MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen
Important


Waarschuwing voor handhaver(s) !
De horeca blijft open met de juridische toolkit van burgerfront.nlOp de persconferentie van Mark Rutte 13 oktober 2020 zegt hij opnieuw de horeca te zullen sluiten als onderdeel van zijn Corona maatregelen. Maar mag hij dat zomaar? Welke autoriteit heeft ‘de overheid’ achter de voordeur of op jouw erf? En geldt dat ook voor bedrijven?

Volgens Jurist Jeroen Sloendregt is die autoriteit er pas als jij haar geeft door een contract aan te gaan en andersom werkt dat ook.
De BOA of politieagent is welkom in jouw café voor een kopje koffie, als klant. Of je open bent of niet, dat bepaal je -volgens Jeroen- zelf.

Om dat uit te leggen heeft hij met ‘burgerfront’ en ‘Bond Overheidszaken’ een juridische toolkit samengesteld.
Dat begint met een bordje bij de deur, waarop staat: bij betreden van dit terrein en/of binnentreden van deze ruimte gaat u
ONHERROEPELIJK akkoord met
ONZE VOORWAARDEN.

In dit onderstaande gesprek legt Jeroen uit hoe de toolkit tot stand is gekomen en hoe het werkt.News by RP DUTCH


Artsen starten rechtszaak om covid-19 van A-lijst te krijgen

Afgelopen week was er een belangrijke bijeenkomst in Berlijn waar de ‘World Doctors Alliance’ is opgericht. Een initiatief van onder andere de Duitse arts Heiko Schöning, oprichter van de Duitse groep Ärzte für Aufklärung die zich al langer kritisch uit over de coronamaatregelen. Onder dit Europese gezelschap bevindt zich ook de Nederlandse arts Elke de Klerk.

Op de bijeenkomst kondigde De Klerk een rechtszaak aan die zij samen met artsen en verpleegkundigen tegen de Nederlandse staat wil voeren om covid-19 van de A-lijst af te krijgen om op deze manier van de coronamaatregelen af te komen. De maatregelen zijn volgens haar een bedreiging voor de volksgezondheid. Reguliere zorg wordt afgeschaald waardoor mensen niet meer tijdig worden geholpen. Volgens de Klerk is er inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs om covid-19 als een griep te classificeren. De Klerk licht toe dat zij op dit moment al zo’n 45 artsen heeft gevonden die zich willen verbinden aan de rechtszaak en dat ze hoopt dat er nog meer zullen volgen. De Klerk zegt niet het beeld te herkennen dat ziekenhuizen op dit moment weer vollopen met coronapatiënten. Zij staat in contact met een groep van meer dan 75 medisch specialisten en huisartsen door heel Nederland, die een ander geluid laten horen.

De jacht op ‘complotdenkers’ is geopend

De mainstream media komt vandaag met het bericht dat De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt voor complottheorieën en desinformatie over het coronavirus. Complotdenkers worden vergeleken met terroristen.
Dat staat in het nieuwe dreigingsbeeld. "Eenlingen zouden vanuit een combinatie van extremistisch gedachtegoed, mogelijk psychosociale of psychische problemen en maatregelen in het kader van Covid-19 juist eerder tot een geweldsdaad kunnen overgaan. Een deel van de verschillende groepen en individuen vindt elkaar in het afwijzen van de overheid of overheidsbeleid", zegt NCTV.
Volgens de NCTV gaat het om een 'relatief brede, activistische bovenlaag', maar is er ook een 'een radicale onderstroom met soms extremistische gedragingen, zoals het belagen van journalisten en politici of, het intimideren van politiemensen'. Dat betekent volgens NCTV dat een terroristische aanslag in Nederland voorstelbaar is. De overheid heeft alvast een wetvoorstel op de plank liggen.

