANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ITALIAANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – SPAANSE VERSIE

DISCLAIMER:

Deze dokters verklaring is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De intentie van dit document is niet om de wet te overtreden
of daartoe aan te zetten maar om de gezondheid van de mensen goed te houden. Als u denkt dat u beter af bent met een mondkapje,
doet u dat gerust. Bij twijfel raadpleeg uw eigen huisarts. Gebruik deze dokters verklaring op eigen risico. Denk er wel aan dit deze doktersverklaring door de autoriteiten mogelijk als nietig wordt beschouwd. Tegelijkertijd is het plegen van geweld door de
staat ook verboden. Maak uw eigen afweging. U moet dit document zien als serieus bedoelde ludieke actie, om meer en
meer mensen bewust te maken van de gevaren van mondkapjes, inclusief de handhavers.

Die handhaver mag zich dan wel beroepen op de noodverordening, maar daar staat tegenover dat dit een schending
is van de internationale rechten van de mens. Maatregelen verplichten die aantoonbaar gezondheids schade aanrichten
is een vorm van geweld. En als dat door de overheid gebeurt dan heet dat staatsgeweld.

BRONNEN:

De betreffende artsen, doctoren dan wel wetenschappers hebben hun verklaring niet gedaan om in deze doktersverklaring te laten plaatsen.
Hun uitspraken zijn één op één overgenomen. U zou kunnen denken dat we ze uit hun context hebben gehaald, dat is niet de bedoeling.
Om daar geen misverstanden over te laten bestaan voegen we de originele bronnen van uitspraken toe en wel hieronder,
zodat u het zelf kunt lezen en zelf uw oordeel kunt vormen.

https://www.dlmplus.nl/2020/05/29/de-gevaren-van-het-dragen-van-een-mondkapje/

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht
https://www.ninefornews.nl/trauma-arts-we-moeten-niet-wachten-op-het-coronavaccin/
https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/

P.S.: Heeft u zelf deze doktersverklaring al gebruikt, deel ons uw ervaring, we zijn heel benieuwd, we willen graag feedback.
Plaats een reactie onderaan deze pagina of stuur een bericht naar de redactie.

P.S.: Krachtens de noodverordenings artikelen 2.7, 2.7a, 2.8 en 2.9 is het verplicht voor personen van 13 jaar of ouder om
in het openbaar vervoer, op veerboten en op luchthavens, niet-medische mondneuskapjes te dragen. Er wordt geen
uitzondering gemaakt voor mensen die om medische redenen geen mondkapjes kunnen (ver)dragen.
Op de Viruswaanzin privé afdeling staat echter dat een medewerker van Actie-Bevolkingzorg heeft verklaard
‘dat op de genoemde artikel niet wordt gehandhaafd voor personen die wegens een medische oorzaak geen
mondkapjes kunnen dragen. Reizigers zullen de medische oorzaak desgevraagd op enigerlei wijze aannemelijk
moeten maken’. U weet hoe u aan een doktersverklaring kunt komen.

P.S.: In navolging van deze doktersverklaring hebben we ook een Verklaring van Staatsrechtgeleerden inzake het dragen van mondkapjes.Dr. Thomas Cowan www.humanheartcosmicheart.com
Wat wist Rudolf Steiner in 1918 van wat zich nu ontvouwd in 2020

Uittreksel uit de presentatie over 'The Human Heart is not a Pump' op 12 maart 2020 door Dr. Thomas Cowan, M.D.,

Sprekend op de Health And Human Rights Summit in Tucson, Arizona.Wat wist Rudolf Steiner in 1918, van wat zich nu ontvouwd in 2020

Oproep aan de mensen van de aarde om een Onderzoeker*1) te zijn.

Hoe?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broeders en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo'n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouw Onderzoek-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.

