MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen



Reviews Marcelius
Your Story


Feel Free to Speak



31-07-2020 Dag Marcelius
Ik ben Femke en Ik schrijf deze mail omwille van twee redenen en ik zal beginnen met de eerste. Een bedankje.
Ik weet niet of u mij nog herinnerd want u ziet wel heel veel mensen maar het voelde plots heel juist aan om deze mail te sturen.
Ergens vorig jaar hebben wij nog een telefonisch gesprek gehad. Ik wil u hiervoor heel erg bedanken.
Want ik heb hier namelijk enorm veel aan gehad. Vorig jaar was ik nog iemand die niet in haar kracht stond.
Ondanks dat bleef u me zeggen hoe wijs ik was. Dat was iets dat ik toen nog niet wilde inzien. Maar nu, een jaar later wel.

Ik ben enorm sterk gegroeid van iemand die elke dag tegen het leven vocht naar iemand die het leven omarmt omwille van de wetendheid.
Dat het leven een droom is. Ik kijk dan ook met een andere blik naar het leven dan toen.
En u hebt me daarbij kunnen helpen door uw geloof in mij en de healing. De tweede reden van deze mail is dat ik en mijn moeder
heel graag mee doen aan de meditatie op 8 augustus. We kregen beiden een enorme kippenvel!
En voelden aan dat dit juist is om te doen. Wij zijn van Belgie en hopen dan ook heel erg dat de meditatie naar Belgie uitgebreid word.
Want dit is namelijk iets wereldwijds en er moet iets aan gedaan worden.

Dankjewel voor dit mooi initiatief!
Groeten Femke De Deken

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21-07-2020 In licht & liefde Marcelius. Hartelijk dank voor de buitengewone gratis healing.
Het voelde als de voorloper van ascentie en dat ik met een nieuwe geboorte bezig ben.
Een warme Zielen groet.
In licht & liefde Elisabeth.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

04-05-2020 Goedemorgen lieve Marcelius ,
Allereerst excuus voor deze late reactie. Een aantal weken geleden, rond 10 uur, mocht ik helemaal gratis, van uw tijd en zienswijzen gebruik maken. Dat wat u mij vertelde moest een lange tijd ‘landen en wortel schieten’ in mijn systeem. Ik vond het zeer verhelderend, bijzonder en soms onzeker aanvoelend na afloop. Wat was het heel aardig van u om uw ingevingen van twee, door mij genoemde, extra namen aan mij te vertellen.
Met een hoofd vol gedachten en een dankbaar gevoel , reed ik weer huiswaarts.

Alles moest echt nog gaan ‘landen’ en enige tijd later probeerde ik via de site een review te plaatsen. Heel oenig en dom......het lukte mij niet .
Na een paar dagen weer een mislukte poging gedaan te hebben, gebeurde er van alles en ben ik het eerlijk gezegd weer vergeten....
Ongeveer een week geleden had mijn zus , Astrid Holierhoek een afspraak met u. Na afloop nam ik mij voor om u dmv deze mail alsnog hartelijk
te bedanken voor uw gul geschonken informatie aan mij .
Dank u wel voor uw wijsheid en de érg interessante informatie!
Lieve groetjes van Monika Holierhoek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

03-05-2020 Hallo Marcelius
Vanaf de start van de energie waarin we nu zitten (start van de carona) is er bij mij een enorme rust en blijdschap (niet om de gevolgen voor veel mensen) ontstaan. Omdat ik onderbewust voelde NU gaat het gebeuren waar we zolang naar toegewerkt hebben. Heb mij losgekoppeld van deze angst/onmacht energie die nu moet worden verwerkt door het collectief.