Censuur op volle toeren

Twitter en Facebook hebben gisteren besloten om een artikel in  over Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden, te censureren. Volgens het artikel misbruikte Hunter enkele jaren terug zijn positie als zoon van de toenmalige vicepresident van de Verenigde Staten.
In het artikel wordt op basis van opgedoken e-mails verteld dat Joe Biden in 2015, toen hij vicepresident was, een ontmoeting had met een partner van het Oekraïense aardgasbedrijf Burisma. Dat was in de periode dat zijn zoon werkzaam was voor dat bedrijf. Biden had op dat moment verregaande invloed op het Amerikaanse regeringsbeleid ten opzichte van Oekraïne. Een jaar na de ontmoeting oefende Biden druk uit op de Oekraïense regering om de hoogste aanklager van het land te ontslaan, nadat deze de corruptie bij Burisma wilde onderzoeken.
Facebook besloot de verspreiding van het artikel te censureren en te factchecken. Twitter liet weten dat het onder meer had ingegrepen omdat het artikel van The New York Post op gehackt materiaal gebaseerd zou zijn en dat is in strijd met de huisregels van Twitter. Trump reageerde boos op zijn eigen Twitter-account. Volgens Trump zijn Joe en Hunter Biden op heterdaad betrapt. De president eist dat zij tegenstander voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen alle documenten omtrent zijn betrokkenheid bij de zaken van zijn familieleden vrijgeeft. Het campagneteam van Biden ontkent alle beweringen in het verhaal van The New York Post. Volgens Biden heeft het gesprek waarover de krant schrijft nooit plaatsgevonden.
Wie net als wij op de zijlijn Q en de alternatieve media volgt weten dat de Bidens schuldig zijn aan omkoping en belangenverstrengeling en dat ‘Sleepy Joe’ dit zelf destijds op camera heeft bevestigd.

Coronavaccin stilgelegd na ernstige bijwerking

Het bedrijf Janssen Vaccins is op een tegenslag gestuit bij de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19. De farmaceut heeft net als concurrent AstraZeneca de ontwikkeling ervan tijdelijk stil moeten leggen.
Het bedrijf, onderdeel van het Amerikaanse moederbedrijf Johnson & Johnson, bevestigt dat een proefpersoon onverwacht ziek is geworden. Het bedrijf spreekt van een ’onverwachte ernstige bijwerking’. In totaal doen 60.000 proefpersonen mee aan de testen. Jansen Vaccins stelt dat dit de normale gang van zaken is. ,,Bijwerkingen zoals ziekten, ongevallen en dergelijke, zelfs ernstige, zijn een verwacht onderdeel van elke klinische studie, vooral grote studies.’’
Eerder werd ook het onderzoek van de universiteit van Oxford en AstraZeneca stilgelegd. Dat wordt gezien als grootste kanshebber om als eerste een ‘veilig en werkend vaccin’ op de markt te brengen. Een van de proefpersonen bleek een aandoening aan het ruggenmerg te hebben gekregen. Oxford en AstraZeneca hielden de tegenvallers aanvankelijk stil. Ook Johnson & Johnson brachten de pauzering niet zelf naar buiten. Dat is normaal, stelt het bedrijf in een reactie, onderzoekspauzes zijn doorgaans niet openbaar. Het is nog onduidelijk wat er aan de hand is met de proefpersoon.Al bijna 3000 kritische artsen tekende brandbrief coronabeleid!Het begon in juli met ruim tachtig artsen, maar inmiddels zijn er bijna drieduizend artsen die de brandbrief over de
coronamaatregelen hebben ondertekend. De kritische artsen willen een open debat over de vraag of het huidige
beleid niet erger is dan de kwaal. De artsen maken in de brief bezwaar tegen onder meer de verplichte sociale distantie,
verplichte isolatie, hygiënemaatregelen en verplichte persoonlijke beschermingsmaatregelen.

‘Ten tijde van de piek en onzekerheid van de pandemie was dit wellicht nog verdedigbaar, maar voor het voortzetten van
noodmaatregelen is onvoldoende wetenschappelijke basis, sterker nog, er is wellicht meer bewijs tégen het gezondheid
bevorderende effect van de huidige maatregelen dan ervoor.’ De artsen wijzen op de schade op het gebied van het
psychosociale domein, economische schade en schade aan de non-covidzorg en totale zorgkosten.
Die is ongeëvenaard en vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.

Onderwerpen voor debat :

1) Het virus moet worden geschrapt van de lijst A van meldingsplichtige ziekten. Covid-19 blijkt niet dodelijker of
gevaarlijker dan andere griepvirussen.

2) Afschalen van de maatregelen en zo snel mogelijk terug naar 'normaal'. De huidige maatregelen veroorzaken meer
schade dan zij proberen te voorkomen.

3) Opheffing van de inperking van vrijheden en grondrechten. Maatregelen mogen alleen in goed overleg worden
toegepast en op basis van vrije keuze.

4) Duidelijkheid scheppen over het doel van de maatregelen. Flattening the curve, het oorspronkelijke doel van
de maatregelen, is al lang bereikt.

5) Positieve coronatesten worden ten onrechte gebracht als 'besmetting' en als 'uitbraak'

6) Het coronabeleid moet vooral gericht zijn op gezondheidsbevordering. De huidige 'angst voor het virus',
de 1,5 metermaatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig, waardoor het risico op infecties
en andere aandoeningen verder toeneemt.

