MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen
Important

3 December 2020

Lockdowns zijn gebaseerd op fraude: open brief aan mensen die vrijheid willen.Door Jon Rappoport

Dit artikel is zo gerangschikt dat u de fraude meer in detail ziet naarmate u verder leest. SNEL OVERZICHT:

De lockdowns zijn gebaseerd op hoge niveaus van COVID-gevallen."We hebben zoveel nieuwe gevallen, dat we een Lockdown moeten instellen."Deze claim is gebaseerd op de diagnostische PCR-test. Hoe meer tests u doet, hoe positiever de resultaten zijn. Een positief resultaat betekent: de persoon is geïnfecteerd met het virus.

Maar het overgrote deel van deze zogenaamde "geïnfecteerde" mensen heeft geen symptomen. Ze zijn gezond. Toch wordt elk van hen een "COVID-geval" genoemd. Dat is absurd. Een geval zou moeten betekenen dat de persoon klinische symptomen heeft; hij is ziek. Deze mensen zijn niet ziek, en er is geen indicatie dat ze ziek worden. Dus...breid het testen uit, test miljoenen mensen, verkrijg resultaten die "infectie" claimen, noem al deze gezonde mensen "gevallen", en beveel lockdown's.

Dit is een regelrechte oplichting. Het echte doel is lockdowns en economische verwoesting.

IS DE PCR-TEST BEDRIEGLIJK? Je hebt hier een stukje achtergrond nodig.

De PCR-test wordt uitgevoerd in "cycli". Elke cyclus is een kwantumsprong in het versterken of vergroten van het originele kleine stukje materiaal dat uit het uitstrijkje van de patiënt is gehaald. Het is alsof je een kleine foto opblaast tot een verbazingwekkende grootte. De vraag is: bij hoeveel cycli moet de PCR-test worden uitgevoerd? Dit is een belangrijk punt, want het aantal cycli verandert het resultaat.

16 juli 2020, podcast, "Deze week in de virologie": Tony Fauci zegt dat de PCR COVID test nutteloos en misleidend is als de test wordt uitgevoerd bij "35 cycli of hoger." Een positief resultaat, dat wijst op een infectie, kan niet worden geaccepteerd of geloofd.

Hier, in techno-taal, is een uittreksel van Fauci's hoofdcitaat (beginnend bij ongeveer de 4-minuten markering [1]): "...als je de test uitvoert bij een drempel van 35 of meer cycli...is de kans op replicatie-competentie miniem...je kunt bijna nooit het kweekvirus [een echt positief resultaat opsporen] van een drempelcyclus van 37...zelfs niet 36..."

Te veel cycli, en de test zal allerlei irrelevant materiaal opduiken dat ten onrechte als relevant zal worden geïnterpreteerd. Dat heet een vals-positief. Wat Fauci niet heeft gezegd op de video is: de FDA, die de test toestaat voor publiek gebruik, beveelt aan om de test tot 40 cycli uit te voeren. Niet 35. Daarom zijn alle laboratoria in de VS die de richtlijn van de FDA volgen, bewust of onbewust betrokken bij fraude. Fraude op een monsterlijk niveau, omdat...

Miljoenen Amerikanen te horen krijgen dat ze besmet zijn met het virus op basis van een vals positief resultaat, en...

Het totale aantal COVID-gevallen in Amerika-- dat gebaseerd is op de test-- een grove vervalsing is.

De lockdowns en andere beperkende maatregelen zijn gebaseerd op deze frauduleuze zaaknummers.

Laat me dat nog eens herhalen. Fauci zegt dat de test nutteloos is als hij met 35 cycli of hoger wordt uitgevoerd. De FDA zegt dat de test tot 40 cycli kan worden uitgevoerd om te bepalen of het virus aanwezig is. Dit is de misdaad in een notendop. Als iemand in het Witte Huis een paar hersencellen heeft om samen te wrijven, neem dan een gigantische megafoon op en begin de waarheid te onthullen aan het Amerikaanse volk.

"Hallo, Amerika, jullie zijn bedrogen, voorgelogen, bedrogen, en meegenomen op een verwoestende rit. Op basis van valse wetenschap werd het land onder Lockdown geplaatst." Als iemand in het Congres een paar hersencellen in werking heeft, trek Fauci dan in een televisie hoorzitting en maak in tien minuten gehakt van de nep -wetenschap die deze hele vuile, stinkende aanval op de Amerikaanse economie en haar burgers heeft gedreven.

Oké, hier zijn twee stukken bewijs voor wat ik hierboven heb geschreven. Ten eerste hebben we een CDC-citaat op de website van de FDA, in een document met de titel: "CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel For Emergency Use Only". Zie pdf-pagina 38 (doc. pagina 37). Dit document is gemarkeerd met "Effectief: 12/01/2020". Dat betekent dat, hoewel het virus met zijn oudere naam wordt aangeduid, het document nog steeds relevant is vanaf december 2020. "Alleen Voor Gebruik In Noodsituaties" verwijst naar het feit dat de FDA de PCR-test heeft gecertificeerd onder een traditionele categorie genaamd "Emergency Use Authorization".

FDA: "...een specimen wordt als positief beschouwd voor 2019-nCoV [virus] als alle 2019-nCoV-marker (N1, N2) cyclus groeicurven binnen 40,00 cycli ([minder dan] 40,00 Ct) de drempelwaarde overschrijden." Natuurlijk zouden de testlaboratoria die deze richtlijn lezen, concluderen: "Nou, om te zien of het virus bij een patiënt aanwezig is, moeten we de test helemaal tot 40 cycli uitvoeren. Dat is het officiële advies."

Een rampzalige gevolgtrekking.

Dan hebben we een artikel in de New York Times (29 augustus/geactualiseerd op 17 september): "Uw coronavirus test is positief. Misschien moet dat niet zo zijn." Hier zijn geld quotes: "De meeste tests stellen de limiet op 40 [cycli]. Een paar op 37." "Stel de limiet in" betekent meestal, "We gaan helemaal naar 40 cycli kijken, om te zien of het virus er is."

The Times: "Dit aantal versterkingscycli dat nodig is om het virus te vinden, de zogenaamde cyclusdrempel, is nooit opgenomen in de resultaten die naar artsen en coronaviruspatiënten worden gestuurd... Boem. Dat is de kers op de taart, de grote finale. Labs zullen of willen hun samenzwering in deze misdaad nooit onthullen.

Begrijp je het plaatje?

IS DE PCR-TEST BRUIKBAAR EN ZINVOL?

Laten we nu naar de gepubliceerde officiële literatuur gaan, en kijken wat het onthult. Spoiler alert: de toegegeven gaten en tekortkomingen van de test zijn verwoestend. Van "CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel Alleen Voor Gebruik Bij Noodgevallen." "Detectie van viraal RNA wijst mogelijk niet op de aanwezigheid van een besmettelijk virus of op de aanwezigheid van 2019-nCoV als oorzaak van klinische symptomen". (doc. pagina 40)

Vertaling: Een positieve test garandeert niet dat het COVID-virus überhaupt een infectie veroorzaakt. En, ahem, als je tussen de regels door leest, zit het COVID-virus misschien ook helemaal niet in het lichaam van de patiënt. Van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): "Coronavirus ziekte (COVID-19) technische begeleiding. Laboratoriumonderzoek voor 2019-nCoV bij de mens":

"Verschillende tests die de 2019-nCoV detecteren zijn en worden momenteel ontwikkeld, zowel intern als commercieel. Sommige tests kunnen alleen het nieuwe virus [COVID] detecteren en sommige kunnen ook andere stammen (bv. SARS-CoV) detecteren die genetisch gelijkaardig zijn". Vertaling: Sommige PCR-tests zijn positief voor coronavirus soorten die niets met COVID te maken hebben-- inclusief gewone oude corona's die niets meer dan een verkoudheid veroorzaken.

Het WHO-document voegt dit kleine stukje toe: "Protocol gebruiksbeperkingen. Optionele klinische monsters voor testen zijn nog niet gevalideerd". Vertaling: We weten niet zeker welke weefselmonsters we van de patiënt moeten nemen om de test geldig te maken.

Van de FDA:"LabCorp COVID-19RT-PCR-test EUA Overzicht: VERSNELD NOODSITUATIE GEBRUIK AUTORISATIE (EUA) SAMENVATTEND COVID-19 RT-PCR TEST (LABORATORY CORPORATION OF AMERICA)":

"...Het SARS-CoV-2RNA [COVID-virus] is over het algemeen aantoonbaar in ademhaling specimens tijdens de acute fase van de infectie. Positieve resultaten zijn indicatief voor de aanwezigheid van SARS-CoV-2 RNA; klinische correlatie met de voorgeschiedenis van de patiënt en andere diagnostische informatie is noodzakelijk om de status van de patiënt te bepalen...HET GEDETECTEERDE BESTANDSDEEL IS MOGELIJK NIET DE BEPALENDE OORZAAK VAN DE ZIEKTE (HOOFDLETTERS zijn van mij). Laboratoria in de Verenigde Staten en hun grondgebieden zijn verplicht om alle positieve resultaten aan de bevoegde volksgezondheidsinstanties te melden".

Vertaling: Enerzijds beweren we dat de test "in het algemeen" de aanwezigheid van het COVID-virus bij een patiënt kan opsporen. Maar we geven toe dat "het gedetecteerde bestanddeel" van de test, waarmee we het COVID-virus bedoelen, "misschien niet de definitieve oorzaak van de ziekte is". We geven ook toe dat, tenzij de patiënt een acute infectie heeft, we geen COVID kunnen vinden. Daarom is het idee van "asymptomatische patiënten" dat door de test wordt bevestigd, onzin. En hoewel een positieve test op COVID misschien niet de werkelijke oorzaak van de ziekte aangeeft, moeten alle positieve testen worden gerapporteerd--- en zullen ze worden geteld als "COVID-gevallen". Hoe dan ook.

Van een fabrikant van PCR-testkit elementen, Creative Diagnostics, "SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit": "Dit product is alleen voor onderzoeksgebruik en is niet bedoeld voor diagnostisch gebruik." Vertaling: Gebruik het testresultaat niet alleen voor de diagnose van een infectie of ziekte. Oeps. "niet-specifieke interferentie van Influenza A virus (H1N1), Influenza B virus (Yamagata), Respiratory Syncytial Virus (type B), Respiratory Adenovirus (type 3, type 7), Parainfluenza Virus (type 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae, etc.".

Vertaling: Hoewel dit bedrijf stelt dat de test COVID kan detecteren, stelt het ook dat de test VALS positief kan lezen als de patiënt een van een aantal andere irrelevante virussen in zijn lichaam heeft. Wat bewijst de test dan? Wie weet? Gooi een muntje op.

"Toepassing. Kwalitatief"

Vertaling: Dit betekent duidelijk dat de test niet geschikt is om te detecteren hoeveel virus er in het lichaam van de patiënt zit. Dat is een andere indicatie dat de test nutteloos is om vast te stellen of de patiënt ziek is - want er moeten miljoenen en miljoenen virussen aanwezig zijn om ziekte te produceren.

"Het detectieresultaat van dit product is alleen voor klinische referentie, en het mag niet worden gebruikt als het enige bewijs voor klinische diagnose en behandeling. De klinische behandeling van patiënten moet worden overwogen in combinatie met hun symptomen/tekenen, geschiedenis, andere laboratoriumtests en behandelingsreacties. De detectieresultaten mogen niet rechtstreeks worden gebruikt als bewijs voor de klinische diagnose en zijn uitsluitend bedoeld als referentie voor artsen."

Vertaling: Gebruik de test niet als exclusieve basis voor de diagnose van een persoon met COVID. En toch is dit precies wat gezondheidsautoriteiten over de hele wereld doen. Alle positieve testen moeten worden gerapporteerd aan overheidsinstanties, en ze worden geteld als COVID-gevallen. Die citaten, uit officiële overheids- en testbronnen, torpederen de hele "wetenschappelijke" basis van de test.

CONCLUSIE: De PCR-test is nutteloos en misleidend. Het biedt de facto dictators de mogelijkheid om "nieuwe casusniveaus" aan te halen en bevolkingen in een Lockdown te zetten, waardoor economische en menselijke verwoestingen worden aangericht.

VERZET JE, REBELLEER, PROTESTEER, OPEN DE ECONOMIE OP WELKE MANIER DAN OOK.

Vertaling: Martien29-11-2020


Rebellie tegen de Lockdowns neemt toe; het volk heeft er genoeg van.