Vertaling van de speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020

Dr. Thomas Cowan

Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Coronavirus-gedoe. Willen jullie dat ik dat doe? Pubic reageert met 'ja alsjeblieft' en wat gelach.
Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?' En hij zei: 'Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

(* Excretie is het uit de cel of het lichaam verwijderen van niet meer bruikbare of toxische afvalstoffen van het metabolisme)

En de eerste manier waarop ik jullie zou willen aanmoedigen om hierover na te denken is, stel je bent een beroemde dolfijnen dokter en je hebt lange tijd dolfijnen in de poolcirkel bestudeerd, en de dolfijnen waren allemaal in orde en dan op een dag wordt je opgebeld zo van 'Fred, veel van de dolfijnen op de poolcirkel gaan dood, kun je komen kijken wat er aan de hand is?’ En je kunt maar 1 vraag stellen, wat zou dat dan zijn? Steek je hand op, hoeveel van jullie zouden vragen; Ik wil een dolfijn onderzoeken om de genetische samenstelling van die dolfijn te ontdekken? Niemand, want dat is zinloos. Hoevelen van jullie zouden vragen;‘Ik wil zien of deze dolfijn en die dolfijn een virus hebben omdat het besmettelijk kan zijn en daarom worden al deze dolfijnen ziek?’ Alleen die man daar. Hoevelen van jullie zouden vragen, excuseer mij voor mijn woorden, ‘Heeft iemand hier shit zooi in het water gedumpt?’ Zoals Exxon Valdez? Iemand? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op, want dat is wat er is gebeurd.

Wanneer cellen vergiftigd worden dan proberen ze zichzelf te zuiveren door ‘afval’ dat we virussen noemen, uit te scheiden.

Als je luistert naar de nieuwste lezingen gegeven door de NIH over de huidige theorie over virussen die ook exosomen worden genoemd en in deze lezing wordt ook de complexiteit van virussen belicht, dan zul je zien dat dit perfect in lijn is met de huidige gedachte over wat een virus werkelijk is. Ik heb hier een dramatisch voorbeeld van uit mijn eigen jeugd waar ik opgroeide. Net buiten ons huis was een moerasgebied. Het zat vol met kikkers en de kikkers hielden me 's nachts wakker.Ik plakte de ramen dicht en in het voorjaar maakten ze een groot kabaal. Maar na verloop van tijd waren de kikkers allemaal weg. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een genetische ziekte hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een virus hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat iemand DDT in het water heeft gedumpt? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op. Dat is wat er is gebeurd. Ziekten zijn vergiftigingen. Het is een van de redenen waarom vaccinaties, dat sla ik nu even over…

Dus wat gebeurde er in 1918? Bij elke enorme pandemie in de afgelopen 150 jaar, was er een enorme sprong voorwaarts in de elektrificatie van de aarde. In 1918, laat in de herfst van 1917, was er de introductie van radiogolven over de hele wereld. Telkens wanneer je een biologisch systeem blootstelt aan een nieuw elektromagnetisch veld, vergiftig je het. Je vermoordt sommigen en de rest gaat in een soort van opgeschorte animatie. Interessant genoeg leven ze iets langer maar wel zieker. En dan begint in de Tweede Wereldoorlog de volgende pandemie met de introductie van radarapparatuur over de hele aarde, waarbij de hele aarde in radarvelden wordt bedekt. De eerste keer dat mensen daar ooit aan zijn blootgesteld. In 1968 was er de Hongkong-griep en het was de eerste keer dat, de aarde heeft een beschermende laag die de Van Allen-gordel heet die in wezen de kosmische velden van de zon, de maan, Jupiter enzovoort integreert en dit dan verdeeld naar de levende wezens van de aarde, waar de mens satellieten plaatste die radiofrequenties uitzenden in de Van Ellen Gordel en binnen 6 maanden hadden we een nieuwe virale pandemie.

Waarom viraal? Omdat de mensen vergiftigd zijn, scheiden ze gifstoffen uit, die op virussen lijken. Mensen denken dat het een griepepidemie is.