Brandbrief: https://opendebat.info/verkorte-brandbrief/
Website: https://opendebat.info/

Bijdrage: Käthie Schene

DOKTERSVERKLARING INZAKE MONDKAPJES

Her en der geldt een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Ondanks dat er bijna geen besmettingen zijn, zoals we op het dashboard van het RIVM kunnen zien, hangt het wel in de lucht dat er een uitgebreide mondkapjesplicht komt in de openbare ruimte.
Dit zelfs ondanks dat vele artsen en wetenschappers stellen dat het dragen van mondkapjes niet helpen tegen corona besmettingen en zelfs gezondheidsnadelen kennen.

Mondkapjes benemen je de adem, en daarmee dus zuurstof. Je kunt er dus zuurstoftekort van krijgen, en verder hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Als de overheid een maatregel instelt die dit tot gevolg heeft, dan mag je stellen dat de verplichting tot het dragen van een mondkapje een vorm is van staatsgeweld tegen haar burgers.

DIT IS ONACCEPTABEL!

Vele artsen en wetenschappers hebben verklaard dat mondkapjes ongezond zijn, en daarmee kunnen we de autoriteiten om de oren slaan. Daarom is er een doktersverklaring die u kunt downloaden en uitprinten. Mocht u al dan niet per ongeluk geen mondkapje op hebben waar dat wel moest, kunt u deze doktersverklaring tonen. Een handhaver die uw gezondheid en respecteert zal en de integriteit van de verklarende artsen niet ter discussie stelt, zal u met rust moeten laten.

DOWNLOAD DE DOKTERSVERKLARING

Inzake het dragen van mondkapjes: Ongeacht de regelgeving is het voor de toonder van deze verklaring niet verantwoord
om een mondkapje te dragen. Onderstaande onafhankelijke artsen verklaren het volgende over het dragen van mondkapjes:

Dr. Russell Blaylock, neurochirurg: Mogelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes: hoofdpijn, luchtwegklachten,
CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties.

Prof. Dr. Dolores Cahill : Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk.
De latent aanwezigevirussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen.

Dr. Kelly Victory : Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijnbedoeld voor zieke mensen.
Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.

Dr. Marije Berkelaar: We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen,
de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.

Dr. Carla Peeters : Immunoloog (voormalig RIVM medewerker). Door het dragen van een mondkapje is het moeilijker om genoeg zuurstof
binnen te krijgen. Het zuurstofgehalte in het bloed kan bij langdurig gebruik dalen. Tegelijkertijd neemt het CO2-gehalte toe.
Hierdoor kunnen ontstekingen toenemen en verzwakt de immuniteit. Daarnaast kunnen (toxische) stoffen die gebruikt worden
voor mondkapjes in de longen terechtkomen. Die kunnen daar schadeveroorzaken en het risico op bacteriële en virale infecties vergroten.

Mondmaskers kunnen zelfs bijdragen aan de verspreiding van virussen. De maskers helpen in ieder geval niet om de verspreiding
van het coronavirus tegen te gaan. Een virusdeeltjeis ongeveer 80 tot 150 nanometer in diameter. Dit is te klein om door de stoffen van mondkapjes geblokkeerd te worden. De officiële instantie waar de Nederlandse overheid haar beleid op baseert, het RIVM, verklaart over mondkapjes bovendien dat het nut van mondkapjes in openbare ruimte NIET bewezen is. De toonder van deze verklaring mag er op
vertrouwen dat de handhaving deze verklaring door onafhankelijke artsen respecteert en de integriteit van deze artsen niet ter discussie stelt. Artsen hebben de eed van Hippocrates afgelegd, waarmee zij altijd het belang en de gezondheid van de cliënt of patiënt voorop stellen.
De toonder van deze verklaring claimt dat u zijn of haar gezondheid laat prevaleren boven regeltjes of protocollen.


Het is vakantietijd. Veel mensen zijn daarom in het buitenland en daar is het vaak nog veel gekker met de mondkapjes plicht.
Daarom hebben we voor u ook dokters verklaringen in verschillende talen.

DOKTERSVERKLARING – DUITSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ENGELSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – FRANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ITALIAANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – SPAANSE VERSIE

DISCLAIMER:

Deze dokters verklaring is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De intentie van dit document is niet om de wet te overtreden
of daartoe aan te zetten maar om de gezondheid van de mensen goed te houden. Als u denkt dat u beter af bent met een mondkapje,
doet u dat gerust. Bij twijfel raadpleeg uw eigen huisarts. Gebruik deze dokters verklaring op eigen risico. Denk er wel aan dit deze doktersverklaring door de autoriteiten mogelijk als nietig wordt beschouwd. Tegelijkertijd is het plegen van geweld door de
staat ook verboden. Maak uw eigen afweging. U moet dit document zien als serieus bedoelde ludieke actie, om meer en
meer mensen bewust te maken van de gevaren van mondkapjes, inclusief de handhavers.