Door Jon Rappoport – 27 november 2020Tekenen der tijd.... Het begin van de afbrokkeling van de ''(Macht)''


Er zijn grote anti lockdown protesten in heel Europa. Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen. De media proberen de verslaggeving over deze gedenkwaardige gebeurtenissen te onderdrukken. In Zuid-Californië weigeren vijf sheriffs van dichtbevolkte provincies (17 miljoen mensen) het nieuwe uitgaansverbod van gouverneur Newsom te handhaven. Een petitie om de gouverneur af te zetten is in volle gang.

In New York hielden leden van de Joods-Chassidische sekte een bruiloft die werd bijgewoond door enkele duizenden mensen, die dicht op elkaar zaten zonder mondkapjes. In een meer intieme setting, van dichtbij en persoonlijk, schreeuwen de leden en eigenaars van de sportschool in Buffalo, New York, agenten en een officier van volksgezondheid de tent uit. Ze waren die de sportschool binnengekomen omdat de bijeenkomst het voorgeschreven aantal mensen had overschreden. Het personeel van de sportschool leidde de politie weg en volgde hen, om er zeker van te zijn dat ze het terrein verlieten.

In Buffelo kwamen demonstranten naar het huis van Erie County Executive, Mark Poloncarz, om hun woede te uiten over nieuwe lockdown beperkingen. Het protest was ook gericht tegen de gouverneur van New York, Andrew Cuomo. Sheriffs in Fulton en Erie Counties (New York) weigeren om Thanksgiving lockdowns af te dwingen die het aantal mensen in particuliere woningen aan banden moet leggen.

In diverse gebieden van Engeland, heeft de politie overheidsambtenaren gewaarschuwd zij ,,op een tijdbom zitten, omdat de lockdown regels het voor twee of meer families om voor Kerstmis illegaal maken samen te komen. Het wet-handhavende personeel wordt toegestaan om huizen binnen te vallen waar de schendingen voorkomen. De tijdbom is natuurlijk een groot aantal verontwaardigde burgers, die weerstand zullen bieden.

In Australië kondigde Qantas-luchtvaartmaatschappij CEO Alan Joyce aan dat reizigers pas kunnen vliegen na ontvangst van het COVID-vaccin, zodra dit is goedgekeurd. Kort daarna stond Joyce op een podium bij een evenement om een toespraak te houden, en een razende reiziger liep naar hem toe en duwde een taart in zijn gezicht.

Twee vrouwen zagen gouverneur Phil Murphy uit New Jersey met zijn gezin in een restaurant eten. Hij had geen mondkapje op. “Wat ben jij een lul!” zei een vrouw tegen hem. Murphy had net daarvoor voor de negende keer sinds maart de lockdown van zijn staat verlengd. Aan zijn eettafel probeerde Murphy rustig te blijven en zette zijn mondkapje op.

Andrew Kudrick, de politiechef van Howell Township in New Jersey, zegt dat hij de “draconische” limiet van de gouverneur van 10 mensen voor Thanksgiving diners niet zal afdwingen. Het CDC heeft de Amerikanen verteld om thuis te blijven voor Thanksgiving. Vorig weekend, stapten twee miljoen Amerikanen aan boord van een vliegtuig.

En dat terwijl de WHO regeringen met klem adviseert om geen lockdowns meer te gebruiken, Geen mondkapje en geen 1,5 meter meer op te leggen, maar wel adviseert om met de mensen te zoeken naar andere mogelijkheden en van elkaar te leren. red. wm) In een vorm van stil protest hebben 300.000 inwoners van New York de stad verlaten sinds het begin van de pandemische beperkingen.

Opgemerkt moet worden dat onder de enkele honderdduizenden (of meer) aanhangers van Trump die zich in Washington DC verzamelden, bij een Stop The Steal rally, weinig mensen mondkapjes droegen, en dat niemand aandacht besteed aan sociale afstand verordeningen. In heel Amerika, zonder veel bombarie, is de economie weer gaan draaien -geen mondkapjes, geen afstand, niemand trekt zich iets van de regelgeving van de overheid aan.

De muren van het lockdown-fascisme kraken, op grote en kleine schaal.
Eigenlijk bestaat een kleinigheidje niet.
Elke daad geïnspireerd door het vuur van de vrijheid telt.

Vertaling: Martien25-11-2020


Erasmus MC en RIVM aan de basis van het PCR complot
BRON (onder meer)


De zogenaamde pandemie en al haar tirannieke uitwassen zijn uitsluitend gebaseerd op de RT-PCR-test. (Reverse Transcription - PCR test)”.

Gebleken is, dat deze test van alles en nog wat detecteert, doch geen diagnose kan stellen. Het Erasmus MC en het RIVM hebben zwaar de hand gehad in deze frauduleuze test en er dreigt nu een afstraffing van jewelste door echte wetenschappers.

Het RIVM heeft een buitengewoon belangrijke rol vervuld in de totstandkoming van dit onderzoek. Ondanks het feit dat de Duitse Christian Drosten de eer naar zich toe heeft getrokken, blijkt duidelijk de invloed van het Erasmus MC en het RIVM. De tools voor het instrument PCR-test zijn door Nederland aangereikt, zo lijkt het wel. Erasmus MC – Richard Molenkamp, Bart Haagmans, Marion P.G. Koopmans.

RIVM Bilthoven – Adam Meijer, Bas van der Veer, Chantal Reusken, Sharon van den Brink, Lisa Wijsman, Gabriel Goderski.

Normaal gesproken moet een dergelijk gewichtig rapport door andere wetenschappers worden bestudeerd en geverifieerd (peer-reviewed) en duurt het maanden voordat er reactie op komt. In dit specifieke geval heeft Dr. Christian Drosten dit zelf maar gedaan, binnen 24 uur was de PCR-test procedure gevalideerd, en dat terwijl het virus nog niet eens in Europa was gearriveerd. De snelheid waarmee vervolgens de WHO de test accepteerde is verdacht te noemen.

Mede gezien het feit dat na de faliekant mislukte Mexicaanse griep pandemie in 2009 de spelregels werden veranderd. Een pandemie werd vroeger afgemeten aan het aantal slachtoffers, na 2010 is dat geherdefinieerd in “aantal infecties”. HIER

In een eerder artikel HIER heeft Borger al gewaarschuwd, dat deze gevalideerde procedure moet worden ingetrokken:

Moleculair Bioloog Peter Borger identificeert de ontwerpfouten in de Corona test en gaat met een aantal collega’s de intrekking eisen van validiteit van de niet gecontroleerde PCR test en procedure.

Moleculair bioloog Dr. Peter Borger heeft op 21 november j.l. een uitgebreide verklaring gegeven, waarvan HIER het volledige proces-verbaal.
Bovendien zal er een peer-reviewed paper verschijnen, waarin hij en enkele zeer grote namen van deskundigen geen spaan heel zullen laten van
het A-wetenschappelijke broddelwerk. Lees hier het PDF-verslag van deze verklaring in duidelijk Nederlands:

Dit stuurt op een “medisch gericht” aan. Ben benieuwd waar precies die procedure aanhangig wordt gemaakt. In Nederland – toch de bakermat van deze fabuleuze fraude – zijn de rechters onderdeel van het Grote Plan(lees: complot).

Iedereen die heeft meegewerkt aan de validatie van de PCR test moet strafrechtelijk worden vervolgd. De PCR test is misbruikt als basis van talloze onwettige maatregelen. Het intrekken van de validatie heeft verstrekkende gevolgen. HIER een arsenaal aan rapporten, die van de “gevalideerde” PCR test weinig heel laten. Helaas wordt de test in rapporten vaak onterecht aangeduid als “Real Time”, terwijl de afkorting RT betekent: “Reverse Transcription”. Begin dwaling, . . . . .

De PCR-test uitslagen zijn (wetenschappelijk bewezen) voor 97% vals positief. De registratie onder COVID-19 van diagnoses en overlijdensgevallen is 100% gefingeerd. Het laatste decreet van het regime Rutte kan dan worden uitgevaardigd, voordat ze worden opgeborgen.

 1. Met directe ingang wordt het testen met PCR gestaakt en moeten alle teststraten worden ontmanteld.
 2. Vaccinaties tegen onbewezen ziektekiemen als SARS-CoV-2 (etc.) worden met directe ingang verboden.
 3. Met directe ingang worden ALLE beperkende maatregelen in de ruimste zin des woords opgeheven.
 4. Met directe ingang is het dragen van ziekteverwekkende gezichtsmaskers strafbaar.
 5. Met directe ingang wordt de capaciteit van de zorg, ziekenhuisbedden en Intensive Care faciliteiten minimaal verdubbeld.

Dit laatste punt is van belang, omdat de “medische wetenschap” niet direct zal meewerken aan normalisering en een gebroken hart doodleuk blijft rubriceren als “COVID-19”. De griep is verdwenen, longontstekingen komen niet meer voor. De echte cijfers wijzen uit dat er geen oversterfte is, maar ondercapaciteit in de zorg.

Peter Sattva
De World Freedom Alliance 2020

24 november 2020 door Suzanne Maresca
Met dank aan Aurora voor de informatie.

Dit is de eerste bijeenkomst van de nieuw opgerichte World Freedom Alliance (WFA). De alliantie wil graag haar nieuw gekozen vertegenwoordigers voorstellen. De WFA is een wereldwijde organisatie die groepen in alle continenten en landen verbindt om op te komen voor onze vrijheid van meningsuiting, vergadering en lichamelijke integriteit op het gebied van gezondheid, recht en onderwijs om het Human Collective te versterken.

Aankondigings Video

https://youtu.be/mF1FSyqNRiA

Voorzitter van de WFA - Prof. Dolores Cahill, hoogleraar Moleculaire Biologie en Immunologie.

Vice-voorzitter van de WFA - Heiko Schöning, M.D., een stichtend lid van ACU2020.org.

Voorzitter van de WFA - Maneka Helleberg, voorzitter van People's Court en lid van New Earth.

Juridisch adviseur van de WFA - Martin Byrne, Barrister at Law, werkzaam bij de Superior Courts, Dublin.

Penningmeester van de WFA - Mads Palsvig, voorzitter van de politieke partij JFK21, een voormalig investeringsbankier.

Secretaris-generaal van de WFA - Fiona Hine, politiek activist en evenementenmanager, oprichter van CoviLeaks.

Vertaling: MartienPlandemie?


Hier een bewijs dat de testkits door alle regeringen al in 2017 zijn gekocht.

Het zijn echte visionairs, niet dan?
Groot Nieuws, Trump heeft officieel gewonnen!!

Rudolf Steiner (1861-1925)

Blijf op uw hoede voor het overheids-vaccinatie-programma. Ca. 100 jaren geleden schreef Rudolf Steiner: “In de toekomst zullen ze de ziel uitschakelen met medicijnen. Onder het voorwendsel van ‘gezondheidsoverweging’ zullen er vaccins gegeven worden waarmee het lichaam behandeld wordt vanaf geboorte, zodat de mens niet de gedachte over het bestaan van ziel en geest kan ontwikkelen.

Materieel ingestelde doctoren zullen de taak hebben de ziel uit het lichaam te halen. Kinderen zullen geïnjecteerd worden om immuun te worden voor de ‘gekte’ van spiritualiteit. Ze kunnen erg slim worden maar geheel verstoken blijven van een geweten (gevoel), wat juist het doel is van deze materialistische aanpak. Met dergelijke vaccins kun je het etherische lichaam losmaken van het fysieke lichaam.

Als het etherische deel is losgemaakt, wordt de relatie met het universum zeer instabiel en de mens wordt een soort automaat/robot. Terwijl de mens op aarde juist voorzien moet worden van spirituele c.q. etherische wil. De vaccinaties werken dwangmatig; men kan niet meer afkomen van een materialistisch constructie. De mens wordt materialistisch samengesteld en kan niet meer naar het spirituele groeien.....