In 1918 besluit de pandemische afdeling van Boston Health de besmettelijkheid van de Spaanse griep te onderzoeken. Geloof het of niet, ze namen honderden mensen met griep en zogen de snot uit hun neus en injecteerden dit bij de gezonde mensen die GEEN griep hadden en NIET één keer konden ze de volgende persoon ziek maken. Ze deden dit keer op keer. Ze waren niet in staat besmetting aan te tonen. Ze deden het zelfs met paarden die blijkbaar de Spaanse griep kregen en deden zakken over hun hoofd. De paarden niesden in de zak en men legde vervolgens de zak over het hoofd van een gezond paard en GEEN ENKEL PAARD WERD ZIEK. Je kunt hierover lezen in het boek ‘The Invisible Rainbow’ van Arthur Firstenberg ’, waarin alle stappen in de elektrificatie van de aarde worden beschreven en hoe er binnen zes maanden een nieuwe grieppandemie over de hele wereld was.

Als je de normale uitleg leest, hoe het kwam dat van Kansas naar Zuid-Afrika in 2 weken tijd, de hele wereld tegelijkertijd de symptomen kreeg,ondanks het feit dat het transportmiddel in 1918 te paard en per boot was, is er geen verklaring voor. Ze zeggen gewoon ‘we weten niet hoe dat is gebeurd’. Maar als je erover nadenkt met deze radiogolven en andere frequenties die sommigen van jullie in je zakken en om je pols hebben, kun je een signaal naar Japan sturen en komt het daar per direct aan. Dus ieder van jullie die niet gelooft dat er een elektromagnetisch veld is dat binnen enkele seconden wereldwijd communiceert, is niet wakker.

En ik rond het af met de opmerking dat er de afgelopen 6 maanden een dramatische kwantumsprong is geweest voor de elektrificatie van de aarde. En ik weet zeker dat velen van jullie weten wat dat is, het heet 5G. Er zijn 20.000 straling emitterende satellieten die onze aarde bombarderen, net als het stralende emitterende ding in je zak en om je pols dat je de hele tijd gebruikt. DAT KOMT NIET OVEREEN MET GEZONDHEID. Het spijt me dat ik dat moet zeggen. Het is niet in overeenstemming met gezondheid. Dit is een water destructie apparaat. En voor iemand van jullie die zegt: 'we zijn geen elektrische wezens, we zijn gewoon fysieke materie', doe dan geen moeite om een ECG of een EEG of een zenuwgeleidingsonderzoek (EMG) te doen, want we zijn elektrische wezens en de chemicaliën zijn slechts het bijproduct van die elektrische impulsen. En ik beëindig met de vraag of iemand kan raden waar de eerste volledig bedekkende 5G stad ter wereld was? Publiek antwoord in koor: “Wuhan”. Thomas: precies.

Dus wanneer je hierover begint na te denken, bevinden we ons hier in een existentiële crisis, zoals de mens nog nooit eerder heeft gezien. En ik wil de oud-testamentische profetie niet over jullie uitstorten, maar dit is iets dat ongekend is. Het plaatsen van 100.000 satellieten veroorzaakt een hele deken van straling om de aarde heen. En trouwens, zoals ik eerder van plan was te zeggen, dit heeft eigenlijk iets te maken met de vaccinatie vraag wat mij duidelijk werd met het volgende praktijkvoorbeeld; ongeveer een jaar geleden had ik een patiënt die binnenkwam die helemaal in orde was totdat hij zijn arm brak. Hij werkt als elektricien en plaatst wifi-systemen bij vermogende mensen. Elektriciens hebben een zeer hoog sterftecijfer, maar hij was in orde totdat hij zijn arm breekt en een metalen plaat in zijn arm geplaatst krijgt. Drie maanden later kon hij niet meer uit zijn bed komen en was totaal, hart onregelmatigheden,ingestort. De gevoeligheid voor straling heeft te maken met de hoeveel metaal je in je lichaam hebt en met de kwaliteit van het water in je cellen. Dus als je aluminium begint te injecteren bij mensen, worden ze receptoren voor het absorberen van verhoogde elektromagnetische velden en dat is een perfecte manier voor de degeneratie van het menselijk ras die we nu massaal ervaren.