Zend hier dagelijks licht en vergeving naar toe en leef vanuit mijn Vrije Wil. Er gebeuren nu zoveel mooie dingen, mensen bouwen zonder het te beseffen aan een nieuwe wereld niets wordt meer zoals het was. Hier mogen we doorheen als een nieuwe geboorte (kan pijn doen) maar als je wakker wordt en je openstelt voel je dat we prachtige Wezens zijn met onbeperkte mogelijkheden.
Dus als je mij vraagt hoe gaat het met je… GODDELIJK .
Liefdevolle groet Carlo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-04-2020 Dag Marcelius,
Hierbij mijn review:
Vanmorgen heb ik een telefonisch consult gehad met Marcelius. Ik vond het een verhelderend consult waarbij ik vele inzichten kreeg.
Ook mocht ik een “energiereset” ontvangen.
Marcelius neemt alle tijd voor je en heeft een kalme en vriendelijke benadering. Ik zou iedereen een consult aanraden.
Nogmaals bedankt en tot ziens, Groet Astrid Holierhoek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22-03-2020 Dag Marcelius,
Fijn dat je dit initiatief nam voor de Oproep, er zijn op dit moment zoveel mooie bewegingen van mensen die zich elke dag voor het goede verbinden. Mooi dat je er nog een verslag van gaat maken voor Wakkere Mensen. Klein stukje ervaring van gister wil ik graag delen
De bronverbinding die ontstond was heel krachtig. Via verbinding met allen kwam ik onder de aarde in een kristallen ruimte waar een heel helder enorm grote bergkristal stond en de liefde voor de mensheid die wij dragen werd via dit kristallen netwerk door de leylijnen van onze aarde verspreid en kwam overal ter wereld via de bomen, het water en de lucht weer boven en deze positieve energie ademen mensen en alle wezens weer in en verbond alles tot eenheid, vreugde, vrijheid en vrede. Aljo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19-03-2020 Beste Marcelius
Wat betreft ons consult van afgelopen zondag: lichamelijk voel ik nog geen verschil in de knie, maar ik merk dat het herstel van mijn evenwicht wel veel gedaan heeft voor mijn vertrouwen en kracht. Ik heb alweer een groter rondje kunnen lopen en ook heuvelaf ging beter. En ik had ook genoeg vertrouwen om voor het eerst weer een stukje te gaan fietsen; de angst om opnieuw onderuit te gaan was nu weg. En eergisteren ook weer eens lekker in m'n tuin gewerkt. Met dank voor je liefdevolle begeleiding, Warme groet, Eline

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16-03-2020 Dag Marcelius,
Ondertussen heb ik meerdere berichten gekregen van vriendinnen en vrienden dat zij een gratis reading of healing hebben gekregen van jou, zelfs in Spanje! Allen zijn er heel blij mee! Het was de vorige zondag weer een heel fijne en krachtige healing. Waarin vooral mijn derde oog werd versterkt, cirkels om mijn hoofd en kruinchakra werd aangeraakt. Een vriendin en ik merkten dat je al begonnen was om 20.05 Om de paar minuten tikte de
TV, ( stond niet aan) en ook de laptop deed een paar keer mee. Groetjes E.P.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13-03-2020 Goedemiddag Marcelius,
Gisterochtend heb ik een gratis reading van u mogen ontvangen en dat kwam precies op het goede moment.
Al jaren liep ik tegen mezelf aan, ik kwam er langzamerhand achter dat ik andere mensen kon lezen en direct antwoorden voor problemen binnen kreeg. Maar aangezien ik altijd dacht dat ik, op zijn minst, een beetje anders was dan anderen, deed ik er niets mee. Durfde ik niet. Totdat u mij gisteren vertelde dat ik een medium ben en u mij mezelf hebt laten bekrachtigen. Door dat te doen denk ik dat ik nu meer met andere mensen aan de slag durf te gaan en mezelf blijer ga voelen. Of..... zoals ik op mijn visitekaartje heb staan, thuiskomen bij jezelf, dat geldt nu zeker voor mij. En daarvoor wil ik u heel hartelijk danken.
Liefdevolle groet, Gerda

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

07-03-2020 Marcelius,
Ten eerste was ik overdonderd door je vriendelijke en rustige stem. Op de een of andere manier had ik een koelere zakelijke stem verwacht. Dat stelde me gerust, want ik was toch best wel gespannen.
Het was verrassend dat je zo goed wist hoe het met mijn rug gesteld is. Ik waardeer het enorm wat je eraan hebt gedaan; weet niet of de lichte scoliose die je herstelde (nog) oké is, maar mijn onderrug is nog steeds even stijf en pijnlijk. Helaas.
Je vroeg of ik vocht vasthoud waarop ik antwoordde dat ik daar geen weet van had. Maar nu achteraf, nu ik er op let, merk ik dat dit toch wel het geval is! In mijn handen en onderbenen en voeten, niet heel erg maar toch. Al met al heb ik het consult als heel prettig, boeiend en interessant ervaren. Nogmaals dank, Iris