Rudolf Joseph Lorenz Steiner was een Oostenrijkse esotericus, schrijver, architect, filosoof en had een geheel eigen zienswijze op pedagogie. Hij is bekend geworden als grondlegger van de antroposofie en zijn praktische toepassingen, zoals de Vrije scholen in Nederland, in Duitsland bekend onder de naam Waldorfschule, de antroposofische geneeswijze, de heilpedagogie, de sociale driegeleding en de biologisch-dynamische landbouw.De dominostenen van de Corona-crisis

NOTE: Dit paper, opgesteld eind oktober 2020, is uitsluitend gebaseerd op publiekelijk verifieerbare feitelijke informatie en data, plus gevolgtrekkingen en vragen vanuit een beetje gezond-verstand. De belangrijkste dominostenen in de corona-crisis zijn:

1- ONTDEKKING: coronavirus (Sars-Cov2), nieuw en besmettelijk: welke leidt tot:

2- ZIEKTE: Covid19 (acuut toegevoegd aan WHO lijst A ziektes): exponentieel oplopend aantal zkh-opnamen en sterfgevallen, epidemisch karakter, dreigende overbelasting zkh-enen IC’s, leidt tot:

3- CRISIS: De WHO (onderdeel VN) roept pandemie uit, wegens wereldwijde epidemieterwijl volgens WHO en RIVM een EFFECTIEF GENEESMIDDEL ONTBREEKT. Om diereden URGENTIE uitgeroepen voor een SPOED-VACCIN met MASSA-VACCINATIE welke wordt
benoemd als enig mogelijke definitieve oplossing van de crisis, hetgeen leidt tot:

4- NOOD-MAATREGELEN: in afwachting van massa-vaccinatie de infectieverspreidingvertragen, implosie voorkomen van de (door bezuiniging afgeslankte) zorgcapaciteit ->flatten-the-curve, verplichte distancing, hygiëne-geboden, verbod grote samenkomsten enevenementen, horecasluitingen, schoolsluitingen, cultuursectorbeperkingen, thuiswerken,lichte tot zware lockdowns, quarantaines, isolatie in verzorgingshuizen, mondkapjes adviesof verplicht, track & trace apps, e.a. De WHO en overheden hebben onderkend en kennelijk geaccepteerd dat dergelijke maatregelen wereldwijd gaan leiden tot:

5- COLLATERALE SCHADE: Inperking burgervrijheden, ontwrichting economie, vergrotingkloof arm-rijk, ernstige nevenschade aan overige volksgezondheid wegens afgeschaalde niet-corona-zorg (niet-tijdige diagnose en behandeling van andere ernstige ziektes), druk op de geestelijke gezondheidszorg, extra kindersterfte en honger in m.n. ontwikkelingslanden.De Noodmaatregelen leiden in veel landen tot:

6- NOODWETTEN / DECRETEN: die democratische besluitvorming en burger-grondrechten inperken dan wel buiten werking stellen in naam van een slagvaardige crisis-aanpak.

Over elk van deze dominostenen is oeverloze discussie mogelijk. Echter, als we wat preciezer kijken is er één dominosteen die in de discussie niet meer overeind kan worden gehouden. Het is de dominosteen waarvan alle andere stenen direct of indirect afhankelijk zijn. Als deze steen valt, vallen alle andere ook. De cruciale steen:‘Ontbrekend Effectief Geneesmiddel ter behandeling en/of preventie van covid19’ Al vroeg in de pandemie meldde een aantal artsen – m.n. buiten Ned – dat zij zeer goede resultaten behalen met het behandel protocol van Dr. Zelenko (Hydroxychloroquine + Zink +Azithromycine, hierna kortweg HCQ+) ingezet bij covid19-patiënten. HCQ is een door de FDA goedgekeurd al 65 jaar bestaand veilig en goedkoop middel, wereldwijd in gebruik o.a. tegen en ter preventie van malaria. In Nederland meldt huisarts Dr. Rob Elens eveneens opvallend sterke resultaten met het Zelenko-protocol in zijn praktijk. Dr. Elens wordt door de Nederlandse Inspectie Volksgezondheid op de vingers getikt. Men vindt het voorschrijven van HCQ in de eerste lijn niet verantwoord want in strijd met richtlijnen van de WHO.

Toch, na de aanvankelijke poging om HCQ te blokkeren, is de Nederlandse Inspectie eind sept. overstag gegaan en heeft HCQ tegen covid bij voorschrijving door de huisarts vrijgegeven.

[1] Dit moment valt vrijwel samen met een publicatie eind september van een Ned onderzoekmet significant positieve HCQ-resultaten bij covid-patiënten.

[2] De WHO oordeelt echter nog steeds negatief over inzet van HCQ tegen covid. En veel gezondheids ministeries waaronder die van Nederland volgen deze lijn. Met als gevolg dat in Nederland HCQ tegen covid niet werd voorgeschreven. Sinds eind september is gebruik via de huisarts dus wel mogelijk. Het WHO-bezwaar luidt dat HCQ onacceptabele bijwerkingen zou hebben en dat positievegevallen slechts ‘anekdotisch’ maw onvoldoende effectbewijs leveren en dat geen grootschalig RCT-onderzoek (Randomized Clinical Trial) heeft plaatsgevonden dat het genezend effect wetenschappelijk aantoont. 2 Geneesmiddelen zonder bijwerkingen zijn zeldzaam. Maar uit de 65-jarige historie van HCQ in de praktijk blijkt het echter een naar medische maatstaven uitermate veilig middel te zijn (veiliger dan bijv. aspirine volgens het archief dodelijke meldingen van de FDA!) mits uiteraard met medische kennis en ervaring ingezet.Het argument dat het louter om ‘anekdotische’ (dwz incidentele) covid-succesverhalen gaat is thans niet meer serieus te nemen, gelet op het aantal artsen dat proef ondervindelijk wereldwijd significant positief HCQ-effect rapporteert m.n. gebruikt in een vroeg stadium incombinatie met Zink.
  
Daarbij komt dat ondertussen vele observationele en retrospectieve studies hebben plaatsgevonden die de HCQ-succes rapportages van de praktijk artsen bevestigen. In alle studies met negatief, geen of gering effect werd HCQ in een ‘Late’ (TE laat) stadium toegepast
(pas na verergering en ziekenhuisopname of zelfs op IC, allemaal zonder het belangrijke Zink!). Bij de effect-studies waar HCQ ‘Early’ werd gegeven was er in alle gevallen een significant positief effect.

[3] [4] [5].
Voor het sterkste genezend resultaat blijkt het essentieel dat HCQ resp. HCQ+Zink (Zelenko-protocol) wordt ingezet als preventie of in een zo vroeg mogelijk stadium na covid-verdenking of eerste symptomen. Naast artsen als Dr Zelenko en Dr Raoult is oa: Yale professor Harvey Risch een actief voorvechter van HCQ+. Hij verzet zich tegen wat hij noemt de politiek gemotiveerde krachten rond de inzet van HCQ als cruciaal geneesmiddel voor covd19. In mei dit jaar heeft hij over een aantal HCQ-studies gepubliceerd met significant positieve resultaten.

[6]. Voorts valt op dat in 9 maanden covid-tijd er geen enkel initiatief is geweest om een RCT studie conform Zelenko-protocol te starten. Wel zijn er aantal buitenlandse niet-RCT HCQ studies gedaan die ‘onlogisch’ waren qua opzet – dwz zonder de combinatie met het belangrijke Zink e/o in een te laat ziektestadium e/o met onwaarschijnlijk hoge schadelijke dosis e/o zelfs obv gefingeerde data (een inmiddels erkende wetenschappelijke blamage). Wat vraagtekens oproept is dat het Ned RIVM voor haar negatief HCQ-oordeel zich wèl beroept op de ‘onlogisch’ opgezette buitenlandse niet-RCT-studies, maar de buitenlandse studies met significant positief resultaat negeert omdat het geen Nederlandse studies warenen geen RCT-studies. Illustratief hierbij is de pijnlijke vermaning van een groepwetenschappers – waaronder de fameuze Dr Robbert Dijkgraaf – dat door ‘vermenging vanwetenschappelijk advies met beleidsadvies het Nederlandse coronabeleid niet gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten’.

[7] Het lijkt alsof WHO en overheden hun best doen om HCQ in een kwaad daglicht tezetten om hun race naar massa-vaccinatie in het zadel te houden. Dr Elens geeft aan dat ipv HCQ ook Quercetine (zelfde maar zwakkere werking) kan worden gebruikt. Zie zijn site en modelbrief.

[8] die cliënten aan hun huisarts kunnen overleggen waarin alle thans beschikbare effectieve behandelingen zijn beschreven incl de doseringen. Naast HCQ+Zink noemt Elens ook Ivermectine +Zink als effectieve veilige en goedkopebehandeling. In een video van dr Chris Martenson (patholoog en journalist) wordt de combinatie ‘HCQ+’ met ‘Ivermectine+’ geanalyseerd op effectiviteit en veiligheid. Het krijgt zijn sterke aanbeveling.

[9] Ook in studies met ‘late toediening’ blijkt ivermectine effectief.

[10] Een groep bevlogen Amerikaanse artsen past HCQ al maanden met succes toe bij hun covid19-patiënten. Zij deden recent een beroep op collega-artsen om zich vooral aan hunartsen-eed te houden: “Blijf in dienst van uw patiënt – DO NO HARM!”

[11] KERN-INFO OVER STERFTE EN STERFTEKANSEN (zie in bijlage 1 de hoofdconclusie van het WHO-bulletin)
Begin oktober verscheen een WHO-bulletin met de meest actueel berekende covid19-sterftekans (Infection Fatality Rateof IFR)

[12] Die uitkomt op door een 0,23% (Stanford prof John Ioannidis). Dit cijfer ligt bijna 15x! lager dan die uit eerdere berekeningen in februari. De conclusie dringt zich op dat zodra middelen als ‘HCQ+’ standaard worden voor behandeling enpreventie, de IFR van 0,23 fors verder omlaag gaat. Waarmee A: de covid-druk op het zorgsysteem wegvalt en B: de covid IFR (excl. vaccinatie-effect!) vergelijkbaar wordt met die van een gemiddeld griepseizoen (incl. griepvaccinatie-effect)!

[13] Ook nogal belangrijk: in de categorie tot 70 jaar is de door prof Ioannidis berekende IFR van covid19 aanzienlijk lager t.w.0,05%!! Hetgeen impliceert dat de covid19-sterftekans in de hoge leeftijden sterk toeneemt. Net zoals dat bij griep het geval is. Kwetsbare groepen hebben net als bij de griep een hogere complicatie- èn sterftekans. In Nederland overlijden aan de griep jaarlijks, afhankelijk van het seizoen zo’n 4000 tot 10.000 mensen, vnl ouderen resp. mensen met verzwakt afweer-/immuunsysteem. Maar nog nooit hebben overheden wegens een zware griepepidemie hun samenleving en economieën ontwricht met noodmaatregelen. Er is geen paniek over. 3 ZIEKTEBEELD EN BEHANDELING Het RIVM informeerde op 25 juni 2020 de 2e Kamer dat 98% van alle covid-gevallen verloopt met milde of zelfs geheel zonder symptomen. {afbeelding bijlage 2}

De ziektebeelden van een deel van de overige 2% (hoofdzakelijk ouderen en mensen met onder- en bovenliggende kwalen ouderen en jonger) kunnen niettemin vaak zeer ernstig en langdurig zijn, zo is uit de piek van maart-april gebleken. Daarom lijkt de urgentie om de infectie direct bij eerste symptomen te bestrijden heel hoog. Juist voor kwetsbare groepen lijkt het in vroeg stadium inzetten van de veilige effectievemiddelen als HCQ+ extreem belangrijk. Een ‘zware covid’ lijkt ernstiger dan een ‘zware griep’, die wil je echt niet hebben. Ter geruststelling: artsen blijken thans beter toegerust om zware covid-gevallen te behandelen, met als positiefresultaat m.n. op IC’s: kortere ligtijden, sneller herstel en lagere sterftekans.

De claim van WHO en overheden dat geen 'cure' bestaat resp. dat immuniteit dmv een 'vaccin en massavaccinatie’ de enige remedie zou zijn voor beëindiging van de crisis, houdt geen stand. De grote media volgen helaas eenzijdig de WHO-lijn en maken informatie over de ‘HCQ+-cure’ schaars dan wel negatief, waardoor het publiek onvolledig dan wel onjuist is geïnformeerd. Wanneer covid19 aantoonbaar succesvol behandelbaar is met genoemde bestaande veilige goedkope middelen is de enig mogelijke gevolgtrekking dat er GEEN SPRAKE IS VAN EEN CORONA-CRISIS; en wanneer er geen sprake is van een crisis vallen alle andere dominostenen ook. Doordat WHO en overheden de toediening van HCQ+ in de eerste lijn hebben tegengewerkt en al hun kaartenuitsluitend op een spoedvaccin met massavaccinatie hebben gezet, zijn de afgelopen maanden waarschijnlijke duizenden onnodige coronadoden gevallen. Aldus ook prof. Risch in zijn voornoemde artikel [6] Anders gezegd, nu aantoonbaar effectieve veilige middelen tegen covid19 voorhanden zijn A: komt het proportionaliteits argument van de noodmaatregelen direct onder spervuur (van wetenschap,politiek en bevolking!).

