MARCELIUS MEDIUM HEALER

Spiritualiteit, Paranormaal, Praktijk, Fyto - Orthomoleculair & Energetische behandelingen


Xandra MediumXandra Medium

Gespecialiseerd in Relaties!


De nieuwe tijd en de liefde


Voor degenen die op ziel niveau al ver geheeld zijn beginnen steeds meer in overeenstemming te komen met de nieuwe bedoelingen.
Vanaf 2020 en de volgende jaren zijn jaren waarin we een overgang mee mogen maken naar de nieuwe wereld waar we ons nu al in bevinden.

Mensen die nu voor zichzelf kiezen, worden blootgesteld aan nieuwe waarde en voelen al dat er nog weinig eer te behalen valt in het aangaan
van een huwelijk volgens oude waarde die eerder misschien reden voor een huwelijk waren.

Relaties vanuit niet geheelde velden, die dus berusten in een les van karmisch leren.

Ons omgaan met de uiteindelijk zielen relatie die we aangaan en voor ons is in dat tijdstip de bedoeling is en zal onze laatste incarnatie zijn.
Het zijn allemaal slechts voorbereidingen op een werkelijke vrije relatie, met echte liefde die vele lagen bevat en hoe dan ook naast healing
ons hele leven beïnvloed en spiegelt wie wij op zielen niveau.

Zonder innerlijke bespiegeling vanuit een soul mate of tweelingziel twin vlam zouden we nooit die drang tot healing en een betere versie van
wie je bent en zou willen zijn. Ook kun je de vraag direct beantwoorden is hij de ware de ware is namelijk altijd op het juiste moment in je leven
om vandaar uit je groeiproces te doorleven.


Het kan een kracht zijn maar ook dingen waaraan we mogen werken als bepaalde liefdes energieën van je zielsverwant, tweelingziel, karmische relatie of twin vlam en wanneer je deze door elkaar haalt dingen interpreteert die anders bedoelt zijn als dat werkelijk bedoeld mag worden.

We mogen leren eerlijk te kijken naar wie wij zijn, wat onze rol is op zielen niveau en die persoon mogen zijn wie we werkelijk zijn.
Leer zien en voelen die voor jou bedoeld zijn om te worden wie je werkelijk bent. weet diep binnenin, wat we werkelijk voelen is.

Natuurlijk zit u vol met vragen is het de uiteindelijke liefde? Komt er iemand op mijn pad en wie is die persoon?
Ga ik scheiden? Ga ik mijn twin vlam nog ontmoeten komt hij zij terug?

Allemaal vragen die ik voor u mag en kan beantwoorden vanuit mijn passie en liefde voor het vak Mediumschap en met warmte
uitgebreid heb als Expert Relatie medium tevens coach ik veel mensen op dit gebied en geef prognoses en advies met
gegarandeerd verbluffende resultaten. Anonimiteit en kwaliteit gewaarborgd.


Vanaf mijn derde jaar ben ik bewust medium. Dit ging gepaard met een speelgoed telefoontje zelf weet ik het nog heel goed.
Mijn moeder zat naast mij en het telefoontje begon te rinkelen uit zichzelf ik nam op en aan de andere kant van de lijn werd er gezegd..
Met ome Gijs en de gebakken peren ik zei dit tegen mijn moeder en mijn moeder gaf aan Ome Gijs is net was overleden....  

In mijn praktijk geef ik advies en hypno regressie therapie waarvoor ik ben gediplomeerd. (HBO)
Voor o.a: trauma's, verslavingen, relatieproblematiek, gewichtsproblemen. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.


Daarnaast geef ik telefonisch advies via mediamieke gesprekken op gebied van relaties.

U kunt bij mij terecht met al uw vragen waarvoor u een vertrouwenspersoon nodig heeft of gewoon een goed gesprek met een luisterend oor.
Dit geeft zoveel rust voor u en het lost ook blokkades op zodat u verder kunt met uw dagelijks leven.Boek nu een telefonisch consult via Marcelius
U kunt ook een duo consult boeken van ons samen

U krijgt bij ons: Kwaliteit, ervaring & duidelijkheid.
Tot snel!

Warme groet,
Xandra

Bel mij
06 82 89 81 75
Mail mij
paramacxa@gmail.com
Boek nu uw nieuwe tijd en de liefde

Xandra Hypnose / Regressie
Zo doorbreek je de corona massahypnose:
acht tips van ervaren hypnotherapeuten

Het dag-in-dag-uit aanhoudende bombardement van beelden
en berichten die angst inboezemen laat zijn sporen na in onze psyche. We staan niet meer open voor andere opvattingen en gaan andersdenkenden als vijanden zien.

Yvette Rooding schreef in samenspraak met collega’s een heldere toelichting op het verschijnsel massahypnose en geeft acht tips om uit deze mentale boeien te breken.


Een vriendin van mij is huisarts en haar man werkt bij de bank. Zij vertelt hem uiteraard alles over het virus en zo vertelt zij hem ook dat sommige maatregelen, zoals het mondkapje, niet werkelijk zin hebben. Toch loopt hij de hele dag met een niet werkend mondkapje op en gelooft hij zijn vrouw niet. Zij heeft hiervoor gestudeerd, ze zijn 25 jaar getrouwd en hij weet dat zij nooit tegen hem zou liegen. Hoe kan dat nu? Waarom gelooft hij Mark en Hugo en niet zijn eigen vrouw? Het antwoord is (voor ons) heel simpel: hij is gehypnotiseerd en is zich daar niet van bewust! Dit geldt voor vele andere mensen en ook zij zijn zich hier niet van bewust. Zij beseffen niet dat zij massaal gehypnotiseerd zijn en vastzitten in één zeer negatief en angstig verhaal.

Verder lezen..........ORBS, ENTITEITEN & UFO STRALINGEN, GEFOTOGRAFEERD DOOR:
MEDIUM XANDRA

Wanneer is het mogelijk om dit bijzondere waarneembare wat niet met het blote oog te zien is te mogen fotograferen. Het van nature afstemmen in een andere frequentie of radiogolf waarin ik mag verkeren ten tijden van mijn leven als Medium. Vanaf mijn derde jaar ben ik me bewust geworden dat ik contact mocht maken met het onzichtbare via een speelgoed telefoontje in het jaar 1975. Ik weet het nog goed.


Mijn moeder was in de kamer en ik zat naast haar op de grond met het speelgoed telefoontje het telefoontje begon uit zichzelf te rinkelen. Verbaasd keek ik mijn moeder aan en nam op, aan de andere kant was de stem van ome Gijs en de gebakken peren want dat zei ome Gijs altijd.
Ik zeg tegen mijn moeder ome Gijs is aan de telefoon zo bijdehand als ik al was. Mijn moeder gaf aan dat ome Gijs net was overleden.

Velen kennen mij als: Relatie Medium Xandra waarbij ik al meer dan 15 jaar met passie mijn missie vervul als Medium. Wil ik nu toch iets heel bijzonder extra's delen. Al een aantal jaren wanneer ik fotografeer komen er orbs of entiteiten of ufo stralen op de foto's die ik mag maken zichtbaar ik zal hier een aantal foto's met u delen.Een licht energie entiteit sliert ....... Vanuit een ster een enorme licht sliert.

Ik zal u proberen de komende tijd over dit fenomeen op de hoogte te houden.
Mocht u vragen hebben of een afspraak met mij wensen dan kunt u mij mailen.

paramacxa@gmail.com

Relatie Medium Xandra
Naar boven