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06-03-2020 Dag meneer Marcellius
U bent mijn engel in 2011 heb ik kontakt met u gehad ik heb mijn spiritueel ontwaken gehad. Alles wat u toen heeft gezegd is uitgekomen.
Ik wil u bedanken want het heeft heel veel voor mij betekend. Ik leer nu wie ik ben. U had toen een lichtbal geplaats in mijn hart. Dat is mijn redding geweest. Dat ik u nu opzoek is geen toeval en ik heb een ontmoeting gehad met God. Ik hoop graag een keer met u in kontakt te komen of u te ontmoeten. Zou dat een enorme eer vinden want ik ben u nooit vergeten. Of dat u me een keer zou bellen want ik ben u zo dankbaar voordat. Dank u wel mijn beschermengel en u bent mijn gids. Want ik weet dat ik een grote roeping heb moge God u zegenen vriendelijke groet met heel veel liefde respect en waardering Serdal Yilmaz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

05-03-2020 Beste Marcelius,
Ik wil je nogmaals bedanken voor het (gratis!) consult van afgelopen dinsdagavond. Het was voor mij weer een hele ervaring en het heeft weer stof tot nadenken gebracht. Ik wil je toch even laten weten dat het eczeem van mijn dochter Noor bijna zo goed als weg is. Echt super! Dank daarvoor.
Daarnaast voel ik mijzelf krachtiger worden en ik zie dat bij mijn zoontje ook gebeuren. Ik kan niet omschrijven wat het precies is, maar het voelt als anders. Ik kom vast nog een keer bij je terug. De rest zal zich dit jaar wel wijzen.
Groetjes, Hanneke Fijne avond!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12-02-2020 Beste Marcellius
Bedankt voor de behandeling en je inzicht. Ook voor jouw website, hier ga ik veel aan hebben.
Het artikel absorberen van negativiteit is zelfs geschreven op mijn verjaardag..17-11 2019...
Ik ga proberen nog bewuster te leven en vaker naar mijn innerlijk weten te luisteren.
Nogmaals heel veel dankbaarheid van uit mijn kant...
Lieve harte groet ; Engelien.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

06-02-2020 Lieve meneer Marcelius,
Net voor het eerst 4 keer 5 minuten met u gesproken en wat was dat toch een onbeschrijfelijke ervaring.
Zonder dat ik al teveel zei wist u zoveel te benoemen wat ook helemaal klopte! En uw healing was zo emotioneel dat ik er tot nu toe nog steeds ondersteboven van ben. Moge God u rijkelijk zegenen daarvoor want de pijn was zeer intens.

Ik moet nog steeds bijkomen en verwerken wat u allemaal gezegd hebt omdat het zo indrukwekkend was. Wauw en nog eens wauw... Reken maar dat ik u vaker bel hoor. U bent echt supergoed!!! Mijn oprechte complimenten. Wat een gave zeg. Voor u het maximaal aantal sterren omdat u dat ook dubbel en dwars verdiend. Ik houd in de gaten wat na 3 dagen gebeurd na uw magnetisering van op afstand. En ook wanneer dat andere uitkomt.
U hebt er een hele grote fan bij. Namaste, Judy

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23-01-2020 Marcelius, wat een geweldige reading. U zegt wat er in mij huist. Uw energie is fantastisch. Heel erg bedankt! Miranda

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15-01-2020 Dag Marcelius,
Wij willen u hartelijk bedanken voor het gratis telefonische consult wat u vanavond aan mij en mijn partner heeft gegeven.
Wij hebben dit als zeer aangenaam ervaren.
Mijn partner vertelde mij over de opmerking van u over zijn handen, ik heb hem daar gisteren toevallig? ook nog op
geattendeerd en dat hij daar iets mee zou kunnen gaan doen.
De behandeling die u mij heeft gegeven heeft mij gelijk al een stuk “lichter” laten voelen, alsof er een stuk last van mijn schouders af is.
Ook voelt het alsof ik meer ruimte op de borstkas heb gekregen.