En ik ga eindigen met nog een ding dat ik graag wil voorlezen, een citaat van Rudolf Steiner uit 1917 en toen was het een andere tijd.

“In tijden dat er geen elektriciteit was en de lucht niet krioelde van elektrische invloeden (we hebben het over 1917), was het gemakkelijker om mens te zijn. Daarom is het, om überhaupt mens te kunnen zijn, nodig om sterke spirituele capaciteiten te praktiseren dan een eeuw geleden nodig was ”.

Dus doe wat je kan om je spirituele capaciteiten te vergroten, want het is echt heel moeilijk om tegenwoordig een mens te kunnen zijn. Bedankt voor het luisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=emb_logo

Rudolf Steiner

Wat moeten we nog meer weten?

We hebben de afgelopen weken veel geleerd; hoe het wereldwijde brein op het internet is aangesloten, hoe de ontberingen van de zogenaamde wetenschap zijn en blijven vertraagd, dat veel van wat we geloven over virussen theoretisch is, dat de weide de kiem-theorie heeft bevorderd, hoe de miljardenindustrieën zijn gebouwd op de wereld die onbewezen theorieën accepteren en geloven, hoe we gewoonlijk de verkeerde vraag blijven stellen - bijvoorbeeld: Hoe kan ik mijn immuunsysteem versterken als de fundamentele vraag is, hoe kan ik ophouden me bloot te stellen aan de giftige stoffen die me ziek maken (waarbij ik constateer dat virussen niet de bron van de ziekte zijn, maar een symptoom), dat de getallen die worden gebruikt om deze huidige hysterie te rechtvaardigen - de tests, de vermeende bevestigde en de motiliteit - Zwitserse kaas zijn, hoe alle sociale, politieke en economische sancties gebaseerd zijn op deze zeer twijfelachtige cijfers, hoe gemakkelijk we geconditioneerd zijn om te accepteren wat het scherm ons vertelt - onszelf ervan overtuigen dat we goed geïnformeerd zijn - en vergeten dat wat we nieuws noemen bevooroordeeld is en gescript is om meer van hetzelfde te verkopen... om er maar een paar te noemen.

Wat volgt zijn een paar citaten en links die nuttig kunnen zijn. Open het origineel en bekijk zelf wat er wordt onthuld.

While media reports have put the COVID-19 death rate as high as 4.5%, a study at the disease's epicenter in Wuhan found it's actually much lower. and The mortality rate for COVID-19

Italian Government Study: 99% of their Coronavirus Fatalities Were Already Sick; Half Diagnosed with 3 or More Diseases.

(Studie van de Italiaanse regering: 99% van hun Coronavirus sterfgevallen waren al ziek; de helft werd gediagnosticeerd met 3 of meer ziekten.)

No one is looking at the big picture. No one is noticing that the mortality rates from all causes are going down, not up in most countries... The same link applies to what follows:

Dit is niet de eerste keer dat de wereld wordt opgeschrikt door een virale pandemie. We hebben eerder voorspellingen gehoord -- waarvan er geen enkele uitkwam -- dat de Mexicaanse griep, de vogelgriep, SARS, MERS, het West-Nijl virus, het Zika virus en Ebola miljoenen mensen zouden gaan doden. Met name hebben al deze angsten zich voorgedaan nadat het internet het menselijke contact als overheersend communicatiemiddel verving en woorden en foto's op een scherm de realiteit verving. Vandaag de dag is dit zo ver gegaan dat mensen eindelijk bereid zijn de wereld te sluiten in plaats van te beseffen wat er om hen heen gebeurt.


