MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen


Xandra Medium


Xandra Medium

Gespecialiseerd in Relaties!
Vanaf mijn derde jaar ben ik bewust medium. Dit ging gepaard met een speelgoed telefoontje zelf weet ik het nog heel goed.
Mijn moeder zat naast mij en het telefoontje begon te rinkelen uit zichzelf ik nam op en aan de andere kant van de lijn werd er gezegd..
Met ome Gijs en de gebakken peren ik zei dit tegen mijn moeder en mijn moeder gaf aan Ome Gijs is net was overleden....  

In mijn praktijk geef ik advies en hypno regressie therapie waarvoor ik ben gediplomeerd. (HBO)
Voor o.a: trauma's, verslavingen, relatieproblematiek, gewichtsproblemen. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.


Daarnaast geef ik telefonisch advies via mediamieke gesprekken op gebied van relaties.

U kunt bij mij terecht met al uw vragen waarvoor u een vertrouwenspersoon nodig heeft of gewoon een goed gesprek met een luisterend oor.
Dit geeft zoveel rust voor u en het lost ook blokkades op zodat u verder kunt met uw dagelijks leven.Boek nu een telefonisch consult via Marcelius
U kunt ook een duo consult boeken van ons samen

U krijgt bij ons: Kwaliteit, ervaring & duidelijkheid.
Tot snel!

Warme groet,
Xandra

Ingeschreven bij :Xandra Hypnose / Regressie
ORBS, ENTITEITEN & UFO STRALINGEN, GEFOTOGRAFEERD DOOR:
MEDIUM XANDRA

Wanneer is het mogelijk om dit bijzondere waarneembare wat niet met het blote oog te zien is te mogen fotograferen. Het van nature afstemmen in een andere frequentie of radiogolf waarin ik mag verkeren ten tijden van mijn leven als Medium. Vanaf mijn derde jaar ben ik me bewust geworden dat ik contact mocht maken met het onzichtbare via een speelgoed telefoontje in het jaar 1975. Ik weet het nog goed.


Mijn moeder was in de kamer en ik zat naast haar op de grond met het speelgoed telefoontje het telefoontje begon uit zichzelf te rinkelen. Verbaasd keek ik mijn moeder aan en nam op, aan de andere kant was de stem van ome Gijs en de gebakken peren want dat zei ome Gijs altijd.
Ik zeg tegen mijn moeder ome Gijs is aan de telefoon zo bijdehand als ik al was. Mijn moeder gaf aan dat ome Gijs net was overleden.

Velen kennen mij als: Relatie Medium Xandra waarbij ik al meer dan 15 jaar met passie mijn missie vervul als Medium. Wil ik nu toch iets heel bijzonder extra's delen. Al een aantal jaren wanneer ik fotografeer komen er orbs of entiteiten of ufo stralen op de foto's die ik mag maken zichtbaar ik zal hier een aantal foto's met u delen.Een licht energie entiteit sliert ....... Vanuit een ster een enorme licht sliert.

Ik zal u proberen de komende tijd over dit fenomeen op de hoogte te houden.
Mocht u vragen hebben of een afspraak met mij wensen dan kunt u mij mailen.

paramacxa@gmail.com

Relatie Medium XandraNaar boven