Ik heb al met al weer meer vertrouwen en goede moed gekregen !
Nogmaals hartelijk dank en wij weten u zeker nog eens te vinden voor een consult !
Eveneens zal ik u aanbevelen bij anderen.
Fijne avond verder en hartelijke groet, Marco & Vera

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10-01-2020 Hey Marcelius,
De healing was een intense ervaring, voelde me na de sessie een beetje draaierig maar dat was van korte duur. Heb zeer goed geslapen en was al vroeg wakker. Voelde me fit om de dag vroeg te starten. Heeft allemaal tijd nodig om te integreren natuurlijk. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat ik allemaal ervaren heb, maar voelde goed aan en heb het laten gebeuren in wat er kwam.
Groetjes, Annemie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-12-2019 Hello Marcelius,
Thanks for the free healing we have seen you on awakening people -wakkere mensen- keep up the good job, It was magnificent.
Karen and John from the UK

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-12-2019 Wauw Marcelius,
Wat geweldig en wat een stroming, het ging door mijn hele lijf, mijn zus Anne zag een soort van vonkenregen om zich heenkomen ze zij ik voel mij verlicht en vooral zo sereen. Man hoe doe je dat? Hartelijk dank voor deze onbaatzuchtigheid.
Marielle en Anne

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-12-2019 Geachte Marcelius,
Bij deze een reactie op de gratis gegeven healing van 13 december. Het is moelijk om te omschrijven maar het was prachtig zoveel aparte energievormen met vooral veel verlichting en een heel aparte gevoelsbeleving, ik zou het bevrijding willen noemen. Hoop dat U dit vaker doet. Mijn dank is groot. Veel liefs, Maria van Daselaar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

12-12-2019 Hey lieve Marcelius,
Wil je zeer bedanken voor je energetisch healing van de afgelopen dagen het heeft heel goed geholpen je bent echt een genezer blijf zo door gaan en veel mensen helpen met je mooie gave je hoort me gauw weer! A.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-11-2019 Lieve Marcelius,
U bent echt een speciaal Puur Liefdevol persoon, U bent echt een Engel :-) , Uw Stem inzichten en hulp hebben echt een helende werking van Harte Dankjewel voor Uw "Eerlijkheid" en lieve woorden, énorm veel Begrip, Directe Hulp (geestelijk en lichamelijk), Dankjewel voor uw steun en geloof. Ik wens u van harte veel warmte liefde alle geluk toe blijvend op alle gebieden, Vriendelijke groet Carina

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-11-2019 Lieve Marcelius,
Ik wil je nog bedanken voor je mooie inzichten die je me de afgelopen dagen heb gegeven en voorspelingen ik ga er zeker wat mee doen en ook nog bedankt voor de krachtige energetische behandelingen voor me rug en me heup ik durf het bijna niet te zeggen maar voel bijna niks meer ! je bent gewoon echt een wonder ! bel je gauw weer eens terug X

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-11-2019 "Wat is het een fijn kado geweest om het gratis telefonisch consult van een uur te mogen ontvangen. Heel hartelijk dank hiervoor. Het consult gaf herkenning en een bevestiging van hetgeen ik de laatste jaren doormaak. Die bevestiging was zeer welkom, had ik echt even nodig! Buiten hetgeen Marcelius over mij vertelde (reading) heeft hij veel aandacht gehad voor mijn fysieke gesteldheid en me daarbij geholpen (healing). Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en heb op momenten dat het nodig is meer energie. Ik ben dankbaar voor de verandering en ontwikkeling die -mede door de healing- gekomen is.
Met hartelijke groet, Nicolette"

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thank you all

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

07-11-2019 Lieve Marcelius,
Bedankt voor het fijne gesprek. Echt alles wat u mij vertelde daar kon ik mezelf in verplaasten. Ik had u voor het laatst gesproken eind mei en nu dacht ik ik bel u weer en ja...wonderbaarlijk wat ik allemaal van u mocht horen. Maar het mooie is dat u mij ook zelf mijn weg wilt laten vinden, maar dat er voor mij nog veel moois te wachten zal staan. Keuzes zal ik zelf moeten gaan maken, maar dat gaat mij vast en zeker weer lukken. En u vertelde mij gaat leven, leef het leven, leef de liefde! Nogmaals dank u wel! Monique