De stelling dat de noodmaatregelen nogal proportioneel zouden zijn terwijl COVID19 BEHANDELBAAR en in grote mate TE GENEZEN EN VOORKOMEN is met bestaande effectieve goedkopemiddelen, is niet meer houdbaar gelet op de enorme collaterale schade.
Tom Woods resumeert in een paar minuten de omvang van collaterale schade die nota bene mede door de VN zelf is becijferd.

[14] .Een openbaar wetenschappelijk debat of toetsbare regerings-onderbouwing m.b.t. de proportionaliteitvan m.n. lockdowns en ‘nieuwe-normaal-verplichtingen’ heeft vreemd genoeg in Nederland – maar ook elders – in de afgelopen negen maanden op geen enkel moment plaatsgevonden. B: is de urgentie verdwenen van de risicovolle race naar een vaccin en massavaccinatie. Haastige spoed is zelden goed. Even zo valt weg een noodzaak om in enig land – of EU-breed – tot een wettelijke of door particuliere instellingen en dienstverleners ingestelde vaccinatieplicht over te gaan. (denk aan airlines, OV, universiteiten en scholen, kinderopvangcentra, culturele evenementen, sportorganisaties, winkels en supermarkten etc) C: Kan covid19 per direct afgevoerd worden van WHO-lijst A ziekten, ze hoort er evident niet in thuis; en kan van urgentie voor een corona-noodwet eveneens geen sprake zijn. D: wordt de discussie over mondkapjes niet meer dan een achterhoede dispuut: of het nu een beetje of helemaal niet helpt tegen verspreiding van het virus, is dan geen hot issue meer. Degene die zich door het dragen van een mondkapje veilig(er) voelt – kwetsbare personen! – of socia(a)l(er) is daar geheel vrij in.

D: kan wat maatregelen betreft worden volstaan met 1) standaard inzet van de middelen (zie brief dr Elens) als preventie resp. behandeling direct bij eerste symptomen. De arts beoordeelt of voor de betreffende persoon contra-indicaties aanwezig zijn. 2) voorlichting en adviezen (ipv algemene dwang en boetes) aan kwetsbare groepen, m.n. ouderen enmensen met bestaande kwalen, om zich tijdens een actieve covid-golf – tijdelijk – extra te beschermen onder eigen verantwoordelijkheid en die van hun artsen, en waar opportuun die van hun werk- en leefomgeving, net zoals zij dat al gewend zijn tijdens griepgolven. De samenleving hoeft hiervoor niet te worden ontwricht.

TENSLOTTE: wat u al zonder dokter kunt doen ter effectieve bescherming tegen covid19 Een ieder die zich enigszins heeft ingelezen in de kracht van het natuurlijk menselijk afweer- resp.immuunsysteem weet hoe dat op peil te brengen en houden. Er zijn bio-medisch alom erkende manieren omdat systeem preventief te versterken (zon-exposure resp. vitD+magnesium
{https://c19study.com/d vitD blijkt zeer belangrijk }, vit C, Zink, Selenium, ontspanning, plezier maken, huggen, dagelijks verse groenten, een wandelingen minstens zeven uur nachtrust…).

UW IMMUUNSYSTEEM IN GOEDE CONDITIE VORMT UW ALLERBESTE BESCHERMING TEGEN COVID.

Grote kans dat het u beter helpt tegen covid (èn griep etc etc!) dan een paar kapotgewassen handen.
4 Bijlage1: Headline WHO bulletin begin oktober 2020

Bijlage 2: RIVM op 25-6-2020 in toelichting aan de 2e Kamer.
Referenties en noten

1. https://zelfzorgcovid19.nl/schriftelijke-bevestiging-nhg-hcq-is-helemaal-niet-verboden-nieuwe-huisartsbrief-vs5/2
2. https://zelfzorgcovid19.nl/nederlands-onderzoek-toont-belangrijk-positief-effect-hcq-aan-53-minder-ic-opnames/
3. https://hcqmeta.com/ en https://zelfzorgcovid19.nl/hcq-is-effectief-voor-covid-19-bij-vroeg-gebruik-analyse-van118-onderzoeken/
4.https://techstartups.com/2020/04/07/hydroxychloroquine-works-used-combination-zinc-dr-anthony-cardillo-saysabc-news/
5.https://c19study.com/
6. https://www.newsweek.com/key-defeating-covid-19-already-exists-we-need-start-using-it-opinion-15195357.


‘Het Nederlandse coronabeleid is niet gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten’, constateert een groep wetenschappers.
  
7. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/10/12/rivm-laat-wetenschapsadvies-zien-en-maak-dan-pas-beleid-a4015635

Uit het manifest: “het wetenschappelijk advies moet een veel breder gebied bestrijken dan tot nu toe het geval is.
Het advies moet openbaar zijn en getoetst kunnen worden.

8. https://zelfzorgcovid19.nl/wp-content/uploads/2020/09/Brief-huisarts-en-bijlage-vs5-2.pdf
Effect met ivermectine (v.a. 19:10)
9. https://www.youtube.com/watch?v=YMr_X63tUN0&feature=emb_logo
Overzicht studies met Ivermectine
10. https://c19study.com/i
11
.  https://www.youtube.com/watch?v=Z3y-v3euGxM&feature=emb_logo

Mocht de link blokkeren registreer u dan op https://www.americasfrontlinedoctors.com/summit2/ om de video te zien.
12. IFR: sterftepercentage van het berekende aantal van ALLE (geregistreerde en niet-geregistreerde) geïnfecteerde personen in een populatie;
te onderscheiden van de Case Fatality Rate of CFR:

Het sterftepercentage van het aantal officieel geregistreerde geïnfecteerde personen. De CFR zal altijd een aantal slagen hoger zijn dan de IFR. In de media worden CFR en IFR vaak met elkaar verward.
13. De IFR van een gemiddeld griepseizoen wordt doorgaans ingeschat op 0,10 - 0,15%. IFR-schattingen voor een zwaarder griepseizoen gaan uit van waarden van 0,15 tot >0,2%. (deze cijfers zijn incl. het mogelijk gunstige effect van griepvaccinatie in een deel van de bevolking).
14. Woods citeert aantal experts inzake omvang Collateral Damage:   https://www.youtube.com/watch?v=mYs2WgHX8Sk
Carlo Maria Viganó: Open brief aan president Donald Trump


Deze Grote Reset is gedoemd te mislukken!

Aartsbisschop Viganò verzekert President Trump van zijn gebeden - " voor u,
voor de First Lady en voor uw medewerkers.

Stel uw vertrouwen in de Heer, gesterkt door de woorden van de apostel Paulus:
" Ik kan alle dingen doen in Hem die mij versterkt " (Fil 4,13).

OPEN BRIEF

Aan de president van de Verenigde Staten van Amerika
Donald J. Trump


Zondag 25 oktober 2020
Plechtigheid van Christus de Koning

Mr. President,

Staat u mij toe dat ik u toe spreek op dit uur waarin het lot van de hele wereld wordt
bedreigd door een wereldwijde samenzwering tegen God en de mensheid. Ik schrijf u
als Aartsbisschop, als opvolger van de Apostelen, als de voormalige Apostolische
Nuntius van de Verenigde Staten van Amerika. Ik schrijf u te midden van het stilzwijgen
van zowel de burgerlijke als de religieuze autoriteiten. Moge u deze woorden van mij
aanvaarden als "de stem van een roepende in de woestijn & quot; (Joh. 1, 23).
Zoals ik al zei toen ik in juni mijn brief aan u schreef, ziet dit historische moment de
krachten van het Kwaad op één lijn in een strijd zonder kwartier tegen de krachten van
het Goede; krachten van het Kwaad die machtig en georganiseerd lijken als ze zich
verzetten tegen de kinderen van het Licht, die gedesoriënteerd en ongeorganiseerd zijn,
in de steek gelaten door hun stoffelijke en geestelijke leiders.


Dagelijks voelen we de aanvallen zich vermenigvuldigen van degenen die de basis van
de samenleving willen vernietigen: het natuurlijke gezin, respect voor het menselijk
leven, liefde voor het land, vrijheid van onderwijs en zakendoen. We zien hoofden van
naties en religieuze leiders toegeven aan deze zelfmoord van de westerse cultuur en
haar christelijke ziel, terwijl de fundamentele rechten van burgers en gelovigen worden
ontkend in de naam van een noodsituatie op gezondheidsgebied die zich meer en meer
openbaart als instrument voor de vestiging van een onmenselijke gezichtsloze tirannie.


Er wordt gewerkt aan een globaal plan dat de Grote Reset wordt genoemd. De architect
ervan is een wereldwijde elite die de hele mensheid wil onderwerpen en
dwangmaatregelen wil opleggen om de individuele vrijheden en die van hele
bevolkingsgroepen drastisch in te perken. In verschillende landen is dit plan al
goedgekeurd en gefinancierd; in andere landen bevindt het zich nog in een vroeg
stadium. Achter de wereldleiders die de medeplichtigen en uitvoerders van dit helse
project zijn, zitten gewetenloze figuren die het World Economic Forum en Event 201
financieren en hun agenda promoten.


Het doel van de Grote Reset is het opleggen van een gezondheids dictatuur die gericht is
op het opleggen van liberticidale maatregelen, verborgen achter verleidelijke beloften
om een universeel inkomen te garanderen en de individuele schuld kwijt te schelden. De
prijs van deze concessies van het Internationaal Monetair Fonds zal bestaan uit het
afzien van privé-eigendom en het zich houden aan een vaccinatieprogramma tegen
Covid-19 en Covid-21 dat door Bill Gates wordt gepromoot met de medewerking van de
belangrijkste farmaceutische groepen. Naast de enorme economische belangen die de
initiatiefnemers van de Great Reset motiveren, zal het opleggen van de vaccinatie
gepaard gaan met de eis van een gezondheidspaspoort en een digitale ID, met als
gevolg het opsporen van contacten van de bevolking van de hele wereld. Degenen die
deze maatregelen niet aanvaarden, zullen worden opgesloten in detentiekampen of
onder huisarrest worden geplaatst, en al hun bezittingen zullen in beslag worden
genomen.


Mijnheer de President, ik neem aan dat u al weet dat in sommige landen de Great Reset
tussen het einde van dit jaar en het eerste trimester van 2021 zal worden geactiveerd.
Voor dit doel zijn verdere lockdowns gepland, die officieel zullen worden
gerechtvaardigd door een vermeende tweede en derde golf van de pandemie. U bent
zich terdege bewust van de middelen die zijn ingezet om paniek te zaaien en
draconische beperkingen van de individuele vrijheden te legitimeren, waardoor op
kundige wijze een wereldwijde economische crisis wordt uitgelokt. In de bedoelingen
van haar architecten zal deze crisis dienen om de toevlucht van naties tot de Grote
Reset onomkeerbaar te maken en zo de genadeslag te geven aan een wereld waarvan
ze het bestaan en de herinnering volledig willen opheffen.


Maar deze wereld, mijnheer de Voorzitter, omvat mensen, affecties, instellingen, geloof,
cultuur, tradities en idealen: mensen en waarden die zich niet gedragen als automaten,
die niet gehoorzamen als machines, omdat ze begiftigd zijn met een ziel en een hart,
omdat ze verbonden zijn door een geestelijke band die zijn kracht van bovenaf haalt,
van die God die onze tegenstanders willen uitdagen, net zoals Lucifer dat in het begin
van de tijd deed met zijn "non serviam & quot;.


Veel mensen ergeren zich - zoals we weten - aan deze verwijzing naar de botsing
tussen Goed en Kwaad en het gebruik van " apocalyptische & quot; boventonen,
die volgens hen de geesten ergeren en de verdeeldheid scherper maken. Het is niet
verwonderlijk dat de vijand boos is om ontdekt te worden net wanneer hij denkt dat hij
de citadel heeft bereikt die hij ongestoord wil veroveren. Het is echter verrassend, dat er
niemand is om alarm te slaan. De reactie van de diepe staat op degenen die zijn plan
aan de kaak stellen is gebroken en onsamenhangend, maar begrijpelijk. Juist nu de
medeplichtigheid van de mainstream media er bijna pijnloos en ongemerkt in geslaagd
is de overgang naar de Nieuwe Wereldorde te maken, komen allerlei misleidingen,
schandalen en misdaden aan het licht.


Tot een paar maanden geleden was het gemakkelijk om als " samenzwering
theoretici & quot; degenen die deze vreselijke plannen aan de kaak stelden, die we nu
tot in het kleinste detail zien worden uitgevoerd, te besmeuren. Tot afgelopen februari
had niemand ooit gedacht dat in al onze steden burgers zouden worden gearresteerd
omdat ze alleen maar op straat wilden lopen, ademen, hun zaak open wilden houden,
zondag naar de kerk wilden gaan.