Die handhaver mag zich dan wel beroepen op de noodverordening, maar daar staat tegenover dat dit een schending
is van de internationale rechten van de mens. Maatregelen verplichten die aantoonbaar gezondheids schade aanrichten
is een vorm van geweld. En als dat door de overheid gebeurt dan heet dat staatsgeweld.

BRONNEN:

De betreffende artsen, doctoren dan wel wetenschappers hebben hun verklaring niet gedaan om in deze doktersverklaring te laten plaatsen.
Hun uitspraken zijn één op één overgenomen. U zou kunnen denken dat we ze uit hun context hebben gehaald, dat is niet de bedoeling.
Om daar geen misverstanden over te laten bestaan voegen we de originele bronnen van uitspraken toe en wel hieronder,
zodat u het zelf kunt lezen en zelf uw oordeel kunt vormen.

https://www.dlmplus.nl/2020/05/29/de-gevaren-van-het-dragen-van-een-mondkapje/

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht
https://www.ninefornews.nl/trauma-arts-we-moeten-niet-wachten-op-het-coronavaccin/
https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/

P.S.: Heeft u zelf deze doktersverklaring al gebruikt, deel ons uw ervaring, we zijn heel benieuwd, we willen graag feedback.
Plaats een reactie onderaan deze pagina of stuur een bericht naar de redactie.

P.S.: Krachtens de noodverordenings artikelen 2.7, 2.7a, 2.8 en 2.9 is het verplicht voor personen van 13 jaar of ouder om
in het openbaar vervoer, op veerboten en op luchthavens, niet-medische mondneuskapjes te dragen. Er wordt geen
uitzondering gemaakt voor mensen die om medische redenen geen mondkapjes kunnen (ver)dragen.
Op de Viruswaanzin privé afdeling staat echter dat een medewerker van Actie-Bevolkingzorg heeft verklaard
‘dat op de genoemde artikel niet wordt gehandhaafd voor personen die wegens een medische oorzaak geen
mondkapjes kunnen dragen. Reizigers zullen de medische oorzaak desgevraagd op enigerlei wijze aannemelijk
moeten maken’. U weet hoe u aan een doktersverklaring kunt komen.

P.S.: In navolging van deze doktersverklaring hebben we ook een Verklaring van Staatsrechtgeleerden inzake het dragen van mondkapjes.Dr. Thomas Cowan www.humanheartcosmicheart.com
Wat wist Rudolf Steiner in 1918 van wat zich nu ontvouwd in 2020

Uittreksel uit de presentatie over 'The Human Heart is not a Pump' op 12 maart 2020 door Dr. Thomas Cowan, M.D.,

Sprekend op de Health And Human Rights Summit in Tucson, Arizona.Wat wist Rudolf Steiner in 1918, van wat zich nu ontvouwd in 2020

Oproep aan de mensen van de aarde om een Onderzoeker*1) te zijn.

Hoe?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broeders en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo'n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouw Onderzoek-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.

Vertaling van de speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020

Dr. Thomas Cowan

Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Coronavirus-gedoe. Willen jullie dat ik dat doe? Pubic reageert met 'ja alsjeblieft' en wat gelach.
Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?' En hij zei: 'Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

(* Excretie is het uit de cel of het lichaam verwijderen van niet meer bruikbare of toxische afvalstoffen van het metabolisme)

En de eerste manier waarop ik jullie zou willen aanmoedigen om hierover na te denken is, stel je bent een beroemde dolfijnen dokter en je hebt lange tijd dolfijnen in de poolcirkel bestudeerd, en de dolfijnen waren allemaal in orde en dan op een dag wordt je opgebeld zo van 'Fred, veel van de dolfijnen op de poolcirkel gaan dood, kun je komen kijken wat er aan de hand is?’ En je kunt maar 1 vraag stellen, wat zou dat dan zijn? Steek je hand op, hoeveel van jullie zouden vragen; Ik wil een dolfijn onderzoeken om de genetische samenstelling van die dolfijn te ontdekken? Niemand, want dat is zinloos. Hoevelen van jullie zouden vragen;‘Ik wil zien of deze dolfijn en die dolfijn een virus hebben omdat het besmettelijk kan zijn en daarom worden al deze dolfijnen ziek?’ Alleen die man daar. Hoevelen van jullie zouden vragen, excuseer mij voor mijn woorden, ‘Heeft iemand hier shit zooi in het water gedumpt?’ Zoals Exxon Valdez? Iemand? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op, want dat is wat er is gebeurd.