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

13-06-2019 Ik zeg het je dit was zo bijzonder ik heb er geen woorden voor. Hij is zo goed alle vragen die ik had heeft hij kunnen beantwoorden op zo een manier dat je denkt hoe is dat mogelijk. Ik zou de hele wereld aanraden om Hem te bellen Ik ben nog nooit van een healer, medium zo onder de indruk geweest. Fantastisch bel hem mijn leven is vooral VERANDERD. ALVAST BEDANKT BRENDA. GOD ZEGEN U!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

08-10-2018 Vandaag jou gekozen omdat ik lichamelijke klachten had in mijn onderrug en schouderbladen ...ik benoemde alleen mijn rug en wat er toen volgde was heel bijzonder..Je bent 35 min constant op afstand met mijn lichaam bezig geweest..... Ik ben een heel stuk lichter en helder...het lijkt als of je idd alle diepliggende blokkades hebt verwijderd. ik ben erg benieuwd de komende tijd hoe het me zal vergaan ... lichamelijk en alsook of mijn toekomst positief zal zijn zoals je zei ... Nogmaals dank ..groeten Petra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marcelius, Ik vind jou een bijzonder medium. Als je jou belt voel je vanzelf al alles aan over de situatie, persoon etc. Je legt alles goed uit, waardoor je de zaken begrijpt. Je hebt mooie veranderingen voor mij gezien die gaan komen in mijn leven. Waaronder ook de liefdesrelatie met de man van dansles die gaat komen, werk en andere mooie zaken ook qua ontwikkeling die gaan komen. Je gaf aan dat er ook nog een paar mooie verrassingselementen eraan zitten te komen, wat ik nooit gedacht had. Maar ik mag straks de vruchten pakken. Ik laat het je weten als je voorspellingen zijn uitgekomen. Bedankt voor het mooie consult. Lieve groetjes

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Marcelius, Ik heb je nu al een aantal keren gesproken en je benoemd de dingen zoals ze zijn. Je wind er geen mooie doekjes omheen en ziet direct wat er aan de hand is, zonder dat te vertellen. Je voorspellingen zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. Dankjewel voor je oprecht- en helderheid. Je bent echt een topper <3 Liefs, R

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geweldig, je weer eens gesproken te hebben. Je oprechtheid en je subtiele opmerkingsvermogen, met je confronterende, inspirerende *wijze woorden*. Net wat er nodig is. Je bent voor mij *een pareltje* in dit werkveld. Zuiver & Oprecht. Namaste... Een welgemeende *Harte groet*. Een oude bekende!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marcelius is voor mij een wonderlijk medium. Zo heb ik hem ook genoemd tijdens het consult. Ik heb een uitgebreide healing mogen ontvangen en hij verzekerde mij dat ik mij de volgende ochtend een stuk beter zou gaan voelen. Nou Marcelius, dat had je mis.... nog geen uur later voelde ik mij topfit. Alles wat je mij kon vertellen over mij, mijn verleden en mijn omgeving klopte zeer nauwkeurig. Je hebt me ook een blik in de toekomst gegeven. Ik hoop echt dat het uitkomt. Maar als jij het zegt.... dan kan het niet anders. Mag ik je nogmaals bedanken voor dit bijzondere consult. Voor het wegnemen van mijn onrust, extreme vermoeidheid en de spierverkrampingen. Ik ga je zeker weer bellen en ik raad anderen aan hetzelfde te doen. S.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marcelius, U bent zo verschrikkelijk goed in wat u doet dat ik woorden tekort komt om dat allemaal uit te leggen. Hij begrijpt en voelt je zo goed aan dat je wel uren en uren met hem aan de telefoon kan blijven praten. Hij is zo precies dat je geen enkel minuut spijt hebt dat je hem hebt gebeld. En je houdt er altijd een goed gevoel en bruikbare advies aan over. Niet normaal. MENSEN BEL HEM,HET ZAL JE LEVEN VERANDEREN. Bedankt voor alles spreek je binnenkort weer. Groetjes Brenda