Maar nu gebeurt het overal ter wereld, zelfs op ansichtkaart Italië,
dat door veel Amerikanen als een klein betoverd landje wordt beschouwd, met zijn oude
monumenten, zijn kerken, zijn charmante steden, zijn karakteristieke dorpen. En terwijl
de politici in hun paleizen gebarricadeerd zijn en decreten uitvaardigen zoals Perzische
satrapen, gaan bedrijven failliet, gaan winkels dicht en worden mensen verhinderd om
te leven, te reizen, te werken en te bidden. De rampzalige psychologische gevolgen van
deze operatie worden al gezien, te beginnen met de zelfmoorden van wanhopige
ondernemers en van onze kinderen, afgezonderd van vrienden en klasgenoten, die
verteld worden hun lessen te volgen terwijl ze alleen thuis voor een computer zitten.


In de Heilige Schrift spreekt de heilige Paulus tot ons over "degene die zich verzet "
tegen de manifestatie van het mysterie van de ongerechtigheid, de kathèkon (2 Thess
2,6-7). In de religieuze sfeer is dit obstakel voor het kwaad de Kerk, en in het bijzonder
het pausdom; in de politieke sfeer zijn het degenen die de vestiging van de Nieuwe
Wereldorde in de weg staan.
Zoals nu duidelijk is, heeft degene die de voorzitter van Petrus bekleedt, zijn rol vanaf
het begin verraden om de globalistische ideologie te verdedigen en te bevorderen, door
de agenda van de deep church te ondersteunen, die hem uit de gelederen van de kerk
heeft gekozen.


Mijnheer de Voorzitter, u hebt duidelijk verklaard dat u de natie wilt verdedigen - een
natie onder God, fundamentele vrijheden en niet-onderhandelbare waarden die vandaag
de dag worden ontkend en bestreden. Het bent u, beste President, die "degene die zich
verzet " tegen de diepe staat, de laatste aanval van de kinderen van de duisternis.
Daarom is het noodzakelijk dat alle goede mensen overtuigd worden van het belang van
de komende verkiezingen: niet zozeer omwille van dit of dat politieke programma, maar
vanwege de algemene inspiratie van uw actie die - in deze specifieke historische context
- het best die wereld, onze wereld, belichaamt, die ze door middel van de lockdown
willen opheffen. Uw tegenstander is ook onze tegenstander: het is de Vijand van het
menselijk ras, hij die "een moordenaar van het begin af aan " is (Joh 8:44).


Om u heen zijn met geloof en moed degenen verzameld die u als het laatste garnizoen
tegen de werelddictatuur beschouwen. Het alternatief is om te stemmen voor een
persoon die gemanipuleerd wordt door de diepe staat, ernstig gecompromitteerd door
schandalen en corruptie, die de Verenigde Staten zal aandoen wat Jorge Mario Bergoglio
doet met de Kerk, Premier Conte met Italië, President Macron met Frankrijk, Premier
Sanchez met Spanje, enzovoorts. Het chantabel karakter van Joe Biden - net als dat
van de prelaten van de "magische cirkel " van het Vaticaan - zal hem
blootstellen aan  een gewetenloos gebruik, waardoor onwettige machten zich kunnen
mengen in zowel de binnenlandse politiek als het internationale evenwicht.
Het is duidelijk dat degenen die hem manipuleren al iemand hebben die erger is dan hij,
met wie ze hem zullen vervangen zodra de gelegenheid zich voordoet.


En toch, te midden van dit sombere beeld, komt deze schijnbaar onstuitbare opmars
van de "Onzichtbare Vijand ", een element van hoop naar voren.
De tegenstander weet niet hoe hij moet liefhebben en begrijpt niet dat het niet genoeg is om
een universeel inkomen te verzekeren of hypotheken te annuleren om de massa 's
te onderwerpen en ze te overtuigen om als vee te worden gebrandmerkt.

Dit volk, dat te lang de misstanden van een haatdragende en tirannieke macht heeft doorstaan,
herontdekt dat het een ziel heeft; het begrijpt dat het niet bereid is zijn vrijheid in te ruilen voor
de homogenisering en de opheffing van zijn identiteit; het begint de waarde te begrijpen
van familiale en sociale banden, van de banden van het geloof en de cultuur die eerlijke
mensen verenigen. Deze Grote Reset is gedoemd te mislukken omdat degenen die het
gepland hebben niet begrijpen dat er nog steeds mensen zijn die bereid zijn de straat

op te gaan om hun rechten te verdedigen, om hun geliefden te beschermen, om een
toekomst te geven aan hun kinderen en kleinkinderen.

De nivellerende onmenselijkheid van het globalistische project zal de harde en moedige
tegenstand van de kinderen van het Licht jammerlijk teniet doen. De vijand heeft Satan
aan zijn kant, Hij die alleen weet hoe hij moet haten. Maar aan onze kant staat de
Almachtige Heer, de God van de legers die ten strijde trekt, en de Heilige Maagd,
die het hoofd van de oude Slang zal verpletteren.

" Als God voor ons is, wie kan er dan tegen ons zijn? " (Rom 8:31).
Meneer de president, u weet heel goed dat de Verenigde Staten van Amerika in dit
cruciale uur beschouwd worden als de verdedigingsmuur waartegen de door de
voorstanders van het globalisme verklaarde oorlog is ontketend. Stel uw vertrouwen in
de Heer, gesterkt door de woorden van de Apostel Paulus: " Ik kan alle dingen doen in
Hem die mij sterkt " (Fil 4,13). Een instrument van de Goddelijke Voorzienigheid zijn is
een grote verantwoordelijkheid, waarvoor je zeker alle genaden van de staat zult
ontvangen die je nodig hebt, omdat ze vurig voor je worden gesmeekt door de vele
mensen die je steunen met hun gebeden.


Met deze hemelse hoop en de zekerheid van mijn gebed voor u, voor de First Lady en
voor uw medewerkers, zend ik u met heel mijn hart mijn zegen.

God zegene de Verenigde Staten van Amerika!

Aartsbisschop Viganò

De Kunst van Oorlog
Meer Geavanceerde Wapens en Kernwapens voor Italië:
Minister van Defensie Guerini in de Voetstappen van St.Franciscus Manlio Dinucci


Op Sint Franciscus dag stuurde de minister van Defensie Lorenzo Guerini (Democratische Partij) de FrecceTricolori-strijders om over de Basiliek van Assisi te vliegen. "Het is het sterkste eerbetoon dat ons Italië heeft kunnen brengen aan de Poverello (de kleine arme kerel), tot wie
duizenden mensen zich wenden, terwijl de pandemie de armoede verergert", schreef het franciscaanse tijdschrift.
Het is een discutabel geschenk: een vlucht van een uur van de negen FrecceTricolori-strijders kost meer dan 40.000 euro aan overheidsgeld,
een bedrag waarmee gemiddeld 27 netto maandsalarissen konden worden betaald.

Volgend jaar zal de nieuwe en krachtigere geavanceerde trainingsjager T- 345A, geproduceerd door Leonardo, die de Italiaanse luchtmacht, met de aankoop van het aantal van 23 eenheden, tegen een kostprijs van bijna 380 miljoen euro, gaat vliegen. Zij zullen zorgen voor een betere
"trainingseffectiviteit" door de piloten voor te bereiden op het gebruik van F-35's en andere gevechtsvliegtuigen.
"Onze dank gaat uit naar de Generaals en de Minister van Defensie Lorenzo Guerini," schreven de Franciscanen na het overvliegen van de
Frecce Tricolori vliegtuigen. "Vanavond gaan we allemaal slapen in de hoop op een betere dag."


Dit zijn rustgevende woorden, uitgesproken terwijl andere Italiaanse gevechtsvliegtuigen zoals Ghedi's Tornado PA-200's, op het punt staan
vervangen te worden door F-35A's, en al in Duitsland waren om deel te nemen aan Steadfast Noon, NATO's jaarlijkse nucleaire oorlogsoefening
onder Amerikaans bevel. Italië, Duitsland, België en Nederland namen deel met hun eigen luchtmacht en hielden de Amerikaanse B-61 kernbommen klaar voor gebruik op hun grondgebied, om binnenkort te worden vervangen door de meer dodelijke B61-12.


Op deze manier schenden zij, na het bereiken van 50 ratificaties op 24 oktober 2020, het non-proliferatieverdrag en verwerpen zij het VN-
Verdrag inzake de afschaffing van kernwapens, dat binnen 90 dagen in werking zal treden. Negen landen met kernwapens en dertig NAVO-
partners hebben zich echter niet aangesloten. In Europa is het VN-verdrag alleen geratificeerd door Oostenrijk, Ierland,
Malta, Liechtenstein, San Marino en de Heilige Stoel. Om het vitale doel van het verdrag te bereiken, is een grote mobilisatie van de publieke
opinie voor nucleaire ontwapening onontbeerlijk, hoewel deze momenteel niet bestaat, aangezien de dreiging van een kernoorlog door de politiek-
media-apparaten tot zwijgen wordt gebracht, vandaag de dag nog meer dan vroeger, omdat ze alleen maar spreken over een virusdreiging.


Zo worden de steeds gevaarlijker wordende stappen, die Italië neemt in de voorbereiding van de oorlog en de daaruit voortvloeiende verhoging
van de militaire uitgaven, verborgen. Tijdens de vergadering van de ministers van Defensie van de NAVO op 23 oktober bevestigde minister
Guerini de deelname van Italië aan een nieuw NAVO-ruimtevaartcentrum in Ramstein (Duitsland) en de noodzakelijke versterking van de nucleaire
strijdkrachten om "onze nucleaire afschrikking veilig en efficiënt te houden", tegenover "de ernstige uitdaging van het groeiende
Russische arsenaal aan kernraketten".

Minister Guerini ondertekende ook namens Italië met negen andere NAVO-landen een intentieverklaring voor de bouw van een raketsysteem
op de grond dat formeel gericht is op de realisatie van een verdediging tegen korte- en middellangeafstandsraketten; terwijl het in werkelijkheid
gebruikt zou kunnen worden voor de lancering van middellange afstandsraketten die vergelijkbaar zijn met de Amerikaanse
Euromissiles uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. Tot slot heeft minister Guerini beloofd de militaire uitgaven van Italië verder te
verhogen, van de huidige 26 tot 36 miljard euro per jaar. Voor deze doelstelling is al 35 miljard euro extra uitgetrokken, met name door het
ministerie van Economische Ontwikkeling, plus nog eens 30 miljard euro uit het Herstelfonds.

"De middelen die zijn toegewezen aan defensie" - zei minister Guerini - "vormen een strategische hefboom voor de economie van het land". Het is
daarom noodzakelijk "om onze medeburgers beter te laten begrijpen dat er in de lucht- en ruimtevaart, defensie en veiligheidsindustrie een
relevant stuk van het concurrentievermogen van Italië is, dat de toekomst van de jongere generaties zal kunnen garanderen." De toekomst is dus
niet zo zwart: om de bekende film te parafraseren, zolang er oorlog is, is er hoop.

Stuur dit artikel door via uw e-mail lijsten. Doorsturen op uw blogsite, internetforums, enz.
Manlio Dinucci
Il manifest, 27 oktober 2020

Document vertaling vanuit Italie door: wakkeremensen
Waarschuwing voor handhaver(s) !
De horeca blijft open met de juridische toolkit van burgerfront.nlOp de persconferentie van Mark Rutte 13 oktober 2020 zegt hij opnieuw de horeca te zullen sluiten als onderdeel van zijn Corona maatregelen. Maar mag hij dat zomaar? Welke autoriteit heeft ‘de overheid’ achter de voordeur of op jouw erf? En geldt dat ook voor bedrijven?

Volgens Jurist Jeroen Sloendregt is die autoriteit er pas als jij haar geeft door een contract aan te gaan en andersom werkt dat ook.
De BOA of politieagent is welkom in jouw café voor een kopje koffie, als klant. Of je open bent of niet, dat bepaal je -volgens Jeroen- zelf.

Om dat uit te leggen heeft hij met ‘burgerfront’ en ‘Bond Overheidszaken’ een juridische toolkit samengesteld.
Dat begint met een bordje bij de deur, waarop staat: bij betreden van dit terrein en/of binnentreden van deze ruimte gaat u
ONHERROEPELIJK akkoord met
ONZE VOORWAARDEN.