Wanneer cellen vergiftigd worden dan proberen ze zichzelf te zuiveren door ‘afval’ dat we virussen noemen, uit te scheiden.

Als je luistert naar de nieuwste lezingen gegeven door de NIH over de huidige theorie over virussen die ook exosomen worden genoemd en in deze lezing wordt ook de complexiteit van virussen belicht, dan zul je zien dat dit perfect in lijn is met de huidige gedachte over wat een virus werkelijk is. Ik heb hier een dramatisch voorbeeld van uit mijn eigen jeugd waar ik opgroeide. Net buiten ons huis was een moerasgebied. Het zat vol met kikkers en de kikkers hielden me 's nachts wakker.Ik plakte de ramen dicht en in het voorjaar maakten ze een groot kabaal. Maar na verloop van tijd waren de kikkers allemaal weg. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een genetische ziekte hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een virus hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat iemand DDT in het water heeft gedumpt? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op. Dat is wat er is gebeurd. Ziekten zijn vergiftigingen. Het is een van de redenen waarom vaccinaties, dat sla ik nu even over…

Dus wat gebeurde er in 1918? Bij elke enorme pandemie in de afgelopen 150 jaar, was er een enorme sprong voorwaarts in de elektrificatie van de aarde. In 1918, laat in de herfst van 1917, was er de introductie van radiogolven over de hele wereld. Telkens wanneer je een biologisch systeem blootstelt aan een nieuw elektromagnetisch veld, vergiftig je het. Je vermoordt sommigen en de rest gaat in een soort van opgeschorte animatie. Interessant genoeg leven ze iets langer maar wel zieker. En dan begint in de Tweede Wereldoorlog de volgende pandemie met de introductie van radarapparatuur over de hele aarde, waarbij de hele aarde in radarvelden wordt bedekt. De eerste keer dat mensen daar ooit aan zijn blootgesteld. In 1968 was er de Hongkong-griep en het was de eerste keer dat, de aarde heeft een beschermende laag die de Van Allen-gordel heet die in wezen de kosmische velden van de zon, de maan, Jupiter enzovoort integreert en dit dan verdeeld naar de levende wezens van de aarde, waar de mens satellieten plaatste die radiofrequenties uitzenden in de Van Ellen Gordel en binnen 6 maanden hadden we een nieuwe virale pandemie.

Waarom viraal? Omdat de mensen vergiftigd zijn, scheiden ze gifstoffen uit, die op virussen lijken. Mensen denken dat het een griepepidemie is.

In 1918 besluit de pandemische afdeling van Boston Health de besmettelijkheid van de Spaanse griep te onderzoeken. Geloof het of niet, ze namen honderden mensen met griep en zogen de snot uit hun neus en injecteerden dit bij de gezonde mensen die GEEN griep hadden en NIET één keer konden ze de volgende persoon ziek maken. Ze deden dit keer op keer. Ze waren niet in staat besmetting aan te tonen. Ze deden het zelfs met paarden die blijkbaar de Spaanse griep kregen en deden zakken over hun hoofd. De paarden niesden in de zak en men legde vervolgens de zak over het hoofd van een gezond paard en GEEN ENKEL PAARD WERD ZIEK. Je kunt hierover lezen in het boek ‘The Invisible Rainbow’ van Arthur Firstenberg ’, waarin alle stappen in de elektrificatie van de aarde worden beschreven en hoe er binnen zes maanden een nieuwe grieppandemie over de hele wereld was.

Als je de normale uitleg leest, hoe het kwam dat van Kansas naar Zuid-Afrika in 2 weken tijd, de hele wereld tegelijkertijd de symptomen kreeg,ondanks het feit dat het transportmiddel in 1918 te paard en per boot was, is er geen verklaring voor. Ze zeggen gewoon ‘we weten niet hoe dat is gebeurd’. Maar als je erover nadenkt met deze radiogolven en andere frequenties die sommigen van jullie in je zakken en om je pols hebben, kun je een signaal naar Japan sturen en komt het daar per direct aan. Dus ieder van jullie die niet gelooft dat er een elektromagnetisch veld is dat binnen enkele seconden wereldwijd communiceert, is niet wakker.