Ik (de auteur) doe niet alsof er geen enkele basis is voor deze voorspellingen. Achter alle hysterie gaat de angst schuil dat de catastrofe die de "Spaanse griep" van 1918-1921 was, zich zal herhalen. De griep van 1918 maakte immers een derde van de wereldbevolking ziek en doodde naar schatting vijftig miljoen mensen. Maar er zijn een aantal belangrijke feiten over de griep van 1918 die niet algemeen bekend zijn:


 • De griep van 1918 werd niet veroorzaakt door een virus.
 • De griep van 1918 was niet besmettelijk en verspreidde zich niet door direct menselijk contact.
 • De griep van 1918 begon op Amerikaanse militaire bases waar soldaten werden getraind in draadloze telegrafie. De griep verspreidde zich over de hele wereld op tienduizend schepen van de Amerikaanse marine die waren uitgerust met ultramoderne draadloze stations. Het werd veel dodelijker in september 1918 toen het eerste 24-uurs spraak radiostation, dat krachtig genoeg was om in de meeste delen van de wereld te worden ontvangen, in New Brunswick, New Jersey in dienst van de Amerikaanse oorlogsinspanning werd uitgezonden en daarmee het moderne tijdperk van de radiocommunicatie inluidde.

De inspanningen van de artsen die voor de Amerikaanse openbare gezondheidsdienst werken om het besmettelijke karakter van de griep van 1918 te bewijzen, waren heroïsch en resulteren in een daverende en herhaalde mislukking. In november en december 1918 en in februari en maart 1919 probeerden ze honderd gezonde vrijwilligers te besmetten met de griep op de volgende manieren:


 • Ze stopten afscheidingen uit de mond, neus, keel en bronchiën van gehospitaliseerde influenza patiënten in de neus, keel en ogen van vrijwilligers;
 • Ze injecteerden bloed van zieke patiënten in vrijwilligers;
 • Ze filterden slijmstof van zieke patiënten en injecteerden het onder de huid van vrijwilligers;
 • Zij lieten vrijwilligers handen schudden met zieke patiënten, praten met hen, gezichten dicht bij elkaar, gedurende vijf minuten, en lieten de patiënt dan zo hard als hij kon uitademen terwijl de vrijwilliger, twee centimeter verderop, inademde, dan had de patiënt direct in het gezicht van de vrijwilliger gehoest, vijf keer.

Geen van de vrijwilligers in een van deze experimenten werd op enigerlei wijze ziek.

Vergelijkbare pogingen om gezonde paarden te besmetten met afscheidingen van een ziek paard met griep resulteerde in dezelfde klinkende mislukking.

Wat het moeilijkst is voor mensen om los te laten is het idee, zo diep ingebakken in onze maatschappij, dat een ziekte hetzelfde is als een bacterie of een virus. Deze manier van kijken naar de wereld, als een slagveld in plaats van een gemeenschap, is verkeerd. Ja, er is een respiratory virus geassocieerd met griep. Nee, het virus veroorzaakt de ziekte niet. Influenza is een neurologische ziekte die bijna elk orgaan kan aantasten, met of zonder ademhalingssymptomen. Het wordt veroorzaakt door elektriciteit.

Vooral nu moet de wereld deze dingen weten. Zodra men begrijpt dat de griep van 1918 niet door een virus werd veroorzaakt en niet werd verspreid door besmetting, maar werd veroorzaakt door de plotselinge verspreiding van radiocommunicatie over de hele wereld, zou de hysterie moeten afsterven en kan de wereld weer normaal worden, en de nodige zaken doen om zich te ontdoen van de draadloze technologie.

Radiogolven hebben in de afgelopen eeuw meer mensen ziek gemaakt en gedood dan alle bacteriën en virussen samen. Ook hartziekten, diabetes en kanker (hoofdstukken 11, 12 en 13 van De Onzichtbare Regenboog) worden voornamelijk veroorzaakt door de zee van straling waarmee onze mobiele telefoons, mobiele torens, radiotorens, radarstations, beveiligingssystemen, babyfoons, draadloze computers en andere draadloze apparaten en infrastructuur onze kostbare en kwetsbare wereld hebben overspoeld.