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marcelius, je uitspraken zijn altijd zo *Too the Point*. Geweldig! *Mijn Dank voor de Healing* Zo treffend je uitspraak mbt de honingraad. Hahaha... Dat voelt zo stevig en krachtig. Die ga ik dagelijks inzetten. De imker speld van m'n opa heeft nu *Ter Herinnering* een speciaal plekje gekregen op m'n werktafel. Een welgemeende *Harte groet*. Een oude bekende.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo, ik spreek je nu al zo'n lange tijd en nog steeds verbaas je me keer op keer. Je geeft telkens zo'n reikende hand... Al zoveel van je voorspellingen zijn uitgekomen. Het duwtje in de rug doet zoveel deugd, alsof je weet wat een mens precies nodig heeft en dit zonder al te veel uitleg van onze kant!! Je bent zo'n zuiver mens, echte aanrader. Groetjes Fanny.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik had gisteren met je gebeld, vandaag de toets gehad en gehaald met een 10 ! Zoals je zei met vlag en wimpel. Heel erg bedankt voor de healing. Nicole

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heel hartelijk wil ik bedanken voor het gesprek dat ik vanmorgen met je mocht hebben. Het heeft me veel goed gedaan. Je hebt me nieuwe feiten verteld maar ook heel feiten voor mij kunnen bevestigen. Indien nodig zal ik je zeker weer bellen. Hartelijke groeten en ook voor jou veel geluk in de toekomst. Marianne Schilt

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste marcelius, Ik belde je vanwege een zeurend en verdovend gevoel in mijn nek/li-arm, deze heb je behandeld en ook een ?scan? in de rest van mijn lichaam en blokkades weggehaald, voel mij nu veel ontspannender en lichter, veel dank hiervoor, liefs Wendy

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Marcelius laatst een gesprek met je gehad wat ben jij een goed medium coach of hoe je het noemen wilt. ik kreeg gelijk de antwoorden op mijn vragen tot in detail ,mij ga je vaker horen. Mensen, dit is een AANRADER! Grt Jani.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey amigo,hermano,angelito. Marcelius bedankt. Bedankt dat je er bent. Bedankt voor wat je doet, voor het collectief. Onvoorwaardelijk liefde is wat ik bij je voel, ervaar en beleef. Dat is wat ik van je krijg en in dit bericht is het wat ik je geef. Dank je Marcelius! Miguel.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wauw wat een geweldige lieve man ben jij en wat een prachtig consult en healing heb ik mogen krijgen. Dank je wel voor het terug zetten in mijn kracht. Ik ga je zeker terugbellen met de ontwikkelingen. Groetjes B

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jij bent geweldig. Dank vanuit mijn hart voor het delen van het licht. Je gaf mij niet wat ik wou maar wat ik nodig had. Een nieuwe paar schoenen ? Het was ongelooflijk mooi. Thank U for being You. I appreciate You and your Gifts. A.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lieve Marcelius, Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan vandaag. Het heeft mij doen beseffen dat een medium op bellen voor jezelf veel meer helpt, dan onrustige vragen over andere mensen waar je niks mee op schiet. Ik hoop dat ik mij lichamelijk wat beter voel morgen, en dat het afsluiten voor andermans energie geholpen heeft. Volgens mij wel! Je bent heel goed in de dingen die je aan voelt en alles wat je verteld is correct. Je intentie om mensen te helpen is in ieder geval heel zuiver. Tot snel. Liefs Y

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20/8/17 vandaag heel goed gesprek gehad !! Een hele aangename en grappige stem heeft dit krachtig medium grote mijnheer !! Bedankt voor alles! Mensen bel hem aub je staat versteld. Voor de rest niet uit te drukken in woorden. Bedankt om mijn leven te veranderen ! Veel Liefs

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 voor jou Marcelius, ik had de laatste tijd last van slapeloze nachten. Jij hebt mij goed geholpen. Ik slaap weer heerlijk en goed door :)..veel liefs

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ongelofelijk gewoon top. Geeft situaties aan wat hij onmogelijk kan weten geeft prima advies. T    Naar boven