En ik rond het af met de opmerking dat er de afgelopen 6 maanden een dramatische kwantumsprong is geweest voor de elektrificatie van de aarde. En ik weet zeker dat velen van jullie weten wat dat is, het heet 5G. Er zijn 20.000 straling emitterende satellieten die onze aarde bombarderen, net als het stralende emitterende ding in je zak en om je pols dat je de hele tijd gebruikt. DAT KOMT NIET OVEREEN MET GEZONDHEID. Het spijt me dat ik dat moet zeggen. Het is niet in overeenstemming met gezondheid. Dit is een water destructie apparaat. En voor iemand van jullie die zegt: 'we zijn geen elektrische wezens, we zijn gewoon fysieke materie', doe dan geen moeite om een ECG of een EEG of een zenuwgeleidingsonderzoek (EMG) te doen, want we zijn elektrische wezens en de chemicaliën zijn slechts het bijproduct van die elektrische impulsen. En ik beëindig met de vraag of iemand kan raden waar de eerste volledig bedekkende 5G stad ter wereld was? Publiek antwoord in koor: “Wuhan”. Thomas: precies.

Dus wanneer je hierover begint na te denken, bevinden we ons hier in een existentiële crisis, zoals de mens nog nooit eerder heeft gezien. En ik wil de oud-testamentische profetie niet over jullie uitstorten, maar dit is iets dat ongekend is. Het plaatsen van 100.000 satellieten veroorzaakt een hele deken van straling om de aarde heen. En trouwens, zoals ik eerder van plan was te zeggen, dit heeft eigenlijk iets te maken met de vaccinatie vraag wat mij duidelijk werd met het volgende praktijkvoorbeeld; ongeveer een jaar geleden had ik een patiënt die binnenkwam die helemaal in orde was totdat hij zijn arm brak. Hij werkt als elektricien en plaatst wifi-systemen bij vermogende mensen. Elektriciens hebben een zeer hoog sterftecijfer, maar hij was in orde totdat hij zijn arm breekt en een metalen plaat in zijn arm geplaatst krijgt. Drie maanden later kon hij niet meer uit zijn bed komen en was totaal, hart onregelmatigheden,ingestort. De gevoeligheid voor straling heeft te maken met de hoeveel metaal je in je lichaam hebt en met de kwaliteit van het water in je cellen. Dus als je aluminium begint te injecteren bij mensen, worden ze receptoren voor het absorberen van verhoogde elektromagnetische velden en dat is een perfecte manier voor de degeneratie van het menselijk ras die we nu massaal ervaren.

En ik ga eindigen met nog een ding dat ik graag wil voorlezen, een citaat van Rudolf Steiner uit 1917 en toen was het een andere tijd.

“In tijden dat er geen elektriciteit was en de lucht niet krioelde van elektrische invloeden (we hebben het over 1917), was het gemakkelijker om mens te zijn. Daarom is het, om überhaupt mens te kunnen zijn, nodig om sterke spirituele capaciteiten te praktiseren dan een eeuw geleden nodig was ”.

Dus doe wat je kan om je spirituele capaciteiten te vergroten, want het is echt heel moeilijk om tegenwoordig een mens te kunnen zijn. Bedankt voor het luisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=emb_logo

Rudolf Steiner

Wat moeten we nog meer weten?

We hebben de afgelopen weken veel geleerd; hoe het wereldwijde brein op het internet is aangesloten, hoe de ontberingen van de zogenaamde wetenschap zijn en blijven vertraagd, dat veel van wat we geloven over virussen theoretisch is, dat de weide de kiem-theorie heeft bevorderd, hoe de miljardenindustrieën zijn gebouwd op de wereld die onbewezen theorieën accepteren en geloven, hoe we gewoonlijk de verkeerde vraag blijven stellen - bijvoorbeeld: Hoe kan ik mijn immuunsysteem versterken als de fundamentele vraag is, hoe kan ik ophouden me bloot te stellen aan de giftige stoffen die me ziek maken (waarbij ik constateer dat virussen niet de bron van de ziekte zijn, maar een symptoom), dat de getallen die worden gebruikt om deze huidige hysterie te rechtvaardigen - de tests, de vermeende bevestigde en de motiliteit - Zwitserse kaas zijn, hoe alle sociale, politieke en economische sancties gebaseerd zijn op deze zeer twijfelachtige cijfers, hoe gemakkelijk we geconditioneerd zijn om te accepteren wat het scherm ons vertelt - onszelf ervan overtuigen dat we goed geïnformeerd zijn - en vergeten dat wat we nieuws noemen bevooroordeeld is en gescript is om meer van hetzelfde te verkopen... om er maar een paar te noemen.

Wat volgt zijn een paar citaten en links die nuttig kunnen zijn. Open het origineel en bekijk zelf wat er wordt onthuld.