Aan mij (Arthur Firstenberg, auteur, The Invisible Rainbow) is gevraagd of ik denk dat de coronavirus ziekte wordt veroorzaakt door 5G, en mijn antwoord is: niet direct. Maar de parallellen met 1918 zijn opvallend.

5G is de radio-aanval op onze planeet aan het escaleren naar een nieuw niveau, met behulp van veel hogere frequenties, veel grotere bandbreedte, en veel grotere vermogens niveaus.

Een aanwijzing voor de elektromagnetische aard van de huidige pandemie komt uit een interessante observatie: maar liefst tweederde van de mensen die positief testen op het coronavirus hebben hun reukzin verloren, en vaak is dat hun enige symptoom en zijn ze anders niet ziek. (“Loss of sense of smell as marker of COVID-19 infection,” ENT UK). Verlies van reukzin is een klassiek teken van de ziekte die in de voormalige Sovjet-Unie radiogolf ziekte werd genoemd, en die vandaag de dag elektrische gevoeligheid wordt genoemd; vaak is het het enige symptoom van blootstelling aan radiogolven bij verder gezonde personen. ("Onderzoek naar de reukzin bij personen die onderworpen zijn aan de invloed van UHF," Ye. A. Lobanova en Z. V. Gordon, in The Biological Action of Ultrahigh Frequencies, A. A. Letavet en Z. V. Gordon, eds., Moskou 1960, JPRS 12471, pp. 50-56).

Een andere aanwijzing is de vaak gerapporteerde effecten van het coronavirus op het hart- en vaatstelsel, waaronder "ritmestoornissen, hypotensie, tachycardie en een hoog percentage van gelijktijdige hart- en vaatziekten bij geïnfecteerde personen". Dit werd gerapporteerd op March 6, 2020 in Cardiology Magazine. Dit zijn ook klassieke effecten van blootstelling aan radiogolven.

Een derde aanwijzing is een verbazingwekkende variatie in de ernst van de huidige pandemie, ongeacht de maatregelen die regeringen nemen om persoonlijk contact te voorkomen. Waarom heeft Italië bijvoorbeeld 74.000 gevallen van coronavirus, en Japan slechts 1200? Tachtig procent van de in Japan geïdentificeerde gevallen hebben de infectie niet aan iemand anders doorgegeven. Tokio, een van de meest dichtbevolkte stedelijke gebieden ter wereld met een bevolking van 38 miljoen inwoners, heeft bijna geen ziekte. Dit ondanks een landelijke quarantaine en een sluiting van de maatschappij in Italië, en weinig maatregelen tegen de ziekte in Japan... Japan heeft nauw contact met China en heeft zelfs de inkomende vluchten van Hubei pas op 1 februari stopgezet. Japan heeft een oudere bevolking dan Italië, en een hogere graad van tabaksgebruik.

De elektrische aard van de ziekte zou dit ook verklaren. Bijna heel Japan is vulkanisch en de elektrische geleiding van de aarde onder Japan is hoger dan onder het grootste deel van Italië. Inwoners van Japan zijn daarom beter geaard dan inwoners van het grootste deel van Italië en hebben minder last van de radiogolven om hen heen. De vulkanische regio's van Italië - Sicilië en Campanië - hebben veel lagere waarden voor het coronavirus dan de rest van Italië.

Ongeacht de oorsprong of de ernst van het respiratoire virus dat COVID-19 wordt genoemd, speelt de uitrol van 5G een grote rol in de huidige pandemie. Angst, sociaal isolement en het stilleggen van de samenleving brengen veel meer schade toe aan het weefsel van het leven dan het virus ooit zou kunnen. Het is tijd dat de samenleving haar obsessie met dit micro-organisme overwint en zich richt op de noodtoestand van de draadloze technologie, op aarde en in de ruimte.

Arthur Firstenberg,

Auteur, De Onzichtbare Regenboog.


Naar bovem