MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen


Over ons


Over ons

Wij zijn gemotiveerde wakkere mensen en proberen een beeld te schetsen van wat er in de wereld gebeurt. U kunt heel veel informatie vinden
via artikelen en video's. Wij als empathische mensen voelen dit als plicht om deze zaken te belichten. Er zijn ook veel interessante artikelen over gezondheid en spiritualiteit. Tevens zijn er veel collega en vrienden linken op de website te vinden waarin ook veel nuttige informatie wordt verstrekt. Regelmatig geven wij gratis Healing sessies, deze en andere informatie delen wij ook altijd over en weer met onze geweldige vrienden van wakkeremensen.

Na jarenlange ervaring en gesprekken met duizenden mensen zijn wij ook bewust dat de website voor velen heftig over kan komen maar we zijn heel eerlijk rechtdoorzee en niet zoetsappig. Dit doen we ook om mensen wakker te schudden van de oude patronen "soort van hypnose staat" waar mensen al eeuwen in verkeren alleen in deze nieuwe shift waar iedereen in zit is het belangrijk om wakker te worden. Om zo ons licht en mooie frequenties te laten zijn in wie wij werkelijk zijn.

Beleef deze site als wekker de wake up call en u wordt wakker uit de illusie en dat is goed. Want wat gaat komen door middel van bewust wakker zijn is zoveel liefde zoveel licht zoveel moois wat u nooit eerder heeft beleefd en dat is heet uw werkelijk zelfzijn. U sliep en u werd geleefd maar
nu bent u een wakker geworden Mens en eerst zal je de rommel onder de stenen vandaan zien komen om zo uw weg te vinden in de nieuwe tijd met al het goede dat u zelf in u draagt. En alles word belicht zoals nooit te voren. Velen die nu wakker zijn beseffen dat we nu kunnen zeggen tegen iedereen; heb geen angst wees niet bang geloof ten aller tijden in uzelf en zo vormen wij 1 lichtbundelkracht te samen waar geen manipulaties meer in voor gaan komen maar leven vanuit het hart de ziel en het universum.

Gerelateerde websites zijn welkom, u levert dan een banner of tekst link en u heeft dan onze banner of tekst link al geplaatst.
Zoals u weet geeft dit een hogere ranking en komt u sneller in het zicht. Wij staan open voor suggesties of idee├źn.


Wilt u ons werk ondersteunen door middel van donatie zodat de stroming van waardering en liefde blijft stromen want we weten
inmiddels ook dat door de wet van aantrekkingskracht u die waardering en liefde in meervoud verdubbelt terug zal ontvangen.

Team MMXINaar boven