While media reports have put the COVID-19 death rate as high as 4.5%, a study at the disease's epicenter in Wuhan found it's actually much lower. and The mortality rate for COVID-19

Italian Government Study: 99% of their Coronavirus Fatalities Were Already Sick; Half Diagnosed with 3 or More Diseases.

(Studie van de Italiaanse regering: 99% van hun Coronavirus sterfgevallen waren al ziek; de helft werd gediagnosticeerd met 3 of meer ziekten.)

No one is looking at the big picture. No one is noticing that the mortality rates from all causes are going down, not up in most countries... The same link applies to what follows:

Dit is niet de eerste keer dat de wereld wordt opgeschrikt door een virale pandemie. We hebben eerder voorspellingen gehoord -- waarvan er geen enkele uitkwam -- dat de Mexicaanse griep, de vogelgriep, SARS, MERS, het West-Nijl virus, het Zika virus en Ebola miljoenen mensen zouden gaan doden. Met name hebben al deze angsten zich voorgedaan nadat het internet het menselijke contact als overheersend communicatiemiddel verving en woorden en foto's op een scherm de realiteit verving. Vandaag de dag is dit zo ver gegaan dat mensen eindelijk bereid zijn de wereld te sluiten in plaats van te beseffen wat er om hen heen gebeurt.


Ik (de auteur) doe niet alsof er geen enkele basis is voor deze voorspellingen. Achter alle hysterie gaat de angst schuil dat de catastrofe die de "Spaanse griep" van 1918-1921 was, zich zal herhalen. De griep van 1918 maakte immers een derde van de wereldbevolking ziek en doodde naar schatting vijftig miljoen mensen. Maar er zijn een aantal belangrijke feiten over de griep van 1918 die niet algemeen bekend zijn:


  • De griep van 1918 werd niet veroorzaakt door een virus.
  • De griep van 1918 was niet besmettelijk en verspreidde zich niet door direct menselijk contact.
  • De griep van 1918 begon op Amerikaanse militaire bases waar soldaten werden getraind in draadloze telegrafie. De griep verspreidde zich over de hele wereld op tienduizend schepen van de Amerikaanse marine die waren uitgerust met ultramoderne draadloze stations. Het werd veel dodelijker in september 1918 toen het eerste 24-uurs spraak radiostation, dat krachtig genoeg was om in de meeste delen van de wereld te worden ontvangen, in New Brunswick, New Jersey in dienst van de Amerikaanse oorlogsinspanning werd uitgezonden en daarmee het moderne tijdperk van de radiocommunicatie inluidde.

De inspanningen van de artsen die voor de Amerikaanse openbare gezondheidsdienst werken om het besmettelijke karakter van de griep van 1918 te bewijzen, waren heroïsch en resulteren in een daverende en herhaalde mislukking. In november en december 1918 en in februari en maart 1919 probeerden ze honderd gezonde vrijwilligers te besmetten met de griep op de volgende manieren:


  • Ze stopten afscheidingen uit de mond, neus, keel en bronchiën van gehospitaliseerde influenza patiënten in de neus, keel en ogen van vrijwilligers;
  • Ze injecteerden bloed van zieke patiënten in vrijwilligers;
  • Ze filterden slijmstof van zieke patiënten en injecteerden het onder de huid van vrijwilligers;
  • Zij lieten vrijwilligers handen schudden met zieke patiënten, praten met hen, gezichten dicht bij elkaar, gedurende vijf minuten, en lieten de patiënt dan zo hard als hij kon uitademen terwijl de vrijwilliger, twee centimeter verderop, inademde, dan had de patiënt direct in het gezicht van de vrijwilliger gehoest, vijf keer.

Geen van de vrijwilligers in een van deze experimenten werd op enigerlei wijze ziek.

Vergelijkbare pogingen om gezonde paarden te besmetten met afscheidingen van een ziek paard met griep resulteerde in dezelfde klinkende mislukking.

Wat het moeilijkst is voor mensen om los te laten is het idee, zo diep ingebakken in onze maatschappij, dat een ziekte hetzelfde is als een bacterie of een virus. Deze manier van kijken naar de wereld, als een slagveld in plaats van een gemeenschap, is verkeerd. Ja, er is een respiratory virus geassocieerd met griep. Nee, het virus veroorzaakt de ziekte niet. Influenza is een neurologische ziekte die bijna elk orgaan kan aantasten, met of zonder ademhalingssymptomen. Het wordt veroorzaakt door elektriciteit.

Vooral nu moet de wereld deze dingen weten. Zodra men begrijpt dat de griep van 1918 niet door een virus werd veroorzaakt en niet werd verspreid door besmetting, maar werd veroorzaakt door de plotselinge verspreiding van radiocommunicatie over de hele wereld, zou de hysterie moeten afsterven en kan de wereld weer normaal worden, en de nodige zaken doen om zich te ontdoen van de draadloze technologie.