In dit onderstaande gesprek legt Jeroen uit hoe de toolkit tot stand is gekomen en hoe het werkt.News by RP DUTCH


Artsen starten rechtszaak om covid-19 van A-lijst te krijgen

Afgelopen week was er een belangrijke bijeenkomst in Berlijn waar de ‘World Doctors Alliance’ is opgericht. Een initiatief van onder andere de Duitse arts Heiko Schöning, oprichter van de Duitse groep Ärzte für Aufklärung die zich al langer kritisch uit over de coronamaatregelen. Onder dit Europese gezelschap bevindt zich ook de Nederlandse arts Elke de Klerk.

Op de bijeenkomst kondigde De Klerk een rechtszaak aan die zij samen met artsen en verpleegkundigen tegen de Nederlandse staat wil voeren om covid-19 van de A-lijst af te krijgen om op deze manier van de coronamaatregelen af te komen. De maatregelen zijn volgens haar een bedreiging voor de volksgezondheid. Reguliere zorg wordt afgeschaald waardoor mensen niet meer tijdig worden geholpen. Volgens de Klerk is er inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs om covid-19 als een griep te classificeren. De Klerk licht toe dat zij op dit moment al zo’n 45 artsen heeft gevonden die zich willen verbinden aan de rechtszaak en dat ze hoopt dat er nog meer zullen volgen. De Klerk zegt niet het beeld te herkennen dat ziekenhuizen op dit moment weer vollopen met coronapatiënten. Zij staat in contact met een groep van meer dan 75 medisch specialisten en huisartsen door heel Nederland, die een ander geluid laten horen.

De jacht op ‘complotdenkers’ is geopend

De mainstream media komt vandaag met het bericht dat De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt voor complottheorieën en desinformatie over het coronavirus. Complotdenkers worden vergeleken met terroristen.
Dat staat in het nieuwe dreigingsbeeld. "Eenlingen zouden vanuit een combinatie van extremistisch gedachtegoed, mogelijk psychosociale of psychische problemen en maatregelen in het kader van Covid-19 juist eerder tot een geweldsdaad kunnen overgaan. Een deel van de verschillende groepen en individuen vindt elkaar in het afwijzen van de overheid of overheidsbeleid", zegt NCTV.
Volgens de NCTV gaat het om een 'relatief brede, activistische bovenlaag', maar is er ook een 'een radicale onderstroom met soms extremistische gedragingen, zoals het belagen van journalisten en politici of, het intimideren van politiemensen'. Dat betekent volgens NCTV dat een terroristische aanslag in Nederland voorstelbaar is. De overheid heeft alvast een wetvoorstel op de plank liggen.

Censuur op volle toeren

Twitter en Facebook hebben gisteren besloten om een artikel in  over Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden, te censureren. Volgens het artikel misbruikte Hunter enkele jaren terug zijn positie als zoon van de toenmalige vicepresident van de Verenigde Staten.
In het artikel wordt op basis van opgedoken e-mails verteld dat Joe Biden in 2015, toen hij vicepresident was, een ontmoeting had met een partner van het Oekraïense aardgasbedrijf Burisma. Dat was in de periode dat zijn zoon werkzaam was voor dat bedrijf. Biden had op dat moment verregaande invloed op het Amerikaanse regeringsbeleid ten opzichte van Oekraïne. Een jaar na de ontmoeting oefende Biden druk uit op de Oekraïense regering om de hoogste aanklager van het land te ontslaan, nadat deze de corruptie bij Burisma wilde onderzoeken.
Facebook besloot de verspreiding van het artikel te censureren en te factchecken. Twitter liet weten dat het onder meer had ingegrepen omdat het artikel van The New York Post op gehackt materiaal gebaseerd zou zijn en dat is in strijd met de huisregels van Twitter. Trump reageerde boos op zijn eigen Twitter-account. Volgens Trump zijn Joe en Hunter Biden op heterdaad betrapt. De president eist dat zij tegenstander voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen alle documenten omtrent zijn betrokkenheid bij de zaken van zijn familieleden vrijgeeft. Het campagneteam van Biden ontkent alle beweringen in het verhaal van The New York Post. Volgens Biden heeft het gesprek waarover de krant schrijft nooit plaatsgevonden.
Wie net als wij op de zijlijn Q en de alternatieve media volgt weten dat de Bidens schuldig zijn aan omkoping en belangenverstrengeling en dat ‘Sleepy Joe’ dit zelf destijds op camera heeft bevestigd.

Coronavaccin stilgelegd na ernstige bijwerking

Het bedrijf Janssen Vaccins is op een tegenslag gestuit bij de ontwikkeling van een vaccin tegen Covid-19. De farmaceut heeft net als concurrent AstraZeneca de ontwikkeling ervan tijdelijk stil moeten leggen.
Het bedrijf, onderdeel van het Amerikaanse moederbedrijf Johnson & Johnson, bevestigt dat een proefpersoon onverwacht ziek is geworden. Het bedrijf spreekt van een ’onverwachte ernstige bijwerking’. In totaal doen 60.000 proefpersonen mee aan de testen. Jansen Vaccins stelt dat dit de normale gang van zaken is. ,,Bijwerkingen zoals ziekten, ongevallen en dergelijke, zelfs ernstige, zijn een verwacht onderdeel van elke klinische studie, vooral grote studies.’’
Eerder werd ook het onderzoek van de universiteit van Oxford en AstraZeneca stilgelegd. Dat wordt gezien als grootste kanshebber om als eerste een ‘veilig en werkend vaccin’ op de markt te brengen. Een van de proefpersonen bleek een aandoening aan het ruggenmerg te hebben gekregen. Oxford en AstraZeneca hielden de tegenvallers aanvankelijk stil. Ook Johnson & Johnson brachten de pauzering niet zelf naar buiten. Dat is normaal, stelt het bedrijf in een reactie, onderzoekspauzes zijn doorgaans niet openbaar. Het is nog onduidelijk wat er aan de hand is met de proefpersoon.Al bijna 3000 kritische artsen tekende brandbrief coronabeleid!Het begon in juli met ruim tachtig artsen, maar inmiddels zijn er bijna drieduizend artsen die de brandbrief over de
coronamaatregelen hebben ondertekend. De kritische artsen willen een open debat over de vraag of het huidige
beleid niet erger is dan de kwaal. De artsen maken in de brief bezwaar tegen onder meer de verplichte sociale distantie,
verplichte isolatie, hygiënemaatregelen en verplichte persoonlijke beschermingsmaatregelen.

‘Ten tijde van de piek en onzekerheid van de pandemie was dit wellicht nog verdedigbaar, maar voor het voortzetten van
noodmaatregelen is onvoldoende wetenschappelijke basis, sterker nog, er is wellicht meer bewijs tégen het gezondheid
bevorderende effect van de huidige maatregelen dan ervoor.’ De artsen wijzen op de schade op het gebied van het
psychosociale domein, economische schade en schade aan de non-covidzorg en totale zorgkosten.
Die is ongeëvenaard en vele malen groter dan de winst van de gewonnen levensjaren van coronapatiënten.

Onderwerpen voor debat :

1) Het virus moet worden geschrapt van de lijst A van meldingsplichtige ziekten. Covid-19 blijkt niet dodelijker of
gevaarlijker dan andere griepvirussen.

2) Afschalen van de maatregelen en zo snel mogelijk terug naar 'normaal'. De huidige maatregelen veroorzaken meer
schade dan zij proberen te voorkomen.

3) Opheffing van de inperking van vrijheden en grondrechten. Maatregelen mogen alleen in goed overleg worden
toegepast en op basis van vrije keuze.

4) Duidelijkheid scheppen over het doel van de maatregelen. Flattening the curve, het oorspronkelijke doel van
de maatregelen, is al lang bereikt.

5) Positieve coronatesten worden ten onrechte gebracht als 'besmetting' en als 'uitbraak'

6) Het coronabeleid moet vooral gericht zijn op gezondheidsbevordering. De huidige 'angst voor het virus',
de 1,5 metermaatregel en de mondkapjes verlagen de weerstand onnodig, waardoor het risico op infecties
en andere aandoeningen verder toeneemt.

Brandbrief: https://opendebat.info/verkorte-brandbrief/
Website: https://opendebat.info/

Bijdrage: Käthie Schene

DOKTERSVERKLARING INZAKE MONDKAPJES

Her en der geldt een mondkapjesplicht, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer. Ondanks dat er bijna geen besmettingen zijn, zoals we op het dashboard van het RIVM kunnen zien, hangt het wel in de lucht dat er een uitgebreide mondkapjesplicht komt in de openbare ruimte.
Dit zelfs ondanks dat vele artsen en wetenschappers stellen dat het dragen van mondkapjes niet helpen tegen corona besmettingen en zelfs gezondheidsnadelen kennen.

Mondkapjes benemen je de adem, en daarmee dus zuurstof. Je kunt er dus zuurstoftekort van krijgen, en verder hoofdpijn, luchtwegklachten, CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties. Als de overheid een maatregel instelt die dit tot gevolg heeft, dan mag je stellen dat de verplichting tot het dragen van een mondkapje een vorm is van staatsgeweld tegen haar burgers.

DIT IS ONACCEPTABEL!

Vele artsen en wetenschappers hebben verklaard dat mondkapjes ongezond zijn, en daarmee kunnen we de autoriteiten om de oren slaan. Daarom is er een doktersverklaring die u kunt downloaden en uitprinten. Mocht u al dan niet per ongeluk geen mondkapje op hebben waar dat wel moest, kunt u deze doktersverklaring tonen. Een handhaver die uw gezondheid en respecteert zal en de integriteit van de verklarende artsen niet ter discussie stelt, zal u met rust moeten laten.

DOWNLOAD DE DOKTERSVERKLARING

Inzake het dragen van mondkapjes: Ongeacht de regelgeving is het voor de toonder van deze verklaring niet verantwoord
om een mondkapje te dragen. Onderstaande onafhankelijke artsen verklaren het volgende over het dragen van mondkapjes:

Dr. Russell Blaylock, neurochirurg: Mogelijke gevolgen van het dragen van mondkapjes: hoofdpijn, luchtwegklachten,
CO2 ophoping, hypoxie (zuurstoftekort in de weefsels), tot aan ernstige levensbedreigende complicaties.

Prof. Dr. Dolores Cahill : Mondmaskers zorgen dat de drager minder zuurstof binnenkrijgt. Dat zet je immuunsysteem onder druk.
De latent aanwezigevirussen, inclusief corona, zullen juist opnieuw naar boven komen.

Dr. Kelly Victory : Het is niet nodig om gezonde mensen te isoleren. Mondkapjes zijnbedoeld voor zieke mensen.
Het dragen van mondkapjes kan bovendien het risico op besmettingen vergroten.

Dr. Marije Berkelaar: We laten ons zinloze en uiterst ongezonde maatregelen opleggen: quarantaine van gezonde mensen,
de 1,5 metermaatschappij, het gebruik van desinfecterende handgel en mondkapjes, en misschien zelfs een vaccin.

Dr. Carla Peeters : Immunoloog (voormalig RIVM medewerker). Door het dragen van een mondkapje is het moeilijker om genoeg zuurstof
binnen te krijgen. Het zuurstofgehalte in het bloed kan bij langdurig gebruik dalen. Tegelijkertijd neemt het CO2-gehalte toe.
Hierdoor kunnen ontstekingen toenemen en verzwakt de immuniteit. Daarnaast kunnen (toxische) stoffen die gebruikt worden
voor mondkapjes in de longen terechtkomen. Die kunnen daar schadeveroorzaken en het risico op bacteriële en virale infecties vergroten.

Mondmaskers kunnen zelfs bijdragen aan de verspreiding van virussen. De maskers helpen in ieder geval niet om de verspreiding
van het coronavirus tegen te gaan. Een virusdeeltjeis ongeveer 80 tot 150 nanometer in diameter. Dit is te klein om door de stoffen van mondkapjes geblokkeerd te worden. De officiële instantie waar de Nederlandse overheid haar beleid op baseert, het RIVM, verklaart over mondkapjes bovendien dat het nut van mondkapjes in openbare ruimte NIET bewezen is. De toonder van deze verklaring mag er op
vertrouwen dat de handhaving deze verklaring door onafhankelijke artsen respecteert en de integriteit van deze artsen niet ter discussie stelt. Artsen hebben de eed van Hippocrates afgelegd, waarmee zij altijd het belang en de gezondheid van de cliënt of patiënt voorop stellen.
De toonder van deze verklaring claimt dat u zijn of haar gezondheid laat prevaleren boven regeltjes of protocollen.


Het is vakantietijd. Veel mensen zijn daarom in het buitenland en daar is het vaak nog veel gekker met de mondkapjes plicht.
Daarom hebben we voor u ook dokters verklaringen in verschillende talen.