Radiogolven hebben in de afgelopen eeuw meer mensen ziek gemaakt en gedood dan alle bacteriën en virussen samen. Ook hartziekten, diabetes en kanker (hoofdstukken 11, 12 en 13 van De Onzichtbare Regenboog) worden voornamelijk veroorzaakt door de zee van straling waarmee onze mobiele telefoons, mobiele torens, radiotorens, radarstations, beveiligingssystemen, babyfoons, draadloze computers en andere draadloze apparaten en infrastructuur onze kostbare en kwetsbare wereld hebben overspoeld.


Aan mij (Arthur Firstenberg, auteur, The Invisible Rainbow) is gevraagd of ik denk dat de coronavirus ziekte wordt veroorzaakt door 5G, en mijn antwoord is: niet direct. Maar de parallellen met 1918 zijn opvallend.

5G is de radio-aanval op onze planeet aan het escaleren naar een nieuw niveau, met behulp van veel hogere frequenties, veel grotere bandbreedte, en veel grotere vermogens niveaus.

Een aanwijzing voor de elektromagnetische aard van de huidige pandemie komt uit een interessante observatie: maar liefst tweederde van de mensen die positief testen op het coronavirus hebben hun reukzin verloren, en vaak is dat hun enige symptoom en zijn ze anders niet ziek. (“Loss of sense of smell as marker of COVID-19 infection,” ENT UK). Verlies van reukzin is een klassiek teken van de ziekte die in de voormalige Sovjet-Unie radiogolf ziekte werd genoemd, en die vandaag de dag elektrische gevoeligheid wordt genoemd; vaak is het het enige symptoom van blootstelling aan radiogolven bij verder gezonde personen. ("Onderzoek naar de reukzin bij personen die onderworpen zijn aan de invloed van UHF," Ye. A. Lobanova en Z. V. Gordon, in The Biological Action of Ultrahigh Frequencies, A. A. Letavet en Z. V. Gordon, eds., Moskou 1960, JPRS 12471, pp. 50-56).

Een andere aanwijzing is de vaak gerapporteerde effecten van het coronavirus op het hart- en vaatstelsel, waaronder "ritmestoornissen, hypotensie, tachycardie en een hoog percentage van gelijktijdige hart- en vaatziekten bij geïnfecteerde personen". Dit werd gerapporteerd op March 6, 2020 in Cardiology Magazine. Dit zijn ook klassieke effecten van blootstelling aan radiogolven.

Een derde aanwijzing is een verbazingwekkende variatie in de ernst van de huidige pandemie, ongeacht de maatregelen die regeringen nemen om persoonlijk contact te voorkomen. Waarom heeft Italië bijvoorbeeld 74.000 gevallen van coronavirus, en Japan slechts 1200? Tachtig procent van de in Japan geïdentificeerde gevallen hebben de infectie niet aan iemand anders doorgegeven. Tokio, een van de meest dichtbevolkte stedelijke gebieden ter wereld met een bevolking van 38 miljoen inwoners, heeft bijna geen ziekte. Dit ondanks een landelijke quarantaine en een sluiting van de maatschappij in Italië, en weinig maatregelen tegen de ziekte in Japan... Japan heeft nauw contact met China en heeft zelfs de inkomende vluchten van Hubei pas op 1 februari stopgezet. Japan heeft een oudere bevolking dan Italië, en een hogere graad van tabaksgebruik.

De elektrische aard van de ziekte zou dit ook verklaren. Bijna heel Japan is vulkanisch en de elektrische geleiding van de aarde onder Japan is hoger dan onder het grootste deel van Italië. Inwoners van Japan zijn daarom beter geaard dan inwoners van het grootste deel van Italië en hebben minder last van de radiogolven om hen heen. De vulkanische regio's van Italië - Sicilië en Campanië - hebben veel lagere waarden voor het coronavirus dan de rest van Italië.

Ongeacht de oorsprong of de ernst van het respiratoire virus dat COVID-19 wordt genoemd, speelt de uitrol van 5G een grote rol in de huidige pandemie. Angst, sociaal isolement en het stilleggen van de samenleving brengen veel meer schade toe aan het weefsel van het leven dan het virus ooit zou kunnen. Het is tijd dat de samenleving haar obsessie met dit micro-organisme overwint en zich richt op de noodtoestand van de draadloze technologie, op aarde en in de ruimte.

Arthur Firstenberg,

Auteur, De Onzichtbare Regenboog.


Naar bovem


free web counter