DOKTERSVERKLARING – DUITSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ENGELSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – FRANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – ITALIAANSE VERSIE
DOKTERSVERKLARING – SPAANSE VERSIE

DISCLAIMER:

Deze dokters verklaring is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De intentie van dit document is niet om de wet te overtreden
of daartoe aan te zetten maar om de gezondheid van de mensen goed te houden. Als u denkt dat u beter af bent met een mondkapje,
doet u dat gerust. Bij twijfel raadpleeg uw eigen huisarts. Gebruik deze dokters verklaring op eigen risico. Denk er wel aan dit deze doktersverklaring door de autoriteiten mogelijk als nietig wordt beschouwd. Tegelijkertijd is het plegen van geweld door de
staat ook verboden. Maak uw eigen afweging. U moet dit document zien als serieus bedoelde ludieke actie, om meer en
meer mensen bewust te maken van de gevaren van mondkapjes, inclusief de handhavers.

Die handhaver mag zich dan wel beroepen op de noodverordening, maar daar staat tegenover dat dit een schending
is van de internationale rechten van de mens. Maatregelen verplichten die aantoonbaar gezondheids schade aanrichten
is een vorm van geweld. En als dat door de overheid gebeurt dan heet dat staatsgeweld.

BRONNEN:

De betreffende artsen, doctoren dan wel wetenschappers hebben hun verklaring niet gedaan om in deze doktersverklaring te laten plaatsen.
Hun uitspraken zijn één op één overgenomen. U zou kunnen denken dat we ze uit hun context hebben gehaald, dat is niet de bedoeling.
Om daar geen misverstanden over te laten bestaan voegen we de originele bronnen van uitspraken toe en wel hieronder,
zodat u het zelf kunt lezen en zelf uw oordeel kunt vormen.

https://www.dlmplus.nl/2020/05/29/de-gevaren-van-het-dragen-van-een-mondkapje/

Waarom mondkapjes lang niet zo onschuldig zijn als gedacht
https://www.ninefornews.nl/trauma-arts-we-moeten-niet-wachten-op-het-coronavaccin/
https://www.ninefornews.nl/wakkere-huisarts-spreekt-zich-uit-over-coronamaatregelen-doe-hier-niet-aan-mee/

P.S.: Heeft u zelf deze doktersverklaring al gebruikt, deel ons uw ervaring, we zijn heel benieuwd, we willen graag feedback.
Plaats een reactie onderaan deze pagina of stuur een bericht naar de redactie.

P.S.: Krachtens de noodverordenings artikelen 2.7, 2.7a, 2.8 en 2.9 is het verplicht voor personen van 13 jaar of ouder om
in het openbaar vervoer, op veerboten en op luchthavens, niet-medische mondneuskapjes te dragen. Er wordt geen
uitzondering gemaakt voor mensen die om medische redenen geen mondkapjes kunnen (ver)dragen.
Op de Viruswaanzin privé afdeling staat echter dat een medewerker van Actie-Bevolkingzorg heeft verklaard
‘dat op de genoemde artikel niet wordt gehandhaafd voor personen die wegens een medische oorzaak geen
mondkapjes kunnen dragen. Reizigers zullen de medische oorzaak desgevraagd op enigerlei wijze aannemelijk
moeten maken’. U weet hoe u aan een doktersverklaring kunt komen.

P.S.: In navolging van deze doktersverklaring hebben we ook een Verklaring van Staatsrechtgeleerden inzake het dragen van mondkapjes.Dr. Thomas Cowan www.humanheartcosmicheart.com
Wat wist Rudolf Steiner in 1918 van wat zich nu ontvouwd in 2020

Uittreksel uit de presentatie over 'The Human Heart is not a Pump' op 12 maart 2020 door Dr. Thomas Cowan, M.D.,

Sprekend op de Health And Human Rights Summit in Tucson, Arizona.Wat wist Rudolf Steiner in 1918, van wat zich nu ontvouwd in 2020

Oproep aan de mensen van de aarde om een Onderzoeker*1) te zijn.

Hoe?

Door je eigen verantwoordelijkheid te nemen (jouw vermogen om te reageren) en je te verenigen met je medemens en de betere VRAGEN te stellen, totdat je van binnen stil wordt omdat je WEET! En als je het weet, weet je wat goed is en wat niet. Wat werkt en wat niet. Het is niet moeilijk, maar er is moed en compassie nodig om de Waarheid te ontdekken. Dit zal versnellen wanneer we open staan om samen te leren en te verkennen. Luister naar onze broeders en -zusters die jaren van toewijding en onderzoek hebben volbracht en door persoonlijke ervaring in staat zijn verschillende punten te verbinden die uitzonderlijk zijn. In het verleden noemden we zo'n mens een ouderling, en Thomas Cowan is een van onze ouderlingen en dierbare broer die het waard is om aandachtig naar te luisteren. Een goed vertrekpunt om jouw Onderzoek-reis mee te beginnen of om mee aan te vullen.

Vertaling van de speech van Dr.Thomas Cowan gehouden op 12 Maart 2020

Dr. Thomas Cowan

Ik heb 10 minuten en ik wist niet zeker of ik dit stadium bereikte. Ik kan niet anders dan iets zeggen over dit hele Coronavirus-gedoe. Willen jullie dat ik dat doe? Pubic reageert met 'ja alsjeblieft' en wat gelach.
Dus nogmaals, als je Rudolf Steiner kent, heb je de antwoorden op de test, maar je moet de details zelf uitzoeken. In 1918, na de enorme, grootste pandemie van de Spaanse griep van 1918, werd Steiner gevraagd ‘Wat was de oorzaak?' En hij zei: 'Nou, virussen zijn gewoon excreties* van giftige cellen. Virussen zijn stukjes DNA of RNA met een paar andere eiwitten die ze uit de cel hebben gehaald. Dit gebeurd wanneer de cel wordt vergiftigd. Virussen zijn zelf nergens de oorzaak van.

(* Excretie is het uit de cel of het lichaam verwijderen van niet meer bruikbare of toxische afvalstoffen van het metabolisme)

En de eerste manier waarop ik jullie zou willen aanmoedigen om hierover na te denken is, stel je bent een beroemde dolfijnen dokter en je hebt lange tijd dolfijnen in de poolcirkel bestudeerd, en de dolfijnen waren allemaal in orde en dan op een dag wordt je opgebeld zo van 'Fred, veel van de dolfijnen op de poolcirkel gaan dood, kun je komen kijken wat er aan de hand is?’ En je kunt maar 1 vraag stellen, wat zou dat dan zijn? Steek je hand op, hoeveel van jullie zouden vragen; Ik wil een dolfijn onderzoeken om de genetische samenstelling van die dolfijn te ontdekken? Niemand, want dat is zinloos. Hoevelen van jullie zouden vragen;‘Ik wil zien of deze dolfijn en die dolfijn een virus hebben omdat het besmettelijk kan zijn en daarom worden al deze dolfijnen ziek?’ Alleen die man daar. Hoevelen van jullie zouden vragen, excuseer mij voor mijn woorden, ‘Heeft iemand hier shit zooi in het water gedumpt?’ Zoals Exxon Valdez? Iemand? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op, want dat is wat er is gebeurd.

Wanneer cellen vergiftigd worden dan proberen ze zichzelf te zuiveren door ‘afval’ dat we virussen noemen, uit te scheiden.

Als je luistert naar de nieuwste lezingen gegeven door de NIH over de huidige theorie over virussen die ook exosomen worden genoemd en in deze lezing wordt ook de complexiteit van virussen belicht, dan zul je zien dat dit perfect in lijn is met de huidige gedachte over wat een virus werkelijk is. Ik heb hier een dramatisch voorbeeld van uit mijn eigen jeugd waar ik opgroeide. Net buiten ons huis was een moerasgebied. Het zat vol met kikkers en de kikkers hielden me 's nachts wakker.Ik plakte de ramen dicht en in het voorjaar maakten ze een groot kabaal. Maar na verloop van tijd waren de kikkers allemaal weg. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een genetische ziekte hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat de kikkers een virus hadden? Niemand. Hoevelen van jullie denken dat iemand DDT in het water heeft gedumpt? Iedereen in het publiek steekt zijn hand op. Dat is wat er is gebeurd. Ziekten zijn vergiftigingen. Het is een van de redenen waarom vaccinaties, dat sla ik nu even over…

Dus wat gebeurde er in 1918? Bij elke enorme pandemie in de afgelopen 150 jaar, was er een enorme sprong voorwaarts in de elektrificatie van de aarde. In 1918, laat in de herfst van 1917, was er de introductie van radiogolven over de hele wereld. Telkens wanneer je een biologisch systeem blootstelt aan een nieuw elektromagnetisch veld, vergiftig je het. Je vermoordt sommigen en de rest gaat in een soort van opgeschorte animatie. Interessant genoeg leven ze iets langer maar wel zieker. En dan begint in de Tweede Wereldoorlog de volgende pandemie met de introductie van radarapparatuur over de hele aarde, waarbij de hele aarde in radarvelden wordt bedekt. De eerste keer dat mensen daar ooit aan zijn blootgesteld. In 1968 was er de Hongkong-griep en het was de eerste keer dat, de aarde heeft een beschermende laag die de Van Allen-gordel heet die in wezen de kosmische velden van de zon, de maan, Jupiter enzovoort integreert en dit dan verdeeld naar de levende wezens van de aarde, waar de mens satellieten plaatste die radiofrequenties uitzenden in de Van Ellen Gordel en binnen 6 maanden hadden we een nieuwe virale pandemie.

Waarom viraal? Omdat de mensen vergiftigd zijn, scheiden ze gifstoffen uit, die op virussen lijken. Mensen denken dat het een griepepidemie is.

In 1918 besluit de pandemische afdeling van Boston Health de besmettelijkheid van de Spaanse griep te onderzoeken. Geloof het of niet, ze namen honderden mensen met griep en zogen de snot uit hun neus en injecteerden dit bij de gezonde mensen die GEEN griep hadden en NIET één keer konden ze de volgende persoon ziek maken. Ze deden dit keer op keer. Ze waren niet in staat besmetting aan te tonen. Ze deden het zelfs met paarden die blijkbaar de Spaanse griep kregen en deden zakken over hun hoofd. De paarden niesden in de zak en men legde vervolgens de zak over het hoofd van een gezond paard en GEEN ENKEL PAARD WERD ZIEK. Je kunt hierover lezen in het boek ‘The Invisible Rainbow’ van Arthur Firstenberg ’, waarin alle stappen in de elektrificatie van de aarde worden beschreven en hoe er binnen zes maanden een nieuwe grieppandemie over de hele wereld was.

Als je de normale uitleg leest, hoe het kwam dat van Kansas naar Zuid-Afrika in 2 weken tijd, de hele wereld tegelijkertijd de symptomen kreeg,ondanks het feit dat het transportmiddel in 1918 te paard en per boot was, is er geen verklaring voor. Ze zeggen gewoon ‘we weten niet hoe dat is gebeurd’. Maar als je erover nadenkt met deze radiogolven en andere frequenties die sommigen van jullie in je zakken en om je pols hebben, kun je een signaal naar Japan sturen en komt het daar per direct aan. Dus ieder van jullie die niet gelooft dat er een elektromagnetisch veld is dat binnen enkele seconden wereldwijd communiceert, is niet wakker.

En ik rond het af met de opmerking dat er de afgelopen 6 maanden een dramatische kwantumsprong is geweest voor de elektrificatie van de aarde. En ik weet zeker dat velen van jullie weten wat dat is, het heet 5G. Er zijn 20.000 straling emitterende satellieten die onze aarde bombarderen, net als het stralende emitterende ding in je zak en om je pols dat je de hele tijd gebruikt. DAT KOMT NIET OVEREEN MET GEZONDHEID. Het spijt me dat ik dat moet zeggen. Het is niet in overeenstemming met gezondheid. Dit is een water destructie apparaat. En voor iemand van jullie die zegt: 'we zijn geen elektrische wezens, we zijn gewoon fysieke materie', doe dan geen moeite om een ECG of een EEG of een zenuwgeleidingsonderzoek (EMG) te doen, want we zijn elektrische wezens en de chemicaliën zijn slechts het bijproduct van die elektrische impulsen. En ik beëindig met de vraag of iemand kan raden waar de eerste volledig bedekkende 5G stad ter wereld was? Publiek antwoord in koor: “Wuhan”. Thomas: precies.

Dus wanneer je hierover begint na te denken, bevinden we ons hier in een existentiële crisis, zoals de mens nog nooit eerder heeft gezien. En ik wil de oud-testamentische profetie niet over jullie uitstorten, maar dit is iets dat ongekend is. Het plaatsen van 100.000 satellieten veroorzaakt een hele deken van straling om de aarde heen. En trouwens, zoals ik eerder van plan was te zeggen, dit heeft eigenlijk iets te maken met de vaccinatie vraag wat mij duidelijk werd met het volgende praktijkvoorbeeld; ongeveer een jaar geleden had ik een patiënt die binnenkwam die helemaal in orde was totdat hij zijn arm brak. Hij werkt als elektricien en plaatst wifi-systemen bij vermogende mensen. Elektriciens hebben een zeer hoog sterftecijfer, maar hij was in orde totdat hij zijn arm breekt en een metalen plaat in zijn arm geplaatst krijgt. Drie maanden later kon hij niet meer uit zijn bed komen en was totaal, hart onregelmatigheden,ingestort. De gevoeligheid voor straling heeft te maken met de hoeveel metaal je in je lichaam hebt en met de kwaliteit van het water in je cellen. Dus als je aluminium begint te injecteren bij mensen, worden ze receptoren voor het absorberen van verhoogde elektromagnetische velden en dat is een perfecte manier voor de degeneratie van het menselijk ras die we nu massaal ervaren.

En ik ga eindigen met nog een ding dat ik graag wil voorlezen, een citaat van Rudolf Steiner uit 1917 en toen was het een andere tijd.

“In tijden dat er geen elektriciteit was en de lucht niet krioelde van elektrische invloeden (we hebben het over 1917), was het gemakkelijker om mens te zijn. Daarom is het, om überhaupt mens te kunnen zijn, nodig om sterke spirituele capaciteiten te praktiseren dan een eeuw geleden nodig was ”.

Dus doe wat je kan om je spirituele capaciteiten te vergroten, want het is echt heel moeilijk om tegenwoordig een mens te kunnen zijn. Bedankt voor het luisteren.

https://www.youtube.com/watch?v=zFN5LUaqxOA&feature=emb_logo

Rudolf Steiner

Wat moeten we nog meer weten?

We hebben de afgelopen weken veel geleerd; hoe het wereldwijde brein op het internet is aangesloten, hoe de ontberingen van de zogenaamde wetenschap zijn en blijven vertraagd, dat veel van wat we geloven over virussen theoretisch is, dat de weide de kiem-theorie heeft bevorderd, hoe de miljardenindustrieën zijn gebouwd op de wereld die onbewezen theorieën accepteren en geloven, hoe we gewoonlijk de verkeerde vraag blijven stellen - bijvoorbeeld: Hoe kan ik mijn immuunsysteem versterken als de fundamentele vraag is, hoe kan ik ophouden me bloot te stellen aan de giftige stoffen die me ziek maken (waarbij ik constateer dat virussen niet de bron van de ziekte zijn, maar een symptoom), dat de getallen die worden gebruikt om deze huidige hysterie te rechtvaardigen - de tests, de vermeende bevestigde en de motiliteit - Zwitserse kaas zijn, hoe alle sociale, politieke en economische sancties gebaseerd zijn op deze zeer twijfelachtige cijfers, hoe gemakkelijk we geconditioneerd zijn om te accepteren wat het scherm ons vertelt - onszelf ervan overtuigen dat we goed geïnformeerd zijn - en vergeten dat wat we nieuws noemen bevooroordeeld is en gescript is om meer van hetzelfde te verkopen... om er maar een paar te noemen.

Wat volgt zijn een paar citaten en links die nuttig kunnen zijn. Open het origineel en bekijk zelf wat er wordt onthuld.

While media reports have put the COVID-19 death rate as high as 4.5%, a study at the disease's epicenter in Wuhan found it's actually much lower. and The mortality rate for COVID-19

Italian Government Study: 99% of their Coronavirus Fatalities Were Already Sick; Half Diagnosed with 3 or More Diseases.

(Studie van de Italiaanse regering: 99% van hun Coronavirus sterfgevallen waren al ziek; de helft werd gediagnosticeerd met 3 of meer ziekten.)

No one is looking at the big picture. No one is noticing that the mortality rates from all causes are going down, not up in most countries... The same link applies to what follows:

Dit is niet de eerste keer dat de wereld wordt opgeschrikt door een virale pandemie. We hebben eerder voorspellingen gehoord -- waarvan er geen enkele uitkwam -- dat de Mexicaanse griep, de vogelgriep, SARS, MERS, het West-Nijl virus, het Zika virus en Ebola miljoenen mensen zouden gaan doden. Met name hebben al deze angsten zich voorgedaan nadat het internet het menselijke contact als overheersend communicatiemiddel verving en woorden en foto's op een scherm de realiteit verving. Vandaag de dag is dit zo ver gegaan dat mensen eindelijk bereid zijn de wereld te sluiten in plaats van te beseffen wat er om hen heen gebeurt.


Ik (de auteur) doe niet alsof er geen enkele basis is voor deze voorspellingen. Achter alle hysterie gaat de angst schuil dat de catastrofe die de "Spaanse griep" van 1918-1921 was, zich zal herhalen. De griep van 1918 maakte immers een derde van de wereldbevolking ziek en doodde naar schatting vijftig miljoen mensen. Maar er zijn een aantal belangrijke feiten over de griep van 1918 die niet algemeen bekend zijn:


 • De griep van 1918 werd niet veroorzaakt door een virus.
 • De griep van 1918 was niet besmettelijk en verspreidde zich niet door direct menselijk contact.
 • De griep van 1918 begon op Amerikaanse militaire bases waar soldaten werden getraind in draadloze telegrafie. De griep verspreidde zich over de hele wereld op tienduizend schepen van de Amerikaanse marine die waren uitgerust met ultramoderne draadloze stations. Het werd veel dodelijker in september 1918 toen het eerste 24-uurs spraak radiostation, dat krachtig genoeg was om in de meeste delen van de wereld te worden ontvangen, in New Brunswick, New Jersey in dienst van de Amerikaanse oorlogsinspanning werd uitgezonden en daarmee het moderne tijdperk van de radiocommunicatie inluidde.

De inspanningen van de artsen die voor de Amerikaanse openbare gezondheidsdienst werken om het besmettelijke karakter van de griep van 1918 te bewijzen, waren heroïsch en resulteren in een daverende en herhaalde mislukking. In november en december 1918 en in februari en maart 1919 probeerden ze honderd gezonde vrijwilligers te besmetten met de griep op de volgende manieren:


 • Ze stopten afscheidingen uit de mond, neus, keel en bronchiën van gehospitaliseerde influenza patiënten in de neus, keel en ogen van vrijwilligers;
 • Ze injecteerden bloed van zieke patiënten in vrijwilligers;
 • Ze filterden slijmstof van zieke patiënten en injecteerden het onder de huid van vrijwilligers;
 • Zij lieten vrijwilligers handen schudden met zieke patiënten, praten met hen, gezichten dicht bij elkaar, gedurende vijf minuten, en lieten de patiënt dan zo hard als hij kon uitademen terwijl de vrijwilliger, twee centimeter verderop, inademde, dan had de patiënt direct in het gezicht van de vrijwilliger gehoest, vijf keer.

Geen van de vrijwilligers in een van deze experimenten werd op enigerlei wijze ziek.

Vergelijkbare pogingen om gezonde paarden te besmetten met afscheidingen van een ziek paard met griep resulteerde in dezelfde klinkende mislukking.

Wat het moeilijkst is voor mensen om los te laten is het idee, zo diep ingebakken in onze maatschappij, dat een ziekte hetzelfde is als een bacterie of een virus. Deze manier van kijken naar de wereld, als een slagveld in plaats van een gemeenschap, is verkeerd. Ja, er is een respiratory virus geassocieerd met griep. Nee, het virus veroorzaakt de ziekte niet. Influenza is een neurologische ziekte die bijna elk orgaan kan aantasten, met of zonder ademhalingssymptomen. Het wordt veroorzaakt door elektriciteit.

Vooral nu moet de wereld deze dingen weten. Zodra men begrijpt dat de griep van 1918 niet door een virus werd veroorzaakt en niet werd verspreid door besmetting, maar werd veroorzaakt door de plotselinge verspreiding van radiocommunicatie over de hele wereld, zou de hysterie moeten afsterven en kan de wereld weer normaal worden, en de nodige zaken doen om zich te ontdoen van de draadloze technologie.

Radiogolven hebben in de afgelopen eeuw meer mensen ziek gemaakt en gedood dan alle bacteriën en virussen samen. Ook hartziekten, diabetes en kanker (hoofdstukken 11, 12 en 13 van De Onzichtbare Regenboog) worden voornamelijk veroorzaakt door de zee van straling waarmee onze mobiele telefoons, mobiele torens, radiotorens, radarstations, beveiligingssystemen, babyfoons, draadloze computers en andere draadloze apparaten en infrastructuur onze kostbare en kwetsbare wereld hebben overspoeld.


Aan mij (Arthur Firstenberg, auteur, The Invisible Rainbow) is gevraagd of ik denk dat de coronavirus ziekte wordt veroorzaakt door 5G, en mijn antwoord is: niet direct. Maar de parallellen met 1918 zijn opvallend.

5G is de radio-aanval op onze planeet aan het escaleren naar een nieuw niveau, met behulp van veel hogere frequenties, veel grotere bandbreedte, en veel grotere vermogens niveaus.

Een aanwijzing voor de elektromagnetische aard van de huidige pandemie komt uit een interessante observatie: maar liefst tweederde van de mensen die positief testen op het coronavirus hebben hun reukzin verloren, en vaak is dat hun enige symptoom en zijn ze anders niet ziek. (“Loss of sense of smell as marker of COVID-19 infection,” ENT UK). Verlies van reukzin is een klassiek teken van de ziekte die in de voormalige Sovjet-Unie radiogolf ziekte werd genoemd, en die vandaag de dag elektrische gevoeligheid wordt genoemd; vaak is het het enige symptoom van blootstelling aan radiogolven bij verder gezonde personen. ("Onderzoek naar de reukzin bij personen die onderworpen zijn aan de invloed van UHF," Ye. A. Lobanova en Z. V. Gordon, in The Biological Action of Ultrahigh Frequencies, A. A. Letavet en Z. V. Gordon, eds., Moskou 1960, JPRS 12471, pp. 50-56).

Een andere aanwijzing is de vaak gerapporteerde effecten van het coronavirus op het hart- en vaatstelsel, waaronder "ritmestoornissen, hypotensie, tachycardie en een hoog percentage van gelijktijdige hart- en vaatziekten bij geïnfecteerde personen". Dit werd gerapporteerd op March 6, 2020 in Cardiology Magazine. Dit zijn ook klassieke effecten van blootstelling aan radiogolven.

Een derde aanwijzing is een verbazingwekkende variatie in de ernst van de huidige pandemie, ongeacht de maatregelen die regeringen nemen om persoonlijk contact te voorkomen. Waarom heeft Italië bijvoorbeeld 74.000 gevallen van coronavirus, en Japan slechts 1200? Tachtig procent van de in Japan geïdentificeerde gevallen hebben de infectie niet aan iemand anders doorgegeven. Tokio, een van de meest dichtbevolkte stedelijke gebieden ter wereld met een bevolking van 38 miljoen inwoners, heeft bijna geen ziekte. Dit ondanks een landelijke quarantaine en een sluiting van de maatschappij in Italië, en weinig maatregelen tegen de ziekte in Japan... Japan heeft nauw contact met China en heeft zelfs de inkomende vluchten van Hubei pas op 1 februari stopgezet. Japan heeft een oudere bevolking dan Italië, en een hogere graad van tabaksgebruik.

De elektrische aard van de ziekte zou dit ook verklaren. Bijna heel Japan is vulkanisch en de elektrische geleiding van de aarde onder Japan is hoger dan onder het grootste deel van Italië. Inwoners van Japan zijn daarom beter geaard dan inwoners van het grootste deel van Italië en hebben minder last van de radiogolven om hen heen. De vulkanische regio's van Italië - Sicilië en Campanië - hebben veel lagere waarden voor het coronavirus dan de rest van Italië.

Ongeacht de oorsprong of de ernst van het respiratoire virus dat COVID-19 wordt genoemd, speelt de uitrol van 5G een grote rol in de huidige pandemie. Angst, sociaal isolement en het stilleggen van de samenleving brengen veel meer schade toe aan het weefsel van het leven dan het virus ooit zou kunnen. Het is tijd dat de samenleving haar obsessie met dit micro-organisme overwint en zich richt op de noodtoestand van de draadloze technologie, op aarde en in de ruimte.

Arthur Firstenberg,

Auteur, De Onzichtbare Regenboog.


Naar bovem


free web counter